Το θέμα της ημέρας - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 196 FirstFirst ... 3442434445465494144 ... LastLast
Results 646 to 660 of 2930
    Senior Member
    ΚΕΝΟ, εσύ δεν έχεις ανάγκη, όποτε θες την βρίσκεις την άκρη, άμα εννοείται αλλάξεις αντιλήψεις!
    Ό,τι και να λες πάντως εξαπανέκαθεν έτσι και χειρότερα μπορώ να σου πω ήταν τα πράγματα, για τα οποία κατηγορείς
    θεούς και δαίμονες και μαζί, τους μεγαλύτερους από σένα! ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και κάποιοι λοιποί είναι αποκυήματα της φασιστοδεξιάς που από πάντα λεηλατούσε την χώρα!
    Ας θυμηθούμε την χούντα, μιας και της γίνεται συχνή αναφορά τελευταία, τους πολέμους, τους εμφυλίους, μέχρι και τα 400 χρόνια σκλαβιάς, που ακόμα τα βρίσκουμε μπροστά μας!...
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    θα μας φαει η αγαμια εμας τους μονους αντρες, οι ελλεηνιδες δε καθονται, οι πουτανες ειναι επικινδυνες...

Όλοι μας, αρχικά, μόνοι μας ήμασταν. Άλλοι τα κατάφεραν καλά και άλλοι καλύτερα. Όσο υπάρχουμε εμείς και οι ανάγκες που κουβαλάμε μέσα μας η προσπάθεια θα συνεχίζεται.

και για ποιο λογο ? αφου πληρωσανε, καναν τη δουλεια τους, φυγανε. εμενα μου φαινεται καπως οτι πηγανε και διαπομπεψανε το κοριτσακι πρωτο πρωτο απ'τη ρωσια 22 χρονων μολις, ενω οι περισσοτερες οπως αποδειχτηκε ηταν απο ελλαδα http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/05/11-aids.html.
    Γιά ποιό λόγο?
    Κατ'αρχήν υπάρχει το ιατρικό απόρρητο.
    Δεύτερον, τρώγοντας έξω σε "κατάστημα" που ανιχνεύτηκε π.χ βακτήριο άμα προσβληθούμε από τροφική δηλητηρίαση οι υγεονομικές αρχές είναι υποχρεωμένες να δημοσιοποιήσουν το κατάστημα με την επονυμία του και όχι το όνομα και την φωτογραφία του υπαλλάλου που παρασκεύασε το γεύμα.
    Τρίτον, υπάρχει η αξιοπρέπεια του πάσχοντος -χώρια που ο φορέας δέν ευθύνεται την ασθένεια που φέρει όταν ζεί σε αιχμαλωσία έκδοσης. Και μή μου πείς πώς ξεκίνησε από την γενέτειρα με μοναδικό της όραμα να εκδίδεται γιά λογαριασμό τρίτων?

....Άσε που η επί χρήμασι έκδοση είναι εντελώς αναξιοπρεπής, αλλά επειδή θα ξεφύγουμε από το θέμα το σταματάω εδώ
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ΚΕΝΟ, εσύ δεν έχεις ανάγκη, όποτε θες την βρίσκεις την άκρη, άμα εννοείται αλλάξεις αντιλήψεις!
    Ό,τι και να λες πάντως εξαπανέκαθεν έτσι και χειρότερα μπορώ να σου πω ήταν τα πράγματα, για τα οποία κατηγορείς
    θεούς και δαίμονες και μαζί, τους μεγαλύτερους από σένα! ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και κάποιοι λοιποί είναι αποκυήματα της φασιστοδεξιάς που από πάντα λεηλατούσε την χώρα!
    Ας θυμηθούμε την χούντα, μιας και της γίνεται συχνή αναφορά τελευταία, τους πολέμους, τους εμφυλίους, μέχρι και τα 400 χρόνια σκλαβιάς, που ακόμα τα βρίσκουμε μπροστά μας!...
    αχ βρε μαρκελα ποτε θα σταματησεις να γραφεις μαλακιες ? λες και δεν ειμαι ανθρωπος εγω, ειμαι κατι αλλο. εχεις παρει πρεφα ποσο μονος ειμαι παρολο που μενω μεσα στην αθηνα ? και ποσο με επηρεαζει αυτο σαν ανθρωπο, αφου με οδηγει στο να θελω να εξαφανιστω, να αυτοκτονισω. αυτο λες να ειναι λογο αντιληψης ? που και λογο αντιληψης να ηταν, παλι δε γινεται, ολο και με καποια θα ταιριαζα. αλλα βλεπεις δεν φταιω εγω, φταιει η κοινωνια που μαλακιζεται, και γιναμε ολοι κακοι ψυχροι κι αναποδοι, λογο κρισης τωρα. οταν δεν εχεις να φας τους ερωτες θα κοιταξεις ? ετσι λοιπον, το οτι οι γυναικες εδω πρωτες και σαν πιο ευαισθητες, ειναι δυσκολες κι αδιαφορες, το ξερουμε ολοι γιατι το βλεπουμε και το ζουμε. εσυ στο νησακι σου μπορει να μη το βλεπεις, και να μη σε ενδιαφερει καν γιατι εισαι γυναικα. ρωτα και τους αντρες ομως που θελουν να εχουν κατι σταθερο και να μη ριψοκινδυνευουν πηγαινωντας με τη καθε αρρωστη ******* (και να πληρωνουν κι ολας απο πανω). με τα πολιτικα δε μπλεκω καν οποτε δεν απανταω, απεχω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, κι ας λενε αλλες κυρατσες οτι ειμαι δεξιος κι οτι αλλο θελουν για μενα.

Quote Originally Posted by carry View Post
    Όλοι μας, αρχικά, μόνοι μας ήμασταν. Άλλοι τα κατάφεραν καλά και άλλοι καλύτερα. Όσο υπάρχουμε εμείς και οι ανάγκες που κουβαλάμε μέσα μας η προσπάθεια θα συνεχίζεται.
    αλλη η τοτε εποχη πριν το ευρω κι αλλο τωρα. τωρα ειμαστε ολοι μονοι μας, αυξανονται τα διαζυγια, σε λιγο δε θα γινονται και σχεσεις, θα σαπιζουμε ολοι με τους δονητες και τις κουκλες τις φουσκωτες.

Quote Originally Posted by carry View Post
    Γιά ποιό λόγο?
    Κατ'αρχήν υπάρχει το ιατρικό απόρρητο.
    Δεύτερον, τρώγοντας έξω σε "κατάστημα" που ανιχνεύτηκε π.χ βακτήριο άμα προσβληθούμε από τροφική δηλητηρίαση οι υγεονομικές αρχές είναι υποχρεωμένες να δημοσιοποιήσουν το κατάστημα με την επονυμία του και όχι το όνομα και την φωτογραφία του υπαλλάλου που παρασκεύασε το γεύμα.
    Τρίτον, υπάρχει η αξιοπρέπεια του πάσχοντος -χώρια που ο φορέας δέν ευθύνεται την ασθένεια που φέρει όταν ζεί σε αιχμαλωσία έκδοσης. Και μή μου πείς πώς ξεκίνησε από την γενέτειρα με μοναδικό της όραμα να εκδίδεται γιά λογαριασμό τρίτων?

....Άσε που η επί χρήμασι έκδοση είναι εντελώς αναξιοπρεπής, αλλά επειδή θα ξεφύγουμε από το θέμα το σταματάω εδώ
    ακριβως επειδη υπαρχει το ιατρικο απορρητο δε θα επρεπε να βγει κανενα ονομα παραεξω. ομως επειδη μαλλον ειναι πολλοι αυτοι που πηγαν με τις συγκεκριμενες, γι'αυτο και τις διαπομπευουν τωρα. οι πελατες δεν φταινε ομως. πανε εν αγνοια τους μαζι τους, για να καλυψουν τις αναγκες τους. παροχη υπηρεσιων προσφερουν οι κυριες, δε ξερω αν κοβαν κι αποδειξη επειδη ηταν παρανομες. και εκτος απ'την αξιοπρεπεια υπαρχει και η αγνοια. αν το κοριτσακι το 22χρονο δε το ηξερε οτι εχει aids και δε μπορουσε να ζησει αλλιως κανωντας καποιο αλλο επαγγελμα, τι να εκανε ? για να μαθεις οτι εχεις aids νομιζω πρεπει να κανεις εξετασεις, χωρις αυτα δε το καταλαβαινεις (αμεσα τουλαχιστον).

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Και κάτι για το ποιος αλιεύει ψήφους
    και από πού:
    αγκρρρρρρρρρρρ...........

οι Μπόγιες

Senior Member
    Αγαπημένη μου, ονειρεμένη μου και μοναδική παραλία, τί Σαντορίνη και Καμάρι, σαν κι εσένα καμιά!
    Ό,τι και νάχω δεν χρειάζεται να σε κολυμπήσω και σε φωτο να σε δω μου περνάνε όλα!!!!

Banned
    μα καλα ρε πουστη, αυτοι εκτος αθηνων δεν υποφερουν ή δε νιωθουν ? στη σαλονικα χαλλλαρα καναν μεχρι και κομμα του φραπε, στα νησια κανουν απο τωρα βουτιες, στη κρητη παιζει να μην εφτασε ποτε ο πολιτισμος οποτε πως να φτασει και η κριση ? την επομενη φορα που θα ρθω σε αντιπαραθεση με μελος που δε ζει καν στην αθηνα, να θυμηθω οτι καλοπερναει και μιλαει χωρις να ξερει τι συμβαινει εδω. στα 270 φτασαν οι ινσουλινες, στα 200 οι μισθοι. πως να ζησει ετσι ενας ανθρωπος, οταν ουτε τα φαρμακα του δε μπορει να αγορασει ?

Senior Member
    μα καλα ρε πουστη, αυτοι εκτος αθηνων δεν υποφερουν ή δε νιωθουν ? στη σαλονικα χαλλλαρα καναν μεχρι και κομμα του φραπε, στα νησια κανουν απο τωρα βουτιες, στη κρητη παιζει να μην εφτασε ποτε ο πολιτισμος οποτε πως να φτασει και η κριση ? την επομενη φορα που θα ρθω σε αντιπαραθεση με μελος που δε ζει καν στην αθηνα, να θυμηθω οτι καλοπερναει και μιλαει χωρις να ξερει τι συμβαινει εδω. στα 270 φτασαν οι ινσουλινες, στα 200 οι μισθοι. πως να ζησει ετσι ενας ανθρωπος, οταν ουτε τα φαρμακα του δε μπορει να αγορασει ?
    χαχαχαχαχα..ρε ΚΕΝΟ αν εννοείς εμένα Αττική μένω! τυχαίνει ακόμα βέβαια νάχω κι ένα σπίτι σε νησί!
    Το για πόσο δεν το ξέρω βέβαια.. με τα νέα μέτρα! κι αν αρχίσουν τα χρέη.. θα το κάνω ανταλλαγή με την εφορία!

Senior Member
    .. λες και δεν ειμαι ανθρωπος εγω, ειμαι κατι αλλο. εχεις παρει πρεφα ποσο μονος ειμαι παρολο που μενω μεσα στην αθηνα ? και ποσο με επηρεαζει αυτο σαν ανθρωπο, αφου με οδηγει στο να θελω να εξαφανιστω, να αυτοκτονισω. αυτο λες να ειναι λογο αντιληψης ? που και λογο αντιληψης να ηταν, παλι δε γινεται, ολο και με καποια θα ταιριαζα...
    με νευρίασες πάλι λολ! ρε ότι νάναι είσαι και γράφεις! Υπάρχει ειρμός σ' αυτά που λες; μέχρι χτες έλεγες ότι δεν θες να ταιριάξεις με κάποια!
    πας καλά; πως να ταιριάξεις με κάποια, όταν λες ανισορροπίες; όταν δλδ άλλα λες την μια κι άλλα μετά από λίγο.
    Την φτάνει και την άλλη η τρέλα που ζει κάθε μέρα, θάχει κι εσένα στο κεφάλι της, φτάνει που σ' έχουμ' εμείς, μην κάψουμε κι άλλες!

Banned
    χαχαχαχαχα..ρε ΚΕΝΟ αν εννοείς εμένα Αττική μένω! τυχαίνει ακόμα βέβαια νάχω κι ένα σπίτι σε νησί!
    Το για πόσο δεν το ξέρω βέβαια.. με τα νέα μέτρα! κι αν αρχίσουν τα χρέη.. θα το κάνω ανταλλαγή με την εφορία!
    γενικα μιλουσα γιατι εχει πολλες βλαχαρες αυτο το φορουμ, με αποτελεσμα να μη ξερουν τι συμβαινει στην αθηνα.

με νευρίασες πάλι λολ! ρε ότι νάναι είσαι και γράφεις! Υπάρχει ειρμός σ' αυτά που λες; μέχρι χτες έλεγες ότι δεν θες να ταιριάξεις με κάποια!
    πας καλά; πως να ταιριάξεις με κάποια, όταν λες ανισορροπίες; όταν δλδ άλλα λες την μια κι άλλα μετά από λίγο.
    Την φτάνει και την άλλη η τρέλα που ζει κάθε μέρα, θάχει κι εσένα στο κεφάλι της, φτάνει που σ' έχουμ' εμείς, μην κάψουμε κι άλλες!
    υπαρχει στο οτι δε ταιριαζω με ολες, κι οχι δε θελω γκομενα που μου κανει χαρη, κανεις δε θελει κατι τετοιο. οσο για το τη μια λεω ετσι την αλλη αλλιως, ειμαι κυκλοθυμικος και τη μια μπορει να ειμαι καλα και μονος μου, την αλλη γαμιεμαι ειδικα οταν το περιβαλλον ειναι αρνητικο.

Senior Member
    http://ierosagon.org/2012/05/02/molu...ds-stin-axaia/

πολυ ωραια πραγματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο σας ...και στους παπουδες ειδικα που ***ανε μολυσμενες που***ες και μετα φιλανε τα εγγονακια τους....μπραβο τι να πει κανεις..

υ.γ. δεν κολλας απο το σαλιο αλλα σκεφτειτε το ενδεχομενο καποιου τραυματισμου στο χειλος και μετα να φιλησει το παιδακι....αυτο δεν ειναι παπους ειναι τερας..

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    ..............................................

Senior Member
    Παιδιά σοβαρά τώρα, όποιος τη βρίσκει να κάνει σεξ με πρεζάκια σε τελικό στάδιο και τύπισσες σαν αυτές που έβγαλαν στη δημοσιότητα, χωρίς μάλιστα προφύλαξη, τι να πω...άξιος της μοίρας του. Και ναι, πρέπει να ποινικοποιηθεί και η δράση των ανδρών αυτών, διότι είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Ήμαρτον πια, μέσα στη σαπίλα είμαστε.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    φιλε Πατρα σπουδαζω και ασε με να ξερω οτι και εδω χαμοσ γινεται απο παρομοιεσ καταστασεισ....κατω στν μωλο καθε βραδυ γινεται χαμοσ απο μαυρεσ κυριωσ νιγηριανεσ....οι οποιεσ και σκορπουν οχι μονο ειτζ αλλα και πολλεσ αλλεσ αρρωστιεσ απο και απο κει.....προχωρασ με τ αμαξι και ανοιγουν και μπαινουν μεσα και σ λενε 10ε το στοματικο.....μονο αυτο ξερουν...εσυ οδηγα λεει και γω π**α......και αν τησ διωξεισ σε φτυνουν.....τοσο απλο....και θα μ πεισ το ετζ δεν μεταδιδεται με το σαλιο...τοτε εγω θα σ πω η ηππατιτιδα και πολλεσ αλλεσ ασθενειεσ ναι!!!!!!!
    ενταξει δε διαφωνω, νομιζω κι εκει εχετε συνορα και καπως μπαινουν παρανομα ή απ'το λιμανι. αν και σιγουρα ο πληθυσμος της αθηνας ειναι μεγαλυτερος, ολοι εδω μαζευονται. τα ειχαμε ολα στην ελλαδα, αυτο μας ελειπε τωρα να πεθαινει ο κοσμος απλα επειδη προσπαθει να καλυψει τις αναγκες του. παμε για καταστροφη μεγαλη. πεθαινουμε απ'τη πεινα, θα πεθαινουμε κι απ'τις αρρωστιες, δλδ ποσο πιο χειροτερα μπορει να γινει ? ουτε πολεμο να ειχαμε.

Quote Originally Posted by void View Post
    Παιδιά σοβαρά τώρα, όποιος τη βρίσκει να κάνει σεξ με πρεζάκια σε τελικό στάδιο και τύπισσες σαν αυτές που έβγαλαν στη δημοσιότητα, χωρίς μάλιστα προφύλαξη, τι να πω...άξιος της μοίρας του. Και ναι, πρέπει να ποινικοποιηθεί και η δράση των ανδρών αυτών, διότι είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Ήμαρτον πια, μέσα στη σαπίλα είμαστε.
    δεν ηταν ολες πρεζακια void, μαλλον δεν εισαι καλα πληροφοριμενη. ουτε ρωσιδες ή αλλοδαπες ηταν μονο, που τις κατηγορουν ολοι οι ρατσιστες. περισσοτερες ελληνιδες ηταν, δες το λινκ που εδωσα. απ'ολες τις φωτογραφιες με πρεζακι μου κανει η Ζιωγα η πρωτη, οι υπολοιπες ψιλοφυσιολογικες μου φαινονται, αν και σαφεστατα ταλαιπωρημενες απ'την αρρωστια και την εξαθλιωση της φτωχειας. τελος οταν σε τρωει η αγαμια δε πολυσκεφτεσαι εκεινη την ωρα το μετα, γι'αυτο ολες οι ελληνιδες θα πρεπει να συμπεριφερονται ομορφα, να μην αναγκαζονται οι αντρες και πηγαινουν στα μπουρδελα. αλλο που δε θελει καποιος να το ριψοκινδυνεψει εκει για το απλο το γαμησακι του θεου, και να πληρωνει κι ολας.

Senior Member
    Ερώτηση: εσύ θα πήγαινες με κάποια από αυτές της φωτογραφίας? (δεν είπα ότι ήταν αλλοδαπές, δεν αναφέρθηκα καν στην προέλευσή τους).
    Η Ελληνίδα και η οποιαδήποτε γυναίκα δεν έχει καμμία απολύτως υποχρέωση να είναι μια δημοσίας χρήσεως μήτρα που θα δέχεται τον κάθε έναν που θέλει να ξεχαρμανιάσει. Και σαφώς δε φταίει η "ελεεινίδα", που κάποιοι ανέγκεφαλοι άνδρες πήγαν και πηδήχτηκαν με κάποιες εξαθλιωμένες - λίγο πριν το θάνατο- τύπισσες ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ. πρόσεχε μην και τα πιστέψεις αυτά που λες στο τέλος.
    Το έχουμε αναγάγει σε αξίωμα πλέον σε αυτό το φόρουμ ότι για ό,τι μπορεί να συμβαίνει στον ψυχισμό ενός άνδρα ευθύνεται μια γυναίκα, δη Ελληνίδα. Λοιπόν ανοίξτε τα ματάκια σας, βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε τις γυναίκες που κυκλοφορούν και έχουν τις ίδιες ανάγκες που έχετε και σεις. δεν είστε εσείς το κέντρο του κόσμου. Και προς θεού, όταν τη βρείτε τη γυναίκα των ονείρων σας ή τουλάχιστον κάποια που θεωρείτε ότι σας κάνει το κλικ μην διαλαλείτε αυτές τις παπάτζες. Είναι βέβαιο πως εάν έχει λίγη αυτοεκτίμηση θα την κάνει με ελαφρά και τότε για πολλοστή φορά θα επιβεβαιωθεί ο μύθος σας για τις πουτάνες τις ελλεεινίδες που μόνο για την τρύπα του όζοντος δε φταίνε.
    Τώρα εσύ κενό, αν θες να συνεχίσεις να ζεις το δικό σου μύθο κάντο. Κρίμα όμως. Γιατί ένα τσακ θέλεις να βγεις από τη σπηλιά.

ΥΓ:και ναι ακόμα και η αγαμία να σε τρώει, το προφυλακτικούλι - αν έχεις βέβαια καθόλου νιονιό- το έχεις δεδομένο.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    εξαρταται σε τι φαση θα με πετυχενες.
    αν το δουμε σαν υποχρεωση και σαν αγγαρεια void ζητω που καηκαμε. ουτε οι αντρες εχουν υποχρεωση να σας πηδανε, να πανε να γινουν ολοι gay καλυτερα ? να μην κανετε παιδια, να σταματησουν να υπαρχουν οι ανθρωποι.