Results 16 to 30 of 121
Thread: τι θέλετε επιτέλους οι γυναίκες?
-
03-05-2012, 07:38 #16
Topic starter, μου θυμιζεις λιγο εμενα με αυτα που λες,εχω φαει και εγω κατι ακυρα,ασε και να πω οτι ειμαι σκατο χαρακτηρας η δεν ξερω εγω? οι φιλοι μου και μια πρωην που μιλαμε ακομα λεει οτι ειμαι πολυ καλο παιδι,τεσπα,εμφανησιακα 1,93 80+- κιλα καστανοξανθος οποτε δεν νομιζω να εχω καποιο προβλημα, εκτος απο καποια ελατωματα, αν και εχω και αρκετα πλεονεκτηματα οπως γυμνασμενο σωμα κλπ,μην σε παιρνει απο κατω και εγω ετσι ειμαι σκεφτομαι αυτα που γινοντε ωρες ωρες και πεφτω πολυ ψυχολογικα, οντως στο δρομο βλεπεις κατι μακακες χοντρους 'ασχημους' και επειδι εχουν το πορτοφολι και το αυτοκινητο τις ριχνουν.
- 03-05-2012, 10:36 #17
Νομίζω πως αυτά τα φιλοσοφικά ρητορικά ερωτήματα που περιλαμβάνουν άκυρες απορίες, και προσπαθούν να βάλουν κάτω από μία ομπρέλα εκατομμύρια εκατομμύρια ανθρώπων, πχ ποιες γυναίκες, όλες τις γυναίκες του πλανήτη? τίθενται για αναμάσηση απογοητεύσεων, αναμιζερίαση και εύρεση συμμάχων και συμπασχόντων. Το καταλαβαίνω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και συμφωνώ. Είναι άσκοπο και μάταιο να συζητάς για τα κακά του Άλλου, αυτού όμως που πραγματικά θες. Είναι σα να ορέγεσαι ένα φαγητό και επειδή δεν μπορείς για οποιονδήποτε λόγο να το φας, να το υποτιμάς για να σου κάνει τη χασούρα του ευκολότερη. Ε, και τίμιο δε το λες.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-05-2012, 11:03 #18
03-05-2012, 11:08 #19
Κάτσε ρε, τώρα ετοιμάζομαι ν'ανοίξω θέμα για το τι θέλουν επιτέλους οι άντρες, που το κυριότερο επιχείρημά μου θα είναι Οι Άντρες Δεν Υπάρχουν Πια, Τους Πάτησε το Τρένο και κει να δεις κόσμος. Αχ, πώς μ'αρέσει, πάλι θα σφαχτούμε.:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-05-2012, 11:39 #20
Confuse δεν διάβασα τίποτα άλλο, εκτός από τα δύο πρώτα ποστ, αλλά βλέπω ότι υποτιμάς πολύ τις γυναίκες. Δηλαδή επειδή ψάχνουν αυτοκίνητο σημαίνει ότι δεν αξίζουν κιόλας; Μπορεί να έχουν πληγωθεί από σχέσεις, ή να ήταν πολύ φτωχές και να θέλουν να νιώσουν λίγο πλούσιες!
Και τα άλλα που λες, παράτα την και τέτοια, μου φαίνονται πολύ μισογυνιστικά.
03-05-2012, 11:48 #21
Λοιπόν, να πω κι εγώ τη γνώμη μου, συμφωνώ με μαρίλια, για τον θεματοθέτη έχω να πω ότι είναι πολύ καλό παιδί, και θα βρει κοπέλα καλή άμα ψάξει, αντίθετα εγώ που είμαι σε παρόμοια φάση δεν πιστεύω ότι θα βρω καλό παιδί, έχω απογοητευτεί πλέον! Συμφωνώ και εγώ με μαρίλια και κοκκινοσκουφίτσα, και κάτι άλλο ρε παιδιά, ΜΗΝ κοιτάτε τόσο την εμφάνιση, δεν είναι το παν, δεν λέω, καλό είναι να βλέπεται ο άλλος/η άλλη, αλλά μπορεί να έχει χαρακτηριστικά που σε κάνουν να πετάς και να χάνουμε τα καλύτερα έτσι! Όπως κι εσάς δεν σας αρέσει να σας κρίνουν από αυτό, μην κρίνετε και εσείς από αυτό!
03-05-2012, 11:57 #22
οχι καμια σχεση αν διαβασεισ και τα υπολοιπα σχολια, θα καταλαβεισ....και αν πληγωθεισ απο καποιον γτ να του δινεισ σημασια????για να γινεσαι χειροτερα....δεν κατηγορω μονο τησ γυναικεσ που ψαχνουν τα υλικα αγαθα αλλα και τουσ 50αρηδεσ που ψαχνουν τα πιπινια....οπωσ προανεφερα αν ψαχνεισ αυτα τοτε μαλλον κοιτασ λαθοσ πραγματα.....και αν εδωσα αυτη την εντυπωση, τοτε σορρυ....
03-05-2012, 12:03 #23
03-05-2012, 12:04 #24
Αν οι εμπειρίες της απογοήτευσης μας έχουν σημαδέψει, γιατί δεν μπορούμε απλά να εξηγήσουμε στον εαυτό μας ότι λόγω των εμπειριών μας, ατυχών ή εσκεμμένων ή οτιδήποτε ενδιάμεσο, μας οδήγησαν στην προκατάληψη απέναντι σε ομάδα ανθρώπων? Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Επίσης, κάτι πολύ καλό που διάβασα, prejudices tend to go together. Aν είσαι προκατειλημμένος σε μια ομάδα ανθρώπων, είναι μαθηματικά πιθανότατο, ότι είσαι και σε περισσότερες. Δεν είμαστε άτρωτοι στις απογοητεύσεις, δεκτό. Αλλά το πόσο ευάλωτοι είμαστε στην προκατάληψη, αυτό έχει και λόγο πλέον η προσωπικότητα όχι μόνο τα βιώματα. Επιστημονική θεωρία.
Σπύρος Μπιμπίλας
03-05-2012, 12:05 #25
Δεν κοιτάω αυτά, απλά σου έδωσα να καταλάβεις πως σέβομαι και αυτές τις γυναίκες, για τους λόγους που σου είπα, περισσότερο είναι να τις λυπάσαι, παρά να τις απεχθάνεσαι, και εγώ το λυπάσαι δεν το έχω για κακό. Τελοσπάντων, δεν μπορώ να πω το ίδιο για τους 50αρηδες που κυνηγάνε τα πιπίνια όμως!!
Οκ, αυτό που λες ότι αν πληγωθείς από κάποιον ναι να μην του δίνεις σημασία για να μην πληγωθείς άλλον, αλλά όμως όχι ότι δεν αξίζει σαν άνθρωπος απαραίτητα. Μπορεί να είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου και να μην του αρέσεις. Δυστυχώς confuse, έτσι είναι, κι εγώ άργησα να το καταλάβω. :(
03-05-2012, 12:06 #26
Όλοι ανήκουν λίγο πολύ απλώς ο confuse έτυχε και το είπε και γι'αυτό του έκανα κάποιες επισημάνσεις. Διάβασε λίγο αυτά που γράφει. Όταν λέει ότι δεν αξίζει μία γυναίκα επειδή θέλει πχ να έχει αυτοκίνητο, είναι μισογυνιστικό αυτό για οποιονδήποτε το έλεγε, δεν το λέω προσωπικά γι'αυτόν.
03-05-2012, 12:22 #27
δηλαδη απο τα σχολια τησ να πω οτι μισει τουσ αντρεσ????γτ εσυ για παρομοια σχολια με εβγαλεσ μισογυνη......
να δεχθω τισ επισημανσεισ απλωσ να μν με κατηγοριποιεισ σε ομαδεσ ατομων που μονο ορθεσ ιδεεσ δεν εκφραζουν.....εκει ειναι το θεμα μ λοιπον.....οπωσ αποδεχομαι και κατηγορω λαθη αντρων, αποδεξου και συ τα λαθη γυναικων και να ξερεισ το οτι δεν θα αποδεχτω ποτε μου οτι τετοιου ειδουσ αντρεσ/γυναικεσ αξιζουν κατι.....αν φτασεισ σε αυτο το σημειο τοτε δειχνεισ τν χαρακτηρα σου....
03-05-2012, 12:31 #28
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
03-05-2012, 12:46 #29
Δεν νομίζω ότι δείχνω confuse τον χαρακτήρα μου επειδή αποδέχομαι ότι υπάρχουν και δυστυχισμένες γυναίκες που κοιτάνε μόνο τα λεφτά. Γιατί μόνο δυστυχισμένες είναι, δεν μπορώ να δεχτώ κάτι άλλο! Τι σημασία έχουν τα λεφτά; Όποιος δεν ζητάει αγάπη,είτε την έχει, είτε δεν πιστεύει σ'αυτήν γιατί έχει απογοητευτεί!
03-05-2012, 12:47 #30