τι ελκύει μια γυναικα σε εναν αντρα? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 177
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε πρωτη φαση, την αποφευγει. αν δεν ειναι ενοχλητικη, δεν χρειαζεται να την προσβαλλει.
    αν γινει ενοχλητικη, της λεει οσο πιο ευγενικα μπορει οτι δεν ενδιαφερεται.
    αν δεν πιασει κι αυτο, απλα την γειωνει. δεν σηκωνει τηλεφωνα και εξαφανιζεται. ;)
    αν μιλαμε για εκρυθμες καταστασεις, υπαρχουν και τα ασφαλιστικα μετρα..
    Πολυ σωστα αυτα που αναφερεις, αλλα τα κανουν κυριως οι πολυ ευγενικοι και ευαισθητοι αντρες. Οι περισοοτεροι προσβάλλουν ,ποδοπατουν, μεχρι εκει που δεν παει αλλο, αδιαφορωντας για τον πονο που προκαλουν. Τελικα, ακομα και οταν διωχνεις καποιον, πρεπει να εχεις επιπεδο..

Quote Originally Posted by julias View Post
    Πολυ σωστα αυτα που αναφερεις, αλλα τα κανουν κυριως οι πολυ ευγενικοι και ευαισθητοι αντρες. Οι περισοοτεροι προσβάλλουν ,ποδοπατουν, μεχρι εκει που δεν παει αλλο, αδιαφορωντας για τον πονο που προκαλουν. Τελικα, ακομα και οταν διωχνεις καποιον, πρεπει να εχεις επιπεδο..
    Εξαρτάται βέβαια από το επίπεδο του.... κολλήματος, αν η ευγένεια δεν αποδίδει τότε αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσεις μη ευγενικούς τρόπους.
    γιάννης

Quote Originally Posted by VickyK View Post
    δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να απαντήσει με σιγουριά, σίγουρα υπάρχουν δυό τρία κολπάκια αλλά κ πάλι είναι στο κάθε άνθρωπο αυτό. Στον ένα μπορεί να είναι το χαμόγελό του, στον άλλο το βλέμμα του, σε κάποιον άλλο το μυαλό του.. πολλά μπορεί να παίξουν ρόλο. Εγώ θεωρώ πως πρέπει ο καθένας να είναι ο εαυτός του, να μη γνωρίζουμε άλλα άτομα στην αρχή κ ξαφνικά μετά από καιρό αναρωτιόμαστε: Μα καλά.. πως άλλαξε έτσι αυτός/ή? Δεν ήταν έτσι! Το θέμα είναι εσύ τι πιστεύεις ότι προσελκύει μια γυναίκα σε σένα? Ποιό είναι το ατού σου? Μπορεί ένας άντρας ή μια γυναίκα αντίστοιχα. να μην είναι τόσο εμφανίσιμοι αλλά να έχουν κάτι που τραβάει τους άλλους, είτε αυτό λέγεται αυτοποεποίθηση είτε ένα ωραίο κ ειλικρινές χαμόγελο, είτε τα μάτια... Άλλωστε φίλε μου, στο τέλος, μέσα σε μια σχεση θα βγει ο πραγματικός σου εαυτός, οπότε ποιός ο λόγος για τρικ?

true!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Εξαρτάται βέβαια από το επίπεδο του.... κολλήματος, αν η ευγένεια δεν αποδίδει τότε αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσεις μη ευγενικούς τρόπους.
    Η ευγενεια παντα αποδιδει, εστω και αν αργησει..Κανεις αυτο που ειπε η Remedy. Το να κανεις σκουπιδι τον αλλον δεν εξυπηρετει καπου, εκτος αν αρεσκεται καποιος να παταει κατω τους αλλους..

Senior Member
    Δεν θα συμφωνήσω, εκτός αν όσοι άντρες έχω συναντήσει ή έχω ακούσει γι' αυτούς έτυχε να ανήκουν στην κατηγορία των "πολύ ευγενικών και ευαίσθητων", που δεν το νομίζω.
    Οι άντρες σπανίως προσβάλλουν ή λένε ξεκάθαρα ότι δε γουστάρουν, γι' αυτό και συχνά παρεξηγείται η στάση τους.
    Οι γυναίκες αντίθετα, το κάνουν πολύ πιο εύκολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δεν θα συμφωνήσω, εκτός αν όσοι άντρες έχω συναντήσει ή έχω ακούσει γι' αυτούς έτυχε να ανήκουν στην κατηγορία των "πολύ ευγενικών και ευαίσθητων", που δεν το νομίζω.
    Οι άντρες σπανίως προσβάλλουν ή λένε ξεκάθαρα ότι δε γουστάρουν, γι' αυτό και συχνά παρεξηγείται η στάση τους.
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ....

Senior Member
    Κι όμως, ουτε εγω ειχα συναντησει αλλα συναντησα. Αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι αντρες δεν προσβαλλουν, αλλα παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις..αν και πιστευω τελικα οτι το να πατας τον αλλον δεν ειναι θεμα αντρα-γυναικας, αλλα ανθρωπου...και το να σε προσβαλλει με τον χειροτερο τροπο καποιος που εχεις αγαπησει πολυ...ποναει..

Senior Member
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ,ΚΑΙ Η ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ,Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ,Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ,Η ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΟΧΙ ΦΥΛΟΥ !!!

Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ,ΚΑΙ Η ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ,Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ,Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ,Η ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΟΧΙ ΦΥΛΟΥ !!!
    ναι θα συμφωνισω και εγω αλλα επισεις ειναι και τι σου βγαζει ο αλλος και πως επικοινωνηται .οτι εκπεμπεις περνεις.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    και ναι και οχι, τα φυλα εχουν διαφορετικα προτυπα συμπεριφορας

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    καποτε ναι τωρα τα πραγματα και οι ρολοι γυρω μας εχουν αλλαξει κατα πολυ πιστευω

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΩ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    θα συμφωνησω απολυτα με την μαριαν (αλλα και με τον γιαννη)και θα μου επιτρεψεις να ειμαι επιφυλακτικη στην αποψη σου τζουλιας.
    οι ανδρες οταν δεν γουσταρουν το δειχνουν με το να απομακρυνονται. αν καποια αυτο δεν το θεωρησει απαντηση κι επιμενει μονομερως (οπως ειναι η αγαπημενη εκφραση μερικων εδω :Ρ) αρχισει να τους κυνηγαει και να ζηταει εξηγησεις η καποια συνεχεια, τοτε οντως μπορει να γινουν απαξιωτικοι και προσβλητικοι. το προβλημα ομως ειναι οτι η "υποτιθεμενη" δεν επιασε το σαφες μηνυμα της απομακρυνσης και εφτασαν στην προσβολη κι οχι το οτι ειναι γαιδουρια.
    και μιλησα για επιφυλαξη για την αποψη σου τζουλια, γιατι εχω γνωρισει γυναικες που δεν αντιλαμβανονται τα σαφεστατα αυτα μηνυματα της απομακρυνσης και οταν ερθει η αγρια απορριψη, ζοριζονται.
    ουτε εγω εχω γνωρισει αντρα προσβλητικο. οι αντρες ειναι πολυ ευγενικοι οταν δεν γουσταρουν. εκτος αν τους γινει η αλλη τσαμικος-ταμπακος..
    Last edited by Remedy; 05-05-2012 at 00:28.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα συμφωνησω απολυτα με την μαριαν (αλλα και με τον γιαννη)και θα μου επιτρεψεις να ειμαι επιφυλακτικη στην αποψη σου τζουλιας.
    οι ανδρες οταν δεν γουσταρουν το δειχνουν με το να απομακρυνονται. αν καποια αυτο δεν το θεωρησει απαντηση κι επιμενει μονομερως (οπως ειναι η αγαπημενη εκφραση μερικων εδω :Ρ) αρχισει να τους κυνηγαει και να ζηταει εξηγησεις η καποια συνεχεια, τοτε οντως μπορει να γινουν απαξιωτικοι και προσβλητικοι. το προβλημα ομως ηταν οτι η "υποτιθεμενη" δεν επιασε το σαφες μηνυμα της απομακρυνσης και εφτασαν στην προσβολη κι οχι το οτι ειναι γαιδουρια.
    και μιλησα για επιφυλαξη για την αποψη σου τζουλια, γιατι εχω γνωρισει γυναικες που δεν αντιλαμβανονται τα σαφεστατα αυτα μηνυματα της απομακρυνσης και οταν ερθει η αγρια απορριψη, ζοριζονται.
    ουτε εγω εχω γνωρισει αντρα προσβλητικο. οι αντρες ειναι πολυ ευγενικοι οταν δεν γουσταρουν. εκτος αν τους γινει η αλλη τσαμικος-ταμπακος..
    Οποτε τοτε δικαιολογειται να την πατησουνε κατω. Εγω δηλαδη που πριν πολλα χρονια εφαγα αγρια λαχταρα με εναν τυπο που με κυνηγουσε αλυπητα, εφτασε στο σημειο να παει στην αστυνομια και να μου κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση, για να αναγκαστω να του δωσω σημασια, εγω αυτον θα επρεπε να τον ειχα βγαλει στα καναλια. Οχι, επαναλαμβανω αυτο που ειπα πριν. Το επιπεδο καποιου φαινεται και στα δυσκολα!

Senior Member
    Οποτε τοτε δικαιολογειται να την πατησουνε κατω. Εγω δηλαδη που πριν πολλα χρονια εφαγα αγρια λαχταρα με εναν τυπο που με κυνηγουσε αλυπητα, εφτασε στο σημειο να παει στην αστυνομια και να μου κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση, για να αναγκαστω να του δωσω σημασια, εγω αυτον θα επρεπε να τον ειχα βγαλει στα καναλια. Οχι, επαναλαμβανω αυτο που ειπα πριν. Το επιπεδο καποιου φαινεται και στα δυσκολα!
    γι αυτο σου μιλησα για επιφυλαξη.
    μιλωντας γενικα, εγω μπορω να μιλησω για ιστοριες που ξερω ΚΑΛΑ, προσωπικα. για την ιστορια που λες, δεν μπορω να εχω αποψη εφοσον δεν ξερω και τον "συκοφαντημενο".
    οσο για την ερωτηση αν δικαιολογουνται να την πατησουν κατω, η αντιδραση ειναι παντα αναλογη της δρασης. οσο περισσοτερο του σπασει τα @@,η τον συκοφαντησει οπως ειπες (γιατι εχει τυχει και αυτο) τοσο περισσοτερο δικαιωμα εχει κι ο/η αλλος/η να την στειλει αδιαβαστη. επαναλαμβανω, δεν μιλαω για την δικη σου ιστορια γιατι δεν ξερω τον αλλο.

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast