Δεν ξερω πως να ξεκοψω!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Junior Member

Δεν ξερω πως να ξεκοψω!

Καλησπερα! πριν μερικα χρονια οταν ημουν 12 χρονων γνωρισα ενα παιδι 6 χρονια μεγαλυτερο και αρχισαμε να κανουμε παρεα.. συνεχιζουμε μεχρι τωρα αλλα οχι επειδη το διαλεξα αλλα επειδη δεν ξερω πως να το σταματησω ολο αυτο.. το παιδι δεν ειναι και πολυ εξυπνο γιαυτο και δεν μπορω να του μιλησω ξεκαθαρα.. και επεισης λεει συνεχεια καλα λογια για την φιλια μας και πως ειμαι απο τους λιγους που αξιζουν και δεν του εχουν κανει καμια πο*στια... δεν θελω να κανω παρεα μαζι του .. καταπιεζομαι μου ειναιβαρος .. εχω κουραστει.. τι μπορω να κανω? εχω δοκιμασει να μην σηκωνω τηλεφωνα κλπ αλλα ειμαι απο μικρη πολη αρα δεν μπορω να κυκλοφορω οπου θελω γιατι υπαρχει κινδυνος και επεισης δεν μου αρεσει καθολου να κρυβομαι..

...για ποιο λόγο θες να κόψεις μαζί του αφού είναι τόσο καλό παιδί?

Junior Member
    λεει πολλες ψευτικες ιστοριες,μιλαει συνεχεια.. επειδη εχω παρα πολλους γνωστους με βλεπουν μαζι του και με συνδεουν.. εχει φροντισει να γινει ρεζιλι σε ολους τους γνωστους του αρα κανενας δεν με πλησιαζει εξαιτιας του.. δεν μπορω να βγω για ενα ποτο, πρεπει να πηγαινω σε απομακρα μεροι.. επειδη ειναι χαζουλης τον κοροιδευουν και αυτος παιζει μαζι τους γιατι νομιζει οτι κανουν πλακα...

Senior Member
    .....για να εχει την αντιληψη πως καποιος ειναι απο τους λιγους που αξιζουν και δεν του εχει κανει καποια πουστια σημαινει πως δεν ειναι και τοσο χαζουλης οσο νομιζεις....γιατι δεν δοκιμαζεις να του μιλησεις ανοιχτα και ηρεμα πως η συμπεριφορα του φερνει εσενα σε δυσκολη θεση.....

Junior Member
    ειναι ο τροπος που μεγαλωσε.. εκει στις γειτονιες που μενει δινουν πολη σημασια σε αυτα.. τον ξερω 7 χρονια γιαυτο λεω οτι ειναι χαζουλης.. και του εχω μιλησει για την συμπεριφορα του αλλα δεν μπορει να καταλαβει ακριβως τι κανει.. ως ενα βαθμο βελτιωθηκε αλλα δεν μπορει αλλο.. προσπαθω τοσο καιρο κανω υπομονη.. και δεν θελω να σχηματισει κακη αποψη για εμενα απλα θελω να απομακρυνθω .. τουλαχιστον να μην με περνει συνεχεια τηλεφωνο για να μου πει τι εμαθε και τι ειδε.. και να μην βγαινει μαζι μου καθε παρασκευη σαββατο..

Senior Member
    κοιτα καταλαβαινω οτι δεχεσε πιεση...επισης φοβασαι οτι σε ταυτιζουν με αυτο το παιδι κατι που δεν θελεις βεβαια και ειναι φυσικο γιατι αισθανεσε πως σε απορριπτουν οι συνομηλικοι σου εξαιτιας του....και το θεμα ειναι λεπτο γιατι εισαι σε μια ηλικια που η απορριψη δεν ειναι καλο πραγμα.....εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου γιατι δεν τον θες;ας πουμε αν αυριο ολοι τον αποδεχονταν εσυ θα συνεχιζες να εχεις προβλημα μαζι του;

Οπως και να ναι επειδη ζωη σου ειναι και ειναι δικαιωμα σου να την ζησεις οπως θελεις θα προτεινα να του μιλησεις ανοιχτα....να του πεις δηλαδη οτι σε πιεζει και πως η συμπεριφορα του σε εμποδισει να γνωρισεις καινουργιους ανθρωπους......πως θελεις να παραμεινετε φιλοι αλλα πρεπει για λιγο να απομακρυνθειτε......η αληθεια ειναι η καλυτερη εξηγηση......
    σκληρο μεν αλλα αν ειναι αυτο που πραγματικα θες δεν γινεται διαφορετικα.....

Junior Member
    με εχουν ταυτισει αυτο ειναι το προβλημα μου.. εχω φιλους απο πολυ παλια που αποφευγουν να μου απαντησουν αμα ζητησω να βγουμε και το ξερω οτι φταιει.. εχω ακουσει απειρες φορες την ερωτηση "γιατι κανεις παρεα μαζι του ή πως μπορεις και κανεις παρεα μαζι του".. το ξερω οτι πρεπει να μιλησω ανοιχτα και να του τα πω αλλα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο.. θα το ειχα κανει χρονια τωρα αν μπορουσα.. με αγχωνει και με κουραζει.. νιωθω μιζερος

Senior Member
    Ένα θα πω δε γεννηθήκαμε για να μένουμε ακίνητοι!!!!

Senior Member
    ....σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο...αλλα στην ζωη σου θα συναντησεις πολλες παρομοιες δυσκολιες και ειναι καλο να εξασκησεις τον εαυτο σου να τις αντιμετωπιζει κατα μετωπο και οχι με την φυγη....
    δεν ξερω τινα πω.....για μενα το να μη μιλησεις ανοιχτα και να κρυβεσε ειναι πιο σκληρο για το παιδι απο την αληθεια τουλαχιστον μακροπροθεσμα....
    αν ομως δεν εχεις την δυναμη να το κανεις......μαλλον ακολουθησε την τακτικη που ακολουθεις και καποια στιγμη θα καταλαβει....πρεπει παντως να ακουσεις και την γνωμη αλλων εδω που εχουν ισως μεγαλυτερη πειρα πανω σε αυτο το θεμα......

Junior Member
    Δεν εχει καχυποψιες μαζι μου αρα οσο και να εξαφανηστω δεν θα θυμωσει!! καταρα! ας περιμενουμε καποιον που ισως καταφερει να με βοηθησει με καποιον αλλο τροπο

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    Ένα θα πω δε γεννηθήκαμε για να μένουμε ακίνητοι!!!!
    τι ενοεις?

Junior Member
    koiταξε οποιον τροπο και να διαλεξεισ αβνα οντωσ ειναι κολλημενοσ μαζι σου θα πληγωθει...επιλογη πρωτη...του μιλασ ξεκαθαρα οτι ολο αυτο σε εχει κουρασει αποτελεσμα θα πληγωθει..επιλογη δευτερη δεν απαντασ δεν εισαι πουθενα για εκεινον...οσο χαζουλησ και να ειναι καποια στιγμη θα υτο καταλαβει οποτε και παλι θα πληγωθει...οποτε μπορεισ να του πεισ οτι εχεισ τα πρωσοπικα σου ,τα θεματα σου βρε αδελφε και θες λιγο το χρονο σου χωρισ πολλα πολλα με τουσ γυρω...και οτι οταν νιωσεισ καλυτερα θα επικοινωνησεισ μαζι του...ποσο πιεστικοσ μπορει να γινει?οι ανθρωπινεσ σχεσεισ δυστυχωσ ειναι περιπλοκες αλλα πρεπει να τισ αντιμετωπιζουμε και καλο ειναι οσο πιο νωρισ γινεται γιατι καποια στιγμη ολη αυτη η πιεση που νιωθεισ θα την βγαλεισ απεναντι του κι μπορει να τον πληγωσεισ χειροτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by dsopon View Post
    τι ενοεις?
    ότι πρέπει να του μιλήσεις.

Junior Member
    σκεφτομαι να κανω το τριτο.. τον πρωτο καιρο σιγουρα θα ερχετε να μου συμπαρασταθει και θα πρεπει να μην βγαινω τοσο πολυ.. ή τουλαχιστον οσο γινεται να μην μαθενει κατι.. ειναι περιεργος ανθρωπος δεν ξεφευγεις τοσο ευκολα..

Junior Member
    oi sxeseis του με τουσ γυρω πωσ ειναι?μονο εσυ εισαι το αποκουμπι του? μου αρεσει που στουσ αλλουσ μπορω να σκεφτω πιο ευκολα λυσεισ και για το δικο μου προβλημα πνιγομαι σαν τη μυγα μεσα στο γαλα

Page 1 of 2 12 LastLast