το φαγητο πληρωνεται με υπομονη στην τελικη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Banned
    Δεν το θεωρώ εγωιστική ικανοποίηση να θέλει κάποιος να είναι όμορφος και αποδεκτός!! Και αν είναι είναι με την καλή την έννοια! Και αν προσέξει το σώμα, όλο τρώει στην τελική θα ασθενήσει ο εγκέφαλος, ούτε το ένα άκρο είναι καλό ούτε το άλλο! Τέσπα, δεν θεωρώ τώρα λόγο να έχουμε διαφωνία, απλώς σου είπα τι πιστεύω.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    μα φυσικα δεν πορσεχεις το σωμα σου αν καταβροχθιζεις τα παντα! Αυτο το θεωρω αυτονοητο! Εγω αναφερομαι σε ισορροπημενη και σωστη διατροφη, οχι σε διαιτες ή ατελειωτες γουρουνιες!

Banned
    Ναι σε αυτό συμφωνώ κι εγώ δεν χρειάζεται να κάνει άλλο δίαιτα,μια χαρά είναι το σώμα της! Απλά ίσως θέλει να είναι μες στα πρότυπα και σ αυτό την καταλαβαίνω!

Senior Member
    δεν 8ελω να αποδεχτω κατι που δεν μου αρεσει, να το αλλαξω 8ελω. Δεν προκειται ποτε να αγαπησω την κυτταριτιδα, ουτε τις ραγαδες, ουτε τις μπουταρες. Δεν εχω extreme προτυπα που δεν μπορω να καταφερω, κανονικη προς αδυνατη 8ελω να μαι. Να μου χωρανε επιτελους τα ρουχα μου, να βγαινω στην παραλια με το μαγιο και να μην κρυβομαι πισω απο τις πετσετες. Ωραια ολα αυτα τα ισσοροπημενα κτλπ αλλα δεν εχω αλλη υπομονη. Σε εναν μηνα παω Ελλαδα και 8ελω επιτελους να βαλω σορτσακι και οχι παλι την φαρδια φορμα.

λιλιουμ αν το 8εωρεις ματαιοδοξια το να βαζεις κιλα λογω υπερφαγιας απο προβληματα στην ζωη σου και μετα να 8ες να τα χασεις..μαλλον πρεπει να επαναπροσδιορισεις την εννοιολογια.

Whitecandle ναι τα προτυπα ειναι η αλη8εια οτι μας φαγανε αλλα δεν αντεχω να ειμαι too normal. Εκει που ειναι ολα τοσο ισσοροπημενα, τα δινω ολα μια και πανε στραφη. Δεν μου αρεσει η ισσοροπια..γενικα οτι εκανα παντα, το εκανα με βαση τα συναισ8ηματα και στα συναισ8ηματα δεν υπαρχει μετρο

Senior Member
    Διαγραφω το ποστ μου,αφηνοντας μονο ενα μικρο κομματι, γιατι απαντησα πανω στα νευρα μου και μαλλον ειπα πραγματα που δεν επρεπε να πω .

Λιλιουμ βρηκα το ποστ σου υποτιμητικο και προσβλητικο.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    "Ο Θεός δημιούργησε το σώμα, το σκάφος του ανθρώπου και τον εγκέφαλο, καπετάνιο, τον τοποθέτησε πάνω στο σκάφος για να χειρίζεται το σκάφος, για να μην παθαίνει ζημιά και για να τον τροφοδοτεί. Η σκέψη ομως τον αποπροσανατολισε τον εγκεφαλο. Ετσι κανει τον ανθρωπο να κουρεύεται, να χτενίζεται, να μπογιατίζεται και να καθρεφτίζεται να δει αν είναι όμορφος, χωρίς ομως να συντηρεί πλεον το σώμα. Τι εγωιστής!! Δεν στέλνει τίποτα στο σώμα, κι ετσι το βασανιζει, γιατι δεν έχει χρόνο, εχει αλλες προτεραιοτητες!
    Ο εγκέφαλος θέλει την εγωιστικη ικανοποίηση, ενώ το σώμα χρειάζεται την ευεξια και την απόλαυση για να είναι υγιές. Αποτέλεσμα το σώμα να ασθενεί."
    Δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις να πεις.
    Οτι οσοι ανθρωποι εχουν προβληματα με το βαρος τους ειναι εγωιστες και τους αξιζει?Γιατι εγω αυτο αντιλαμβανομαι.
    Και λεω να αφησω ασχολιαστo το βιβλικο κλισε με το οποιο ξεκινας.
    Last edited by betelgeuse; 10-05-2012 at 04:38.

Senior Member
    betelgeuse,δε νομίζω η λιλιουμ να είχε την πρόθεση να προσβάλει κανέναν απλά είπε μία αλήθεια κ η αλήθεια πονάει όμως αν την ακολουθήσουμε μας βγαίνει πάντα σε καλό.Αν το δεις με άλλη ματιά το ποστ θα δεις ότι θέλει με τον τρόπο της να εισβάλει στη λάθος σκέψη απέναντι στο φαγητό κ τις επιπτώσεις που έχει εν ολίγης να ταρακουνήσει για το καλό.Δεν υποστηρίζω τη λίλιουμ έτσι για να την υποστηρίξω ,συμφωνώ απόλυτα μαζί της γιατί δυστυχώς έτσι είναι κ για μένα το λέω για να μη προσβληθούν πρόσωπα .

Senior Member
    αν είναι έτσι η μόδα και οποιαδήποτε μορφή τέχνης που προβάλει την εξωτερική εμφάνιση είναι μία εγωιστική ικανοποίηση..
    Βασικά δεν ήταν ο σκοπός του 8έματος μου να μιλήσουμε πάλι για μια υγιεινή διατροφή. Πως να χάσω τα 5 κιλά είναι και ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν σε αυτό.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Συγνωμη αλλα απο προσωπικα βιωματα και παθηματα, παντα θα ειμαι εναντιον των λιποθερμιδικων διαιτων, και σε αυτο συμφωνει μαζι μου και ολη η επιστημονικη κοινοτητα, ψυχολογια, διατροφολογια, ιατρικη κ.ο.κ. Και βραχυπροθεσμα αλλα και μακροπροθεσμα κακο κανουν, ασχετα με τα εξωτερικα (προσωρινα) αποτελεσματα. Στο τελος παινρεις περισσοτερα κιλα, και διαιωνιζεις το προβλημα σου με το φαγητο, παιρνοντας κι αλλες μορφες, ανορεξια, βουλιμια, χαμηλη αυτοεκτιμηση, καταθλιψη, ελκος, σπαστικες κολιτιδες, τρυπημα οισοφαγου αποο εμετους κ.ο.κ. Ολα αυτα με μια αθωα διαιτα αρχιζουν.

Senior Member
    λοιπον πρωτα ξεφορτωσου τον εγκεφαλο σου και μετα βλεπεις τι θα κανεις με τα αλλα....κριμα να κουβαλας τοσο νεκρο βαρος

Senior Member
    Chris Athens δεν με ξερεις, δεν ξερεις τι εχω περασει, δεν ξερεις καν το προβλημα μου, γι αυτο βουλωστο ! Σιγουρα ο εγκεφαλος μου ειναι μεγαλυτερος απο τα αρχιδια που κουβαλας για να μπαινεις σε ενα φορουμ και να μιλας προσβλητικα κατα καποιου που δεν ξερεις. Αν δεν γουσταρεις το 8εμα, μην το διαβαζεις καν.

Λιλιουμ ξερω κοπελα τα προβληματα που προκαλουνται δυστυχως..και ξερω οτι η καλυτερη λυση ειναι να κανω υπομονη και σιγα σιγα αλλα δεν ανεχομαι να μου το λενε με προσβλητικο τροπο κανενας πισω απο μια ο8ονη. Σ'ευχαριστω για την απαντηση παντως

Senior Member
    fabulous κοπελα μου σε πειραζα χαλαρωσε....πες μου καποια πραγματα για εσενα υψος,βαρος,ηλικια,σωματοδο� �η,και ισως να σε βοηθησω

Senior Member
    τελοσπαντων, ειμαι πολυ ευερε8ιστη σε τετοια 8εματα, 1.70, 65 κιλα, 18 χρονων.

Senior Member
    να εισαι ρεαλιστρια πχ πιθανον να εισαι 1.68 και 68 κιλα....τελοσπαντον ακολουθεις καποιο προγραμα γυμναστικης η διατροφης αυτο το καιρο.....επισης ησουνα απο μικρη παχουλη λιπους η εγινες στη πορεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    λοιπον πρωτα ξεφορτωσου τον εγκεφαλο σου και μετα βλεπεις τι θα κανεις με τα αλλα....κριμα να κουβαλας τοσο νεκρο βαρος
    αυτό δεν είναι αστείο είναι βλακεία σόρυ αλλά έτσι είναι

Senior Member
    το αστειο δεν θα το ορισεις εσυ ηλιαννα...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast