Πως θα ορίζατε κάποιον ως "αποτυχημένο" - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    κοριτσουδες μου(κ αγαπητε παλικαρε) εγω σας καληνυχτω,παω να στρωσω επιδερμιδα:P αντε καλο βραδυ σε ολους/ολες,καλη ξεκουραση:)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    καληνυχτα καλη μου ονειρα γλυκα..

Senior Member
    ονειρα γλυκα!!!!!!!!!!
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    επισης:) τσαουμπες κ φιλουμπες
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Αποτυχημενος ειναι αυτος που φοβαται να δειξει τον πραγματικο του εαυτο και προσπαθει να ζησει μεσα απο τις προσωπικοτητες αλλων.........

Junior Member
    Kαλημερα παιδια και ευχαριστω για τις πολυ γρηγορες απαντησεις σας..Εξεπλαγην θετικα οταν ειδα οτι σε τοσο λιγη ωρα ειχα 2 σελιδες απαντησεις :P

Για να πω και εγω την γνωμη μου, αποτυχημενος ειναι αυτος που θελει,ξερει,μπορει αλλα δεν κανει!!

Αλλα κριτηρια εχετε να προσθεσετε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Palikaros View Post
    αποτυχημενος ειναι αυτος που θελει,ξερει,μπορει αλλα δεν κανει!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ! η λεξη κλειδι ειναι το ΚΑΝΩ. εισαι οτι κανεις...
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Aν απέτυχες στη δουλειά σου, αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι παντου μια σκέτη αποτυχία. Ναι, υπάρχουν στιγμές που όλοι και όλα σου πάνε κόντρα, έχουν βαλθεί να σε ξεκάνουν. Προτείνω τούτες τις στιγμές να κάνουμε σα να έχουμε μια ξαφνική διακοπή του ηλ. ρεύματος μέσα στη νύχτα. Στεκόμαστε ακίνητοι μέχρι να αρχίσουμε να διακρίνουμε σκιές και να βρίσκουμε στα σκοτεινά τον προσανατολισμό μας. Αλλιώς, αν αφεθούμε σε σπασμωδικές κινήσεις ή αν εξακολουθούμε να επιμένουμε σε κάτι που μας έχει πληγώσει ξανα και ξανά -είτε βλέπουμε ότι δεν μας "βγαίνει", τότε αλλάζουμε τρόπο πλεύσης και σκέψης.

Junior Member
    Αποτυχημένος;;;;; Χμμμμ θα έλεγα αυτός που είχε επίγνωση και αδράνησε ....

Senior Member
    Γιατι το ψιρίζετε τόσο? Αποτυχημένος είναι αυτός ο οποίος δεν εκπλήρωσε (πραγματοποίησε) τους στόχους ΤΟΥ, τπτ άλλο. Κάθε άνθρωπος όμως έχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ στόχους. Άλλος μπορεί να έχει επαγγελματικούς, άλλος οικονομικούς, άλλος καλλιτεχνικούς και πάει λέγοντας...
    Πάντως δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη λέξη και δεν την χρησιμοποιώ, αν και την έχω ακούσει απο άλλους. Πολύ μακάβρια προσέγγιση, σαν να λέμε δεν πέτυχες άρα τραβα και πέσε απ την Ακρόπολη...
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by Palikaros View Post
    Καλησπέρα!Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε ένα ερώτημα που με ταλαιπωρε...

Με ποια κριτήρια θα ορίζατε εσείς κάποιον ως ένας "αποτυχημένος"?

Tα κριτήρια μπορούν να είναι οτιδήποτε,απο σωματικά μέχρι και κριτήρια με βάση την προσωπικότητα

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Αποτυχημένος ειναι αυτός που όσο και να προσπαθεί και ας έχει ολα τα καλα δεν του βγαίνει τίποτα , δεν κερδίζει ποτε , δεν ειναι ευτυχισμένος , δεν έχει φίλους και στο τέλος πέθαινει μόνος του .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    εγω δε νομιζω οτι υπαρχουν ανθρωποι αποτυχημενοι.υπαρχουν ανθρωποι που αφηνοντε και μετα ''νομιζουν'' πως ειναι αποτυχημενοι....και ενω ξερουν πως ειναι στο χερι τους δυσκολα πανε μπροστα.

Senior Member
    Αποτυχημενος για μια συγχρονη κοινωνια ειναι αυτος που δε θα αριστευσει στο σχολειο, μετα στο Πανεπιστημιο, που δε θα εχει ενα σωρο πτυχια και διπλωματα απο πισω του που να καταδεικνυουν διαφορες δεξιοτητες, που δε θα εχει ενα υψηλο ποστο στην εργασιακη ιεραρχια και συνεπως εναν υψηλο μισθο, που δε θα εχει ενα εκατομμυριο φιλους στο facebook, που δε θα εχει δικο του σπιτι, δε θα εχει δημιουργησει οικογενεια και παει λεγοντας...

Ποσο επιφανειακα ομως ειναι ολα αυτα και ποσο στρες προκαλουν στον καθε ανθρωπο μεμωνομενα ο οποιος προσπαθει να τα τηρησει κατα γραμμα για να παρει τους γνωστος επαινους απο τον περιγυρο: "Μα τι αξιο παιδι εισαι εσυ? Φτου σου καμαρι μου και εις ανωτερα!", "Οι γονεις σου θα πρεπει να ειναι πολυ περηφανοι! Να σε χαιρονται!", "Εισαι παραδειγμα προς μιμηση!", "Μακαρι να ηταν ολοι τοσο πετυχημενοι και καλοι οσο εσυ! Συνεχισε ετσι!" και παει λεγοντας...

Δεν ξερω αν υπαρχει αποτυχημενος ανθρωπος γι'αυτο και δεν μπορω να τον ορισω! Μπορω να πω ομως οτι ενας ανθρωπος που θα φτασει στα ...ηντα και γυρισει το χρονο πισω και κανει μια ανασκοπηση της ζωης του και πει: "Μακαρι να μου δινοταν μια δευτερη ζωη και θα φροντιζα να τη ζησω διαφορετικα! Χωρις κατευθυνσεις απο τριτους και φραγμους! Ετσι οπως θα ηθελα πραγματικα εγω για να μπορω να πω οτι ΕΖΗΣΑ!", τοτε ειναι δυστυχισμενος και καταπιεσμενος!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    αποτυχημένος/η είναι όποιος/α από τις λάθος επιλογές του από άγνοια, που είναι η αιτία για όλα τα προβλήματα
    επιμένει σε τακτικές αναποτελεσματικές, που δεν δίνουν λύσεις, ώστε να μπορεί να ζει ικανοποιητικά και να χαίρεται!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Junior Member
    Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας...

Τα κριτηρια θελω να ειναι αυτα που εσεις νομιζετε...

π.χ Βλεπετε εναν γνωστο σας απο μακρια και καθως συνεχιζετε να περπατατε,μονολογειτε απο μεσα σας..<Ο/Η ταδε ειναι αποτυχημενη στη ζωη της για εκεινο το πραγμα>(σε οποιοδηποτε κομματι,οπως ειπα απο σωματικα χαρακτηριστικα μεχρι χαρακτηριστικα προσωπικοτητας)

Ευχαριστω και παλι :)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast