Results 1 to 15 of 65
Thread: πορνεια
-
18-05-2012, 12:56 #1
πορνεια
θα ηθελα να μαθω τις αποψεις σας για την πορνεια...γιατι συνεχιζει και υπαρχει το φαινομενο της πορνειας στον κοσμο η και καλυτερα στην ελλαδα?
- 18-05-2012, 13:06 #2
Chris θέλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος? Τι ακριβώς σε απασχολεί σχετικά με την πορνεία και θα ήθελες να συζητήσεις?
18-05-2012, 13:16 #3
βασικα την ηθικη και ανηθικοτητα...ειναι ενα σοβαρο ζητημα και για μενα...αλλα επισης γιατι συνεχιζει και υπαρχει σαν φαινομενο σε σεξουαλικα απελευθερωμενες κοινωνιες
18-05-2012, 13:18 #4
Πιστευω υπαρχει γιατι πολυς κοσμος ενδιαφερεται και εχει αναγκη ευκολο σεξ χωρις την αναγκη δημιουργιας σχεσεων ή γιατι θελει να εχει την δυνατοτητα να αλλαζει που και που ερωτικο συντροφο χωρις να δημιουργει "παρανομους" δεσμους. Επισης υπαρχει και πολυς κοσμος που ειτε λογω εμφανισης, αυτοπεποιθησης, οικονομικης και κοινωνικης καταστασης δεν μπορει να βρει συντροφο ερωτικο οποτε καταφευγει στην ευκολη λυση. Αυτοι οι λογοι ερχονται στο μυαλο μου. Πολλα νεαρα αγορια επιλεγουν την πρωτη τους φορα να την εχουν με επαγγελματια γιατι ντρεπονται να ειναι απειροι με κοπελες ή γιατι οι κοπελες της ηλικιας τους δεν ειναι "ετοιμες" ψυχολογικα για το σεξ. Επισης στις περιπτωσεις των συντροφων πολυτελειας πολλοι αντρες πανε με ακριβοπληρωμενα μοντελα γιατι ειναι ο μοναδικος τροπος να κανουν ερωτα με ατομο με διαστασεις μοντελου που αποτελει σεξ συμπολ κτλ...
Τωρα για το αν ειναι σωστο/ηθικο κτλ αν οι πορνες επιλεγουν συνειδητα να το κανουν χωρις την απειλη καποιου "νταβατζη" ή που δεν ειναι ανηλικες τοτε εγω δεν το θεωρω ανηθικο. Αντιθετα πιστευω σε μερικες περιπτωσεις ειναι σωτηριο για καποιους ανθρωπους. Οχι ομως να γινεται αυτοσκοπος. Το σωστο ειναι να δημιουργουνται σχεσεις και πραγματικος ερωτας. Οπως και να χει ομως το φαινομενο συνεχιζει να υφισταται και για να συμβαινει αυτο καποιος λογος θα υπαρχει.
18-05-2012, 13:22 #5
βασικα σκεφτομουν και εγω ο ιδιος να παω με ***** αλλα ενιωθα ασχημα γενικως......ο λογος που σκεφτομαι να παω με ***** ειναι οτι ειμαι ψυχικα ανισοροπος σαν ατομο και δεν προκειται ποτε να προσελκυσω μια γυναικα
19-05-2012, 01:09 #6
Να μην πας........δεν βλέπεις αυτά που γίνονται τώρα με τις οροθετικές;
19-05-2012, 01:56 #7
Tι λες ρε συ... Δεν παιζει... Ολοι οι αντρες μπορουν να προσελκυσουν γυναικα. Αντιθετα πιστευω εσυ νιωθεις πως εισαι ανισορροπος και κολας εκει σαυτο αγνοωντας ισως τα σημαδια που σου δινουν. Αν θες να βρεις γυναικα παντος μην περιμενεις να την προσελκυσεις, εκτος αν εισαι ο Σακης Ρουβας. Προσεξε την εμφανιση σου, παρε ενα φιλο, πηγαινετε σε ενα μπαρακι και τσεκαρετε τι παιζει... πιες και κανα ποτηρακι και πιασε χαλαρη κουβεντα... τα υπολοιπα θα ερθουν.
Απ την αλλη αν επειγεσαι τοσο να πηδηξεις πηγαινε δεν βρισκω πουθενα το κακο. Με μεγαλη προσοχη ομως. Με το AIDS δεν παιζουν ;)
19-05-2012, 10:17 #8
19-05-2012, 10:44 #9
Ψυχικά ισορροπημένοι και δε βρίσκουν. Τι ψάχνετε τώρα;
19-05-2012, 11:05 #10
από την στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι σου συμβαίνει.., βοήθεια υπάρχει αν θες για να
το αντιμετωπίσεις. Το δύσκολο θάταν να νόμιζες ότι είσαι ψυχικά ισορροπημένος, ενώ πράγματι
αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα, που λόγω της διαταραχής σου δεν θέλεις και να το παραδεχτείς.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
19-05-2012, 11:49 #11
λοιπον λεω οτι εχω καποιες εναλλαγες συνηθως στη διαθεση μου και ισως να φαινομαι περιεργος στις κοπελες....παντως ειμαι αρκετα λογικος σαν ατομο και φιλους εχω που μου λενε να βγω μαζι τους να μου γνωρισουν και κοπελες αλλα εγω ντρεπομαι υπερβολικα....οι περισσοτεροι ανθρωποι που με συναντουν εξω με συμπαθουν απιστευτα....η εμφανιση μου ειναι καλη αλλα αυτο δεν λεει τιποτα αν δεν βγαινεις εξω να γνωρισεις κοσμο...μου ειπαν οτι απλα πρεπει να γινω πιο τρεντι για να προσελκυσω μια γυναικα...πιστευα οτι η ομορφια ειναι το πρωτο σαγηνευτικο στοιχειο αλλα τελικα αλλαξα γνωμη οταν ειδα φιλους μου να ειναι οχι τοσο ομορφοι αλλα να εχουν κοπελες....επισης αυτο που λεει ο jimmaster οτι πρεπει να εισαι ο ρουβας για να σε προσελκυσουν δεν πιστευω οτι ισχυει και σε μεγαλο βαθμο γιατι εχω ενα φιλο που ειναι τραγικα ωραιος αλλα μοναχικος τυπος και καμια δεν τον εχει προσελκυσει ως τωρα.....βασικα μου ειπαν πως πρεπει να εχω την χαμηλοτερη αυτοεκτιμηση που εχουν δει ποτε και αυτο γιατι οταν παω να κανω κατι το εχω σιγουρο οτι θα αποτυχω.....μια φορα με κοιταζε μια κοπελα και εγω ειχα φρικαρει και σκεφτομουν οτι κατι εχω πανω μου μαλλον ασχημο γιαυτο κοιταζει....επισης καποιες φορες στο μετρο με κοιταζουν κοπελες και νιωθω οτι μαλλον με κριτικαρουν και νιωθω ασχημα....ξερω πως δεν ειναι φυσιολογικο να νιωθω ασχημα αφου δεν ξερω παντα γιατι κοιταζουν αλλα εγω παντα δεν της κοιταζω πισω γιατι ντρεπομαι για τον εαυτο μου
19-05-2012, 12:27 #12
Chris athens, δεν έχεις κανένα λόγο για να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Να είσαι περήφανος γι'αυτό που είσαι, η εμφάνιση μετράει πάντα αρχικά, αλλά μετά πρέπει να σε ερωτευτεί κάποια. Αν δεν έχεις εμπειρίες, πως περιμένεις να σε ερωτευτεί κάποια; Άρχισε να προσελκύεις σιγά σιγά γυναίκες, και έτσι θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να σε ερωτευτεί κάποια! Και γιατί να σε κοιτάνε και να σε κρίνουν αφού είσαι ωραίος όπως λες; Μάλλον τους αρέσεις γι'αυτό! Όσο για τη διάθεση, πολλοί είναι μία πάνω μία κάτω, είσαι απλώς κυκλοθυμικός!
19-05-2012, 12:28 #13
Last edited by Lampros; 19-05-2012 at 13:18.
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
19-05-2012, 12:31 #14
σίγουρο είναι πως αν πριν από σένα βγάζεις πρώτα έξω και περιφέρεις την αποτυχία σου τ' αποτέλεσμα είναι ν' αποτύχεις!!
και φταίει γι' αυτό το περιεχόμενο που δίνεις στις σκέψεις σου. Αν σε διακατέχει φόβος τότε απεγνωσμένα χρειάζεται να τον
επιβεβαιώσεις κι όταν το καταφέρνεις-δεν είναι και δύσκολο!-λες "είδες που είχα δίκιο! δεν αξίζω.. τόξερα εγώ!"
έλα όμως που δεν ισχύει κάτι τέτοιο! απλά μ' ότι σκέψεις κυκλοφορούμε μ' αυτές κι έχουμε ό,τι αξίζουμε!
και γω συμφωνώ ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει ρόλο, αλλά παίζει ρόλο το αν εκπέμπεις τα θετικά σου.. στον άλλον!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
19-05-2012, 13:40 #15
λοιπον οπως ειπα δεν το κατεχω το αθλημα οχι μονο εγω αλλα και ο φιλος μου που οπως ειπα ειναι πολυ ωραιος....σκεφτομασταν και οι δυο να παραιτηθουμε απο το κυνηγι που ουτε καν αρχισαμε γιατι νιωθουμε ειδη πως χασαμε και να προσανατολιστουμε στη πορνεια αν και δεν μας αρεσει απο ρομαντικης πλευρας αλλα τη να κανεις αν δεν βρισκεις ανταποκριση....ευκολα τα πραγματα για τις κοπελες στις σχεσεις δυσκολα για τους αντρες....