πορνεια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 65

Thread: πορνεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    σου είπαμε κάποιες απόψεις για να δεις τα θέματά σου.. μάλλον δεν θες να καταλάβεις.. οπότε το θέμα θεωρείται ότι έληξε.

συμφωνώ απόλυτα, όπως επίσης και κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της!
    δηλαδη αυτες που θελουν να κανουν μονο σεξ δεν ειναι αξιες σεβασμου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    δεν μου απαντησατε ειναι εγλημα να θελεις να κανεις μονο σεξ.....ειναι κακο να θελεις να εχεις τις επιλογες που εχει μια γυναικα....confuse με το να με λες εγκληματια επειδη θελω να κανω σεξ πιο γρηγορα και ευκολα ειναι σαν να λες εγληματια ενα που τρωει σε ενα εστιατοριo....
    δε σε ειπα εγκληματια....απλωσ ειπα οτι αν θεσ μονο αυτο τοτε πηγαινε σε μια ***** να ησυχασεισ....εκει τρωσ ενω εδω χρησιμοποιεισ τουσ ανθρωπουσ....τουσ χρησιμοποιεισ ωσ αντικειμενα.......
    Last edited by confuse; 21-05-2012 at 16:32.

Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    δε σε ειπα εγκληματια....απλωσ ειπα οτι αν θεσ μονο αυτο τοτε πηγαινε σε μια ***** να ησυχασεισ....δε λεω οκ το παραδειγμα σου εχει καποια βαση....αλλα ρε αδερφε ξυπνα και ακου καποια πραγματα....εκει τρωσ ενω εδω χρησιμοποιεισ τουσ ανθρωπουσ....τουσ χρησιμοποιεισ ωσ αντικειμενα.......παρε μια κουκλα τοτε και ξεδωσε, απο το να φερεσαι ετσι σε καποια η οποια μπορει και να βλεπει καποια πραγματα πανω σου!!! αλλιωσ πολυ καλα πηγαινε σε μια ***** και ξεδωσε εκει.....λυση ειναι και αυτο.......αυτο που προσπαθουσα να σ περασω ειναι το να κανεισ κατι με καποια που θα την βλεπεισ και απο την πλευρα τησ και αυτη θα σε βλεπει σαν ανθρωπο.....τωρα αν εσυ καταφευγεισ στην ευκολη λυση εγω δεν εχω θεμα να σε εμποδισω....αντιθετωσ μονο προτασεισ μπορω να σ κανω....
    πες μου καμια λυση εσυ τοτε αν εχεις γιατι απο κριτικη χορτασα

Senior Member
    στα πρωτα μου ποστ σ ειπα τη λυση....βγεσ εξω και κοινωνικοποιησου....γνωρισε κοπελεσ κανε παρεα μαζι τσ, δεσ στοιχεια που σε ελκυουν δεσ αν σ αρεσει καποια και τοτε κινησου......το ακυρο ειναι δεδομενο και δε συνεπαγεται οτι αν φασ 1,2 ,3 ακυρα θα πρεπει να βαλεισ θηλια στο λαιμο και να σε κλαιμε.....αντιθετωσ το κεφαλι(το πανω) το σηκωνεισ ψηλλα και προχωρασ αλλου......
    Last edited by confuse; 21-05-2012 at 16:32.

Senior Member
    λοιπον πηγα με ***** στο μεταξουργειο τα συναισθηματα αναμικτα...μισος.υδονη και ενα αισθημα οτι τιμωρουσα την ***** βγηκε απο μεσα μου...μετα πηγα και σε ενα στουντιο που πιστευω οτι εδωσα τσαμπα τα λεφτα γιατι δεν ειχε τιποτα καλυτερο απο το μπουρδελο....τωρα το μονο που μου μενει ειναι να βρω και μια κοπελα που να με αγαπαει γιαυτο που ειμαι...αλλα ποια θα δεχτει ενα ατομο που πηγαινει σε μπουρδελα...ολες εγωκεντρικες ειναι...μονο τη παρτη τους σκεφτονται...δεν θελουν να σε δεχτουν γιαυτο που εισαι αλλα γιαυτο που θελουν να εισαι...γιατι να μην μπορει να δεχτει το γεγονος οτι πηγαινω σε μπουρδελα ενω ειμαστε μαζι

Senior Member
    γιατι να μην μπορει να δεχτει το γεγονος οτι πηγαινω σε μπουρδελα ενω ειμαστε μαζι
    εσυ θα δεχοσουν να ειναι μαζι σου ενω παραλληλα να πη****αι με αλουσ 10???

αν ναι τοτε πηγαινε σε ενα απο τα χιλιαδεσ τσατ ρουμ βρεσ μια και το θεμα σου λυθηκε απλα και ομορφα....αν τα δεχεσαι ολα αυτα λοιπον θα παψεισ και να βασανιζεσαι....
    Last edited by confuse; 21-05-2012 at 16:31.

Senior Member
    λοιπον βεβαιως θα το δεχομουν αν την εκανε ευτυχισμενη...τροχονομος στο τετοιο της θα γινω...εμενα μου αρκει να με αγαπαει...τωρα ποιος αλλος τρωει απο το πιατο δεν με απασχολει....δεν εχω τετοιες ανασφαλειες....το θεμα ειναι οτι σε αναγκαζουν να τους λες ψεματα για να μη σε χωρισουν

Senior Member
    αν βρεισ τετοια γυναικα πιστεψε με ψεματα δεν θα τησ πεισ ποτε και για κανενα λογο και δν πιστευω πωσ θα χωρισετε κιολασ.....
    Last edited by confuse; 21-05-2012 at 16:30.

Senior Member
    confuse εισαι αντρας?...επισης δεν μου απαντησατε εφοσον οι γυναικες θελουν το σεξ τοσο πολυ γιατι δεν ενδιαφερθηκε καμια να με προσελκυσει μεσα απο το σαιτ....αν ημουν γυναικα και ελεγε μεσα απο το σαιτ οτι θελει σεξ φανταζεσαι τη θα γινονταν με τα πμ...ας ειμαστε ειλικρινης λοιπον και ας πουμε την αληθεια καμια φορα και ας μην μας συμφερει... οι γυναικες με τη συμπεριφορα τους ειναι εξισου υπευθυνες για την πορνεια που εχει αναπτυχθει για να καλυψει το κενο που υπαρχει στην ικανοποιηση των σεξουαλικων αναγκων των αντρων....βασικα αν οι γυναικες ανοιγαν τα ποδια τους με την ιδια συχνοτητα που ανοιγουν το στομα τους και πετανε αρλουμπες τοτε δεν θα υπηρχε πορνεια....

Senior Member
    αντρασ ειμαι και προτου ανοιξεισ το ρημαδι και πεισ ξανα λαλακια αν εχεισ προβλημα μαζι μ στειλε πμ.....βγεσ εξω και δεσ τι γινεται ...!!!!ζωντανεψε και και παψε να το παιζεισ μαγκασ σε καθε κοπελα που απαντησε στο κωλοθεμα σου....

επρεπε να ντρεπεσαι ρε....καθομαι και γω και ασχολουμαι μαζι σ τοση ωρα......

καθομαι και γω και ασχολουμαι με σενα μπασ και σε κανω να ζησεισ και να ανοιξεισ τα ματια σου να δεισ τν κοσμο αλλα στν τοιχο να μιλουσα περισσοτερα θα καταλαβαινε..
    Last edited by confuse; 21-05-2012 at 16:29.

Senior Member
    Κρις.., νάχεις υπ' όψιν σου ότι αν υπήρχε περισσότερη πρόνοια δεν θα υπήρχε πορνεία με την έννοια που την θέτεις εσύ!
    μετά είσαι πολύ απωθητικός για μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και φυσικά δεν επιθυμεί την συνεύρεση με άτομα
    σαν εσένα, που απαξιώνουν και προσβάλλουν κατ' αυτό τον τρόπο το γυναικείο φύλο! Μην απορείς λοιπόν για τ' αυτονόητα.. :p
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    λοιπον πηγα με ***** στο μεταξουργειο τα συναισθηματα αναμικτα...μισος.υδονη και ενα αισθημα οτι τιμωρουσα την ***** βγηκε απο μεσα μου...μετα πηγα και σε ενα στουντιο που πιστευω οτι εδωσα τσαμπα τα λεφτα γιατι δεν ειχε τιποτα καλυτερο απο το μπουρδελο....τωρα το μονο που μου μενει ειναι να βρω και μια κοπελα που να με αγαπαει γιαυτο που ειμαι...αλλα ποια θα δεχτει ενα ατομο που πηγαινει σε μπουρδελα...ολες εγωκεντρικες ειναι...μονο τη παρτη τους σκεφτονται...δεν θελουν να σε δεχτουν γιαυτο που εισαι αλλα γιαυτο που θελουν να εισαι...γιατι να μην μπορει να δεχτει το γεγονος οτι πηγαινω σε μπουρδελα ενω ειμαστε μαζι
    Νομίζω ότι εχεις μεγάλο προβλημα , μέσα απο τα θέματα σου βγάζεις κατι που δεν ειμαι ειδικός να το εξηγήσω αλλα εύκολα το παρατηρώ .
    Και το κάνεις αναφερόμενος σε κάθε καρυδιάς καρύδι , τι σου φταίνε ολοι αυτοι και θα πρέπει να τους παίρνει η μπάλα ?
    Προσωπικά μου ακούγεται κάπως .... να μας περιγραφεις τι κανεις πια θες .
    Συγγνώμη αλλα αυτο σκέφτομαι με αυτα που ακούω ..... .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Να προσθέσω ότι όσα θέματα εχεις ανοιξει ειναι ιδιαιτρερα αποκρουστικα , κοίταξε να βρεις απο κάπου βοηθεια .
    Απο τις λίγες φορές που τα παίρνω ειναι τώρα με εσένα , α και ξέχασα να πω .... συγχαρητήρια για την απόφαση σου να σκοτώσεις την γάτα , θα ήθελες να κάνει κάποιος το ίδιο και για σένα ? αν και δεν σου το εύχομαι , βρεθείς και εσυ να εχεις αντίστοιχο προβλημα .
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ αυτο ξέρω να σου πω ...
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    βασικα αν οι γυναικες ανοιγαν τα ποδια τους με την ιδια συχνοτητα που ανοιγουν το στομα τους και πετανε αρλουμπες τοτε δεν θα υπηρχε πορνεια....
    Ohhh yesss!!! Αυτη ειναι ατακα για να κανεις ολες τις γυναικες να πεσουν στα ποδια σου! Συνεχισε ετσι, μια χαρα το πας!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ohhh yesss!!! Αυτη ειναι ατακα για να κανεις ολες τις γυναικες να πεσουν στα ποδια σου! Συνεχισε ετσι, μια χαρα το πας!
    Κατι δεν παει καλα στο παιδι ....... μια την γιαγιά του μια την αδελφη του μια η γάτα μια οι π....ς , αύριο τι θα έχει το .... ´μενου ´.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast