Results 11,386 to 11,400 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
24-05-2012, 00:01 #11386
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Σκέφτομαι από πού βγαίνει το π@πάρια μάντολες.
Και καλά η μάντολα είναι γνωστό κεφαλλονίτικο γλυκό από αμύγδαλα,
αλλά άλλο η μάντολα κι άλλο η μέντολα;
Mε τις π@παριές που ακούω γύρω μου τι γίνεται;
Kαι πώς θα μ' άρεσε να ρίξω μούτζες σε κάμποσους κατάμουτρα
να μου φύγει τ' απωθημένο!Last edited by Joann; 24-05-2012 at 07:15.
- 24-05-2012, 00:02 #11387
Ποτέ δε μου έχουνε ορμήξει και έχω επαφή με αρκετούς μετανάστες. Εσύ φαίνεσαι είσαι όμορφος και σε ορέγονται. Μαλακίες. βρες άλλα επιχειρήματα.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-05-2012, 00:12 #11388
- In this old house where every door is open
καλε θα δημοσιευτει το αρθρακι μου! Σπουδαιο κατορθωμα!! Λες να γινω αρθρογραφος?? Αμισθι παντα! Εχω δουλεψει εγω για τις ψυχες ολου του σογιου! xD
24-05-2012, 00:17 #11389
Συγχαρητήρια Λίλιουμ! χεχεε, μεγάλη πλάκα έχεις ρε! και είσαι και σεμνό άτομο.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-05-2012, 00:18 #11390
Σωζω αποθαμενα λεμε!! Θα μου κανουν λιστα στο τελος υπερ αναπαυσεως οπως στις εκκλησιες!! αχαχαχαχα!!
24-05-2012, 00:31 #11391
(και ρειν σιγα σε μια τοπικη εφημεριδα αρθρακι ειναι, ειρωνικα το ειπα το σπουδαιο κατορθωμα, αλλα thanks anyways :p, και που την ειδες τη σεμνοτητα, το διατυμπανισα σε ολο το φορουμ χιχιχιχι ;p)
24-05-2012, 00:46 #11392
Τους μεταναστες τους χρησιμοποιησαμε κατα κορον τοσα χρονια και φτιαχτηκαν περιουσιες πανω στην πλατη τους....αλλα τοτε δεν ενοχλουσαν κανεναν...ατελειωτες ωρες δουλειας,χωρις ενσημα,χαμηλα μεροκαματα...και ο ελληνας να τους φερεται οπως σε εναν ηλιθιο γιατι δεν ηξεραν την γλωσσα....τωρα οι μεταναστες ενοχλουν...γιατι εμεις σαν κρατος απο την αρχη δεν θεσαμε κανονες...και οι κανονες δεν ειναι μονο ποιος δικαιουται παραμονη και νομιμοποιηση αλλα και η διασφαλιση των δικαιωματων τους ως ισοτιμες ανθρωπινες υπαρξεις......εγω αρνουμαι να τους βαλω ολους σε ενα τσουβαλι,ο καθε ανθρωπος απο οπου κι αν ειναι πρεπει να κρινεται σαν μοναδα και οχι να κατηγοριοποιηται.....κι οσο για την χρυση αυγη...ναι θα ειχε πλακα..αν καναν πλακα...η γραφικοτητα της δεν ειναι σιγουρα εναντιον του συστηματος.....ειναι το ιδιο το συστημα χωρις μασκες......
24-05-2012, 01:17 #11393
cheers και καλα ******α σε ολους!
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
24-05-2012, 02:37 #11394
κι επειδη δε σου ορμηξαν ακομα εσενα προσωπικα, παει να πει οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα ? τρομερο επιχειρημα και λογικη RainAndWind. πρεπει να παθεις για να μαθεις δλδ. τα θυματα ομως τα βλεπουμε ηδη, τι αλλο περιμενετε να συμβει για να καταλαβετε οτι δεν χωρανε ολοι εδω, και δεν εχουν ολοι φιλικες διαθεσεις ? να μπαινουν μεστα σπιτια μας μερα μεσημερι ενω ειμαστε παρον ?
σου γραψα και για την ανεργια αλλα μαλλον ουτε αυτο μετραει, γιατι φταινε οι ανεργοι ελληνες που δε καταδεχονται να ριξουν τη μυτουλα τους και να ασχοληθουν με τις κωλοδουλειες που εντελως τυχαια εχουν προλαβει οι αλλοδαποι.
και μετα βγαινουν οι average ελληνακοι συνηθησμενοι στη ψευτοδημοκρατια και το καταντησταν που τσινανε σαν τα προβατα οταν ακουνε για χρυση αυγη, και δινουν τους χαρακτηρισμους οπως στη πισω σελιδα. ενω οι ιδιοι ειναι με τις αυτιστικες αποψεις χωρις να εχουν να κανουν και τη παραμικρη προταση για αλλαγη.
σαν να θελει ο κοσμος να παραμεινει στη σαπιλα κι αυτο που ζει τωρα. γι'αυτο προτιμω να απεχω και δε παιρνω τη πολιτικη στα σοβαρα. ο λαος δεν αξιζει κατι καλυτερο. ειχε πει κατι σχετικο κι ο Βολταιρος νομιζω... ;)
24-05-2012, 08:38 #11395
Έχω γνωρίσει μετανάστες πολύ καλο κόσμο, με ανθρωπια, χαρακτηρα και ξυπνιους που χαιρεσαι να συναναστρέφεσαι μαζι τους σε αντίθεση με πολλούς υποτίθεται πατριώτες που η συνανστροφη μαζι τους μονο ζημια αφηνει και στον τοπο κατ΄επέκταση, πατριωτες που ζουν στη ψευδαισθηση οτι ειναι οι σωτηρες του κόσμου. Το συνταιριασμα με τους μεταναστες να ναι τροπος για να αναγεννηθουμε στο καλύτερο.
γιάννης
24-05-2012, 08:42 #11396
Η ανακίνηση ζητηματος μεταναστων και η προβολή εκτροπων φασισμού ως φλεγοντα θεματα επικαιρότητας είναι πρόσφορη μέθοδος αποπροσανατολισμού του κόσμου από αυτους που έχουν ριμάξει και έχουν οδηγησει σε καταρρευση τον τοπο.
γιάννης
24-05-2012, 10:21 #11397
Γεια σου ρε Γιάννη, μ'έφτιαξες πρωί πρωί. Αντίθετα με τον κενό που μένει κενός στον τομέα της πολιτικής ανάλυσης και κρίσης.
Για όποιες ενδιαφέρονται πάρτε αποσπάσματα από Indymedia
"Στην εποχή της κρίσης του καπιταλιστικού συστήματος, της όξυνσης του ταξικού ανταγωνισμού και της καταστολής, επιστρατεύονται από το κυρίαρχο
κοινωνικοπολιτικό σύστημα εκείνα τα εργαλεία τα οποία αφυπνίζουν τα συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας"
"Το παρακράτος των εθνικιστών καλύπτει τα *κενά εξουσίας* του επίσημου κράτους, κάνει τη βρώμικη δουλειά και απολαμβάνει τα οφέλη από την συνεργασία και την ασυλία
των κατασταλτικών δυνάμεων"
#Όποιος δεν έχει δει την προστασία που δίνουν οι μπάτσοι στους χρυσαυγίτες ΠΑΝΤΑ, δεν έχει ποτέ του κατέβει σε πορεία και ό,τι ξέρει για το θέμα της χρυσής αυγουλιέρας είναι ό,τι του δίνει το star το mega και τα άλλα καθεστωτικά μέσα εξημέρωσης, τα οποία ΕΠΙΣΗΣ επιτελούν ρόλο βαστάζου του κράτους όπως ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
Είναι το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ όπως πολύ ωραία χαρακτήρισε ένα άρθρο, και δεν μασάμε σε παρουσιάσεις τους ως άλλων τζέιμς ντιν με μαύρα μπλουζάκια και χρυσά γράμματα ΛΟΛ
Είναι μαλακιστήρια του κράτους, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ, όπως και οι μπάτσοι και οι δικαστές και οι φρουροί στις φυλακές και τα σύνορά μας είναι επίσης οι φυλακές μας, τα έθνη στα οποία κάποιοι μας χώρισαν δίχως να το επιθυμούμε αλλά μας λένε πως ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε και περήφανοι για τις φυλακές που επινόησαν! ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-05-2012, 10:37 #11398
Παντως ο συντροφος μου που την περιοδο 85-90 ηταν με τους αναρχικους στα εξαρχεια μου χει πει ωραιες ιστοριες για τους χρυσαυγιτες...... και το ξυλο που επεφτε με τους αναρχικους,σκληρα παιδια μεν, αλλα....τα βραδυα οι μπατσοι κανανε παραδοσεις στα γραφεια τους...σακουλες με καλουδια...και οχι ψωνια απο την λαικη....το χε δει με τα ματια του........οσο για τις γκομενες που κουβαλαγαν μαζι τους.....αστο....
24-05-2012, 10:41 #11399
Τώρα κοστουμάρονται κιόλας και πάνε ευγενικά σε εκπομπές, και συνομιλούν με ευγένεια με τα καθίκια τους μεγαλορουφιανοδημοσιογράφ ους, που κατά τ'άλλα αλληλομισιούνται, μη χέσω, σε προσπάθειες νομιμοποίησής τους στο συνειδησιακό του κόσμου, με κινήσεις "δημοκρατικές" και επιχειρήματα "ελευθερίας του λόγου" και "διακίνησης ιδεών". Ο κάθε φασίστας στη θέση του, στην τρύπα!
Σπύρος Μπιμπίλας
24-05-2012, 10:51 #11400
....ναι αλλα μη ξεχνας...εδω τον Χιτλερ δεν τον εχει κρινει ακομα η ιστορια.......τα πνευματικα παιδια θα κρινει;
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία