Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 116
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 116 of 837 FirstFirst ... 1666106114115116117118126166216616 ... LastLast
Results 1,726 to 1,740 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    είμαι πολύ καλύτερα.. η ακοή επανέρχεται το οίδημα υποχωρεί!!
    μαρκέλα χαιρόμαστε με τη χαρά σου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    είμαι πολύ καλύτερα.. η ακοή επανέρχεται το οίδημα υποχωρεί!!
    Να 'σαι πάντα καλά Μαρκελάκι!!! Όλα θα φτιάξουν κ θα πάρουμε πάλι τα πάνω μας!!!

Senior Member
    Πως αισθάνομαι τώρα? ΣΚΑΤΑ!!! Αφού με πήρε ο ιδιοκτήτης μου κ μου ζήτάει ο άνθρωπος τα νοίκια του, αφού μου είπε ότι μείωση θα μου κάνει από το καινούριο χρόνο κ αν δε μπορώ να ανταπεξέλθω να φύγω από το σπίτι (αφού εξοφλήσω)... στη δουλειά δε με πλήρωναν... ζήτησα λοιπόν τα λεφτά μου, μου είπαν ότι θα με βοηθήσουν αλλά κ πάλι δε φτάνουν να καλυψω τα έξοδά μου, ψάχνω πάλι δεύτερη δουλειά. Νιώθω απαίσια που μας έχουν φτάσει σε τέτοια σημεία... έκλαψα πολύ, αφού λοιπόν ξέσπασα... τώρα νιώθω εξαντλημένη..! Υπέροχες στιγμές!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Aυτό είναι πολύ ευχάριστο

Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Να 'σαι πάντα καλά Μαρκελάκι!!! Όλα θα φτιάξουν κ θα πάρουμε πάλι τα πάνω μας!!!

Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    μαρκέλα χαιρόμαστε με τη χαρά σου .
    Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου! Ναι όλα ξεπερνιούνται σιγά-σιγά.. Όλα θα πάνε καλύτερα, θα δείτε!..

......Σκατα......σκατενια......σκα τοτερα...................................... ..
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    παλι νυσταζω.. τι θα κανω?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Να πνίγομαι...θα περάσει, το ξέρω αλλά δεν παύει να είναι οδυνηρό όσο διαρκεί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Θα ελεγα οτι αποψε εχω μια μελαγχολικη διαθεση. Ειχα μια κουραστικη μερα κι αντι να πεσω να κοιμηθω αμεσως, εχω καθηλωθει στην καρεκλα...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Κουρασμενος , δε κοιμηθικα καλα σημερα , τελευταιο νυχτερινο κιολας..... Δεν νιωθω και καλα γιατι εχθες ηταν η γιορτη του πατερα μου . Εκλεισε 8 χρονια εχ8ες...

Banned
    περασα και σημερα απ'αυτο το φορουμ ψυχολογιας να πω μια καητπερα. καητπερα λεπον. να γραψω τα νεα μου και να δω τι κανετε. τι κανετε δεν μου ειστε καλα ? και πως να ειστε στο ελλαδισταν. εγω απ'το περασμενο αλκοολοσαββατο το ξαναριξα στον αλκοολισμο και ειχα πιει πολλες μπυρες με αποτελεσμα οταν περασα απ'το σαλονι να δω στιγμιαια εναν ξαπλωμενο σκελετο να με κοιταζει (ηταν η γιαγια μου που εχει πεθανει χρονια τωρα). αλλα δεν ημουν και πολυ μεθυσμενος, δε μπορεις να πεις καν οτι τρεκλιζα καθολου ουτε ειχα παραισθησεις. ειχα τραβηξει ομως και 6 μαλακιες πριν και μου ειχε πριστει λιγο. μου συνεβη και ειπα να το μοιραστω εδω γιατι αν με ρωτησετε πως αισθανομαι σημερα θα σας πω πολυ βαρετα παλι και χωρις ορεξη για τιποτα. εχω βαρεθει με τη ζωη στο ελλαδισταν να μην καλοπερναμε, να μη διασκεδαζουμε, να μην εχουμε λεφτα, να τσιγγουνευομαστε και να φοβομαστε να ξοδεψουμε. να φοβομαστε γενικοτερα αφου πλεον δεν υπαρχει σιγουρια κι ασφαλεια ουτε για το παρων ουτε για το μελλον. δε ζουμε ανθρωπινα οποτε πως να νιωθουμε σαν ανθρωποι ? καταταλλα εφαγα πατατουλες ογκρατεν για μεσημερι και ετοιμαζω να την κανω για ενα ιαπωνικο ταινιακι. λεητερζ!

Senior Member
    Νιώθω να πνίγομαι, να ασφυκτιώ θα έλεγα καλύτερα, νιώθω τρομερή πίεση και φοβάμαι, φοβάμαι γενικά αλλά και ειδικά να μην καταρρεύσω, να μην σπάσω από την πίεση που αισθάνομαι, το φοβάμαι πραγματικά! Πάνω που άρχισα να νιώθω λίγο καλύτερα τώρα αυτό...δεν μπορώ, δεν αντέχω, θα τρελαθώ από την πίεση που μου ασκείται!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Επίσης νιώθω τρομοκρατημένη...αυτά νομίζω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νιώθω να πνίγομαι, να ασφυκτιώ θα έλεγα καλύτερα, νιώθω τρομερή πίεση και φοβάμαι, φοβάμαι γενικά αλλά και ειδικά να μην καταρρεύσω, να μην σπάσω από την πίεση που αισθάνομαι, το φοβάμαι πραγματικά! Πάνω που άρχισα να νιώθω λίγο καλύτερα τώρα αυτό...δεν μπορώ, δεν αντέχω, θα τρελαθώ από την πίεση που μου ασκείται!
    γλυκό μου κυκνάκι σου στέλνω μια αγκαλίτσα μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω σε όλο αυτό που περνάς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    γλυκό μου κυκνάκι σου στέλνω μια αγκαλίτσα μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω σε όλο αυτό που περνάς.
    Να 'σαι καλά...θα προσπαθήσω να φανταστώ ότι αν τελικά καταρρεύσω θα πέσω σε μιαν αγκαλιά κι ας μην είναι αλήθεια...αν αυτό βοηθήσει έστω και τόσο δα στις ώρες του πανικού...γιατί έχω πολλές ακόμα μπροστά μου...

Νοιωθω να μαι καπως χαλια και γενικα η απόδοση μου να ναι μέτρια. Η συναστροφη μου με ορισμένους ανθρώπους που αναγκαστικα τους βλέπω με φθείρει ψυχολογικά. Λόγω συμπεριφορων που μου έδειξαν δε με γεμίζουνε πάει τελείωσε κι οποτε τους συναντω η προκαταληψη αυτη με συνοδευει και χαλα η διαθεση μου. Σε πιο παλιες εποχες τετοιες συναναστροφες κοστισαν στην αυτοεκτιμηση μου και σε σημαντικες μου επιλογες. Αυτους τους ανθρωπους ειναι που μισω και θελω να ανταποδώσω.
    γιάννης