Results 11,581 to 11,595 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
29-05-2012, 22:28 #11581
σκεφτομαι.. τι ωραιοι βρε παιδι μου ειναι οι γαμοι στην επαρχια! καμια σχεση με την μιζερια και την φασαρια στις μεγαλες πολεις. πηγαμε το πσκ με τον φιλο μου στον γαμο ενος κολλητου και καταευχαριστηθηκαμε. οχι μονο ωραια και γραφικα,αλλα επιτελους ενα ωραιο τριημερο ελληνικο γλεντι! αν παρω την μεγαλη αποφαση θα προτιμησω επαρχια, ασυζητητι! (κι ας ψηφιζει ο κιπ, πολωνεζικο γαμο :Ρ)
- 29-05-2012, 22:34 #11582
Oτι δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο απο μια αληθινη φιλη.... μια φιλη που χωρις να το ξερει με τραβηξε απο τον γκρεμο.... δεν ξερω για ποσο.... αλλα ημουν ενα βημα μπρος κ μ εκανε να παω 2 βηματα πισω......... ευχαριστω φιλεναδα κ ας μην το διαβασεις ποτε...................
"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
30-05-2012, 09:25 #11583
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Να και κάτι ευχάριστο... μακριά από γκρεμούς, βράχους και τα άγρια τοπία γενικά.
Έχουν μεγάλο ενδιαφέρον μόνο όταν τα επισκέπτεσαι στις εκδρομές...
όπως αυτό της Μέσα Μάνης πηγαίνοντας προς το Ταίναρο,
που εναλλάσσεται με τέτοια ταχύτητα, ανάμεσα σε ελαιώνες και ξαφνικά γίνεται τόσο άγριο, ξερό και άνυδρο
που δεν προλαβαίνεις να αφομοιώσεις τι είδες πριν πέντε λεπτά.
Τελευταία μέρα του μήνα αύριο, κι αυτό ευχάριστο... όσοι δουλεύουν -ακόμα-
και πληρώνονται -ακόμα-
αύριο πληρώνονται...
30-05-2012, 09:51 #11584
πως δεν θα βρω δουλειά εις τον αιωνα τον άπαντα κ το ταμείο τελειώνει ,τι κάνωωωωωω?ας το καλό όσα έρθουν κ όσα πάνε!!
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
30-05-2012, 13:01 #11585
Από τον φιλόζωο που υποστηρίζει ότι ο μετανάστης που ρισκάρει τη ζωή του να έρθει στη φιλόξενη τούτη χώρα των μαχαιροβγαλτών και των νοικοκυραίων, των φραχτών, των πολύ φιλικών ανθρώπων που καθόλα τους στηρίζουν και τους φέρονται με τρόπο ανθρώπινο και κάθε μέρα έχουνε τις μπύρες τους, το ακούσαμε και δαύτο! λες και λίγοι έχουνε βρεθεί πεταμένοι στην πέτρου ράλλη, λίγοι έχουνε βρεθεί "ατυχηματίες" λίγοι έχουνε ξεβραστεί σε ακτές, λίγοι έχουνε κυνηγηθεί από συμμορίες ξεφτιλισμένων πατριωτών, λίγοι έχουνε γίνει του κάθε πικραμένου ο αποδιοπομπαίος τράγος, τώρα και του κάθε πικραμένου φιλόζωου η μαλακία. Σόρυ, αλλά δε μπορώ να διαβάζω παπαριές μεσημεριάτικα και να υποκρίνομαι ότι τις σέβομαι, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου. Στην ίδια τάξη με τις αμπελοφιλοσοφίες του Κενό τις βάζω για τη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού καραλόλ!
Καλά άμα φτάσετε στη θέωση, σφυράτε μας να μην έρθουμε λέμεεε αχααααχχ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-05-2012, 13:03 #11586
Και εκτός από τα παραπάνω σκέφτομαι Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ γιατί εδώ ήμασταν ό,τι νά΄ναι τον καλό καιρό, τώρα που σφίξανε τα πράματα θα γιάνουμε?
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-05-2012, 13:23 #11587
30-05-2012, 13:27 #11588
Θα σου απαντήσω σεμνά ειλικρινά και συναισθηματικά όπως πάντα. ΟΧΙ.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-05-2012, 13:50 #11589
δεν ειναι δικες μου αμπελοφιλοσοφιες αυτες, αλλα απ'τη ταινια Iron Sky!
http://www.youtube.com/watch?v=Py_IndUbcxc
το σαββατοκυριακο αν τα καταφερω θα το ξαναριξω στον ιαπωνικο κινηματογραφο και θα δω και τις δυο τελευταιες του Takashi Shimizu, σκηνοθετη των Ju-On/The Grudge. οποτε αν μετα λεω αλλου ειδους αμπελοφιλοσοφιες να ξερεις δε θα ειναι δικες μου...
30-05-2012, 14:14 #11590
θα ανοιξω το στομα μου τωρα για του καθε πικραμενου ψευτοκουλτουριαρη της πολυθρονας τις μαλακιες και δεν θελω......εχω βαρεθει τους δηθεν που νομιζουν πως εχουν αποψη επι παντος επιστητου χωρις να ενδιαφερονται ουτε καν να ψαξουν γιατι θεμα μιλανε και κατα ποσο ευσταθουν οι ισχυρισμοι τους.......
Βαρεθηκα τοσο πολυ την αυθεντικη ,γνησια βλακεια........
30-05-2012, 14:22 #11591
30-05-2012, 14:25 #11592
...αστο καλυτερα....με τρωει η γλωσσα μου να ριξω χοντρα μπινελικια και δεν θελω.....
30-05-2012, 14:59 #11593
Γιατί δεν τα ρίχνεις να δούμε και μείς πόσο βαθύς είναι ο ρατσισμός σου? Όχι ότι δεν τον έχουμε αντιληφθεί ήδη. Κατά τ'άλλα ο σύντροφός σου είχε επαφή με μετανάστες. Νααα η επαφή. Μπορεί να είναι καλύτερα να είμαστε στον καναπέ άμα είναι να ξενακαναπεδιαστούμε και να γίνουμε μισαλλόδοξοι και ξενοφοβικοί που θα το καλύπτουμε με έναν μανδύα φιλοζωικής ευαισθησίας. Δεν είναι ότι δεν τον θέλω τον σκουρόχρωμο, είναι που μου τρώει τα αδέσποτα. Δεν πάμε καλά λέω! Εν τω μεταξύ η σύμπραξη με την πάντα passive aggressive μαρκέλα πάει καλά. Είπαμε, οι μετανάστες πάνε στις ξένες χώρες γιατί ορέγονται τα σκυλιά τους! Ας πούμε εγώ τώρα που μου αρέσει να τρώω ρε παιδί μου κάνα καναπεδάκι με αγγουράκι και ουρά αλλιγατόρου, μου έρχεται να μεταναστεύσω κατά αστράλια μεριά, δεν είναι ότι δεν έχω λεφτά, είναι που ορέγομαι τα αυτόχθονά τους είδη. Είναι εύκολο να μιλάς εκ του ασφαλούς για έναν που δεν έχει ασφάλεια. Και εφόσον ΔΕΝ έχει ασφάλεια, δεν θα πάρω το μέρος ποτέ αυτού που έχει.
Σπύρος Μπιμπίλας
30-05-2012, 15:10 #11594
Το δικο μου ρατσισμο!Οχι καλη μου.....ο ρατσισμος ειναι ολος δικος σου...απο την αναποδη.Ανθρωποι σαν κι εσενα πολωνουν το κλιμα και προκαλουν ρατσισμο που υποστηριζουν τις κοντοφθαλμες θεωριουλες τους,σπανια δοκιμασμενες στην πραξη και παντα με εναν μανδυα τυφλου δηθεν προοδευτισμου...τυφλου μπροστα σε οποιαδηποτε αληθεια και οποιαδηποτε δικαιοσυνη...........
Οχι,δεν ειναι οτι δεν θελω να σου κανω την χαρη,γιατι προσωπικα ειμαι και φιλανθρωπη και φιλοζωη.....ειναι απλα οτι για να μην εισαι ρατσιστρια οπως λες,πρεπει να πιστευεις βαθια στην ισοτητα των ανθρωπων....αλλα η ισοτητα προυποθετει οχι μονο ισα δικαιωματα αλλα και ισες υποχρεωσεις.......
Την συμπεριφορα αγριμιου απο ανθρωπινες υπαρξεις εγω δεν την δεχομαι κι ουτε ποτε προκειτε.......και λιγο με απασχολει τι σκεφτονται ανθρωποι με επιμελως κλεισμενο το ενα ματι........
30-05-2012, 15:13 #11595
εισαι τοσο αλλου για αλλου?εισαι τοσο βαθια κομματοποιημενη που δεν βλεπεις παρα περα?ειναι δυνατον μια χωρα 10 εκατομμυριων να εχει 3 εκατομμυρια λαθρομεταναστες?εδω δεν μπορουμε να ζησουμε εμεις,θα ζησουν αυτοι?καθε μερα αυτοκτονουν ελληνες!οικογενειες δεν εχουν να φανε!και εσυ εισαι υπερμαχος των λαθρομεταναστων?που αν μη τι αλλο καταστρεφουν την ελληνικη οικονομια και κοινωνια!πηγαινε σε καμια γειτονια που δεν τολμουν ουτε να ξεμυτισουν!ναι δεν ειναι ολοι ετσι αλλα η πλειοψηφια τους ειναι αγριμια!γιατι πρεπει να το υποστουμε αυτο δεν καταλαβα?γιατι πρεπει να ενσωματωσω στον πολιτισμο μου,τους απολιτιστους που στην χωρα τους αν κλεψεις σου κοβουν το χερι αν απατησεις σε λιθοβολουν κτλ!ενω εδω ολοι αυτοι κανουν παρτυ παρανομιας!
οταν θα δεις τον πραγματικο λογο που βρισκονται εδω θα τριβεις τα ματια σου!τωρα οκ υποστηριξε αυτο που λεει το κομμα σου,τον ψευτοανθρωπισμο και την ψευτοευαισθησια!γιατι εσεις πρωτοι παιζετε με τις ψυχες αυτων των ανθρωπων!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....