ναρκωτικα και κρισεις πανικου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Σωστα. Πρπει να αναζητησουμε αλλες λυσεις λοιπον. Κατι να μας "ανεβαζει". Εχει βγει ενα βιβλιο, λέγεται ντραγκς που λεει τα παντα για ολες τις ουσιες, παρανομες ή οχι. Στα Ελληνικα. Θα το παρω σε καποια φαση.
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Member
    εγω με τα cipralex μια χαρα ειμαι παιδια!! συνηθως πολυ χαρουμενη πολυ κοινωνικη!!! μονο μερικες φορες με πιανει ενα συναισθημα φοβιας(για συγκεκριμενο λογο)! ξερω πως αν δεν επερνα τα χαπια αυτη η φοβια θα γινοταν κριση!! και σκεφτομαι οτι αν κοψω τα χαπια τι θα συμβει!!!? παντως χωρις αυτα δεν θα εκανα τιποτα! δεν θα μπορουσα να βγω απο τη μαυριλα που ειχα μπει!

Banned
    Quote Originally Posted by Winston_man_2 View Post
    Απο αυτους που ξερουν... Ποιο ναρκωτικο ειναι το καλυτερο σε π.χ μικρες δοσεις να σου τονωνει το ηθικο και να σε κανει να αισθανεσαι ωραια αλλα χωρις να πετας στα συνεφα να εισαι προσγειωμενος. Εχω ακουσει η κοκα σε μικρες δοσεις κανει θαυματα. Αληθευει?
    Ευχομαι να μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου! μην μπεις στην περιέργεια αυτην !
    Ναι ισως ολα τα ναρκωτικα στην αρχη κι απο λιγο σε κανουν να νιωσεις υπεροχα!! Η κοκα θα σε κανει να νιωσεις δραστηριος και αποδοτικος , αλλα οχι για πανω απο 2 μηνες , μετα το μονο που θα σου κανει το "λιγο" που λες ειναι να γυρνας τον κοσμο αναποδα για να το κανεις κι "αλλο λιγο", εως που να το κανεις "πολυ"!
    Δεν κανω τον δασκαλο , ουτε τον ξερολα ,το μονο που κανω ειναι τον παθοντα! το μονο που καταφερε η κοκα να μου κανει ειναι να με ριξει σε αλλη σκονη για να ηρεμο , να χασω λεφτα! πολλα λεφτα!!! κι οχι μονο δικα μου λεφτα!! κι ανθρωπους αξιολογους απο διπλα μου! να χασω κοριτσια διαμαντενια ! κι φιλους πραγματικους .

γιωργος πανου εσυ τα λες εσυ τα ακους
    μακια
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Μακαρι να τα ακουγα εγω! καλα θα ηταν , τα εγραψα αυτα ετσι απο ενδιαφερον για το θεμα του γουινστον. Δεν ηθελα να κανω τον εξυπνο .
    Ολγα ολα καλα? ευχομαι καλο καλοκαιρι ¨)
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    γιωργος πανου εσυ τα λες εσυ τα ακους
    μακια

<<kala>> epiviwnoume

kalo kalokairi panou:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Page 2 of 2 FirstFirst 12