Results 12,316 to 12,330 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
19-06-2012, 20:50 #12316
... μέχρι να βρω φωτογραφία της καλύτερης παραλίας της Χαλκιδικής - δυστυχώς, απ' ό,τι ενημερώθηκα υπάρχει πλέον πρόσβαση από παντού και πλέον δε θυμίζει αυτό που έμοιαζε σε παλαιότερους χρόνους - σας αφιερώνω - το βάζω χρόνια αυτό το κομμάτι, διαχρονικότατο γαρ - ένα απ' τα καλύτερα τζαζροκ κομμάτια, ορχηστρικά, έβερ... οι λάτρεις της τρομπέτας και της ντραμς να σπεύσουν και... Σωτήρη;... αδημονείς για την απάντησή μου έ;... θα είναι τα "διαπιστευτήριά" μου αυτά;... λολ!... όταν το παίξεις έτσι ρε άτιμε άντρα, ή που θα γίνω η γυναίκα των ονείρων σου ή που θα γίνεις ο Μπέντζαμιν στον κήπο μου, λολ!...
http://www.youtube.com/watch?v=Rcvo4...eature=related"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
- 19-06-2012, 21:05 #12317
Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
19-06-2012, 21:21 #12318
... εξού και δε πρόκειται να την ξαναεπισκευτώ... βέβαια, εγώ η πορωμένη έχω κι άλλους λόγους... έτσι, για να διαμαρτύρεται και ο Κενός για το "τί σχέση έχουν αυτά που γράφουμε εδώ" με τα ζώα... είναι οι δεύτεροι - μετά τους Κρητικούς τα... παλικάρια βεβαίως - βεβαίως, σε κακοποιήσεις αδεσπότων και μη ζώων... η παραλία είναι το Καραγάτσι και βρίσκεται στην Αμμουλιανή... γκουχ, όσο για το μουσικό θέμα... ο "Σωτήρης" είναι ίσως απ' τους καλύτερους ντράμερ στην Ελλάδα... βλέπει τί γράφω τώρα και του είπα ότι είχα σκοπό να τον δουλέψω... μας βλέπει ο πιο διάσημος έλληνας ντράμερ του πιο διάσημου - ίσως; - ελληνικού ροκ γκρουπ μαντάμ Κιουρί!... λολ!...:)...
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
19-06-2012, 21:39 #12319
θελω κονε με τον ντραμερ ροκ!!!!!!!!! ηρθε η ωρα να μαθω ντραμς... η θεοπουλα καλυτερη ηταν???????
για τα ζωακια δεν σχολιαζω...γιατι στο ειπα απο την αρχη...δεν βρισκεις ακρη....αμα την βρεις ομως ποτε... στειλε μου και μενα λιγη...:)
19-06-2012, 21:51 #12320
Αυτός δε θέλει ούτε να με βλέπει όμως... λολ!...:)... η άκρη έχει βρεθεί... κρίμα που δεν είμαι υπουργός για το αρμόδιο θέμα, γιατί θα το είχα λύσει και το να λυθούν θέματα σοβαρά σε αυτό τον τόπο δεν αρέσει όπως ξέρεις... αν μας κάτσει, θα σε πάρω δεξί μου χέρι και αριστερό πόδι μαζί μη σου πω...:)...
http://www.youtube.com/watch?v=X3je3XKTKzQ"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
19-06-2012, 21:53 #12321
χεχε καντε το παραθεση στη σχολικη εκθεση της τριτης λυκειου ;, αν ειναι να παρασυρθει κανεις και να παριστανει τον τιμωρο επειδη καποιοι της κατηγοριας αυτης πραγματι εκαναν διαφορα καλυτερα να τα σβησει τα μηνυματα αυτα ο διχειρηστης μιας και ειναι επιθεση σε συγκεκριμενη επαγγελματικη ομαδα ομαδες. οσοι ευθυνη κι αν εχουν αυτοι αλλη τοση εχουν οι υπολοιποι με την αδιαφορια τους η την δραση τους σε κοινα η ιδιωτικα.
19-06-2012, 21:56 #12322
αυτο για τον σατανα το πιστευω παντως περισσοτερο. πιστευω οτι ειδικα οι νεανικες ομαδες οπως οι μικρες σε ηλικια κοπελες εχουν την ταση για το απαγορευμενο ειτε αυτο προκειται για ελξη σε εγκληματκους νους (να ακουσεις απο γνωστο να σου λεει πως η γυναικα φωναζει τον φυλακισμενο αντρα της αντρουλη μου και πως τον υποστηριζει στα δικαστηρια...) και μη χειροτερα, απο συμμετχοες σε σατανιστικες τελετες μεχρι τροπους να δουν τον σατανα στο σκοταδι κατι που μπορει να παρασυρει και τα δυο φυλλα και κυριως νεους σε ηλικια. κακα τα ψεματα οποιος γνωριζει πολυ κοσμο τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχει να ακουσει "περιεςργα" πραγματα.
19-06-2012, 21:58 #12323
Βινσάκο μου έλειψες... δεν έχω να πω κάτι άλλο...:)... χμμ, το από πάνω άσμα σε αφορά πάραυτα... δε χωράς πουθενά γι' αυτό σ' αγαπώ ρε...
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
19-06-2012, 22:02 #12324
δεν θυμαμαι τη συγκεκριμενη σειρα, ωστοσο εχω να σας προτεινω μια ταινια που εχει αμμεση και εμμεση σχεση με την ψυχολογια, τον απαγορευμενο πλανητη, ταινια της δεκαετιας των 50. λιγα λογια για την ταινια:
μια ομαδα αστρο-στρατιωτικων αναλαμβανει να προσγειωθει σε εναν πλανητη με παρελθον επισκεψης απο ανθρωπους. εκει τους περιμενει ενας δοκτωρ με μια κοπελα. ο γιατρος αυτος εχει φτιαξει μονος του με τον ευφυης νου του ενα ρομποτ που τα κανει ολα καθως και οτι χρειαζεται για να επιβιωσει σε αυτο τον μοναχικο πλανητη. ξεχναει ομως κατι πολυ σημαντικο και αυτο ειναι πως οσο τελεια και αν φτιαξεις τα πραγματα τριγυρω σου καποιο φαντασμα θα απομεινει. μου αρεσει πολυ η σκηνη κοντα στο τελος της ταινιας οταν ο καπετανιος του πληρωματος λεει στον γιατρο ,παρολο τον θαυμασμο του, οτι αυτο το "πραμα" καλο ειναι για να μας θυμιζει οτι δεν ειμαστε ο θεος.
απο τις αγαπημενες μου παλιες ταινιες επιστημονικης φαντασιας.
19-06-2012, 22:19 #12325
να με συγχωρας πολυ κυρια "δηλωνω την προσωπικη μου ζωη στο ιντερνετ" και "ποιος μαλακας με ζητησε σε γαμο" και οσοι συνεχιζουν στον ιδιο ρολο, αλλα δεν βρισκω λογο να σου εχω λειψει ουτε σε κανεναν απο εδω μεσα. καθως επισης δεν μαρεσει το πριγκηπικο σου ειρωνικο υφακι. λυπαμαι που δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις.
19-06-2012, 23:08 #12326
- In this old house where every door is open
Σκεφτομαι οτι θελω να βαλω εναν πολυυυυυυυυυυ μεγαλο μπελα στο κεφαλι μου, του στυλ να κανω μπειμπι σιττινγκ σε υπερκινητικο παιδι 8 ωρες την ημερα, να υιοθετησω 12 κουταβια και να γραψω το κινητο μου σε ολους τους τοιχους να με καλουν οποιοι ναναι οποτε ναναι, για αντιπερισπασμο. Για να φυγει το μυαλο μου απο κει, να σταματησω να σκεφτομαι.
20-06-2012, 00:35 #12327
σκεφτομαι οτι καλοκαιριατικα η φυση μας εχει κανει ζημια και δε ξεχωριζουμε ουτε τα μιλφονια ουτε τιποτα πλεον, ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.
20-06-2012, 02:08 #12328
πότε θα κοιμηθω ?μπορει κ ενα εκατομμύριο σβουρες να έφερα στο κρεβάτι .
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
20-06-2012, 02:09 #12329
20-06-2012, 02:17 #12330
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Σκέφτομαι να πάω μια βόλτα μέχρι την παραλία,
αλλά μάλλον πέφτει λίγο μακριά και τέτοια ώρα είναι κι επικίνδυνο
-έχει περάσει και το τελευταίο τραμ-
κι όχι ότι είναι ειδυλλιακά εκεί...
Πηγμένη στο κολοβακτηρίδιο η θάλασσα,
αλλά και από κόσμο επίσης
κι η αμμουδιά μες στην ξαπλώστρα και στις γόπες των τσιγάρων...
Όμως δεν της λείπουν οι ταβέρνες με τα τηγανητά κατεψυγμένα καλαμαράκια
και οι φυτευτοί φοίνικες
και το ηλιοβασίλεμα όσοι είναι εκεί μπορεί και να νομίζουν
ότι είναι στο Μαλιμπού ή στο Ακαπούλκο.
Όχι κι ό,τι καλύτερο δηλαδή...
Καλύτερα είναι να πηγαίνεις τέρμα στα βράχια
εκεί που ρίχνουν καθισμένοι στη σειρά καθετή
και περιμένουν με τις ώρες να τσιμπήσει κανα ψάρι
-όλο και κάτι πρέπει να χει αφού το βράδυ βγαίνουν και βάρκες με πυροφάνι-
και να χαζεύεις στο βάθος τα καράβια που πάνε προς το Σούνιο
ή έρχονται στον Πειραιά.
είναι κρίση πανικού