Τι σκέφτεστε; - Page 835
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 835 of 1532 FirstFirst ... 3357357858258338348358368378458859351335 ... LastLast
Results 12,511 to 12,525 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Συμφωνω μαζι σου νφλου.. Οι διακρισεις ειναι μονο μες στο κεφαλι μας, πρεπει να τις ξεχασουμε, ΑΠΑΝΤΕΣ ωστε να δεχομαστε τους ανθρωπους ως ειναι απλα και φυσιολογικα... Νομιζω οτι η τροφοδοτηση της διακρισης ακομα και για την υπερασπιση της, δηλαδη με οποιο συναισθημα και για οποιο λογο την κανει κανεις, μονο κακο μπορει να κανει....

In the sky, there is no distinction of east and west; people create distinctions out of their own minds and then believe them to be true.
    ναι ...αυτο νομιζω και γω.... κι ισως αν ρωτησεις εναν ανθρωπο που εχει κατι διαφορετικο...οτιδηποτε ειναι αυτο... να σου πει το ιδιο...δεν θελω να διαφερω...θελω να ειμαι αυτονοητο μερος του συνολου....

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    γι' άλλη μια φορά η απάντηση του αχλ.. ό,τι νάναι, αρκεί κάτι να πούμε από συνήθεια!
    ο,τι πρεπει εχουμε πει Μαρκελα, καλημερα κιολας. Αν δεν με πιστευεις πηγαινε στο φορουμ με τα οικογενιακα και δες ποσοι εχουν προβλημα με τον πεθερο τους και ποσοι με την πεθερα :Ρ Σκεψου αυτες που προσπαθουν να επιβαλλονται σε μια ξενη οικογενια τι κανουν στην δικια τους

Senior Member
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Για σενα ειχα ενα ενστικτο οτι εισαι καραθεα!!! πριγκηπεσσα!!! εμπρος οι κοντοστουπες του φορουμ.... ενωθειτε!!!!!!!!
    Αχ αυτο το ένστικτο! Καλε, μήπως να το κανεις επάγγελμα;;
    Έχεις που έχεις το χάρισμα , αξιοποίησε το! Αυτή είναι κ η λύση στο οικονομικό θέμα:-p
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Αχ αυτο το ένστικτο! Καλε, μήπως να το κανεις επάγγελμα;;
    Έχεις που έχεις το χάρισμα , αξιοποίησε το! Αυτή είναι κ η λύση στο οικονομικό θέμα:-p
    μα..ναι!!!! τελεια πηγη εσοδων!!!! Αβαδιστα..αβασανιστα...αγαλ μα...δε λενε και οι αγγελλιες;Εσυ το μαγικο ραβδι ..εγω την μαγικη σφαιρα... ενας χαρι ποτερ μας λειπει για τα θεληματα και προχωραμε σε συσταση εταιριας....χεχε

curie...τελειο το βιντεακι!!!

Senior Member
    μα..ναι!!!! τελεια πηγη εσοδων!!!! Αβαδιστα..αβασανιστα...αγαλ μα...δε λενε και οι αγγελλιες;Εσυ το μαγικο ραβδι ..εγω την μαγικη σφαιρα... ενας χαρι ποτερ μας λειπει για τα θεληματα και προχωραμε σε συσταση εταιριας....χεχε
    Χεχε το πρώτο βήμα έγινε! Κάθε αρχη κ δύσκολη δε λένε;;
    Άντε βρε, θα ψάξω να βρω τον κλωνο Χάρι κ μετα ποιος μας πιάνει!! Τρέμε κοσμε Τρέμε Ελλάδα!!
    ( μόλις μου ήρθε μια καταπληκτική κ άκρως προσοδοφορα ιδέα! Χάρι δε θελουμε;; Αν αντί για ποτερ είναι γουιλιαμ μας πειράζει;;:-p
    12,5 εκατομ. Ευρώ είναι αυτα!! Ουυυυυ ξέρεις ποοοσα θεληματα μας κάνει έτσι;;!:-p )
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Χεχε το πρώτο βήμα έγινε! Κάθε αρχη κ δύσκολη δε λένε;;
    Άντε βρε, θα ψάξω να βρω τον κλωνο Χάρι κ μετα ποιος μας πιάνει!! Τρέμε κοσμε Τρέμε Ελλάδα!!
    ( μόλις μου ήρθε μια καταπληκτική κ άκρως προσοδοφορα ιδέα! Χάρι δε θελουμε;; Αν αντί για ποτερ είναι γουιλιαμ μας πειράζει;;:-p
    12,5 εκατομ. Ευρώ είναι αυτα!! Ουυυυυ ξέρεις ποοοσα θεληματα μας κάνει έτσι;;!:-p )
    καλα ξερεις τον πριγκηπα!!!!...μα τι ρωταω κι εγω...οικογενειακοι δεσμοι !!! μας κανει ,μας κανει... θα του μαθουμε να φτιαχνει και φραπε και σιγα σιγα θα στρωσει.... χεχε

Senior Member
    καλα ξερεις τον πριγκηπα!!!!...μα τι ρωταω κι εγω...οικογενειακοι δεσμοι !!! μας κανει ,μας κανει... θα του μαθουμε να φτιαχνει και φραπε και σιγα σιγα θα στρωσει.... χεχε
    Μα το πριγκιπικο μου στέμμα κ τον πριγκιπικο γυναικονιτη μου τι ερώτηση είναι αυτή αγαπητή μου κορασιδα;;
    Φυσικά κ ξέρω τον πρίγκιπα! Όπως το ειπες, οικογενειακοί δεσμοί!
    Ευτυχώς είναι πολυμαθης ο ξανθομπαμπουρας δε θα μας παιδεψει καθόλου!
    Για το θέμα του φραπέ πάντως έχω τη λύση.. Η κεητ, που δεν τη συμπαθω κιόλας!
    Τι λέτε αγαπητή ;
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    μμμμ... δεν ξερω καλη μου... η κεητ πολυ χωριατα μου κανει... αντε θα την βαλουμε κι αυτη να καθαριζει τους μπιντεδες.... και την αλλη την αδερφη της την πιπα....ε!χρειαζεται να πω..... χιχι

Senior Member
    μμμμ... δεν ξερω καλη μου... η κεητ πολυ χωριατα μου κανει... αντε θα την βαλουμε κι αυτη να καθαριζει τους μπιντεδες.... και την αλλη την αδερφη της την πιπα....ε!χρειαζεται να πω..... χιχι
    Κ οι δυο είναι...... Απαπαπαπα( ξέρεις τώρα μιλάω εγω η πρωτευουσιανα με τη βασιλική καταγωγή κ ανατροφή)!
    Α όχι εάν δε θέλετε φιλτατη η κεητ είναι εκτός.. Πόσο μάλλον η πιπα( αυτή κ αν δεν τη χωνευω!!)
    Σας αφήνω να επιλέξετε εσείς τη σύσταση της επιχείρησης...Ως ο εγκέφαλος κ έχοντας το αξιοζηλυτο χαρισμα
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    Αχαχα κορυφαίο curie μου!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Τα διαπιστευτηρια μου Πριγκηπισσα...στην διαθεση σας ...τιμη μου... οκ η πιπα εξω...θα την βγαλουμε με απλα τσιγαρα...χιχιχ

Senior Member
    Τα διαπιστευτηρια μου Πριγκηπισσα...στην διαθεση σας ...τιμη μου... οκ η πιπα εξω...θα την βγαλουμε με απλα τσιγαρα...χιχιχ
    Χεχε Καλο.. Μα σας παρακαλω nflu μιλήστε μου στον εθνικό.. Εξάλλου δεν έχουμε κ μεγάλη διαφορα, κ οι δυο σαυριτσες είμαστε ( μόλις 1.55 εγω)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Αχαχα κορυφαίο curie μου!

μα δεν είδες; έχω κάνει μάγος - δούκας στην προηγούμενη ζωή μου!!
    οπότε αυτά είναι τα εύκολα για μένα!χαχαχα πότε ανοίγει η επιχείρηση;;;