ψεύτικα χαμόγελα και αυτολύπηση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Junior Member

ψεύτικα χαμόγελα και αυτολύπηση

ειμαι καλα
    τι νεα
    τα ιδια

βαρεθηκα κουραστικα
    τυψεις ενοχες κι ενα κενο
    ενα αδειασμα
    λες και εχω μεσα μου ενα σαρακι
    δεν ξερω τι ειναι
    απλα με τρωει αργα αργα
    μεχρι να αφανισει ολη την υπαρξη μου

μερικες μερες λεω δεν αντεχω
    και κλαιω μεχρι να μουδιασω ολοκληρη
    και μετα κοιμαμαι
    μια λυτρωτικη ναρκη

φυσικα δεν θελω να πεθανω
    θελω να ζησω αλλα δεν ζω
    προσπαθησα τοσο για να μην ποναω
    που εχω μουδιασει ολοκληρη
    δεν ζω απλα υπαρχω
    και γι αυτο δεν ειμαι σιγουρη

πρωτα λυπαμαι τον εαυτο μου
    και μετα τον μισω

και αρχιζω και χτυπαω το προσωπο
    γρατσουναω επιμονα την επιφανεια μου
    μεχρι να πειστω για την υπαρξη μου
    ποναω
    αρα νιωθω
    ποσο ακομα;

και οι λεξεις του κοσμου
    παιζουν μια μονοτονη λουπα στα αυτια μου

δεν τον αντεχω αυτο τον κοσμο
    δεν αντεχω τον εαυτο μου

τι παει στραβα με εμενα; τι μου συμβαινει;

Μην κλείνεσαι στον εαυτο σου, η ωρα δυομιση πρωινιατικα μόνη να στελνεις μημντα στο φορουμ. Επεδίωκε να εισαι συνέχεια κοντα στους δικους σου ανθρωπους και μεσα σ αυτους ξεχωρισε τους θετικους κι αυτους που σου δειχνουν κατανόηση. Η απομόνωση και το να μη μιλάς για το προβλημα σου στους δικους σου ανθρωπους πάντα οξύνουν το πρόβλημα. Μεσα από τη συναναστροφη αυτη πιο εύκολα βρίσκεις την άκρη του νήματος (τις αιτιες και τις λύσεις αυτου που σε βασανίζει), ως αποτελεσμα της ευφορίας και της αμυδρης εστω αισιοδοξία που πάντα προκαλεί η καλή συνανστροφή. Ίσως αν χθες τα ειχες αυτα δε ξενυχτουσες.
    Σε καθε περιπτωση να ξέρεις, πως όσο χαλια και να ειναι ο άνθρωπος έχει πάντα μεσα του αφθονες δυναμεις για να αλλάξει πολλά, μόνο που αυτο το χαλια το αφηνει να τις επισκιάζει και να τις κρατα στην αδρανεια. Βρες με το δικο σου τροπο την κινητηρια δυναμη να βγουν στην επιφανεια.
    γιάννης

Junior Member
    sinanastrefomai me pollus anthrwpous, alla afto den me kanei na niwthw kalitera me kanei na niwthw xeirotera
    sixathika to anthrwpino eidos, ipokrisia, ekmetalefsh, kai poniria tpt alithino tpt altrouistiko tpt pou na aksizei!
    den ton mporw afton ton kosmo den ton mporw..!
    k an iparxun kapoioi anthrwpoi tous opoious ektimw den thelw na tous stenaxorw kai na tous apogoitevw deixnontas tus mizeria kai mavrila.. den thelw..

Senior Member
    Αφου εχεις ακομα δυναμεις να κυκλοφορεις σημαινει πως δεν εχεις φτασει στον πατο. Αυτο που βιωνεις ειναι μια καθυστερημενη ενηλικιωση, ή την αποδεχεσαι και σωνεσαι, ή καθεσαι και λυπασαι τον εαυτο σου. (εγω διαλεξα το 2ο και τραβιεμαι ακομα)

Junior Member
    στο πατο δεν εχω φτασει αλλα βουλιαζω αργα και νωχελικα. δεν ξερω για το αν ειναι καθυστερημενη ενηλικιωση 20 ειμαι αλλωστε. δεν θελω να αποδεχτω κατι, με συμβιβασμους δεν σωνομαι θελω ελπιδα, θελω δυναμη, να γιατρεψω την ψυχη μου για να μην ποναω αλλο. θελω να βγω απο αυτο το ληθαργο καταλαβαινεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by numbsoul View Post
    στο πατο δεν εχω φτασει αλλα βουλιαζω αργα και νωχελικα. δεν ξερω για το αν ειναι καθυστερημενη ενηλικιωση 20 ειμαι αλλωστε. δεν θελω να αποδεχτω κατι, με συμβιβασμους δεν σωνομαι θελω ελπιδα, θελω δυναμη, να γιατρεψω την ψυχη μου για να μην ποναω αλλο. θελω να βγω απο αυτο το ληθαργο καταλαβαινεις;
    ειναι φυσιολογικα αυτα που νοιωθεις, ολοι τα περναμε, καποιοι τα ξεπερνανε, αλλοι οχι. Πρεπει να μαθεις να ζεις σε εναν κοσμο που δεν εχει καμια σχεση με αυτο που πιστευες. Αποδεξου την πραγματικοτητα και ολα θα πανε καλα

Junior Member
    Η πραγματικοτητα ειναι εκει και μου τριβει την ασχημια της στη μαπα, δεν επεσα απο καποιο συννεφο ξερω τι παιζει, απλα σιχαθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ..

Senior Member
    Δεν ειμαστε τελειοι, μαθε να συγχωρας, χωρις να ξεχνας. Στο λεω σαν αθεος, οχι να σε προσηλυτισω σε καποια θρησκεια... Δεν μπορεις να κουβαλας την κακια του κοσμου μαζι σου...

Junior Member
    Ας ηταν τοσο απλο, εχω τοσο θυμο κ απογοητευση μακαρι να μπορουσα να τα βγαλω απο πανω μ καπως.. ειναι λες και σαπιζεις απο μεσα προς τα εξω! τελος παντων οπως και να εχει ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσες στο να απαντησεις στις βλακειες μου, το εκτιμω..

Junior Member

Smile

.................................................. ......
    Last edited by xrg; 17-07-2012 at 22:27.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrg View Post
    Κατ' αρχάς πρεπει να ξυπνήσεις πρωι-πρωι ,να πάρεις ενα καλό πρωινό, να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική και έπειτα να βγεις για εναν περίπατο σε καποια παραλία ή κάπου που να εχει καθαρό αέρα...τα λεμε
    ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ..συνταγη παλια κ σιγουρη
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrg View Post
    Κατ' αρχάς πρεπει να ξυπνήσεις πρωι-πρωι ,να πάρεις ενα καλό πρωινό, να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική και έπειτα να βγεις για εναν περίπατο σε καποια παραλία ή κάπου που να εχει καθαρό αέρα...τα λεμε
    το πρωινο να μην περιεχει σακχαρα γτ φερνουν υπνηλια και πτωση της διαθεσης

Junior Member
    ωραιο να ψαχνεις χαρα σε ανουσια πραγματα, δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια για κατι τετοιο, οπου και να πας οτι και να κανεις δυστυχως δεν ξεφευγεις απο τον εαυτο σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by numbsoul View Post
    ωραιο να ψαχνεις χαρα σε ανουσια πραγματα, δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια για κατι τετοιο, οπου και να πας οτι και να κανεις δυστυχως δεν ξεφευγεις απο τον εαυτο σου.
    ξερω πως εκει μεσα που εισαι σαν να σου λεμε για εξωγηινα, αλλα πρεπει να καθαρισεις τα απομειναρια του παιδικου κοσμο σου για να μην μεινεις εγκλωβισμενη στα ερειπια