Γυναικεία απιστία - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 206
    Quote Originally Posted by nickgr View Post
    Ούτε απωθημένα υπάρχουν ούτε τίποτα. Απλά υπάρχει η ωμή πραγματικότητα που λέει ότι δυο παιδιά 10 και 8 ετών η ζωή τους έγινε σκ@τ@ κι ένα μωρό εφτά μηνών που θα μεγαλώσει σε ίδρυμα μετά την κατάληξη αυτής της ιστορίας. Η απιστία - απάτη δεν ήταν προνόμιο αποκλειστικά των αντρών. Αν μιλήσει κάποιος ή καποια με ληξίαρχο θα γελάσει και θα κλαψει αν ακουσει ιστορίες για γιαγιάδες που τρέχουν να αναγνωρίσουν παιδιά τους του κρυφού τους έρωτα μόνο και μόνο για κληρονομικά. Οπότε ας πάψει ο μύθος του παλιου αντρικού προνομίου περί απιστίας γιατί τότε δεν υπήρχε το τεστ DNA. Παρεπιμπτώντος σήμερα σφραγίστηκε το ιατρείο της.

Με φοβίζει η "χαρά" που κρύβεται πίσω απ' τις λέξεις όταν γράφεις πως σφραγίστηκε το ιατρείο της.
    Δεν θα επεκταθώ στα υπόλοιπα, παρά μόνο θα σου πω, πως όλα αυτά που λες τύπου, "άσχημος, απατεώνας, άπλυτος, αλλά με μπλα μπλα", δεν με πείθουν πως αν έστεκαν θα μπορούσαν να πέσουν στην παγίδα του τόσες γυναίκες και να καταστραφούν.
    Φαντάζομαι να υποψιάζεσαι πως έχεις να κάνεις με ενήλικες μες στο φόρουμ.....

Σε πληροφορώ δεν υπάρχει καμιά χαρά πίσω από τις λέξεις. Θες να σου στείλω σε προσωπικό μύνημα λίνκ για΄να δεις τον τύπο και η ίδια επειδή υπάρχουν ενήλικες μέσα εδώ όπως αναφέρεις. Ο τύπος όταν εμφανίζεται ως λεχρίτης τι είναι. Απλά ως γυναίκα κι εσύ δεν μπορεις να παραδεχτείς ότι μπορεί να την πάτησε και πάντα σε αυτες τις ιστορίες ο κακός γιατί να είναι ο απατημένος? Ύστερα για να απιστήσει καποιος ή καποια χρειάζεται και το άλλο πρόσωπο οπότε όπως καταλαβαίνεις η απιστία είναι προνόμιο και των δυο φύλων.Το πρόβλημα είναι όπως εσύ έτσι και οι υπόλοιπες γυναίκες θεωρειται την απιστία κατι φυσιολογικό. Δεν γουστάρεις τον άντρα σου ή τη γυναίκα σου σήκω και φύγε άμα είσαι μάγκας ή ωραία. Η απιστία είναι απάτη ότι θεωρίες να λέμε. Και ότι γράφω έχω και στα χέρια μου και φωτοτυπίες από τα δικόγραφα. Κανέναςτρελός δικηγόρος δεν θα έγραφε τέοια "ψέματα" που αφορούν παιδιά. Για να καταλάβεις η υπόθεση χαρακτηρίστηκε υπερεπέιγουσα λόγω της κατάστασης των δυο μωρών που έχει ο τύπος.

Senior Member
    Σε πληροφορώ δεν υπάρχει καμιά χαρά πίσω από τις λέξεις. Θες να σου στείλω σε προσωπικό μύνημα λίνκ για΄να δεις τον τύπο και η ίδια επειδή υπάρχουν ενήλικες μέσα εδώ όπως αναφέρεις. Ο τύπος όταν εμφανίζεται ως λεχρίτης τι είναι. Απλά ως γυναίκα κι εσύ δεν μπορεις να παραδεχτείς ότι μπορεί να την πάτησε και πάντα σε αυτες τις ιστορίες ο κακός γιατί να είναι ο απατημένος? Ύστερα για να απιστήσει καποιος ή καποια χρειάζεται και το άλλο πρόσωπο οπότε όπως καταλαβαίνεις η απιστία είναι προνόμιο και των δυο φύλων.Το πρόβλημα είναι όπως εσύ έτσι και οι υπόλοιπες γυναίκες θεωρειται την απιστία κατι φυσιολογικό. Δεν γουστάρεις τον άντρα σου ή τη γυναίκα σου σήκω και φύγε άμα είσαι μάγκας ή ωραία. Η απιστία είναι απάτη ότι θεωρίες να λέμε. Και ότι γράφω έχω και στα χέρια μου και φωτοτυπίες από τα δικόγραφα. Κανέναςτρελός δικηγόρος δεν θα έγραφε τέοια "ψέματα" που αφορούν παιδιά. Για να καταλάβεις η υπόθεση χαρακτηρίστηκε υπερεπέιγουσα λόγω της κατάστασης των δυο μωρών που έχει ο τύπος.
    Αλήθεια, αυτό που κατάλαβες είναι ότι εμείς οι γυναίκες επικροτούμε την απιστία? Ή αυτό σε συμφέρει να βλέπεις?
    Προσωπικά καθόλου και είμαι από αυτές που χωρίζουν πολύ πριν νιώσουν έλξη για άλλον άντρα. Και συμφωνώ ότι η απιστία είναι απάτη. Ένας λόγος που είμαι κατά του γάμου είναι κι αυτός, γιατί θα μου ήταν δύσκολο να παραμείνω με έναν άντρα όταν θα μου έχει τελειώσει ο έρωτας. Αλλά, δεν είμαι εγώ το θέμα.
    Αυτό που μπορώ να καταλάβω και να δικαιολογήσω είναι ότι, είναι δυνατόν να είμαστε μια χαρά άνθρωποι και να τύχει να ερωτευτούμε κάποιον άλλον, επειδή μας δίνει αυτό που έχουμε ανάγκη τη δεδομένη στιγμή. Μπορεί να είναι απλά το πάθος και το σεξ. Και, όσο πιο στερημένοι, τόσο πιο εύκολα μπορεί να την "πατήσουμε" και να ερωτευτούμε τον λάθος άνθρωπο. Από κει κι έπειτα, το πώς θα το χειριστούμε, έτσι ώστε οι συνέπειες να μην είναι ολέθριες και για μας και για τους υπόλοιπους που τυχόν εμπλέκονται, έχει να κάνει με την εξυπνάδα και την ποιότητα που διαθέτουμε.

Υ.Γ. Αλήθεια, εξακολουθείς να επιμένεις ότι είσαι ο φίλος του απατημένου, ενώ είναι τόσο φανερό σε όλους μας ότι είσαι ο ίδιος? Για ποιο λόγο ντρέπεσαι τόσο, ακόμη και κρυμμένος πίσω από ένα ψευδώνυμο?

Είμαι ο τύπος ο οποίος έκανε την έρευνα για όλο το θέμα. Αποκάλυψε όλη την απάτη, είμαι αυτός που εντόπισε και την άλλη γυναίκα με το μωρό και τα υπόλοιπα θύματα και σε πληροφορώ δεν ήταν και τόσο εύκολο γιατί απαιτούνταν προσεκτικά βήματα και καθαρό μυαλό γιατί ήταν πονηρός..Είμαι αυτός ο οποίος εντόπισε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για να σταθεί νομικά η υπόθεση όπως πρέπει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αυτήν την στιγμή έχουν υποβληθεί 8 μυνήσεις εναντίον του όπως προείπα και πριν μια εβδομάδα εντοπίστηκε και ένατο θύμα του οποίο ετοιμάζεται η συσχέτιση των μυνήσεων. Να είσαι σίγουρη ότι αυτή η ιστορία θα κάνει πάταγο. Το ότι επικροτείται την απιστία φαίνεται από τη στάση σας και τα γραφόμενα σας. Όλες οι στερημένες και αδικημένες απατούν και επειδή ήταν στερημένες είναι μια ωραία δικαιολογία. Το ότι ήταν άπληστες, ματαιόδοξες δεν παίζει? Βέβαια αυτό ισχύει και για τους άντρες αντίστοιχα. Γιατί αν ήξεραν ότι ήταν ξεβράκωτος οικονομικά θα τον πλησίαζαν? Όπως αντίστοιχα και κάτι άντρες που παίρνουν κάτι μπάζα μόνο και μόνο για τα λεφτά. Αλλά βλέπεις η επίδειξη να χάνεις 20000 ευρώ στο καζίνο της Πάρνηθας και να μην ιδρώνεις όπως και να το κάνουμε εντυπωσιάζει. Αντίστοιχα και οι σουίτες. Και όλα αυτά έχουν κατατεθεί. Θεωρώ ότι τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους και στην τελική υπάρχουν και αυτοί οι χαρακτήρες στην ζωή αλλιίως οι φυλακές θα ήταν άδειες. Εσύ τουλάχιστον είσαι συνειδητοποιημένη και σου βγάζω το καπέλο ότι γουστάρεις να κάνεις την ζωή σου και δεν παντρεύεσαι. Όταν κάποια άλλη ή καποιος άλλος υποκρίνεται και παντρεύεται με συνέπεια την ταλαιπωρία άλλων δίπλα του τι γίνεται? Ψάχνουμε για ελαφρυντικά? Όχι δεν υπαρχει ελαφρυντικό. Κι εντάξει ας υποθέσουμε ότι ερωτεύτηκε τον απατεώνα. Την υπεξαίρεση γιατί την έκανε? Εδώ βρέθηκαν οι πρώτες ενδείξεις ότι στόχος ήταν η βιολογική εξόντωση του συζύγου προκειμένου να περιέλθουν τα πριουσιακά του στοιχεία στην κατοχή της. Γι αυτό είπα ότι αυτή η ιστορία θα κάενι πάταγο. Δυστυχώς για όλους που έχουν εμπλακεί (δικηγόροι, περιβάλλον, ζευγάρι κλπ) η κατάληξη δεν θα είναι η καλύτερη. Αναφέρεις ότι μπορεί κα΄πια στιγμή να νιώεσει κάπιος άνθρωπος για κάποιον άλλο κάτι. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ναπροβαίνει σε αξιόποινες πράξεις ή να αποιείται των ευθυνών του? Το θέμα είναι με κάτι τετοια παραδείγματα να αποκομίζουμε ΄γνώση και να γινόμαστε όλοι προσεκτικότεροι και να απομυθοποιούμε κάπια πράγματα.

Senior Member
    Όλες οι στερημένες και αδικημένες απατούν και επειδή ήταν στερημένες είναι μια ωραία δικαιολογία. Το ότι ήταν άπληστες, ματαιόδοξες δεν παίζει?
    Για μένα ο άπληστος και ματαιόδοξος είναι επίσης στερημένος.

Αναφέρεις ότι μπορεί κα΄πια στιγμή να νιώεσει κάπιος άνθρωπος για κάποιον άλλο κάτι. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ναπροβαίνει σε αξιόποινες πράξεις ή να αποιείται των ευθυνών του?
    Σε παραπέμπω σε αυτό που έχω ήδη γράψει:
    "Από κει κι έπειτα, το πώς θα το χειριστούμε, έτσι ώστε οι συνέπειες να μην είναι ολέθριες και για μας και για τους υπόλοιπους που τυχόν εμπλέκονται, έχει να κάνει με την εξυπνάδα και την ποιότητα που διαθέτουμε."
    Μήπως διαβάζεις λίγο βιαστικά και επιπόλαια? Ή τα λέω τόσο περίπλοκα?

Για να καταλάβω ο άπληστος εναι ελάτωμμα ή στέρηση? Η ματαιοδοξία είναι κι αυτή στέρηση? Έχω την απορία τότε η δολοφονία, η απαγωγή, υπεξαίρεση είναι στέρηση? Γιατί όταν μπουν στο σπίτι μας και μας κλέψουν θα δικαιολογήσουμε τον κλεφτη ότι είναι στερημένος?. Είτε το θέλεις είτε όχι είναι ελαττώματα. Αν τα θεωρείς ότι όλα έχουν την βάση της στέρηση τότε δίνεις άλλοθι σε όλα τα ελαττώματα. Και στην τελική αν ο καθένας εκδήλωνε την στέρησή του τότε θα γινόταν ο κακός χαμός. Η έννοια της ηθικής καταργείται γιατί καλώς ή κακώς όταν ζούμε σε οργανωμένες κοινωνίες είμαστε υποχρεωμένοι να συμβιβαζόμαστε. Τελος πάντων. Σε λίγο καιρό η συνέχεια των επιπτώσεων γιατί όπως είπα το θέμα είναι να αποκτούμε γνώση από αυτά και να μην δικαιολογούμαι και τους εαυτούς μας για παρασπονδίες που μπορεί να κάνουμε.

Senior Member
    Καλά, όπως μας τα λες, η γυναίκα έχει διαπράξει ένα σωρό εγκλήματα του ποινικού κώδικα!!! Απόπειρα δολοφονίας με στόχο την κληρονομιά, υπεξαίρεση κτλ. Ε, φυσικά να την κλείσουν μέσα αν ήθελε να σκοτώσει τον κερατά. Έχω μια απορία όμως, τπτ δεν είχε πάρει χαμπάρι ο σύζυγος? Χρόνια μαζί, ξαφνικά αυτή μεταλλάχθηκε στο τέρας του Λοχ Νες ή ήταν τόσο χαζούλης αυτός κ δεν κατάλαβε τον πραγματικό της χαρακτήρα??? Γιατί αποκλείεται να πιστέψω ότι ήταν καλός άνθρωπος και κατέληξε να σχεδιάζει δολοφονία. Υπεξαίρεση, οκ, το καταλαβαίνω, το ένα φέρνει το άλλο.. αλλά "σχεδιάζει τη φυσική αξόντωση"... ακραίο!!!

Η φυσική εξόντωση ενός ανθρώπου μπορεί να προέλθει και από μια προκλητή έντονη κατάσταση όταν η υγεία αυτού του ανθρώπου είναι κλονισμένη σε σημαντικό βαθμό. Το πως ένας άνθρωπος μπορεί τελικά να φτάσει να φορτωθεί τέσερα και πέντε αδικήματα του ποινικου κώδικα τελικά είναι εύκολο. Για παράδειγμα με την υπεξαίρεση και εξαπάτηση που πάνε πακέτο αμέσως έρχεται και η κατηγορία της αποδοχής προϊόντος εγκληματικής ενέργειας. Ακόμη όταν στην απάτη που στήνεται για την υπεξαίρεση υπάρχουν τρεις άνθρωποι (που στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάηρχε κια τρίτο πρόσωπο) τότε κουμπώνει και η κατηγορία της σύστασης συμμορίας. Τώρα αν κάποιος δεν έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση ή η δήλωση του είναι πολύ χαμηλή και μπορεί να αποδειχθεί με στοιχεία (αποδείξεις απο ξενοδοχεία, δραστηριότητασ εκαζίνο κλπ) ότι έκανε πολυτελή βίο ή βίο που δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματά του τότε αντιμετωπίζει την κατηγορία της απάτης κατ' επάγγελμα που επισείει βαρύτερη ποινή. Αν όμως δεν είναι κατ΄επάγγελμα που είναι το βαρύτερο και έχει εξαπάτήσει πολλύς τότε είναι κατά συρροή απατεώνας. Ακόμη και πιο ήρεμος άνθρωπος, ο πιο ήσυχος μπορεί να φτάσει στα άκρα και να μπλέξει δίχως να το καταλάβει. Στα νομικά μπλέκεις δίχως να το καταλάβεις. Έπειτα ο κερατάς πάντα το μαθαίνει τελευταίος αλλιώς δεν θα έφταναν τα πράγματα σε δύσκολες καταστάσεις. Δεν υπα΄ρχουν χαζοί κι έξυπνοι. Όλοι από συγκυρίες και συμπτώσεις μαθαίνουν την αλήθεια.΄Ύστερα δεν νομίζω ότι μπορεί ο κάθε άνθρωπος να ζει στην ανσφάλει και στην καχυποψία για έναν σύντροφό του γιατί αν συμβαίνει αυτό τότε κάλύετρα να διαλύεται η σχέση. Πάντα στην απιστία ο ένας (ο απατημένος-η) δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στον/στην σύντροφό του κι αυτό δεν είναι απραίτητα κακό. Αντίθετα ο άπιστος θεωρεί δεδομένο/η τον άλλο και έτσι παίζει με τα αίσθημα της συναισθηματικής ασφάλειας. Στην πλιονότητα των περιπτώσεων ο α΄πιστος όταν νομίσει ότι ''έχει΄΄ συναισθηματικά τον/την εραστή/ερωμένη τότε εγκαταλείπει την σχέση του και παντα πιστεύοντας ότι πάει σε κάτι καλύτερο. Η σταστιστική έχει δείξει τα αντίθετα αποτελέσματα κια υπαρχουν συγκεκριμενοι λο΄γοι που γίνεται αυτό. Όπως ο παντρεμένος/η δεν έχει την απαιτούμενη ελευθερία και χρόνο να ελέγξει τον/την νεο/νεα συντροφο και ωραιοποιεί τα πάντα πάνω του.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ξεσηκώθηκαν όλοι οι απατημένοι άντρες του φόρουμ και βγάζουν τα απωθημένα τους.
    Επειδή μια γυναίκα έκανε αυτό που εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι "προνόμιο" μόνο των αντρών. Βρήκε γκόμενο που της τα τρώει και -σύμφωνα με τον απατημένο- παραμελεί και τα παιδιά της.
    Πλάκα έχετε ρε κερατάδες! Και μεγάαααλο εγωισμό!
    Υ.Γ. Α και μην ξεχνάτε να διεκδικείτε λυσσαλέα τα παιδιά. Να δούμε μετά τι θα τα κάνετε!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.ΟΚ? ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΙΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΣΕ Κ Α Μ Ι Α ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ Η ΚΕΡΑΤΟΥ... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ.

Senior Member
    Μα δε μιλάω για την απιστία βρε Νίκο, αυτή δεν είναι εγκληματική πράξη. Μιλάω για ένα σωρό σοβαρά εγκλήματα του ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ τα οποία αναφέρεις. Όχι για την φοροδιαφυγή (η μισή Ελλάδα το κάνει αυτό- κακώς βέβαια αλλά δεν είναι αυτό το θέμα) ούτε για το πόσο εύκολα μπορεί ο καθένας να φορτωθεί αδικήματα... Με την κοινη μου λογική, αυτό που αναφέρεις, δηλ συγκεκριμένα η "απόπειρα φυσικής εξόντωσης" είναι τελείως ακραίο. Αλλο πράγμα να φοροδιαφεύγεις, άλλο η υπεξαίρεση κ άλλο να θέλεις να σκοτώσεις άνθρωπο δολίως. Ένα σωρό γυναίκες απατούν τους άντρες τους, ελάχιστες όμως σκέφτονται να τους εξοντώσουν και όχι να τους χωρίσουν... υπάρχουν όρια στο μυαλό και στην ψυχή των ανθρώπων. Γι αυτό λέω ότι ο σύζυγος είναι στην κοσμάρα του, που δεν κατάλαβε τπτ για το χαρακτήρα της. Είναι χαζός ή όχι, μη με τρελλαίνεις!!!!

Ο σύζυγος απλά είναι αγαθός. Πίστεψε την κατάσταση όταν είδε τις αποδείξεις. Δεν είναι καθόλου ακραίο το αδίκημα της επιβολής κατά ζωής. Όταν υπαρχουν καταθέσεις κλπ, συνομιλίες άστα να πάνε σου λέω. Όταν μπαίνει στη μέση η απιστία βγαίνουν στην επιφανεια μίση κια πάθη απερίγραπτα. Το μυαλό του ανθρώπου που απιστεί δουλέυει περίεργα. Έχει πειστεί ότο αδικήθηκε στην ζωή του, ότι του χρωστάει η ζωή, ότι η νέα επιλογή του είναι αυτή που έψαχνε και την ειδανικεύει όπως και όταν γνώρισζε τον / την σύζυγο. Αυτή η εποχή της οικονομικής κρίσης έχει δημιουργήσει αρκετές τέτοιες καταστάσεις, εκβιασμού κι άλλα τέτοια με θέματα απιστίας. Ύστερα το θέμα δεν είναι χαζομάρας ή όχι. Γιατί ο σύζυγος από τον Μάρτιο και μετά που άρχισε να είναι καλύτερα δεν μπορεις να φανταστείς πως έχει φέρει τούμπα καταστάσεις. Όλοι έξυπνοι είμαστε. Απλά άλλος την εξυπνάδα την χρησιμοποιεί για απάτες , άλλος για απιστία, άλλος για να είναι δίπλα στα παιδιά του κια στην οικογένεια του, άλλος στην δουλειά του κλπ. Για να βγούν οι κρυφές πτυχές ενός χαρακτήρα όπως αυτός της συζύγου πρ΄πει να υπα΄ρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις τις οποίες φαίνεται δεν δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του γάμου αλλά με την συνστροφή με τον εραστή. Αν συναναστρέφεσαι με καζινάκια θα γίνεις τζογαδόρος, αν κάνεις παρέα με αλκοολικό θα γίνεις αλκοολικός κατά πάσα πιθανότητα κλπ

Senior Member
    1) Δεν είναι ακραίο να επιβουλεύεσαι τη ζωή του συντρόφου σου???????? Πλάκα κάνεις??????
    2) Η απιστία συνήθως δε δημιουργεί μίσος αλλά τύψεις και ενοχές. Αίσθημα ελευθερίας ναι. Το μίσος προϋπάρχει και καλά κάνει και βγαίνει στην επιφάνεια, τι διάολο, ποιός θέλει να περάσει μια ζωή με τα συναισθήματά του θαμμένα??
    3) Χαζός είναι που ένα τέτοιο ακραίο μίσος από την πλευρά της συζύγου δεν το αντιλήφθηκε. Ενσυναίσθηση μηδέν, επικοινωνία μηδέν. Μπορεί να είναι πονηρός και να την τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί εύκολα, αλλά άντε, δε θα τον πω χαζό μια και σε θίγει, θα τον πω αδιάφορο.
    4) Έχω κάνει παρέα με τζογαδόρους ( αχ, ωραίες χαβαλέ εποχές) και ο κολλητός μου ήταν αλκοολικός για πολλά χρόνια. Εγώ δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο, δεν είναι ιλαρά για να κολλήσω. Όπως μας τα λες η σύζυγος είναι ο θηλυκός Πάσσαρης και ο σύζυγος αγρόν ηγόραζε...
    5) Το ζητούμενο για το σύζυγο είναι η εκδίκηση? Πώς θα τη χώσει μέσα πιο βαθιά, για φοροδιαφυγή πχ, πώς θα της κολλήσει όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες? Η μάνα των παιδιών του είναι ρε γαμώτο, πες του να αφήσει τον πληγωμένο εγωισμό και να τη βοηθήσει. Τα παιδιά δε φταίνε σε τπτ, ας δείξει ανωτερότητα αν τ αγαπάει έστω και λίγο.

Ενιγουέι, καλά ξεμπερδέματα. Για να είμαι ειλικρινής όμως, πολύ θα ηθελα να ακούσω και την αντίθετη πλευρά... Σε χαιρετώ όμως διότι φεύγω διακοπές :) EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Λάθος διατύπωση ήθελα ερωτηματικό στο τέλος της φράσης για το ακραίο της επιβολής κατά ζωής.
    Οι διακαστικές διαδικασίες έχουν ξεκινήσει και ο σύζυγος απλά θέλει τα χρήματά του πίσω και τίποτα παραπάνω.Αλλά όταν ανοίξουν αυτές οι νομικές διαδικασίες οδηγούν και σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα αδιαφορίας ή καλής υποκρικτικής όλα αυτά τα χρόνια της συζύγου γιατί ήταν η τελευταία γυναίκα που πιστεύαμε ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Στην αρχή δεν ήταν δυαντόν για κανέναν μας να πιστέψει το συμβάν μέχρι που βρήκα όλα τα στοιχεία. Εκεί παθαίνεις την πλάκα σου γιατί διαπιστώνεις για άρρωστες καταστάσεις. Έχω μια απορία ακομη και δεν μπορώ να τη λύσω. Πως είναι δυνατον και οι δυο γυναίκες να έχουν αποδειχθεί το γεγονός της παράλληλης σχέσης του με αυτές αλλά και την τεκνοποίηση και με τις δυο παράλληλα. Εδώ μια απλή σχέση έχεις κι αν παίξεις διπλό ταμπλώ και σε πάρουν χαμπάρι γίνεται χαμός Εδώ με εγκυμοσύνες κλπ τίποτα. Εδώ δεν χωράει η εξήγηση του έρωτα, της στερημένης γιατί τουλάχιστον ο σύζυγος ήταν καλός οικογενειάρχης (ασχολιόταν υπέρ του δέοντος για κλασσικό άντρα με τα παιδιά του και το σπίτι του) και στην τελική ουδέποτε την ''έπειξε'' με αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή ξαφνικά δεν της εμφάνισε κι ένα εξωγαμο παιδί. Η εκτίμηση μου είναι ότι κρύβεται κάτι βαθυτερο που έχει να κάνει με απάτες και πιθανώς οι γυναίκες εκβιάζονται από αυτόν. Γι αυτό λέω ότι θα υπαρχουν εκπλήξεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgoszik View Post
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.ΟΚ? ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΙΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΣΕ Κ Α Μ Ι Α ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ Η ΚΕΡΑΤΟΥ... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ.
    Ειλικρινά, γίνεστε κουραστικοί με το να επαναλαμβάνεστε. Και ή κάνετε τους χαζούς ή είστε.
    Θεωρώ φυσιολογικό να κάνει κάποιος αυτό που θέλει, χωρίς όμως να εξαπατά κανέναν. Το να απατάει κάποιος τον σύντροφό του, είτε είναι παντρεμένος είτε όχι, το θεωρώ κατάντια. Γιατί, μην έχοντας τα κότσια να το πει και να χωρίσει αν πρέπει, κοροϊδεύει πρώτα απ' όλα τον εαυτό του και έπειτα τον άλλον. Προσωπικά, θεωρώ κόλαση το να είμαι αναγκασμένη να μοιράζομαι το ίδιο σπίτι και ακόμη χειρότερα, το ίδιο κρεβάτι, με κάποιον που δεν γουστάρω πια, τη στιγμή που θα ήθελα να είμαι με κάποιον άλλον. Δεν θα έβαζα ποτέ σε τέτοιο μαρτύριο τον εαυτό μου.
    Κατά τη γνώμη μου οι δειλοί απατάνε. Αυτοί που δεν έχουν το θάρρος να ξεβολευτούν και να χάσουν την ασφάλεια και τα προνόμιά τους. Και αυτό τους καθιστά ανέντιμους.
    Αυτό που είπα αρχικά, αλλά κανένας άντρας δεν θέλησε να το καταλάβει, είναι η διαφορετική αντιμετώπιση που έχει, ακόμη και στις μέρες μας, μια γυναίκα που απατάει τον άντρα της, με κάποιον που ταυτόχρονα της τρώει χρήματα, από έναν άντρα που κάνει το ίδιο.
    Κάτι τέτοιο, δηλαδή, το να κερατώνει κάποιος άντρας τη γυναίκα του επί χρόνια, συντηρώντας την ή τις ερωμένες του, και παραμελώντας τα παιδιά του, συχνά αντιμετωπίζεται απλά με τη φράση: "έλα μωρέ, άντρας είναι, είναι στη φύση του"!
    Στο παρόν θέμα, η γυναίκα που κάνει κάτι αντίστοιχο παρουσιάζεται σαν τέρας.
    ΑΝΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, αυτό προσπαθώ να πω, τίποτα παραπάνω.
    Όσο για το "κερατάς", δεν χρησιμοποίησα τυχαία αυτήν τη λέξη παραπάνω. Ξέρω ότι είναι κάτι σαν βρισιά για έναν άντρα.
    Πόσο λογικό όμως είναι να θίγεται κάποιος, επειδή η σύντροφός του του φέρθηκε ανέντιμα? Και τι άλλο, εκτός από εγωισμός, κρύβεται πίσω από αυτή την υπέρμετρη ευθιξία?

Senior Member
    +1000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000
    Στην Μαριαν!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast