δεν εμπιστεύομαι πλέον κανέναν - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    aeraki, ειναι κατανοητα τα οσα γραφεις... Μην αισθανεσαι οτι φαινονται περιεργα τα οσα λες προς τα εξω. Οπως ειπε και η Χριστινα που εχει βιωσει παρομοια δυσαρεστη εμπειρια, το θυμα μιας τετοιας νοσηρης καταστασης, "δενεται" χωρις να το επιλεξει συνειδητα με τον θυτη και δεν ειναι λιγες οι φορες που νιωθει να τον αγαπαει. Γι'αυτο και πολλες φορες, τα ατομα αυτα δεν ειναι διατεθειμενα να μιλησουν ή να προχωρησουν σε μηνυσεις καθως θελουν να προστατευσουν τον θυτη και να μην τον βλαψουν.
    Κι επειδη ρωτας αν μπορεις να κανεις μια νεα αρχη στη ζωη σου, η απαντηση ειναι οτι ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ! Εισαι αρκετα νεα κοπελα και με δικη σου πανω απ'ολα θεληση αλλα και με την στηριξη/καθοδηγηση ενος εμπειρου και καλου ψυχοθεραπευτη, θα μπορεσεις να σταθεις στα ποδια σου και να προχωρησεις στη ζωη σου! Μην δισταζεις να ανοιχτεις και να μιλησεις και πανω απ'ολα, μην αισθανεσαι ντροπη ή ενοχη για τιποτε απ'ο,τι εγινε! Σου αξιζει κατι καλυτερο γι'αυτο ψαξε να το βρεις!
    Ευχομαι ο,τι καλυτερο...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Σε ενοχλεί που εκείνος συνεχίζει χωρίς να νιώθει τύψεις και ενοχές και οτί δεν έχει αντιληφθεί το κακό που σου έκανε. Συνεχίζει ανενόχλητος την ζωή του, ήσυχος ενώ εσύ τυραννιέσαι και βασανίζεσαι...
    Όσο θα ανοίγεσαι τόσο καλύτερα θα νιώθεις και επιτρέπεις και δέχεσαι την βοήθεια. Αυτό είναι ένα καλό βήμα που κάνεις! Πρέπει όμως να δουλέψεις με τον εαυτό σου και καλό θα ήταν άμα δεν μπορείς από μόνη σου να πας σε έναν ψυχολόγο...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Εγω φανταζομαι οτι κατι δε μας λες ισως γαι να προστατευσεις αυτον και την "σχεση" που ειχατε, οτι αυτος ο ανθρωπος δλδ ειχε συγγενικη σχεση μαζι σου. Πως αλλιως τετοια μεγαλη διαφορα ηλικιας δυο ανθρωποι να εχουν τοσο χρονο μαζι και να ζειτε οπως λες και τωρα στο ιδιο περιβαλλον λοω συνθηηκων, ή ειναι εστω στον πολυυ στενο κυκλο. Κατι που κανει το πραγμα 8 φορες χειροτερο. Εχεις ηδη χασει τα νιατα σου χαρη σε αυτον τον ανθρωπο, μην χανεις αλλα χρονια, ζησε τη ζωη σου, και βρες βοηθεια για αυτο, γιατι ολα δειχνουν οτι τη χρειαζεσαι.

Junior Member
    Σίγουρα σας κρύβω αρκετά, εξάλλου σας ειπα, δεν θέλω να εκθέσω ανθρώπους, είναι πολύ επικίνδυνο. Κι αν το κάνω, πρέπει να σκεφτώ πολλούς και πολλά. Οι προηγούμενες απερισκεψίες μου με έκαναν πολύ προσεκτική τώρα. Οτι λέμε επώνυμα και ότι κάνουμε έχουν συνέπειες. Πέρασα πολλά μαζί του που δεν λέγονται με λίγα λόγια. Δεν είμαι όμως θυμωμένη για να ζητώ εκδίκηση ή δικαίωση. Εξάλλου μου ζήτησε συγνώμη και τον συγχώρεσα. Ομως όσον αφορά την σχέση, το είπα και στην αρχή. Δεν ήταν συγγενής. Ηταν όμως στενού φιλικού κύκλου. Δυσκολεύομαι να μιλώ γι αυτόν... Προτιμώ να μιλώ για εμένα. Εξάλλου, αν εγώ ήμουν πιο φυσιολογικό παιδί δεν θα ζητούσα την παρέα του...

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeraki View Post
    ... Δεν είμαι όμως θυμωμένη για να ζητώ εκδίκηση ή δικαίωση. Εξάλλου μου ζήτησε συγνώμη και τον συγχώρεσα.
    ...
    Τον "συγχώρεσες" γιατί δέν μπορούσες να αντιδράσεις, το καταλαβαίνω. Αλλά μπορείς να ζητήσεις βοήθεια δίχως να καταγγείλεις πρόσωπα. Έχεις μιά ολόκληρη ζωή μπροστά σου
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Σίγουρα σας κρύβω αρκετά, εξάλλου σας ειπα, δεν θέλω να εκθέσω ανθρώπους, είναι πολύ επικίνδυνο. Κι αν το κάνω, πρέπει να σκεφτώ πολλούς και πολλά. Οι προηγούμενες απερισκεψίες μου με έκαναν πολύ προσεκτική τώρα. Οτι λέμε επώνυμα και ότι κάνουμε έχουν συνέπειες. Πέρασα πολλά μαζί του που δεν λέγονται με λίγα λόγια. Δεν είμαι όμως θυμωμένη για να ζητώ εκδίκηση ή δικαίωση. Εξάλλου μου ζήτησε συγνώμη και τον συγχώρεσα. Ομως όσον αφορά την σχέση, το είπα και στην αρχή. Δεν ήταν συγγενής. Ηταν όμως στενού φιλικού κύκλου. Δυσκολεύομαι να μιλώ γι αυτόν... Προτιμώ να μιλώ για εμένα. Εξάλλου, αν εγώ ήμουν πιο φυσιολογικό παιδί δεν θα ζητούσα την παρέα του...
    ..αεράκι δεν μου έχεις απαντήσει ακόμη σε αυτά που σε ρώτησα πριν.
    Αν δε θες δεν πειράζει φυσικά, αλλά εδώ δεν σε ξέρει κανείς και δυστυχώς τέτοιες ιστορίες έχουμε διαβάσει πολλές φορές για να ταυτιστείς.
    Όταν χωρίσατε εσύ ήσουν 21 και αυτός πάνω από 50?

Senior Member
    Σ'εχει απειλησει ο τυπος για να μη μιλησεις?
    Παντως ειναι κριμα να κατηγορεις τον εαυτο σου οτι αν ησουν "φυσιολογικο" παιδι δε θα ζητουσες την παρεα του απ'τη στιγμη που εκεινος με υπουλο κι εντεχνο τροπο το επεδιωκε...
    well, ολη την ωρα σου λεμε να πας σε ειδικους και τετοια αλλα δεν μας εχεις πει ακομα, εχεις επισκεφθει ποτε σου ψυχολογο για να μιλησεις και να ζητησεις ψυχολογικη υποστηριξη?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Junior Member
    Εχω αναφέρει πως είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι΄ αυτό... Οχι, δεν έχω μιλήσει σε ειδικό. Δεν το έχω ξανακάνει.
    Εξάλλου το ζήτημά μου είναι τόσο λεπτό που δεν μπορώ να εμπιστευθώ τον οποιονδήποτε ειδικό.
    Θεοφανία συγνώμη που δεν σου απάντησα αλλά ναι, οι ηλικίες ήταν περίπου αυτές όταν διέκοψε αυτή η κατάσταση. Δεν την ονομάζω σχέση.
    ΑLIA, Δεν με απείλησε.

Εχω αναφέρει πως είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι΄ αυτό... Οχι, δεν έχω μιλήσει σε ειδικό. Δεν το έχω ξανακάνει.
    Εξάλλου το ζήτημά μου είναι τόσο λεπτό που δεν μπορώ να εμπιστευθώ τον οποιονδήποτε ειδικό.
    Θεοφανία συγνώμη που δεν σου απάντησα αλλά ναι, οι ηλικίες ήταν περίπου αυτές όταν διέκοψε αυτή η κατάσταση. Δεν την ονομάζω σχέση.
    Μου σηκώνεται η τρίχα και μόνο που το διαβάζω.
    Δεν θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο γιατί θα σε φέρω σε δύσκολη θέση και ήδη έχεις πολλά στο μυαλό σου.
    Πήγαινε σε έναν ειδικό, μόνο έτσι δεν θα πετάξεις και άλλα χρόνια από τη ζωή σου.
    Μη το φοβάσαι, δεν είναι ο παπάς της γειτονιάς που θα σε εκθέσει και θα σε κρίνει, ίσα-ίσα που θα πάρεις απαντήσεις και ανακούφιση και θα σταματήσεις να αυτοτιμωρείσαι.
    Είσαι η τελευταία που φταις γι αυτή την κατάσταση και λυπάμαι που χάνεις τα καλύτερα σου χρόνια.
    Κάνε κάτι γι αυτό.

Senior Member
    Σίγουρα σας κρύβω αρκετά, εξάλλου σας ειπα, δεν θέλω να εκθέσω ανθρώπους, είναι πολύ επικίνδυνο. Κι αν το κάνω, πρέπει να σκεφτώ πολλούς και πολλά. Οι προηγούμενες απερισκεψίες μου με έκαναν πολύ προσεκτική τώρα. Οτι λέμε επώνυμα και ότι κάνουμε έχουν συνέπειες.
    aeraki, η οικογενεια σου εχει υποψιαστει τιποτε απ'αυτα που εχουν συμβει ή εχουν αγνοια? Επισης απ'τη στιγμη που λες οτι ειναι η πρωτη φορα που μιλας γι'αυτο, πως λες οτι οι προηγουμενες απερισκεψιες σου σ'εκαναν να εισαι πιο προσεκτικη, γεγονος που δηλωνει οτι εχεις επιχειρησει να ξαναμιλησεις...

Junior Member
    Δεν ξέρει κανείς και τίποτα. Δεν ανοίγομαι εύκολα. Ντρέπομαι να συζητήσω τέτοια θέματα. Εξάλλου δεν είναι εύκολο να συζητήσεις τέτοια θέματα με άλλους. Πόσο άλλοτε με γονείς. Κι αυτό που κανω τώρα είναι το μεγαλύτερο μου βήμα.
    Οταν αναφέρομαι στις προηγούμενες απερισκεψίες εννοώ τις παιδικές. Εξάλλου και η τωρινή μου θέση απαιτεί να είμαι πολύ προσεκτική λεκτικά.

Senior Member
    Δεν ξέρει κανείς και τίποτα. Δεν ανοίγομαι εύκολα. Ντρέπομαι να συζητήσω τέτοια θέματα. Εξάλλου δεν είναι εύκολο να συζητήσεις τέτοια θέματα με άλλους. Πόσο άλλοτε με γονείς. Κι αυτό που κανω τώρα είναι το μεγαλύτερο μου βήμα.
    Οταν αναφέρομαι στις προηγούμενες απερισκεψίες εννοώ τις παιδικές. Εξάλλου και η τωρινή μου θέση απαιτεί να είμαι πολύ προσεκτική λεκτικά.
    Αυτο θελεις να μου το εξηγησεις περισσοτερο?
    Επισης, θεωρεις οτι το οικογενειακο σου περιβαλλον θα στρεφοταν εναντιον σου, αν ηξερε, αντι να σε στηριξει?

Junior Member
    Αλια με στριμώχνεις... Εννοώ "επαγγελματικά", πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική.
    Οσον αφορά την οικογένεια, δεν θα στρεφόταν εναντίον, όχι. Θα με στήριζαν. Απλά δεν θέλω να τους στεναχωρώ με τέτοια. Αρκετά προβλήματα έχουν. Εξάλλου ντρέπομαι και να το συζητήσω. Δεν είχαμε ποτέ φιλική σχέση εμπιστοσύνης. Με τον πατέρα μου ιδιαίτερα δεν θυμάμαι καμμια τρυφερότητα ή συζήτηση για συναισθήματα. Θα γίνει μεγάλη φασαρία και πολλές συνέπειες...

Senior Member
    Αλια με στριμώχνεις... Εννοώ "επαγγελματικά", πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική.
    Οσον αφορά την οικογένεια, δεν θα στρεφόταν εναντίον, όχι. Θα με στήριζαν. Απλά δεν θέλω να τους στεναχωρώ με τέτοια. Αρκετά προβλήματα έχουν. Εξάλλου ντρέπομαι και να το συζητήσω. Δεν είχαμε ποτέ φιλική σχέση εμπιστοσύνης. Με τον πατέρα μου ιδιαίτερα δεν θυμάμαι καμμια τρυφερότητα ή συζήτηση για συναισθήματα. Θα γίνει μεγάλη φασαρία και πολλές συνέπειες...
    Ναι, κατανοω οτι σε "στριμωξα" καπως... θα μπορουσα να σου κανω ακομα απειρες ερωτησεις αλλα θα σταματησω εδω γιατι δε θελω να σε κανω να νιωθεις αβολα σε καμια περιπτωση...
    Απλα, θα ηθελα να μου πεις μοναχα πως βλεπεις εσυ το "απο 'δω και περα" και αν τελικα εισαι αποφασισμενη να επισκεφθεις ψυχολογο...

Junior Member
    ΑΛΙΑ Δεν με κουράζεις, άλλωστε καλό μου κάνεις, αλλώς δεν θα έλεγα ούτε αυτά πουθενά και ποτέ. Σε ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζί μου χωρίς να με ξέρεις. Το εκτιμώ.
    Το ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ δεν ξέρω ποιο θα ναι. Δεν μένω σε μεγάλη πόλη για να μπορώ να ψαχτώ σ΄ αυτό το θέμα. Θα το ήθελα να μιλήσω σε κάποιον. Δεν ξέρω όμως σε ποιον και φοβάμαι σου είπα ακόμα. Δεν φοβάμαι με την έννοια του τρόμου αλλά μην τυχόν και δεν είναι ο κατάλληλος για τέτοια θέματα που θα του πω. Γιατί είναι πολλά. Σαν αρχή καλό ήταν και όλο αυτό εδώ.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast