Το θέμα της ημέρας - Page 111
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 111 of 196 FirstFirst ... 1161101109110111112113121161 ... LastLast
Results 1,651 to 1,665 of 2930
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό !

Ένα πολύ καλό άρθρο εδώ (κλίκ)
    Λοιπον...μολις διαβασα οτι η συγκεκριμενη αθλητρια αποκλειστηκε απο τους ολυμπιακους λογω των δηλωσεων της....
    κι εχω να πω οτι το θεωρω απαραδεκτο και μεγιστη υποκρισια....
    καταρχην γιατι ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να εχει την αποψη του και να την εκφραζει ελευθερα.....δικαιωμα μας ειναι να συμφωνισουμε ή να διαφωνισουμε.....αυτο ειναι και το νοημα της δημοκρατιας...
    και δευτερον γιατι σε μια χωρα που δεν παραιτηθηκε ποτε κανενας υπουργος...οταν οι πακιστανοι πχ.ετρωγαν ξυλο μεσα στα αστυνομικα τμηματα....ή οταν πολιτες κατασφαζονταν απο αφγανους στους δρομους......η δηλωση μιας αθλητριας μας μαρανε τρομαρα μας.....
    ενα τεραστιο προβλημα και για ντοπιους και για αλλοδαπους αντιμετωπιζεται με σκοπιμη αδιαφορια....αλλα αλιμονο....φτου κακα στο στομα της Παπαχρηστου....μας χαρακτηρισε παγκοσμια σαν χωρα ρατσιστων!!!!!
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Λοιπον...μολις διαβασα οτι η συγκεκριμενη αθλητρια αποκλειστηκε απο τους ολυμπιακους λογω των δηλωσεων της....
    κι εχω να πω οτι το θεωρω απαραδεκτο και μεγιστη υποκρισια....
    καταρχην γιατι ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να εχει την αποψη του και να την εκφραζει ελευθερα.....δικαιωμα μας ειναι να συμφωνισουμε ή να διαφωνισουμε.....αυτο ειναι και το νοημα της δημοκρατιας...
    και δευτερον γιατι σε μια χωρα που δεν παραιτηθηκε ποτε κανενας υπουργος...οταν οι πακιστανοι πχ.ετρωγαν ξυλο μεσα στα αστυνομικα τμηματα....ή οταν πολιτες κατασφαζονταν απο αφγανους στους δρομους......η δηλωση μιας αθλητριας μας μαρανε τρομαρα μας.....
    ενα τεραστιο προβλημα και για ντοπιους και για αλλοδαπους αντιμετωπιζεται με σκοπιμη αδιαφορια....αλλα αλιμονο....φτου κακα στο στομα της Παπαχρηστου....μας χαρακτηρισε παγκοσμια σαν χωρα ρατσιστων!!!!!
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!
    δεν προκειται για δηλωση,αλλα για ενα απλουστατο ανεκδοτο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    δεν προκειται για δηλωση,αλλα για ενα απλουστατο ανεκδοτο!!
    ακομα χειροτερα....ουαι της υποκρισιας σε αυτο τον τοπο!!!!!!!!!

Banned
    ακομα χειροτερα....ουαι της υποκρισιας σε αυτο τον τοπο!!!!!!!!!
    που δεν ηταν καν ρατσιστικο..!απλα επειδη εχουμε πολλους αφρικανους τα κουνουπια θα βρουν σπιτικο φαγητο..χιουμορ χωρις να εχει ιχνος φυλετικης διακρισης,απλα και μονο γινεται χιουμορ στον αριθμο των αφρικανων.

Senior Member
    παδιά εμένα δε μου άρεσε...στην τελική έχει συναθλητές αφρικανούς στους Ολυμπιακούς.
    Θα της άρεσε να βγει κάποιος γερμανός π.χ. και να λέει "οι έλληνες χρωστάνε και πάνε και στους ολυμπιακούς".
    Δεν ήταν ωραίο αυτό που είπε με τον τρόπο που το είπε.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Void ...κι εμενα δεν μου αρεσε....αλλα δεν εξεταζω αυτο....ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του...δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε....και το ξαναλεω...η υποκρισια με ενοχλει απο ανθρωπους που σε ολα τα αλλα ειναι τυφλοι και κουφοι....

Senior Member
    βρηκαμε να το παιξουμε δικαιοι και εμεις...αυτο και να ειχε γελιο!!! η παραδειγματικη τιμωρια μιας αθλητριας με κανει να γελαω απλα με τα χαλια μας.....
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Void ...κι εμενα δεν μου αρεσε....αλλα δεν εξεταζω αυτο....ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του...δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε....και το ξαναλεω...η υποκρισια με ενοχλει απο ανθρωπους που σε ολα τα αλλα ειναι τυφλοι και κουφοι....
    έχεις δίκιο σε αυτό που λες..κι εγώ εννοείται πως δεν είμαι υπέρ του να επιβάλλεις "ποινή" σε οποιονδήποτε εκφράζει ελεύθερα την άποψή του.
    Δικαίωμά της να πιστεύει ό,τι θέλει.
    Εγώ σχολίασα αυτό που είπε, δε δικαιώνω τους κατά τα άλλα ηθικούς και δίκαιους παράγοντες που την απέκλεισαν.
    Για άλλη μια φορά φαίνεται πόσο βρώμικο παιχνίδι παίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και τι χαφιεδίστικο ρόλο επιτελούν.
    Γι'αυτό εγώ δεν έχω τίποτα από αυτά και έχω βρει την υγειά μου. :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    έχεις δίκιο σε αυτό που λες..κι εγώ εννοείται πως δεν είμαι υπέρ του να επιβάλλεις "ποινή" σε οποιονδήποτε εκφράζει ελεύθερα την άποψή του.
    Δικαίωμά της να πιστεύει ό,τι θέλει.
    Εγώ σχολίασα αυτό που είπε, δε δικαιώνω τους κατά τα άλλα ηθικούς και δίκαιους παράγοντες που την απέκλεισαν.
    Για άλλη μια φορά φαίνεται πόσο βρώμικο παιχνίδι παίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και τι χαφιεδίστικο ρόλο επιτελούν.
    Γι'αυτό εγώ δεν έχω τίποτα από αυτά και έχω βρει την υγειά μου. :-)
    Βοιντ μου,σε βρισκω λιγο υπερβολικη..δεν καταλαβα απο ποτε ποινικοποιηθηκαν τα ανεκδοτα?θα πρεπει λοιπον με αυτη την λογικη να ξεσηκωθουν οι ποντιοι,οι ξανθιες, ο ζαμπετας (γουσταρει τον αραπη τον ταμ ταμ ταμ) να θεωρηθει ρατσιστης..
    Ξερεις ποσο ρατσισμο τρωει ο Ελληνας εντος και εκτος συνορων?ξερεις..ξερεις!ποιο ς εβλαψε τους αφρικανους?και αυτοι θα γελανε με τα χαλια μας..εγω η αληθεια γελασα πολυ με το ανεκδοτο,αλλα εγω ξεχασα μωρε ειμαι και φασιστας!
    τωρα να μιλαει για ολυμπιακα ιδεωδη η παρθενα ο κουβελος και εκει σιωπη?στον Παγκαλο που ειπε τους Ελληνες μαλακες και αλλα τοσα πολλα εκει σιωπη..Επαναστασεις του πρωκτου!πρωτα ομως ειμαστε εμεις υποκριτες και υστερα οι πολιτικοι!Ενα ανεκδοτο αναψε φωτιες στους δηθεν "ανθρωπιστες" που δεν εχουν δωσει σαλιο στους δυσμοιρους λαθρομεταναστες! "αγωνιστες" μεγαλοι!!αντε απεκλεισαν την κοπελα καταστρεψαν αυτα που με κοπο κατεκτησε..μπραβο συντροφοι!!αυτες ειναι επαναστασεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    παδιά εμένα δε μου άρεσε...στην τελική έχει συναθλητές αφρικανούς στους Ολυμπιακούς.
    Θα της άρεσε να βγει κάποιος γερμανός π.χ. και να λέει "οι έλληνες χρωστάνε και πάνε και στους ολυμπιακούς".
    Δεν ήταν ωραίο αυτό που είπε με τον τρόπο που το είπε.
    Μα το σχόλιο της δεν ήταν ρατσιστικό. Δεν υπήρχε κάτι το μειωτικό εκτός και αν η απλή αναφορά σε μία φυλή θεωρείται από μόνη της ρατσιστική (σκέψου πχ το κουνούπi να ήταν του Ρήνου και να υπήρχε αντίστοιχη αναφορά στους Γερμανούς, θα υπήρχε η ίδια αντίδραση?).
    Ένα χαζό αστείο ήταν από τα πολλά που κυκλοφορούν στα social media.
    Υποκριτικές και οι πολιτικές παρεμβάσεις καθώς και η απόφαση εξπρές που πάρθηκε από E.O.E.

Senior Member
    Χειροτερο ακομα κι απο την υποκρισια ειναι πως ξερουμε πολυ καλα ολοι...σε τι βαθμο βοηθα το ελληνικο κρατος τους Ελληνες αθλητες...σχεδον σε μηδενικο...
    σπευδει ομως να δρεψει τις δαφνες σε καθε επιτυχια τους...και πρωτα απο ολους τα πολιτικα τσιρακια....
    σε μια χωρα που σχεδον ολος ο πολιτικος κοσμος εχει καταστρεψει και κατακλεψει τον τοπο ατιμωρητα....μας μαρανε...αν η αθλητρια ειναι ρατσιστρια ή οχι.....
    για να μην αναφερθω στο αισχος της ντοπας....που ειναι κοινο μυστικο αλλα δεν τιμωρειτε κανεις......και τα συμφεροντα που παιζονται σε βαρος του αθλητισμου....
    ουτε στο ποσα φαγανε....οταν η αθηνα διοργανωσε τους ολυμπιακους αγωνες...και οι αλβανοι εργατες υπογραφαν για 30 ενω επαιρναν 10....αλλα αυτο δεν ειναι ρατσισμος....
    εχουμε τοσο παραλυσει σαν κοινωνια...που οτι παθουμε κι ακομα περισσοτερα μας αξιζουν...κι αλλα ..κι αλλα...μια που χουμε πεσει στα τεσσερα και ψαχνουμε την βελονα στο αχυρο...ευκαιρια ειναι......

Banned
    Χειροτερο ακομα κι απο την υποκρισια ειναι πως ξερουμε πολυ καλα ολοι...σε τι βαθμο βοηθα το ελληνικο κρατος τους Ελληνες αθλητες...σχεδον σε μηδενικο...
    σπευδει ομως να δρεψει τις δαφνες σε καθε επιτυχια τους...και πρωτα απο ολους τα πολιτικα τσιρακια....
    σε μια χωρα που σχεδον ολος ο πολιτικος κοσμος εχει καταστρεψει και κατακλεψει τον τοπο ατιμωρητα....μας μαρανε...αν η αθλητρια ειναι ρατσιστρια ή οχι.....
    για να μην αναφερθω στο αισχος της ντοπας....που ειναι κοινο μυστικο αλλα δεν τιμωρειτε κανεις......και τα συμφεροντα που παιζονται σε βαρος του αθλητισμου....
    ουτε στο ποσα φαγανε....οταν η αθηνα διοργανωσε τους ολυμπιακους αγωνες...και οι αλβανοι εργατες υπογραφαν για 30 ενω επαιρναν 10....αλλα αυτο δεν ειναι ρατσισμος....
    εχουμε τοσο παραλυσει σαν κοινωνια...που οτι παθουμε κι ακομα περισσοτερα μας αξιζουν...κι αλλα ..κι αλλα...μια που χουμε πεσει στα τεσσερα και ψαχνουμε την βελονα στο αχυρο...ευκαιρια ειναι......
    οι ολυμπιακοι αγωνες πλεον πρεσβευουν την ντοπα και τους χορηγους!ειναι πολλα τα λεφτα..αν ειχαν αντερα οι συναθλητες της θα επρεπε να αντιδρασουν ακυρωνοντας την Ελληνικη αποστολη,γιαυτη την κωμικοτραγωδια που παιχτηκε!

Αναρωτιεμαι τελικα ποιοι ειναι οι φασιστες σε αυτη την κοινωνια και με ποσο υπουλο τροπο τελικα κυβερνουν παρασκηνιακα..οχι πολυ..να τοσο δα κατω απο την μυτη μας!

Banned
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ....(ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ)......... ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ......
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ(ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ)ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ......
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 600.000 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΣΥ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 2.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΙΞΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ............
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ.......
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ 5.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.........
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.......
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ PIZZA BOY...................
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΨΗΛΑ, ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ............
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΟΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ........ ...
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ...........
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΟΤΙ ΑΣ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΝΙΓΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ...........
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΚΑΝΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.................
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΠΟΘΥΜΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΥΠΤΙΘΕΤΑΙ ΧΩΡΑ...................
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ...............
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ AIDS ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 5 ΜΕΤΡΩΝ(ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΣΕΙΣ).........
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ(ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΑ)......
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗ ΛΕΝΕ............
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΑΓΓΛΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ, Η ΔΑΝΙΑ, Η ΙΤΑΛΙΑ, Η ΕΛΒΕΤΙΑ, Η Η.Π.Α ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΙΞΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ...............
    ΤΕΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΑΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, Η ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ!!!!!(I HAVE A DREAΜ)

Senior Member
    ... άχ ωραίο, μ' άρεσε!... να πω κι εγώ ένα που μου ήρθε τώρα;... ρατσισμός είναι να μεταλλάσσεται ο Μπρέηβικ σε "ψυχασθενή", όταν οι ψυχοπαθείς αυτοαποκαλούνται "πολυπολιτισμικοί". Και για όσο την μπουρδελοκατάντια κάθε λαού θα τη λένε... πολιτισμό μιας χώρας... λολ... άει καληνύχτα...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."