Results 241 to 255 of 779
Thread: Ο 10λογος της μπακουριάς
-
28-07-2012, 02:45 #241
γιατι ολα τα αλλα ισχυουν?????? απλα δεν εχετε γνωρισει την καταλληλη!
- 28-07-2012, 07:40 #242
Μαλιστα...
28-07-2012, 12:44 #243
28-07-2012, 12:56 #244
Καλή η θεωρία και εν μέρει τεκμηριωμένη η επιχειρηματολογία, αλλα τα δείγματα που βλέπουμε στις παραλίες άλλα δείχνουν αρχηγέ...
Και αυτο που λένε τα δείγματα, είναι οτι οι παράγοντες για επιτυχία στο θέμα σχέσεις είναι ΔΥΟ : Τύχη και κατάλληλες δημόσιες σχέσεις
Όλα τ αλλα (λεφτα, εμφάνιση κτλ) είναι δευτερεύοντα. Όλα είναι θέμα τύχης, άμα σε θέλει η π@@τ@ν@ η τύχη σου δίνει το λαχείο, αμα οχι δεν πα να είσαι ΤΟ μοντέλο και ΤΟ τέλειο τπτ δεν γίνεται...
Αξιοκρατία δυστυχώς στον τομέα αυτό δεν υπάρχει. Μακάρι να μας βαζανε όλους σε ενα γραφείο συνοικεσίων και με 100% αντικειμενικά κριτήρια να μας ζευγαρώναν ανάλογα των χαρακτηριστικών του καθενός (ομορφος με ομορφη, κοντος με κοντη, θερμός με θερμή κτλ). Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι, οπότε άστα βράστα... πάντως οι γυναίκες έχουν το κλειδί της ευτυχίας, και αυτο δεν είναι άλλο απο τις επιλογές. Γυναίκα μόνη σημαίνει οτι είναι συνειδητή επιλογή της να είναι μόνη, εκτός εαν είναι τελείως μα τελείως απαράδεκτη εμφανισιακά.Forbidden dreams
28-07-2012, 14:21 #245
Το έχω ακούσει πολλές φορές αυτό, αλλά δεν το κατανοώ.
Δηλαδή, εγώ είμαι γυναίκα και θέλω κάποιον, είναι η επιλογή μου, και αυτός δεν με θέλει. Τότε τι?
Οι άντρες δεν έχουν επιλογές? Πάνε με ότι τους κάτσει?
Και τέλος πιστεύω ότι αν είναι μια γυναίκα μόνη μπορεί και να οφείλεται στο ότι έχει σιχαθεί την συμπεριφορά μεγάλου ποσοστού των αντρών. Ξέρετε τι εννοώ, υποθέτω.
28-07-2012, 14:26 #246
28-07-2012, 14:29 #247
28-07-2012, 15:17 #248
Μια μέση γυναίκα λιγο να κυκλοφορήσει βαριέται να της την πέφτουν οι αντρες, αυτο τα λέει όλα. Μπρος στα πόδια της οι επιλογές. διαλέγει και παίρνει.
Αντίθετα ένας μέσος άντρας, αν δεν "μπεί" σε κατάλληλα κυκλώματα (δημόσιες σχέσεις) όσο και να κυκλοφορήσει δεν παιζει σενάριο να του την πέσει καποια γκόμενα, εκτος εαν είναι κανας διάσημος ροκ τραγουδιστής και δεν συμμαζεύεται.
Τωρα, το οτι οι περισσότερες γυναίκες χαλιέστε με το να σας την πέφτουν ετσι χύμα αγνωστοι και τους θεωρείτε "λιγούρια" και τα σχετικά, δείχνει το επίπεδο της λανθασμένης και ηλίθιας σκέψης και νοοτροπίας σας αντίστοιχα. Εαν σας την πέσει έτσι χύμα κάποιος στον δρόμο είναι λιγούρης και τα σχετικά, εαν τον ίδιο σας τον γνώριζαν φίλοι σας απο παρέα τον παίρνετε στα σοβαρά. Με δυο λόγια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ => ΜΗΔΕΝ !
Κατα τ άλλα, "δεν υπάρχουν άντρες" και τα σχετικά τσιτάτα που αναπαράγονται στο fb απο αμοιβάδες...Forbidden dreams
28-07-2012, 15:25 #249
Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.*
Προσωπικά, εκτιμώ ιδιαίτερα τα χύμα και straight-forward πεσίματα, στο δρόμο ή αλλού. (Αλλά ας καταλήξουν και σε κανένα καφέ... Όχι μόνο φωνάζω μια ατάκα και φεύγω...)
Όντως υπάρχουν πολλές που τα υποτιμούν, ή φέρονται και άσχημα. Αλλά δεν είναι όλες έτσι ευτυχώς.
Μωρέ άντρες υπάρχουν, αλλά τι άντρες... Άντρες που θέλουν μόνο να σε πηΔ@νε, χωρίς άλλες δεσμεύσεις, άντρες που σε θέλουν για one night stand, ή όποτε τους βολεύει τέλοσπάντων... Άντρες που δεν θα σε πάρουν τηλέφωνο, γιατί είναι υπεράνω κλπ κλπ. Οι υπόλοιποι σιγά σιγά εκλείπουν, διότι βλέπουν ότι τελικά οι πρώτοι, τα "κακά παιδιά" περνάνε καλύτερα. Εμείς ψάχουμε τους δεύτερους... Από τους πρώτους, άλλο τίποτα.
Δεν λέω, υπάρχουν και άντρες εξαιρέσεις... αλλά για να επαναλάβω τα λόγια της Στελλίνας... πού είναι κρυμμένοι??? Αλλά τελικά μάλλον δεν είναι κρυμμένοι, αλλά παντρεμένοι, επειδή ήταν καλά παιδιά και τους τύλιξαν νωρίς... Τι να κάνεις? That's life.
28-07-2012, 15:47 #250
Αν αυτό που εννοούν οι άντρες είναι, ότι μια γυναίκα που θέλει να πηδηχτεί με τον οποιονδήποτε, είναι εύκολο να το κάνει, ναι, είναι αλήθεια.
Έλα όμως, που ελάχιστες γυναίκες ενδιαφέρονται απλά και μόνο να πηδηχτούν με τον οποιονδήποτε.
Ζητάμε πολύ περισσότερα από έναν άντρα (όχι αυτά που φαντάζονται οι πιο πολλοί άντρες) για να μείνουμε μαζί του και να είμαστε ικανοποιημένες και καλά κάνουμε.
Και καλά θα κάνουν και οι άντρες που παραπονιούνται συνεχώς πόσο δύσκολο είναι να βρουν γυναίκα, να καταλάβουν τι δεν κάνουν αυτοί σωστά και να βελτιωθούν και να μην ψάχνουν σε στατιστικές και στην κακή τους μοίρα τον ένοχο.
Και ας πάψουν επιτέλους να τα βάζουν με τις γυναίκες. Καμιά γυναίκα δεν θέλει έναν μισογύνη δίπλα της.
28-07-2012, 15:57 #251
Για εξηγησε... τι ειναι αυτα τα πολλα περισσοτερα?
28-07-2012, 18:39 #252
Έτσι μπράβο kuxumuxu, να βγαίνουν οι αλήθειες... με άλλα λόγια οι περισσότερες γυναίκες δεν επιλέγετε με αντικειμενικά κριτήρια, αλλα με κύριο στόχο την... ΔΕΣΜΕΥΣΗ (!). Έτσι εξηγείται και αυτο το απίστευτο θέαμα καθε λίγο στις παραλίες όπου βλέπεις κατι θεογκόμενες ζευγαρωμένες με κατι απαράδεκτους με σωματοδομή μπόγου και ευφυία στόκου. Με άλλα λόγια, είτε μοντέλο είναι κανείς είτε έξυπνος είτε πανηγύρι αυτο που μετράει είναι το παραμυθάκι που θα πουλήσει (καθαρό δούλεμα δλδ) στην γκομενα. Αυτο που ζητάτε λοιπόν είναι το παραμύθιασμα, και ο πρώτος ξεκάρφωτος απο δημόσια σχέση μέσω παρέας που θα σας το πουλήσει σας κέρδισε. Έτσι απλά. Ουτε αντικειμενικά κριτήρια εμφάνισης και ευφυίας ουτε τρίχες στο τετράγωνο... παραμύθιασμα στο διηνεκές και άντε και καμια θεσούλα στο δημόσιο να χει ο υποψήφιος ωστε να... παντρευτείτε μετα που θα πιάσετε τα -αντα (το ονειρο σας).
Αυτο το ηλίθιο κλισε "καλά παιδιά" μου την δίνει και μονο να το ακούω... έλεος δλδ τι θα πει "καλά παιδιά"? Να μην θέλουν να κάνουν έρωτα δλδ και να μελετάνε Τρότσκι και ολίγον απο Πλάτωνα? Καμια γκομενα να σκέφτεται με γνώμονα κανα κριτίριο της προκοπής (ευφυία, αθλητισμός, εμφάνιση, σεξ, συναίσθηματική ανταπόκριση) υπάρχει ? Πιθανόν ναι, αλλα σίγουρα νοτ αβάιλαμπλ...Forbidden dreams
28-07-2012, 18:51 #253
Όχι ακριβώς την δέσμευση, αλλά την διάρκεια θα έλεγα. Και όχι δεν γουστάρω να κάτσω σε κάποιον μόνο για ένα βράδυ, επειδή έχει "προσόντα". Αν ήταν έτσι θα έπαιρνα και το κατάλληλο βοήθημα και περνάω καλύτερα και μόνη μου μες στο σαλόνι μου...
Άκρως προσβλητικό σχόλιο, αλλά θα σου απαντήσω. Δεν είναι το θέμα της εμφάνισης, αλλά το πώς νιώθεις μέσα στη σχέση. Άν νιώθεις θεά, με αυτόν θα μείνεις. Και όταν λες παραμυθάκι? Αποκλείεται κάποιος να θέλει να είναι αποκλειστικά με κάποιον άλλον? Δεν νομίζω...
Καλά παιδιά=όχι μαλάκες. Νομίζω ήμουν σαφής.
Και δεν μίλησα για Πλάτωνα και π@π@ριές, μίλησα καθαρά για σεβασμό και για το ότι δεν σε έχουν για μια ξεπέτα της βραδιάς ή της εβδομάδας. Την ευφυία δεν θα την μετρήσω, έχω εγώ αρκετή και για τους δυό μας, τον αθλητισμό, δεν με απασχολούν οι κοιλιακοί, όταν δεν γυμνάζεται το μυαλό και η καρδιά, το σεξ μετράει, αλλά με προυποθέσεις, και τι εννοείς συναισθηματική ανταπόκριση, όταν δεν υπάρχει δέσμευση ότι τουλάχιστον η σχέση είναι αποκλειστική? Δεν μιλάω για γάμους, γιατί θα φύγουν πολλοί από δω μέσα με αλλεργία και δεν ξέρω και ποια νοσοκομεία εφημερεύουν...
Όσο για τα άντα... τα πέρασα!!!
28-07-2012, 19:21 #254
Αυτή η καραμέλα του οτι όλοι οι αντρες επιθυμούν μονο γουανναιτσταντ είναι μύθος και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει όσον αφορά το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού πληθυσμού. Εγω ποτε μου δεν επεδίωξα να κανω σχέση της μιας βραδιάς (ακόμα και με καθαρά σεξουαλικά κριτίρια τι να χορτάσεις σε ενα βράδυ...), χίλιες φορές καλύτερα μέσω σχέσης.
Καθόλου προσβλητικό απο την στιγμή που δεν αναφερόταν επι προσωπικού αλλα γενικά σε μια πλειοψηφία.
Νταξει, εμένα πάντως με ξενερώνει απίστευτα η ιδέα μιας γυναίκας που θα μπορούσε να την έχει ο καθένας πουλώντας της παραμύθια. Πολύ βασικός παράγοντας είναι ο άλλος να είναι μαζί σου για ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, και οχι για υποσχεοσιολογίες και λόγια που ο καθένας μπορει να αναιρέσει την επομένη. Χαρακτήρες όλοι μπορουν να πουλήσουν. Τα λόγια τα μεγάλα και οι πύρινοι όρκοι αγάπης έχω δει πόσο εύκολα ξεχνιούνται με τα χρόνια, το να πιάσουμε τώρα να εξετάζουμε τον παράγοντα ειλικρίνεια και συνέπεια στον άλλον είναι μεγάααααααλη υπόθεση.
Άλλα λέω αλλα καταλαβαίνεις. Είπα εγω οτι δεν είναι καν υπολογίσημα κριτήρια η αποκλειστικότητα (και η ειλικρίνεια ή η σοβαρότητα και η ωριμότητα κτλ)?
Εγω αυτο που λεω είναι οτι αυτα τα βλέπεις στην πορεία (και αν), και σε ουδεμία περίπτωση δεν μπορει να είναι θεμελιώδης κριτήριο επιλογής συντρόφου στην αρχή.
Η καρδιά και το μυαλό δεν γυμνάζονται αλλα καλλιεργούνται, συναισθηματική ανταπόκριση εννοώ να μην είναι ο/η σύντροφος ψυγείο (βασικότατο για μένα τουλάχιστον).
Γουελκομ του δε κλαμπ. Να έρθεις και στο σωματείο να γραφτεις (με ενα παράβολο των 30€ απο ΔΟΥ).Forbidden dreams
28-07-2012, 19:33 #255
Πάντως, σίγουρα έναν άντρα που έχει τέτοια γνώμη για τις γυναίκες, δε νομίζω να τον διάλεγαν πολλές.
Γιατί κάποιος που μελετάει Πλάτωνα να μη θέλει να κάνει σεξ? Ή, κατά τη γνώμη σου, σεξ κάνουν μόνο αυτοί που δεν έχουν ανοίξει βιβλίο? Και τα κριτήρια τα βάζει η κάθε γυναίκα για τον εαυτό της, κατά πόσο τα εγκρίνεις εσύ ή όχι, λίγο νομίζω μας ενδιαφέρει. Για παράδειγμα, ένα κριτήριο θα μπορούσε να είναι, να μην αποκαλεί τις γυναίκες "γκόμενες". Και να μην έχει τόσο θυμό για τις γυναίκες.
Όσο για το τι ζητάει μια γυναίκα από έναν άντρα έχει να κάνει με την κάθε γυναίκα. Η κάθε μία ζητάει άλλα, δεν είμαστε όλες ίδιες όπως βολεύει πολλούς να πιστεύουν. Άρα δεν υπάρχουν έτοιμες συνταγές.
Ένας απλός τρόπος για να το μάθουμε, είναι να ακούσουμε τη γυναίκα που γνωρίσαμε και μας ενδιαφέρει τι έχει να μας πει. Φτάνει να έχουμε τη διάθεση να το κάνουμε. Αυτό είναι ένα πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα.
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή