Αναταραχές στη σχέση μάνας και γιου.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40

Αναταραχές στη σχέση μάνας και γιου.

Εδώ και καιρό έχω πρόβλημα με τη μάνα μου.Έχει γίνει φορτική.Πάω να κοιμηθώ μου λέει γιατί κοιμάσαι.Δεν κοιμάμαι μου λέει γιατί δεν πας να κοιμηθείς.Ασχολείται συνέχεια μαζί μου δεν με αφήνει στην ησυχία μου.Εντωμεταξύ είμαστε και αταίριαστη χαρακτήρες με τελειώς διαφορετικά ενδιαφέροντα.Το πρόβλημα επιδεινώθηκε λόγω προβλήματος υγείας του πατέρα.Δεν έχει με τι να ασχοληθεί και ασχολείται μαζί μου.Δε με αφήνει να εξασκώ και τα χόμπυ μου.Τι να κάνω ? Υπομονή ? Σωστό κι αυτό.

Senior Member
    τι ηλικια εχεις?

30 είμαι αλλά μένω με τους γονείς λόγω μαλακιών επαγγελματικών.

Senior Member
    Τότε γιατι αφηνεις τη μητερα σου να εχει τοσο μεγαλη επιρροη σε σενα? στην αρχη οταν διαβασα το θεμα θεωρησα οτι θα εισαι καπου 17...

Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Τότε γιατι αφηνεις τη μητερα σου να εχει τοσο μεγαλη επιρροη σε σενα? στην αρχη οταν διαβασα το θεμα θεωρησα οτι θα εισαι καπου 17...
    Και τι να της πω ? Να τη μαλώσω ? Δεν καταλαβαίνει με τίποτα.Εδώ είναι η πλάκα.

Senior Member
    Έ, άμα δεν καταλαβαίνει, το κλασσικό, "άσε μας ρε μάνα" ή το "ναι" συνοδευόμενο με βλέμμα αγελάδας, πιάνει σχεδόν πάντα...

Εκπέμπουμε σε πολύ διαφορετικά μήκη κύματος.Ευτυχώς υπάρχουν κάποιες στιγμές που ασχολείται με κάτι και βρίσκω την ησυχία μου.Εγώ ξέχασα να σας πω ότι είμαι τύπος που πρέπει να συγκεντρωθώ για να τη βρω.Δεν μπορώ να κάνω πράγματα στο πόδι.

Senior Member
    Κλείσε την πόρτα από το δωμάτιό σου και μην ανοίγεις.

Και μην καθυστερείς το να φύγεις από το πατρικό σου. Πρέπει να γίνει κάποια στιγμή...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Κλείσε την πόρτα από το δωμάτιό σου και μην ανοίγεις.

Και μην καθυστερείς το να φύγεις από το πατρικό σου. Πρέπει να γίνει κάποια στιγμή...

+4136728952

Banned
    μακαρι να ηταν τοσο απλο το θεμα και να λυνοταν κλεινοντας μια πορτα ή με ενα βλεμμα αγελαδας. αυτο που σου συμβαινει φιλε συμβαινει πλεον στους περισσοτερους στο ελλαδισταν. και μεγαλυτεροι ακομα 35 - 40, ολοι λογο κρισης εχουμε φτασει να ζουμε λες και παντρευτηκαμε τις μανες μας. κι εγω κοντευω να φτασω τα 30 και με εχουνε αρρωστησει να ειμαι για αυτοκτονια. απο το πρωι που ξυπναω και παω να φτιαξω εναν ριμαδοκαφε, μεχρι το βραδυ το τελευταιο νερο που πινω, δεν υπαρχει ουτε στιγμη ηρεμιας. η μοναδικη σωτηρια αν εισαι σπουδαγμενος εχεις κανα χαρτι, ειναι να μαζεψεις τα πραγματακια σου και να φυγεις εξωτερικο. οσο παραμενεις εδω τοσο θα χαραμιζεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μακαρι να ηταν τοσο απλο το θεμα και να λυνοταν κλεινοντας μια πορτα ή με ενα βλεμμα αγελαδας. αυτο που σου συμβαινει φιλε συμβαινει πλεον στους περισσοτερους στο ελλαδισταν. και μεγαλυτεροι ακομα 35 - 40, ολοι λογο κρισης εχουμε φτασει να ζουμε λες και παντρευτηκαμε τις μανες μας. κι εγω κοντευω να φτασω τα 30 και με εχουνε αρρωστησει να ειμαι για αυτοκτονια. απο το πρωι που ξυπναω και παω να φτιαξω εναν ριμαδοκαφε, μεχρι το βραδυ το τελευταιο νερο που πινω, δεν υπαρχει ουτε στιγμη ηρεμιας. η μοναδικη σωτηρια αν εισαι σπουδαγμενος εχεις κανα χαρτι, ειναι να μαζεψεις τα πραγματακια σου και να φυγεις εξωτερικο. οσο παραμενεις εδω τοσο θα χαραμιζεσαι.

totally agree

αντε βρε τα εχετε βαλει με τις μανες σας 30 χρονων μαντραχαλοι σορι κιολας αλλα αν θελετε να ειστε ανεξαρτητοι μαζεψτε τα πραγματακια σας και βρειτε να μεινετε ενα δωματιο που λεει ο λογος με μικρο ενοικιο ή κυνηγιστε τη ζωη σας. Αυτες δεν εχουν με τι να ασχοληθουν κ ασχολουνται με εσας οκ μανες ειναι, εσεις που δεν εχετε να ασχοληθητε με κατι κ ασχολειστε με εκεινες ποια ειναι η δικαιολογια σας? να μαγειρευει/πλενει/καθαριζει/χωνει χρημα/φροντηζει αλλα μοκο? να μην ανακατευεται??? Μονο εδω στο Ελλαδισταν που πε και καποιος ποιο πανω οι μανες εξακολουθουν κ ''μεγαλωνουν'' παιδια ετων 25,30,35,40...! και το αγελαδινο βλεμα κτλ συμβουλη καποιου πιο πανω ειναι φανταζομαι το ευχαριστω για τον κοπο της στα χρονια που σας μεγαλωνε ετσι? ευγε

Banned
    αυτο το "μικρο ενοικιο" μ'αρεσε! και οταν εχεις φτασει σε μια ηλικια που θα ΕΠΡΕΠΕ να εχεις κατι σοβαρο (μη πουμε οικογενεια με παιδι), τα οικιακα που κανει ακομα η μανα σου, θα ΕΠΡΕΠΕ να τα κανει η γυναικα σου, αφου εσυ σαν αντρας υποτιθεται εισαι για να δουλευεις. αλλα εδω δεν υπαρχουν καν δουλειες, θα ξερουν οι ανεπροκοπες ελλεηνιδες να μαγειρεψουν και να πλυνουν ? αντε να ξεκολλησεις μετα απ'το πατρικο λοιπον οσο κι αν το θελεις, οταν δεν εχεις και την απλη βοηθεια απο μια γυναικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oktoberthird View Post
    αντε βρε τα εχετε βαλει με τις μανες σας 30 χρονων μαντραχαλοι σορι κιολας αλλα αν θελετε να ειστε ανεξαρτητοι μαζεψτε τα πραγματακια σας και βρειτε να μεινετε ενα δωματιο που λεει ο λογος με μικρο ενοικιο ή κυνηγιστε τη ζωη σας. Αυτες δεν εχουν με τι να ασχοληθουν κ ασχολουνται με εσας οκ μανες ειναι, εσεις που δεν εχετε να ασχοληθητε με κατι κ ασχολειστε με εκεινες ποια ειναι η δικαιολογια σας? να μαγειρευει/πλενει/καθαριζει/χωνει χρημα/φροντηζει αλλα μοκο? να μην ανακατευεται??? Μονο εδω στο Ελλαδισταν που πε και καποιος ποιο πανω οι μανες εξακολουθουν κ ''μεγαλωνουν'' παιδια ετων 25,30,35,40...! και το αγελαδινο βλεμα κτλ συμβουλη καποιου πιο πανω ειναι φανταζομαι το ευχαριστω για τον κοπο της στα χρονια που σας μεγαλωνε ετσι? ευγε
    Αναφέρεσαι φυσικά για την Ελλάδα, που ο καθένας μπορεί να έχει μία σταθερή δουλειά και να μπορεί να συντηρήσει σπίτι, ε? Γιατί μπερδεύτηκα... αχαχαχααχαχαχα

Γιατί νομίζω ότι δεν είναι επιλογή του καθενός μετά από κάποια ηλικία να τον ευνουχίζει η μάνα του. Ο καθένας αν είχε την οικονομική ευχέρεια μπορεί "να μαγειρευει/πλενει/καθαριζει/χωνει χρημα/φροντηζει" τον εαυτό του και μάλιστα χωρίς τον ψυχολογικό εκβιασμό του στύλ "Θυσιάστηκα για το παιδί μου" και λοιπές μαλακίες που ακούγονται ολοένα και περισσότερο από τις μάνες. Και χωρίς να σου φέρονται σαν να είσαι 15χρονο και να ξέρουν πάντα εκείνες το καλό σου... Έλεος επιτέλους. Και αυτές οι μάνες, μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αυτόν τον τρόπο και τα παιδιά μετά βγαίνουν όπως βγαίνουν... Και να ο φαύλος κύκλος. Άπειρα τα παραδείγματα στο Ελλαδιστάν όπως λες.

Αφού λοιπόν άνθρωποι διαφορετικών γενιών ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να μένουν μαζί, χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Και άμα κάποιος δεν σκαμπάζει, καλύτερα ο άλλος να το παίξει μαλάκας και να αδιαφορήσει, παρά να μαλώσει. Γνώμη μου πάντα.

εχεις καταλαβει τι γραφεις???

Page 1 of 3 123 LastLast