η μοναξια με εχει τσακισει - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 133
    νταξει.ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη.δεν σκεφτομαστε ολοι με τον ιδιο τροπο

Senior Member
    Quote Originally Posted by ρουλα 24 View Post
    νταξει.ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη.δεν σκεφτομαστε ολοι με τον ιδιο τροπο
    Οκ έχεις δικιο. Με απλα λογια μας λες οτι απο την μια βγαίνεις απεγνωσμένα στον δρόμο και στις πλατείες και ψάχνεις μπας και σου δωσει κανεις σημασία, και απο την άλλη σε χαλάει το σκηνικό του οτι καμια δεκαρια άτομα εδω μέσα ανταποκρίνονται άμεσα και σου ζητουν γνωριμία. Δλδ ρε παιδιά, λιμοκτονώ απο την πείνα, αλλα δεν τρώω το φαγητό που έχω μπροστά μου επειδή δεν μου αρέσει το σχήμα του πιάτου.
    Ρούλα, άστο σου ξαναλέω... οτι θεωρίες και να σου λενε οι άλλοι, με 1-2 ερωτήσεις φαινεται καθαρά το ΓΙΑΤΙ (ενω έχεις και εμφάνιση) οι δημόσιες σχέσεις σου είναι στο μηδέν. Εσύ η ίδια το επιδιώκεις. (Και αν ειναι αλήθεια αυτα που γραφεις γιατι ψιλοφαίνεται φεικ το ολο στορυ).
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by Τζουλια View Post
    Φυσικα και οχι...αλλα προσπαθω να βρω κατι, εγω μπορει να μην εδινα σημασια αλλα καποιοι αλλοι μπορει! Αυτο σου λεω...ειδες και στη δικια σου περιπτωση ετσι εγινε! Γιατι μου φαινεται λιγο περιεργο.....και δεν μπορω να το εξηγησω.
    Εσενα τι σου φαινετε περεργο ακριβως δν μπορω να καταλαβω...κ εγω εμφανισημος (ετσι μ λενε) ειμαι κ 'υποφερω' απο μοναξια, βγενω πολυ επφανιακα με καποια ατομα, αραια και που, που κολας?

Banned
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Οκ έχεις δικιο. Με απλα λογια μας λες οτι απο την μια βγαίνεις απεγνωσμένα στον δρόμο και στις πλατείες και ψάχνεις μπας και σου δωσει κανεις σημασία, και απο την άλλη σε χαλάει το σκηνικό του οτι καμια δεκαρια άτομα εδω μέσα ανταποκρίνονται άμεσα και σου ζητουν γνωριμία. Δλδ ρε παιδιά, λιμοκτονώ απο την πείνα, αλλα δεν τρώω το φαγητό που έχω μπροστά μου επειδή δεν μου αρέσει το σχήμα του πιάτου.
    Ρούλα, άστο σου ξαναλέω... οτι θεωρίες και να σου λενε οι άλλοι, με 1-2 ερωτήσεις φαινεται καθαρά το ΓΙΑΤΙ (ενω έχεις και εμφάνιση) οι δημόσιες σχέσεις σου είναι στο μηδέν. Εσύ η ίδια το επιδιώκεις. (Και αν ειναι αλήθεια αυτα που γραφεις γιατι ψιλοφαίνεται φεικ το ολο στορυ).
    μπα οχι δεν ειναι φεηκ, εγω το εχω ξανακουσει, ενω μια κοπελα εχει συνεχεια ευκαιριες, τελικα δεν εκμεταλευεται καμια, ειτε γιατι ο ενας της ξυνιζει ο αλλος της βρωμαει, ειτε γιατι εχει στο μυαλο της συγκεκριμενη εικονα αυτου που ψαχνει κι οτιδηποτε αλλο δεν την ικανοποιει. συχνο φαινομενο οι περισσοτερες μικρουλες να χανονται στις φαντασιωσεις τους, οταν περασουν ομως τα χρονια και δεν ειναι νεες πλεον να εχουν πολλες επιλογες, τοτε προσγειωνονται ανωμαλα και βολευονται με οποιον απεμεινε.

Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Εσενα τι σου φαινετε περεργο ακριβως δν μπορω να καταλαβω...κ εγω εμφανισημος (ετσι μ λενε) ειμαι κ 'υποφερω' απο μοναξια, βγενω πολυ επφανιακα με καποια ατομα, αραια και που, που κολας?
    Αγαπητε Alucard, μου φαινεται περιεργο το οτι ειναι εμφανισιμη (που καλως ή κακως πολλα άτομα το έχουν σαν κριτήριο για να προσεγγίσουν κάποιον), και δεν εχει καποιο προβλημα συμπεριφορας που να απωθει τους αλλους..γιατι το να ειναι κλειστη σαν χαρακτηρας ή ντροπαλή ειναι μηδαμινα για μενα..το εχουν εκατομμυρια άνθρωποι που εχουν και φιλους και σχεσεις... και δεν εχει παρέα? και καλα τωρα..μην μου πεις οτι και στο δημοτικο ηταν ντροπαλη και κλειστος χαρακτήρας, να το δεχτω σε ενα σημειο..αλλα οταν ειμαστε παιδια ειμαστε πιο αυθορμητοι! Κ δεν καταλαβαινω και το λόγο που την κορόιδευαν... για να την κοροιδευουν σημαινει πως κατι συνεβαινε. Γιατι οταν βλεπεις ενα παιδακι ντροπαλο δεν το κοροιδευεις...ή προσπαθεις να το προσεγγίσεις ή απλα σου ειναι αδιάφορο. Καταλαβες τι δεν καταλαβαινω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ρουλα 24 View Post
    η οικονομικη κατασταση δε μου επιτρεπει τιποτα απολυτως..θα το θελα πολυ να ξεκινησω καποια δρστηριοτητα οπως γυμναστηριο η χορο αλλα δυστυχως...
    Αν είσαι φοτήτρια, στην σχολή σου δεν υπάρχουν δωρεάν δραστηριότητες?

Senior Member
    κ εγω εμφανισημος (ετσι μ λενε) ειμαι κ 'υποφερω' απο μοναξια, βγενω πολυ επφανιακα με καποια ατομα, αραια και που, που κολας?
    Άμα είσαι άντρας (οχι απλά εμφανίσιμος αλλα ακόμα και μοντέλο να είσαι) δεν ειναι τοσο σπάνιο φαινόμενο το να στερείσαι δημοσίων σχέσεων και να αντιμετωπίζεις και μοναξιά.
    Άμα είσαι (στοιχειωδως εμφανίσιμη και πάνω) κοπέλα, το να μιλας για μοναξιά και δυσκολία στις δημόσιες σχέσεις κτλ δεν παίζει που να χτυπιέσαι. Γυναίκα μόνη της ΜΟΝΟ απο δική της επιλογή, και αυτο είναι κανόνας δίχως εξαιρέσεις. Κανόνας ο οποίος επιβεβαιώθηκε και εδω.
    Forbidden dreams

Senior Member
    Η μοναξιά δεν πιστεύω ότι έχει σχέση με την εμφάνιση. Μπορεί να είσαι μοντέλο και νιώθεις μοναξιά μέσα σου και μπορεί να είσαι και ο ασχημότερος άνθρωπος του κόσμου (υποκειμενικό ζήτημα βέβαια η ομορφιά) και να έχεις άπειρες παρέες.

Πιστεύω ότι η μοναξιά είναι ένα είδος άμυνας. Δεν επιδιώκουμε νέες γνωριμίες, παρέες, σχέσεις κλπ από φόβο μήπως εκτεθούμε, πληγωθούμε, ντροπιαστούμε κλπ. Λάθος.

Ειδικά σε μια σχολή με άλλα 1000 άτομα... και λίγα θα λέω... τι πιο απλό από το να πας να πεις "γεια" σε 50? Πώς θα ξεκινήσεις? Πες, γεια, είμαστε στην ίδια τάξη? Έχεις σημειώσεις? Κάτι τέτοιο. Και μετά η κουβέντα θα συνεχιστεί από μόνη της. Η αρχή είναι δύσκολη...

επειδη παραξενευονται πολλοι με τα οσα γραφω και καποιοι με αμφισβητουν θα πω οτι δεν θα χε κανενα απολυτως νοημα να λεω ψεμματα η να διαφοροποιω τα γεγονοτα...εγραψα εδω επειδη ειμαι απελπισμενη.επειδη πριν λιγες μερες εκανα αποπειρα αυτοκτονιας(μαλακια θα μου πεις βεβαια,αλλα πλεον δε σκεφτομαι καθαρα).επειδη ηθελα να ακουσω καποιες συμβουλες.τοσα απιστευτα φαινονται τα οσα γραφω;ναι στο σχολειο(δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο)ημουν η πιο αντιπαθητικη,δε με χονευε κανενας,και,πιστευεται δε το πιστευεται,δε εκανα απολυτως τιποτα.δεν πειραζα ποτε κανενα.με κοροιδευαν,με ειρωνευονταν,με εβριζαν,με εκμεταλευονταν.παντα ημουν ο στοχος τους.το παρελθον του σχολειου προσπαθσω να το αφησω πισω μου.κανω προσπαθειες για να κανω φιλους τωρα αλλα ειαι ακομα μονη μου.ετσι εχουν τα πραγματα.ειτε το πιστευετε ειτε οχι.

Δεν ειπα οτι δεν σε πιστευω..και αν εδω εγραφες μονο και μονο για να περασει η ωρα σου λεγοντας μας ψεμματα..δεν θα κοροιδευες εμας αλλα τον εαυτο σου..γτ για να καθεσαι να γραφεις εδω ψεμματα σημαινει πως δεν ειχες κατι καλυτερο να κανεις, αρα παλι μονη σου θα ησουν! Απλα δεν μπορω να καταλαβω τι φταίει..να μου πεις αν δεν το νιώσεις ο ιδιος δεν το καταλαβαινεις...αλλα προσπαθω!

Senior Member
    Πάντως, Ρούλα, δεν νομίζω ότι κανένας από το φόρουμ στην ουσία σε αμφισβήτησε ή σε είπε ψεύτρα. Όσοι σου απαντούν προσπαθούν να σε βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Τον τρόπο που θα διαλέξεις τελικά, θα είναι εκείνος που ταιριάζει σε σένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Η μοναξιά δεν πιστεύω ότι έχει σχέση με την εμφάνιση. Μπορεί να είσαι μοντέλο και νιώθεις μοναξιά μέσα σου και μπορεί να είσαι και ο ασχημότερος άνθρωπος του κόσμου (υποκειμενικό ζήτημα βέβαια η ομορφιά) και να έχεις άπειρες παρέες.

Πιστεύω ότι η μοναξιά είναι ένα είδος άμυνας. Δεν επιδιώκουμε νέες γνωριμίες, παρέες, σχέσεις κλπ από φόβο μήπως εκτεθούμε, πληγωθούμε, ντροπιαστούμε κλπ. Λάθος.

Ειδικά σε μια σχολή με άλλα 1000 άτομα... και λίγα θα λέω... τι πιο απλό από το να πας να πεις "γεια" σε 50? Πώς θα ξεκινήσεις? Πες, γεια, είμαστε στην ίδια τάξη? Έχεις σημειώσεις? Κάτι τέτοιο. Και μετά η κουβέντα θα συνεχιστεί από μόνη της. Η αρχή είναι δύσκολη...
    Καλα, αυτο με την σχολη θα σου πω, σε μερικες εβδομαδες

Senior Member
    Καλα, αυτο με την σχολη θα σου πω, σε μερικες εβδομαδες
    Με τόσα μαθήματα εδώ μέσα, προφορικά, κάτι θα γίνει, δεν μπορεί... :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Με τόσα μαθήματα εδώ μέσα, προφορικά, κάτι θα γίνει, δεν μπορεί... :P
    Το πολυ πολυ, κανα ματακι, να εμαι προετοιμασμενος για αυτο που ελεγες

Πάντως μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι θεωρείτε ότι το να είναι κάποιος εμφανίσιμος αποτελεί κριτήριο για να βρει παρέα.(!)
    Ρούλα, λες ότι η κατάσταση αυτή κρατάει από το δημοτικό, χρόνια δηλαδή. Σίγουρα κάποιο λάθος κάνεις. Απλά όταν είμαστε μέσα στο πρόβλημα δεν μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε τα λάθη μας. Αυτό που σου λέει η kuxumuxu είναι το πιο συνηθισμένο για να πιάσεις κουβέντα. Όλοι κάπως έτσι ξεκινάνε.
    Αν τα μαθήματά σου γίνονται σε αμφιθέατρο, θα χεις πολλές επιλογές. Προτίμησε άτομα που βλέπεις ότι και αυτά κάθονται μόνα τους για να πιάσεις πιο εύκολα κουβέντα και μην είσαι πιεστική για καφέ και τέτοια από την αρχή.
    Από το τμήμα σου, εκτός από την κοπέλα που λες ότι μιλάτε στη σχολή έχεις πλησιάσει κάποιον άλλο;

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast