Τι σκέφτεστε; - Page 923
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 923 of 1532 FirstFirst ... 42382387391392192292392492593397310231423 ... LastLast
Results 13,831 to 13,845 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ζουσα τη ζωη μου οσο καλυτερα μπορουσα και αστα τι μου προεκυψε!!! Δε θελω να μου ξαναπροκυψει τιποτα!!!

Ασχημη μερα η σημερινη... πολλη μαυριλα μες στη ψυχη... κ δεν υπαρχει τιποτε να την απαλυνει.. εστω να τη γκριζαρει λιγο.......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Περιφέρθηκα σαν την άδικη κατάρα πάνω στους δύο τροχούς στους δρόμους της πόλης και γύρισα σχεδόν ερείπιο. Είδα ανέμελο κόσμο περιποιημένο στην τρίχα να κάθεται αραχτός στις καφετέριες και απόρησα από που αντλεί όλη αυτή την αναισθησία. Μερικοί είναι τόσο εγκεφαλικά νεκροί που δε χαμπαριάζουν μία από κρίση. Η πορεία μου διασταυρώθηκε, επίσης, με κάμποσα περιχαρή ζευγαράκια που βολτάριζαν, για να μου υπενθυμίζουν βάναυσα πόσο μπακούρος είμαι. Εκείνο όμως που με έκανε λιώμα ήταν μία καθημερινή συζήτηση που άκουσα, η οποία μου έδωσε να καταλάβω ότι το χάσμα με τους συντοπίτες μου θα παραμείνει για πάντα αγεφύρωτο, γιατί η νοοτροπία τους μού είναι επιεικώς βδελυρή και με ξενίζει. Θα το σκέφτομαι μάλλον και αν θα κυκλοφορώ από δω και πέρα.
    και για μενα ισχυουν ορισμενα οπως και το τελευταιο. τελειωσε το καλοκαιρι και κλεινομαι παλι μεσα. με οτι ταινιες μπορω να κατεβασω να δω γεμιζωντας τη μερα που δε γεμιζει αλλιως. σκεφτομαι να κοψω και τα φορουμς ολα να μην εχω επικοινωνια με ανθρωπους και ζηλευω ή επηρεαζομαι. μονο με τους γονεις αναγκαστικα που τους βριζω και γκρινιαζω συνεχεια. ο κοσμος εκει εξω δεν εχει τπτ αλλο να προσφερει. ειναι ολα τελειωμενη υποθεση.

Senior Member
    ΟΤΙ ΖΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΤΙΚΑ. Ε.Λ.Ε.Ο.Σ.
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    Τι τα θες γλυκια μου τα καθαρτικα??
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Τι τα θες γλυκια μου τα καθαρτικα??
    εφαγα μια πιτσα ολοκληρη κι εχω τυψεις....:''''( επιπλεον σημερα ζυγιστηκα κ εβαλα ενα κιλο.. κανω σα χαζογκομενα αλλα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να παχυνω δεν αντεχω!!!
    Will I ever be free?

Senior Member
    εφαγα μια πιτσα ολοκληρη κι εχω τυψεις....:''''( επιπλεον σημερα ζυγιστηκα κ εβαλα ενα κιλο.. κανω σα χαζογκομενα αλλα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να παχυνω δεν αντεχω!!!
    Δεν κανεις σα χαζογκομενα... αν δεν κανω λαθος, καπου διαβασα οτι εχεις περασει βουλιμικα επεισοδια που αυτο αποτελει διατροφικη διαταραχη.
    Ελα ηρεμησε, ασε τα καθαρτικα στην ησυχια τους και μην το σκεφτεσαι.
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι θα ειμαι μονος μου, χωρις παρεες φιλους. (ακουγετε χαζο,ισως ειναι τις στιγμης) αλλα εχω παθει κριση μεγαλη, περιμενω κ τα γαμοαποτελεσματα αντε να βγουν να ηρεμισω κ να δω τι θα κανω απο Σεπτεμβρη.

Senior Member
    Σκεφτομαι δυστυχως ποσο επιφανειακα εχουν γινει ολα πια και δεν κοιταμε την ουσια των πραγματων παρα μονο κοιταμε την παρτη μας ....δεν υπολογιζουμε αν τον αλλον τον πληγωνουμε με αυτα που θα πουμε με αυτα που θα του κανουμε απλα μας νοιαζει πως εμεις θα ειμαστε καλα και πως θα επιβιωσουμε σε αυτη την καθημερινοτητα ...πραγματικα ειναι λυπηρο που πλεον πολλες αξιες εχουν ξεχαστει ...

Senior Member
    Σε καταλαβαινω βουλιμικο εκανες ε? Καλυτερα που δεν εχεις εγω παντα εχω πολεμοφοδια αλλα καταστρεφουν το εντερο μια φορα τα ειχα βαλει στο παταρι γιατι μου ειχε πει ο γιατρος να τα βαλω σε ενα σημειο που δεν θα ειναι ευκολη η προσβαση αλλα τπτ παλι κουβαλησα τη σκαλα 3 τα μεσανυχτα κ τα κατεβασα.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Δεν κανεις σα χαζογκομενα... αν δεν κανω λαθος, καπου διαβασα οτι εχεις περασει βουλιμικα επεισοδια που αυτο αποτελει διατροφικη διαταραχη.
    Ελα ηρεμησε, ασε τα καθαρτικα στην ησυχια τους και μην το σκεφτεσαι.

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σε καταλαβαινω βουλιμικο εκανες ε? Καλυτερα που δεν εχεις εγω παντα εχω πολεμοφοδια αλλα καταστρεφουν το εντερο μια φορα τα ειχα βαλει στο παταρι γιατι μου ειχε πει ο γιατρος να τα βαλω σε ενα σημειο που δεν θα ειναι ευκολη η προσβαση αλλα τπτ παλι κουβαλησα τη σκαλα 3 τα μεσανυχτα κ τα κατεβασα.
    αν οδηγουσα παιδια θα ειχα παει τωρα στο φαρμακειο που εφημερευει να παρω...αλλα ολα για καλο γινονται..ισως αυριο το σκεφτω πιο ωριμα! :/
    Will I ever be free?

Senior Member
    αν οδηγουσα παιδια θα ειχα παει τωρα στο φαρμακειο που εφημερευει να παρω...αλλα ολα για καλο γινονται..ισως αυριο το σκεφτω πιο ωριμα! :/
    καλυτερα που δν οδηγας λοιπον! ουδεν κακον αμιγες καλου που λενε! αυριο σιγουρα θα εισαι πιο ψυχραιμη! απλα τωρα εισαι ακομα υπο την επηρρεια του βουλιμικου κ ειναι εκει επικεντρωμενες οι σκεψεις σου
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...98647199_n.jpg
    για τα αγορια που πιστευουν πως δεν κανουν για τπτ...

Senior Member
    Χθες βράδυ " χάσαμε " τη γιαγιά μου( καρκίνος του πνεύμονα).. Οι τελευταίες εικόνες και κραυγές θα μείνουν για πάντα στο μυαλο και τ'αυτια μου.. Ακόμα και τώρα νομίζω πως την ακούω.. Ο, τι και αν μου εκανε δε μπορω να της κράτησω κακιά .. Εύχομαι να αναπαυθει η ψυχούλα της .. Σημασία έχει ότι δεν υποφέρει πια.. Αύριο είναι η κηδεία. Σκέφτομαι αυτούς που πρέπει να στηρίξω.. Άλλη μια φορα που πρέπει να είμαι δυνατή.. Θα είμαι. Έτσι πρέπει, έτσι έχω μάθει..
    Καλο ταξίδι γιαγια
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πρέπει ν' αρχίσω ξανά με μικρά μικρά βήματα αλλά και πάλι φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρω...μάλιστα νιώθω ήδη πως απέτυχα...
    N.Princess, συλλυπητήρια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...