αίσθημα κατωτερότητας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Junior Member
    Δε θελω να νιωθω οτι η σχολη μου ειναι ανωτερη απο των αλλων, αλλα ιση. Lucy δεν θελω να υποβαθμιζω την ιατρικη για να νιωθω καλυτερα. 4 μαθηματα νομιζω χρωσταει. σιγουρα μια σχολη δεν κανει τον ανθρωπο, αλλα αυτο δυσκολευομαι να βγαλω απ το μυαλο μου. του ειπα απειρες φορες οτι μ ενοχλει αυτο που κανει και σταματησε αφου δεν του μιλουσα 3-4 μερες. μονο ετσι καταλαβαινει. σκεφτομαι ομως συνεχεια οτι ειμαι χαζη επειδη δεν σπουδαζω ιατρικη

Senior Member
    Quote Originally Posted by MariaApo View Post
    Δε θελω να νιωθω οτι η σχολη μου ειναι ανωτερη απο των αλλων, αλλα ιση. Lucy δεν θελω να υποβαθμιζω την ιατρικη για να νιωθω καλυτερα. 4 μαθηματα νομιζω χρωσταει. σιγουρα μια σχολη δεν κανει τον ανθρωπο, αλλα αυτο δυσκολευομαι να βγαλω απ το μυαλο μου. του ειπα απειρες φορες οτι μ ενοχλει αυτο που κανει και σταματησε αφου δεν του μιλουσα 3-4 μερες. μονο ετσι καταλαβαινει. σκεφτομαι ομως συνεχεια οτι ειμαι χαζη επειδη δεν σπουδαζω ιατρικη
    Γιατι ομως το πιστευεις αυτο? Ενταξει, κοινωνικα, καποιοι λενε για πτυχια, για καλυτερες ή χειροτερες σχολες, αλλα στην πραξη δεν παιζουν ρολο στη σχεση. Η προσωπικοτητα εχει σημασια που πολλες φορες δεν καθοριζεται απο τον αριθμο των πτυχιων που εχουμε. Εννοω οτι περισσοτερο θαυμασα τον αντρα που ερωτευτηκα πριν καιρο για την ανιδιοτελη και δυναμικη προσωπικοτητα του, και ας μην ειχε πτυχια, παρα καποιους αλλους που ειχαν εκατο πτυχια αλλα ηταν..αςτα να πανε...Και ενας απο αυτους ηταν και γιατρος, μια και το λες...

Senior Member
    Μαρία, έχουν δίκιο τα κοριτσάκια σε όλα όσα σου είπαν. Τι ξενέρωτος που είναι ο φίλος σου! :) Εγώ είχα περάσει αρχιτεκτονική αλλά δεν πήγα ποτέ, προτίμησα ένα απλό Τει που δεν ήταν και το καλύτερό μου, για χάρη του έρωτα. λολ Τι κατάλαβα θα μου πεις, αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία :Ρ Πάντως σίγουρα δεν το μετάνιωσα και σίγουρα δεν έχω νιώσει ποτέ κατώτερη για την επιλογή μου.

Ο φίλος σου κάνει σαν σπασικλάκι. Γι αυτό την επόμενη φορά, θα του πεις πως έχεις περάσει μάθημα μόνο με μια ώρα διάβασμα και επίιιιισηςςς οτι έχεις φάει περισσότερα παγωτά και έχεις κάνει περισσότερα μπάνια απο εκείνον!

Junior Member
    Γιατι αυτος μου το εχει εμφυτευσει. και εγω οταν τον γνωρισα, ουτε που με ενοιαζε τι ηθελε να σπουδασει. ο χαρακτηρας του μου αρεσε και το οτι περνουσαμε πολυ ωραια μαζι. αλλα απο ενα σημειο και μετα αρχισε να συμπεριφερεται ετσι

Senior Member
    Εε στο τέλος θα σε κάνει να νιώθεις και του δημοτικού :-Ρ

Junior Member
    Quote Originally Posted by vlack_swan View Post
    Μαρία, έχουν δίκιο τα κοριτσάκια σε όλα όσα σου είπαν. Τι ξενέρωτος που είναι ο φίλος σου! :) Εγώ είχα περάσει αρχιτεκτονική αλλά δεν πήγα ποτέ, προτίμησα ένα απλό Τει που δεν ήταν και το καλύτερό μου, για χάρη του έρωτα. λολ Τι κατάλαβα θα μου πεις, αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία :Ρ Πάντως σίγουρα δεν το μετάνιωσα και σίγουρα δεν έχω νιώσει ποτέ κατώτερη για την επιλογή μου.

Ο φίλος σου κάνει σαν σπασικλάκι. Γι αυτό την επόμενη φορά, θα του πεις πως έχεις περάσει μάθημα μόνο με μια ώρα διάβασμα και επίιιιισηςςς οτι έχεις φάει περισσότερα παγωτά και έχεις κάνει περισσότερα μπάνια απο εκείνον!
    ελπιζω τουλαχιστον να ειστε ακομη μαζι.. αν προτιμας το τει, καλα εκανες, αλλιως ειναι κριμα να χανεις αυτο που θελεις. χαχαχα μαλλον ετσι θα του συμπεριφερομαι απο εδω και περα :P

Senior Member
    ελπιζω τουλαχιστον να ειστε ακομη μαζι.. αν προτιμας το τει, καλα εκανες, αλλιως ειναι κριμα να χανεις αυτο που θελεις. χαχαχα μαλλον ετσι θα του συμπεριφερομαι απο εδω και περα :P
    Εγω αναρωτιεμαι γιατι να εισαι με καποιον που σε υποτιμα, εστω και ετσι?

Junior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Εγω αναρωτιεμαι γιατι να εισαι με καποιον που σε υποτιμα, εστω και ετσι?
    Σε καθε δυσκολια δηλαδη πρεπει να παραταμε τον αλλο?Ανεφερα πιο πριν οτι πλεον το εχει σταματησει. Απλως εγω το σκεφτομαι ακομη. Θα μπορουσα να βρω δεκαδες αφορμες και αιτιες για να τον χωρισω. Αλλα και τωρα να το κανω, δεν νομιζω να σταματησω να το σκεφτομαι. Μια λυση για να ειμαι εγω καλα ζηταω

Senior Member
    Σε καθε δυσκολια δηλαδη πρεπει να παραταμε τον αλλο?Ανεφερα πιο πριν οτι πλεον το εχει σταματησει. Απλως εγω το σκεφτομαι ακομη. Θα μπορουσα να βρω δεκαδες αφορμες και αιτιες για να τον χωρισω. Αλλα και τωρα να το κανω, δεν νομιζω να σταματησω να το σκεφτομαι. Μια λυση για να ειμαι εγω καλα ζηταω
    Μα δεν ειπα πουθενα ουτε εγω ουτε κανενας αλλος να τον παρατησεις. Αυτο που σου ειπαμε ειναι να σκεφτεις γιατι τα λεει αυτα και γιατι εσυ 'ψαρωνεις'. Αν νομιζεις οτι σε υποτιμα και εισαι μαζι του, αυτο αφορα εσενα μονο.Το αν θες να συνεχισεις ή οχι ειναι δικο σου θεμα! Εσυ ξερεις..:)

Senior Member
    Όντως, μην ψαρώνεις. Όποιοι λένε ότι η σχολή τους είναι η δυκολότερη, είναι από μόνοι τους συμπλεγματικοί. Ποια ιατρική και ποιο ΕΜΠ. Εγώ σου λέω ότι η δυσκολότερη σχολή είναι η ... βιολογία... Μπορώ να το αποδείξω? Όοοοοοοχι. Οπότε? Ποιο είναι το νόημα???

Η πλάκα είναι ότι και εγώ ήξερα έναν πολιτικό μηχανικό που μου έλεγε ότι η δική σου σχολή είναι η δυσκολότερη... χαχαχαχααχαχα

Το παίρνουν προσωπικά λες και είναι πρυτάνεις και είναι οι σχολές δικές τους... χαχαχαχααχ

Τραγικό.

Ο φιλος σου ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ. Οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο το καλυτερο για σενα. Ξεκολα τωρα που ειναι νωρις.
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Winston_man_2 View Post
    Ο φιλος σου ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ. Οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο το καλυτερο για σενα. Ξεκολα τωρα που ειναι νωρις.
    Αμα σου πω οτι διαβαζοντας το πρωτο ποστ τη λεξη ΜΑΛΑΚΑΣ σκεφτηκα κ εγω? Μαλιστα η απαντηση μου θα ηταν καπως ετσι(συνηθως τα προσχεδιαζω στο μυαλο μου πριν τα γραψω) : "Θα μπορυσα να γραψω απειρα επι του θεματος, αλλα απλα με εναν τετοιο τυπο κανει μπαμ απο χιλιομετρα η βλακεια οποτε απλα μν ασχολεισαι διοτι απλα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να ασχοληθεις με ενα τοσο ευτελους ποιοτητας ατομακι, κ σε καμια μα καμια περιπτωση μν αφηνεσαι να σε επηρεαζουν κ να σε προβληματιζουν οι πιπες που σου λεει"
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 2 FirstFirst 12