Τι σκέφτεστε; - Page 943
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 943 of 1532 FirstFirst ... 44384389393394194294394494595399310431443 ... LastLast
Results 14,131 to 14,145 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ρε συ ΚΕΝΟ! Μν τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις ρε αγορι μου! Ο,τι συμβαινει στην ζωη εξω συμβαινει κ εδω! Παντου θα συναντησεις απυθμενη βλακεια κ θα ακουσεις το κοντο κ το μακρυ του καθενος κ την καθε παπαρα να την πλασαρουν για συμπανικη αληθεια! εσυ ξερεις ποιος εισαι κ τι ρολο βαρας στην κοινωνια κ δν θα στο υποδειξει κανεις! ακομα καθεσαι κ επηρεαζεσαι απο το τι λεει ο καθενας! αστον να λεει! που να σπουδαζες κ σε σχολη με 500 συμφοιτητες να δεις εκει τι θα ειχες να αντιμετωπισεις! οπου γινονται κλικες κ κομματικες παραταξεις κ χιλια δυο π παιζουν στα παρασκηνια! εγω εχω μαθει να επιβιωνω πλεον κ ξερω τι ρολο βαραω στη ζωη κ τι με ενδιαφερει να αποκομισω. κ επισης ενα φορουμ ειναι σαν τα χιλιαδες αλλα π υπαρχουν, ελεος πια, δν ειμαστε στο φορουμ του πανεπιστημιου του harvard ωστε να προσεχουμε επακριβως κ να γραφουμε με ακαδημαικο υφος! γραφε εσυ ο,τι θες οποτε θες κ χεσ τα υπολοιπα! εδω πολλες φορες σε εξεταστικες που κρινεται το πτυχιο μας δεν προσεχουμε πως γραφουμε, σε ενα φορουμ θα κολλησουμε? take it easy. :)
    +φωνω με λακρυ
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    το ότι πρέπει να ξαπλώσω λίγο γιατί έχω yoga και γυμναστήριο μετά!!!αλλά ούτε το καθιερωμένο 20 λεπτο μου δεν μπορώ!!έλεος!!καλησπέρα και απο μένα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by vasso82 View Post
    το ότι πρέπει να ξαπλώσω λίγο γιατί έχω yoga και γυμναστήριο μετά!!!αλλά ούτε το καθιερωμένο 20 λεπτο μου δεν μπορώ!!έλεος!!καλησπέρα και απο μένα!!
    Γεια σου βρε βασω! χαρα στο κουραγιο σου παντως! εγω παλια που πηγαινα γυμναστηριο εκανα 1μιση ωρα κ ημουν τοσο εξαντλημενη σαν να εσκαβα ολη μερα!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι σήμερα πρέπει να κοιμηθώ νωρίς...ελπίζω να τα καταφέρω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Γεια σου βρε βασω! χαρα στο κουραγιο σου παντως! εγω παλια που πηγαινα γυμναστηριο εκανα 1μιση ωρα κ ημουν τοσο εξαντλημενη σαν να εσκαβα ολη μερα!

αχ και να φανταστείς πόσο καιρό έκανα για να πάω αλλά λέω όχι φέτος πρέπει να πας!!!ήμουν αθλήτρια παλιά και δεν ξέρω όταν πηγαίνω μου δίνει μια κάποια δύναμη!!νιώθω έστω και ελάχιστα ότι δεν αφήνομαι!!

Senior Member
    Πολλα σκεφτομαι...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι οτι δεν ηρθαμε ολοι σε αυτη τη ζωη για να τη ζησουμε και να την απολαυσουμε.. Αλλοι ηρθαμε απλα για να κλωσσησουμε τα αυγα μας, και αλλοι για να βασανιζονται και να δουλεουν και να τρεχουν για τους υπολοιπους........

Senior Member
    272 και σήμερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    272 και σήμερα
    Εσυ γιατι μετρας τις μερες?? Βιαζεσαι να κλεισει ο χρονος :p
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Εσυ γιατι μετρας τις μερες?? Βιαζεσαι να κλεισει ο χρονος :p
    όχι, βιάζομαι να πεθάνω
    ξεκίνησα αντιστροφή μέτρηση
    για το μέγιστο όριο που εχω βάλει

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    όχι, βιάζομαι να πεθάνω
    ξεκίνησα αντιστροφή μέτρηση
    για το μέγιστο όριο που εχω βάλει
    Θωμακο, συνελθε σε παρακαλω αγορι μου!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    thoma poio einai to "problhma'' sou.?

Senior Member
    allh mia mera xwris nohma kai konta sta pente xronia xwris xamogelo...

Senior Member
    θελω να γινω πλουσια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μαρκελα εσυ που ασχολεισαι με τη δωρεαν υποστηριξη και λοιπα δωρεαν, δεν υπαρχει μηπως τπτ σχετικο για ολους οσους υποφερουν απ'τους γονεις τους ? βλεπω πολλα ατομα με το ιδιο προβλημα, κι εμενα αυτο ειναι το βασικοτερο, και σκεφτομαι αν υπαρχει καπου κατι να βοηθηθουμε, να μεινουμε κι ολας αν μας πεταξουν εξω απ'το σπιτι ? δε ξερω και το φορουμ εδω αν εχει κατι να προτεινει, εχω καιρο να διαβασω αρθρα στη κεντρικη, κι αναρωτιεμαι τι λενε οι ψυχολογοι σ'αυτες τις περιπτωσεις, οταν το περιβαλλον ειναι πολυ νοσηρο και δεν υπαρχει αλλη υπομονη...
    Γειά ΚΕΝΟ,
    η απάντηση που έχω πάνω σ' αυτό που είχες πει, είναι ότι τελικά οι γονείς μας είτε
    το θέλουμε είτε όχι, αποτελούν ένα κομμάτι του εαυτού μας!
    Αυτό λοιπόν που χρειάζεται να κάνουμε πριν να φύγουμε είτε με την θέλησή μας, είτε όχι,
    είναι να τα βρούμε όσο μπορούμε μαζί τους, γιατί διαφορετικά παραμένουμε με
    τις ανασφάλειες του παρελθόντος κι έτσι θα μπαίνουμε σε σχέσεις με προβλήματα.
    Μ' άλλα λόγια θα πρέπει να δούμε σε νέα βάση την επικοινωνία μας με τους δικούς μας
    και αντί για θυμό να τους αποδεχτούμε με τις όποιες αδυναμίες τους!
    Σε κάθε περίπτωση μπορούμε ήρεμα να διεκδικήσουμε αλληλοσεβασμό και κατανόηση!
    Αυτά λοιπόν προκειμένου να προχωρήσουμε σιγά-σιγά στην ανεξαρτητοποίησή μας.
    Εύχομαι όσο είναι δυνατόν να έχουν αποκατασταθεί οι συνθήκες διαβίωσης με τους δικούς σου.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις