Πως εισασταν πριν παθετε ψυχωση? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    καλως ξανάρθες !!!!
    μήπως αυτη η κωλοσχολη ειναι τελικα που δεν αξιζει τον κοπο ???
    μήπως το κάνεις για τους αλλους ; κι οχι για σένα ;
    γεια σου παθ!!
    δεν ξερω αν θελω να αποδειξω στους αλλους οτι ακομη εχω αξια και μπορω να καταφερω κατι!
    μαρεσει η σχολη (οχι ολα τα μαθηματα βεβαια)αλλα δεν ειμαι σε θεση να τα μαθω για να τα δωσω εξετασεις!
    εχω σοβαρο προβλημα με τη μνημη και με την προσοχη και πιστευω οτι αυτο οφειλεται στα αντιψυχωσικα!
    αν την παρατησω τωρα θα νιωθω μια ζωη λουζερ!

Senior Member
    δεν ενοούσα να την παρατήσεις βεβαια . Με τίποτα ...
    απλα ηθελα να πω , οτι οπως πολλοι, δεν ηταν πρωτη τους επιλογη η σχολη που πανε, αλλα το κάνουν για να ικανοποιησουν περισσοτερο τη φιλοδοξία της οικογένειας κλπ
    ..ισως αν διάλεγες ενα διαφορετικο αντικείμενο , (που να σου αρέσει φούλ πχ ), και δεδομένου οτι σε παίρνει και η ηλικία ετσι,,
    να κάνεις μια δεύτερη καταληλλοτερη επιλογη .

Senior Member
    {εχω σοβαρο προβλημα με τη μνημη και με την προσοχη και πιστευω οτι αυτο οφειλεται στα αντιψυχωσικα!}

Αυτο ολοι το συνομολογουν . Δυστυχως τα φάρμακα ...
    Αλλα και η ψυχολογια μας αφ εαυτη, μας αρνείται την ενεργεια που χρειαζόμαστε για να μάθουμε κατι η να συγκεντρωθούμε σε κατι , οταν αυτο δεν ενδιαφερει ιδιαίτερα κ δεν μας γεμίζει,, Ειδικα οταν εχουμε αναγκες για ασχολίες ..εμψυχωτικές !!!!!

Senior Member
    γεια σας φιλες μου εσωτερικη σηψη και path ουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    γεια σου παθ!!
    δεν ξερω αν θελω να αποδειξω στους αλλους οτι ακομη εχω αξια και μπορω να καταφερω κατι!
    μαρεσει η σχολη (οχι ολα τα μαθηματα βεβαια)αλλα δεν ειμαι σε θεση να τα μαθω για να τα δωσω εξετασεις!
    εχω σοβαρο προβλημα με τη μνημη και με την προσοχη και πιστευω οτι αυτο οφειλεται στα αντιψυχωσικα!
    αν την παρατησω τωρα θα νιωθω μια ζωη λουζερ!
    Δεν μπορω να ξερω , αλλα προσεξε το μηπως ριχνεις υπερβολικο βαρος στο θεμα "ψυχωση". Ειναι σαν να λεμε μπαινεις στο στοιβο για να χασεις ή μπαινεις στο στοιβο για να βγεις νικητης παση θυσια. Σιγουρα υπαρχουν προβληματα μνημης με την ψυχωση και τα φαρμακα και δεν ξερω πως ειναι για σενα. Εχεις και δυσκολη σχολη. Προσπαθησε περισσοτερο με παθος...οσο μπορεις και ελπιζω να σου αρεσει αυτη η σχολη. Προσωπικα δεν εχω ακαδημαϊκο προβλημα , αλλα θα θελα μερικα κιλα μνημη παραπανω , με φρεναρει λιγο αυτο , αλλα ισως ειναι σε λογικα πλαισια και εγω του δινω υπερβολικη βαρυτητα. Υπαρχουν αλλοι με πολυ χειροτερη μνημη απο μενα και δεν νομιζω να αντιμετωπιζουν ψυχωση. Παντως ναι , ειναι προβλημα υπαρκτο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    δεν ενοούσα να την παρατήσεις βεβαια . Με τίποτα ...
    απλα ηθελα να πω , οτι οπως πολλοι, δεν ηταν πρωτη τους επιλογη η σχολη που πανε, αλλα το κάνουν για να ικανοποιησουν περισσοτερο τη φιλοδοξία της οικογένειας κλπ
    ..ισως αν διάλεγες ενα διαφορετικο αντικείμενο , (που να σου αρέσει φούλ πχ ), και δεδομένου οτι σε παίρνει και η ηλικία ετσι,,
    να κάνεις μια δεύτερη καταληλλοτερη επιλογη .
    οχι δεν ηταν η προσδοκια της οικογενειας μου αυτη η σχολη αλλα ισως να θελω να τους ικανοποιησω πηγαινοντας καλα!
    βασικα μου αρεσει το αντικειμενο απλα μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο να συγκεντρωθω και να διαβασω ποσο μαλλον να μαθω!

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν μπορω να ξερω , αλλα προσεξε το μηπως ριχνεις υπερβολικο βαρος στο θεμα "ψυχωση". Ειναι σαν να λεμε μπαινεις στο στοιβο για να χασεις ή μπαινεις στο στοιβο για να βγεις νικητης παση θυσια. Σιγουρα υπαρχουν προβληματα μνημης με την ψυχωση και τα φαρμακα και δεν ξερω πως ειναι για σενα. Εχεις και δυσκολη σχολη. Προσπαθησε περισσοτερο με παθος...οσο μπορεις και ελπιζω να σου αρεσει αυτη η σχολη. Προσωπικα δεν εχω ακαδημαϊκο προβλημα , αλλα θα θελα μερικα κιλα μνημη παραπανω , με φρεναρει λιγο αυτο , αλλα ισως ειναι σε λογικα πλαισια και εγω του δινω υπερβολικη βαρυτητα. Υπαρχουν αλλοι με πολυ χειροτερη μνημη απο μενα και δεν νομιζω να αντιμετωπιζουν ψυχωση. Παντως ναι , ειναι προβλημα υπαρκτο.
    εσυ κηπ σπουδαζεις νομιζω!κανω λαθος;μπορεις να αποδωσεις καλα με τα φαρμακα;
    γιατι εγω νιωθω οτι με φρεναρουν και οτι μου μπλοκαρουν τη σκεψη!

θα παω σε 10 μερες να μου κανουν τεστ μνημης να δουν σε τι επιπεδο ειναι..
    ειχα κανει και πριν τη νοσηλεια μου αλλα μου ειχαν πει οτι εχω προβλημα στην προσοχη και στην αντιληψη λογω ψευδαισθησεων!

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest

θα παω σε 10 μερες να μου κανουν τεστ μνημης να δουν σε τι επιπεδο ειναι..
    ειχα κανει και πριν τη νοσηλεια μου αλλα μου ειχαν πει οτι εχω προβλημα στην προσοχη και στην αντιληψη λογω ψευδαισθησεων!
    Δεν θέλω να σε απογοητέυσω,άλλα προφανώς συμβαίνει αυτό που σου είπαν...
    Γιατί και εγώ παίρνω ένα risperdal και δεν έχω τέτοια προβλήματα...

Τι να κάνουμε,είμαστε λίγο άτυχοι..Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα βγεί κάποιο φάρμακο που θα μάς κάνει οριστικά καλά. :)

Senior Member
    αυτο με τη μνημη ειναι και θεμα Risperdal. Σου κοβει πολυ τη μνημη. Κοιτα να γραφεις οτι θελεις να μαθεις και να θυμηθεις, βοηθαει.

Το θεμα ειναι οτι αμα εχεις ψευδαισθησεις πρεπει να παιρνεις το Risperdal, γιατι οταν το κοψεις θα σου επανελθουν κ.λ.π.. Οποτε το μη χειρον , βελτιστον..

Παντως απο εμενα παρατηρησα οτι με τον καιρο η μνημη που χανεις λογω Risperdal επανερχεται σε ενα σημειο.. Εγω παντως τελειωσα τη σχολη με φαρμακα. Επισης και το akineton κανει κακο..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by maus View Post
    αυτο με τη μνημη ειναι και θεμα Risperdal. Σου κοβει πολυ τη μνημη.
    Όχι ρε παιδιά εγώ παίρνω ένα risperdal 4mg την ημέρα και η μνήμη μου είναι σαν του ελέφαντα.. Ρωτήστε το γιατρό σας καλύτερα,μάλλον κάποιο κουσούρι πρέπει να είναι απ'την αρρώστια.

Senior Member
    Οχι το Risperdal ειναι σιγουρα. Και εγω ειχα πολυ καλη μνημη, και εχω ακομα. Αλλα οταν επαιρνα Risperdal 4mg που λες και εσυ, το πρωτο εξαμηνο η μνημη μου χαλασε και δυσκολευομουνα στο πανεπιστημιο. Μετα απο κανενα εξαμηνο ψιλοεφτιαξε αλλα παλι ηταν χαλια. Τωρα παιρνω Risperdal Quicklet και η μνημη μου ειναι πολυ καλη, καλυτερη
    απο το παλιο Risperdal.

Βασικα τα αντιψυχωτικα καταστελλουν τις εγκεφαλικες λειτουργιες, αρα και τη μνημη υποθετω.

Μου εχει πει ψυχιατρος οτι ειμαι με το 50% των δυνατοτητων μου..

Quote Originally Posted by Richter View Post
    Όχι ρε παιδιά εγώ παίρνω ένα risperdal 4mg την ημέρα και η μνήμη μου είναι σαν του ελέφαντα.. Ρωτήστε το γιατρό σας καλύτερα,μάλλον κάποιο κουσούρι πρέπει να είναι απ'την αρρώστια.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

φιλε πιο 50% θα εκανες θαυματα αμα εισουν εσυ πραγματικα

Senior Member
    σιγουρα φταιει το ρισπερνταλ!
    αν και σε μενα ολα ξεκινησαν με το αλοπεριντιν και το ακινετον!2 χρονια μ εκαψαν τον εγκεφαλο ενω ειχα πολυ καλη μνημη!
    τωρα ξεχναω τα παντα..προσπαθω και γραφω οπως μου ειπατε αλλα αυτο δεν ειναι λυση ρε γμτ..
    θα ηθελα και γω να το γυρισω στο κουικλετ οπως επαιρνα οταν πρωτοξεκινησα αλλα σε σχεση με την ενεση δεν ειναι πιο ελαφρυ;θα το δεχτουν οι γιατροι μου;

Senior Member
    Το Quicklet εγω θα το αλλαξω και θα παω σε Invega γιατι δεν ειναι τοσο δραστικο απο οτι ειδα με αποτελεσμα να πρεπει να παιρνω μεγαλη δοση.

αν και σε μενα ολα ξεκινησαν με το αλοπεριντιν και το ακινετον!2 χρονια μ εκαψαν τον εγκεφαλο ενω ειχα πολυ καλη μνημη!
    τωρα ξεχναω τα παντα..προσπαθω και γραφω οπως μου ειπατε αλλα αυτο δεν ειναι λυση ρε γμτ..
    θα ηθελα και γω να το γυρισω στο κουικλετ οπως επαιρνα οταν πρωτοξεκινησα αλλα σε σχεση με την ενεση δεν ειναι πιο ελαφρυ;θα το δεχτουν οι γιατροι μου;

esvterikh shpsh εχεις πολυ δυναμη μεσα σου για να αντεξεις το αλλοπεριντιν 2 χρονια εγω παντως τετοιο γιατρο θα τον εδιωχνα κλωτσηδων

Banned
    Τα τρολλ, καλά τα λένε, αλλά η μνήμη όλων όσων έχουν δοκιμάσει αντιψυχωσικά ποτέ στη ζωή τους είναι απούσα, μια και για πάντα από τότε που ξεκινάνε τα φάρμακα. Προφανώς ο Ρίχτερ δεν πήρε ποτέ του αντιψυχωσικά και μας δουλεύει και από πάνω. Και αν υπάρχει διαφορά μεταξύ risperdal σε ένεση, κανονικό και quicklet, αμφιβάλλω πολύ όμως, η ίδια δραστική ουσία είναι και το ζήτημα είναι απλώς πώς και πότε απελευθερώνεται στον οργανισμό, μικρή ή καθόλου διαφορά δηλαδή. Αλλά όσο πιο πολλές μορφές του ίδιου φαρμάκου βγάλουν στην αγορά, τόσο πιο πολλά λεφτά βγάζουν από τις πωλήσεις τους. Και φυσικά, το αν και τι δράση έχει το καθένα κανείς δε φαίνεται να το ξέρει σε επιστημονικό επίπεδο, πέρα από το ότι καταστρέφουν το μυαλό και το σώμα και πεθαίνουν οι άνθρωποι δεκαετίες νωρίτερα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast