Χρειάζομαι Βοήθεια - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 43 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 635
    Banned
    Ναι Remedy όντως πρέπει να πατάμε και μερικά delete αλλά μετά τα delete τι θα γράψω;
    Σε όλες τις παρέες κανένας σχεδόν δεν σε νοιάζεται πραγματικά...εγώ το ξέρω και απλά κάνω παρέα με τα συγκεκριμένα άτομα χωρίς να ζω στο συννεφάκι μου.
    Σε καμία παρέα σχεδόν καμία κοπέλα δεν θέλεις να βρεις την ερωτική ευτυχία η φίλη της γιατί πάντα θέλει να είναι εκείνη η πιο ευτυχισμένη.

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Δεν ειμαι γυναικα και δε μπορω να γνωριζω το τι μπορει να σκεφτεται η οποιαδηποτε .... Τωρα απο εκει και περα νομιζω πως ειναι και θεμα επιλογων με ποια ατομα θελεις να εχεις παρε δωσε
    Ναι σίγουρα είναι θέμα επιλογών...απλά το να βρεις πραγματικούς φίλους και ειδικά γυναίκες είναι σχεδόν ακατόρθωτο.
    Να με συγχωρήσουν οι γυναίκες του φόρουμ αλλά από προσωπική πείρα θέλω να πω πως δεν υπάρχει φίλη που να μην με έχει ζηλέψει χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις. Και οι περισσότερες φορές για τις οποίες έχω αποφασίσει να διαλύσω φιλίες χρόνων είναι αυτός.

Banned
    Κοιταξε για το θεμα ΦΙΛΙΑ εχω να προσθεσω το εξης . Πραγματικος φιλος ειναι αυτος που θα κατσει και θα σε βοηθησει σε οποιασδηποτε μορφης προβλημα εχεις ακομα και αν δε μπορει να βρισκεται κοντα σου θα βρει τροπο εστω και εξ αποσστασεως να σου συμπαρασταθει. Οι πραγματικοι φιλοι στα δυσκολα φαινονται

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Σε καμία παρέα σχεδόν καμία κοπέλα δεν θέλεις να βρεις την ερωτική ευτυχία η φίλη της γιατί πάντα θέλει να είναι εκείνη η πιο ευτυχισμένη.
    Γιατί το γενικεύεις? Γενικά αυτό δεν ισχύει... Μόνο κάτι κομπλεξικά άτομα το κάνουν αυτό. Και ένα θα σου πω... μακριά από κομλεξικούς!!!

Banned
    Ακριβώς στα δύσκολα φαίνονται...εγώ που να τους βρω τους πραγματικούς φίλους;

Banned
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Γιατί το γενικεύεις? Γενικά αυτό δεν ισχύει... Μόνο κάτι κομπλεξικά άτομα το κάνουν αυτό. Και ένα θα σου πω... μακριά από κομλεξικούς!!!
    Έγραψα στο παρακάτω ποστ πως υπάρχουν και εξαιρέσεις...

Banned
    Τους φιλους δε τους κανεις , τους βρισκεις.

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Τους φιλους δε τους κανεις , τους βρισκεις.
    φυσικά και δεν τους κάνω...αν τους έκανα δεν θα ήταν έτσι

Senior Member
    Ναι Remedy όντως πρέπει να πατάμε και μερικά delete αλλά μετά τα delete τι θα γράψω;
    Σε όλες τις παρέες κανένας σχεδόν δεν σε νοιάζεται πραγματικά...εγώ το ξέρω και απλά κάνω παρέα με τα συγκεκριμένα άτομα χωρίς να ζω στο συννεφάκι μου.
    αν κανεις παρεα για να βγαινεις ,εν γνωσει σου οτι δεν ειστε πραγματικοι φιλοι, δεν θα πρεπει και να σε απασχολουν τετοιου ειδους υστεριες τυπου"μη του μιλας γιατι εγω σκεφτομουν να του την πεσω". αν καποιος ειναι ελευθερος,μπορει να μιλαει με οποια θελει. ισως βαζεις ευκολα τον εαυτο σου σε τετοιους ρολους "υπακοης" που σε βαζουν τα χειριστικα ατομα.
    προσπαθησε να το αποβαλεις αυτο. δεν θα σου πει καμια μη- φιλη που θα μιλας κι αν μπορεις να φλερταρεις.\και χωρις κανεναν καυγα. απλα μην λαμβανεις υποψη τετοια σχολια. σαν να μην σου ειπε τπτ
    αλλα παραλληλα, ψαξε να βρεις και μερικους πραγματικους φιλους.
    δεν "βγαινει" μονο με χαζοπαρεες για το κλαμπ. με τους πραγματικους φιλους κανουμε τις ευεργετικες "ανταλλαγες"

Banned
    Remedy δεν είπα πουθενά αυτά που λες.
    Δεν σκεφτόμουν να την πέσω σε κανέναν. Συγνωμη αλλά δεν είπα πουθενά της φράσεις "εγω σκεφτομουν να του την πεσω" και '' αν καποιος ειναι ελευθερος,μπορει να μιλαει με οποια θελει.''
    Λάθος κάνεις.

Senior Member
    ...
    Εδώ μία ''φίλη'' με την οποία έχω εκνευριστεί και έχω αρχίσει να ξεκόβω έκανε σαν τρελή μία φορά γιατί μην μιλήσω με κάποιον γιατί όπως μου είπε κοντεύοντας να με φάει :''ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ''.
    Και γυρνάω και της λέω :''αφού δεν σε θέλει''.
    Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μου αφού δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε το συγκεκριμένο άτομο...απλά ήθελα να φέρω ένα παράδειγμα.
    Και εν το μεταξύ η συγκεκριμένη κοπέλα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είχε πει πως θα έκανε σχέση με ένα άλλο παιδί...έκανε σαν τρελή για να μην μιλήσω καν με αυτόν που σας είπα...και τελικά τα έφτιαξε με έναν τρίτο.
    Με λίγα λόγια δεν θέλει να με βλέπει ευτυχισμένη. Εκείνη έχει κάνει ήδη 2 σχέσεις και δεν θέλει να αφήσει και κανέναν και για καμία άλλη.
    ...
    σε αυτο αναφερομαι εμανουελα. φανταζομαι οτι μιλουσες για συνομιλια με πιθανη εξελιξη το φλερτ.

Banned
    Ανέφερα απλά ένα περιστατικό και τόνισα πως δεν με ενδιέφερε το συγκεκριμένο άτομο.
    Μέσα σε μια συζήτηση με την φίλη μου της έκανα μία πλάκα πως θα μιλήσω σε αυτό το άτομο και αυτή μόνο που δεν με έφαγε.
    Αυτό το παράδειγμα το ανέφερα μετά από ερώτηση στο προηγούμενο ποστ για το τι λένε οι φίλες μου.

Senior Member
    Ανέφερα απλά ένα περιστατικό και τόνισα πως δεν με ενδιέφερε το συγκεκριμένο άτομο.
    Μέσα σε μια συζήτηση με την φίλη μου της έκανα μία πλάκα πως θα μιλήσω σε αυτό το άτομο και αυτή μόνο που δεν με έφαγε.
    Αυτό το παράδειγμα το ανέφερα μετά από ερώτηση στο προηγούμενο ποστ για το τι λένε οι φίλες μου.
    ναι, κι εγω πανω σε αυτο ακριβως σου ειπα οτι εφοσον αναγνωριζεις οτι δεν ειναι επιστηθια φιλη,απλα παρεα για τα κλαμπ, να μην λαμβανεις υποψη σου τετοιες "οδηγιες" για το που θα μιλας και που δεν θα μιλας.δεν την αφορα σε ποιον μιλας

Banned
    Δεν είπα πως λαμβάνω οδηγίες. Πάλι παρεξηγήθηκα.
    Ούτως ή άλλως δεν θα μίλαγα στο συγκεκριμένο άτομο...της το είπα για να την τσεκάρω και το πέτυχα.
    Και πάλι παρεξήγηση έγινε: Όχι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είναι παρέα για τα κλαμπ.
    Ούτε που έχει πατήσει ποτέ στη ζωή της σε κλαμπ και ούτε εγώ πατάω γιατί δεν μου αρέσουν όπως είπα και λίγο πιο πάνω.

Senior Member
    Δεν είπα πως λαμβάνω οδηγίες. Πάλι παρεξηγήθηκα.
    Ούτως ή άλλως δεν θα μίλαγα στο συγκεκριμένο άτομο...της το είπα για να την τσεκάρω και το πέτυχα.
    Και πάλι παρεξήγηση έγινε: Όχι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είναι παρέα για τα κλαμπ.
    Ούτε που έχει πατήσει ποτέ στη ζωή της σε κλαμπ και ούτε εγώ πατάω γιατί δεν μου αρέσουν όπως είπα και λίγο πιο πάνω.
    παιζουμε με τις λεξεις βρε εμανουελα :)
    ας μην ειναι κλαμπ, ας ειναι μπαρ η καφες. εσυ σχολιαζεις την αντιδραση της οταν μιλησες στον τυπο, που εδειξε κατ εσε, οτι δεν θελει το καλο σου,χωρις καν να βλαπτεται η ιδια.
    και σου λεω, οτι εφοσον αναγνωριζεις οτι ειναι "φιλη" κι οχι πραγματικη ΦΙΛΗ, κατι τετοια να μην τα χρεωνεις καν, να μην στεναχωριεσαι, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ τους κανεις το χατηρι οταν σου δινουν τετοιες οδηγιες τυπου που να μιλας και που να μην μιλας.

Page 19 of 43 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast