Χρειάζομαι Βοήθεια - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 43 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 635
    Banned
    Όχι δεν έχω νοιώσει ποτέ απλή σωματική έλξη για κάποιον.

Senior Member
    Ελπιζω να μην ζαλιζουμε ..:pοποτε με το πάσο σου...
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Όχι δεν έχω νοιώσει ποτέ απλή σωματική έλξη για κάποιον.
    Εισαι λοιπον ενα ρομαντικο πλασμα.......
    και η μεχρι τωρα εκπαιδευση σου στο ερωτα ηταν κατω απο ρομαντικες συνθηκες....με πολυ αποτομο και σκληρο τελος δυστυχως.....

αντιλαμβανεσε ομως πως δεν ζεις καθολου σε εναν ρομαντικο κοσμο;οτι ζεις σε ενα κοσμο με πολυ πιο γρηγορους και πρακτικους ρυθμους απο τους δικους σου;
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    Δεν είμαι ρομαντική, δηλαδή δεν με νοιάζουν ούτε τα λουλούδια ούτε οι ρομαντικές βόλτες και όλα αυτά. Το αντίθετο μάλιστα. Απλά με απασχολεί η ουσία του συναισθήματος.
    Συναισθηματική θα με έλεγα.
    Ναι ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν είναι έτσι. Αλλά εγώ τι μπορώ να κάνω;

Senior Member
    Δεν είμαι ρομαντική, δηλαδή δεν με νοιάζουν ούτε τα λουλούδια ούτε οι ρομαντικές βόλτες και όλα αυτά. Το αντίθετο μάλιστα. Απλά με απασχολεί η ουσία του συναισθήματος.
    δεν χρειαζετε να σου αρεσουν τα λουλουδια και οι λοιπες αηδιες για να εισαι ρομαντικη.....η ουσια ειναι υπεραρκετη......

ξερεις τι γινεται....σε αυτο τον κοσμο που ζουμε.....με τι τροπο θα μπορουσε να σου συμβει να ερωτευτεις....
    ο ενας ειναι με κεραυνοβολο...μπαμ και κατω...εξαιρετικα σπανιο....
    κι ο αλλος καποιος ανθρωπος που προφανως θα σε θελει πολυ να σε προσεγγισει και να δημιουργησει για σενα ολο αυτο το θερμο και ευκρατο κλιμα που χρειαζεσε για να καλλιεργησεις μεσα σου τον ερωτα.....να σου δωσει χρονο....να σε κανει να νιωσεις ομορφα...να εμπιστευτεις κλπ

αλλα ξερεις ομως οι ανθρωποι δυσκολα πια δινουν αυτο το χρονο....αν κατι ειναι δυσκολο...πηγαινουν παρακατω.....

ενας αλλος τροπος βεβαια ειναι να δωσεις εσυ...τη ευκαιρια σε εναν ανθρωπο...που μπορει να βρεις εστω και απλα να εχει καποιο ενδιαφερον,να τον γνωρισεις καλυτερα και να δεις στην πορεια αν μπορει να σε κανει να αισθανθεις κατι παραπανω......
    πιστευεις πως αυτο θα μπορουσες να το κανεις...χωρις δεσμευση απο την πλευρα σου απο πριν σωνει και καλα να ερωτευτεις ή να κανεις ερωτα.....

Banned
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Ελπιζω να μην ζαλιζουμε ..:pοποτε με το πάσο σου...
    Απάντησα σε αυτό που με ρωτήσατε πριν...στις προηγούμενη σελίδα :)

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ενας αλλος τροπος βεβαια ειναι να δωσεις εσυ...τη ευκαιρια σε εναν ανθρωπο...που μπορει να βρεις εστω και απλα να εχει καποιο ενδιαφερον,να τον γνωρισεις καλυτερα και να δεις στην πορεια αν μπορει να σε κανει να αισθανθεις κατι παραπανω......
    πιστευεις πως αυτο θα μπορουσες να το κανεις...χωρις δεσμευση απο την πλευρα σου απο πριν σωνει και καλα να ερωτευτεις ή να κανεις ερωτα.....
    Όχι δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάποιον ο οποίος ξέρω πως δεν με θέλει.
    Και ναι μου έχουν τύχει με τα 2 άτομα που είχα πει οι δύο αυτοί τρόποι.

Senior Member
    Το αντίθετο καλέ σου είπε η nflu. Να ασχοληθείς με κάποιον που δείχνει ενδιαφέρον σε σένα.

Senior Member
    Εμμανουέλα, θάθελα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό το λινκ της κοινωνικής υπηρεσίας του πανεπιστημίου,
    που το θέμα, είναι το ίδιο σχεδόν με το δικό σου και οι απαντήσεις που έχουν δοθεί και απ' τον ειδικό,
    αλλά και απ' συμφοιτητή/τρια, είναι λίγο ως πολύ, οι απαντήσεις που έχουν δοθεί και στο δικό σου θέμα

http://www.mpes.uoa.gr/node/4471
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Και ναι μου έχουν τύχει με τα 2 άτομα που είχα πει οι δύο αυτοί τρόποι.
    Εγω δεν ειπα να μη σε θελει.....ομορφο κοριτσι εισαι...προφανως αν κοιταξεις καλυτερα γυρω σου θα δεις οτι πολλοι σε θελουν...
    αρκει να παρατηρησεις καλυτερα....
    αλλα βεβαια δεν γινεται να σε θελουν εξαρχης με το εντονο παθος που επιθυμεις εσυ....απλα γιατι αυτο ερχεται στην πορεια.....και μη νομιζεις κι ο αλλος ,ο καθε αλλος εχει μαθει να προστατευει τον εαυτο του απο μια τοσο γρηγορη και εντονη εκδηλωση παθους.....

μιλαω για ενα αγορι....που θα δεις οτι του αρεσεις...κι αν του πιασεις κουβεντα...σιγουρα θα το καταλαβεις αυτο....
    σε εναν τετοιο...θα εδινες ευκαρια να γνωριστειτε καλυτερα?

Banned
    Ναι εντάξει να προσπαθήσω να δείξω ενδιαφέρον σε κάποιον που ενδιαφέρεται αρκεί να ενδιαφέρεται πραγματικά. Και όχι επειδή δεν έχει άλλη σχέση εκείνη την περίοδο ή επειδή βαρέθηκε την κοπέλα του ή επειδή απλά είπε ας πάω να την πέσω αυτήν την κοπέλα γιατί π.χ. μου φαίνεται όμορφη ή οτιδήποτε παρόμοιο.

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Εγω δεν ειπα να μη σε θελει.....ομορφο κοριτσι εισαι...προφανως αν κοιταξεις καλυτερα γυρω σου θα δεις οτι πολλοι σε θελουν...
    αρκει να παρατηρησεις καλυτερα....
    αλλα βεβαια δεν γινεται να σε θελουν εξαρχης με το εντονο παθος που επιθυμεις εσυ....απλα γιατι αυτο ερχεται στην πορεια.....και μη νομιζεις κι ο αλλος ,ο καθε αλλος εχει μαθει να προστατευει τον εαυτο του απο μια τοσο γρηγορη και εντονη εκδηλωση παθους.....

μιλαω για ενα αγορι....που θα δεις οτι του αρεσεις...κι αν του πιασεις κουβεντα...σιγουρα θα το καταλαβεις αυτο....
    σε εναν τετοιο...θα εδινες ευκαρια να γνωριστειτε καλυτερα?
    Μα δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ποτέ...δεν μου έχει τύχει...δεν ξέρω.

Senior Member
    Ναι εντάξει να προσπαθήσω να δείξω ενδιαφέρον σε κάποιον που ενδιαφέρεται αρκεί να ενδιαφέρεται πραγματικά. Και όχι επειδή δεν έχει άλλη σχέση εκείνη την περίοδο ή επειδή βαρέθηκε την κοπέλα του ή επειδή απλά είπε ας πάω να την πέσω αυτήν την κοπέλα γιατί π.χ. μου φαίνεται όμορφη ή οτιδήποτε παρόμοιο.
    Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, εκ των προτέρων? Δεν είσαι μέσα στο μυαλό του...

Senior Member
    είναι πολύ δύσκολο να μπεις σε σχέση με τόση προκατάληψη και τέτοιου βαθμού καχυποψία!! έκανες τίποτα όσον αφορά το θέμα να δεις ειδικό;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, εκ των προτέρων? Δεν είσαι μέσα στο μυαλό του...
    Άμα με ήθελε κάποιος πραγματικά θα το καταλάβαινα. Να είστε σίγουρες για αυτό.
    Σε κλάσματα του δευτερολέπτου μπορώ να το καταλάβω.

Page 29 of 43 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast