Κρίσεις πανικού - καθημερινότητα - δουλειά - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 63 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 933
    Quote Originally Posted by Soutsi View Post
    ούτε γκούκ ούτε μούκ. Χριστούλη μου τι γίνεται στον κόσμο... Βάζω τον εαυτό μου στην θέση σου κ δεν ξέρω τι θα γινόταν, πάιζει να τον άφηνα στον τόπο αν είχα και εγώ καμιά βέργα στο χέρι. (Ξεφυσάω)... ώρες ώρες νομίζω οτι αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες.
    Καλά ρε συ, και εσύ είσαι αδικαιολόγητη!!! Ρε συ φύγε με το που ο άλλος -το αφεντικό του-σου την πέφτει, πές οτι έχεις προσβληθεί και κοπάνατην! Δραστικά πράγματα οχι ημίμετρα, όσο ήταν νωρίς τουλάχιστον... Αχ Θεέ μου, τώρα τι να λέμε έγινε...

Κορόϊδεψε το αν θέλεις, αλλά καλό θα ήταν να σε διαβάσει κανένας παπάς, να κάνετε κανένα ευχελεο στο σπίτι κ πήγαινε καμία εκκλησία τις Κυριακές. Πιστεύεις ή οχι δεν έχεις να χάσεις τπτ, κ αν πάλι είσαι demi κοίτα να ξαναβρέις την πίστη σου, γιατί εκεί που μας τελειώνει η τύχη αρχίζει ο Θεός...
    Εκανα soutsi!Καναμε γιατι δεν παει αλλο ..αν υπηρχε γαντεμινη σιγουρα θα την εβρισκαν στο αιμα μου! τι να πω! Τα σκεφτηκα ολα αυτα,να το σκασω δηθεν οτι παω να παρω τηλ αλλα ολα ηταν εναντιον μου,ημασταν στην αυλη και η διαρρυθμιση του σπιτιου δεν βοηθουσε,θα με εβλεπε και δεν θα μ αφηνε να φυγω,ηταν τραλαμενος. Παντως αυτο που παρατηρησα με ολο αυτο ,ειναι οτι οι νομοι στην Ελλαδα ειναι για τον π....ο.Δηλαδη και να αφησεις καποιον παραλυτο,δινεις λεφτα και εισαι ελευθερος και ωραιος! Απιστευτο.Επρεπε να ημασταν σε καμια Αμερικη,ηλεκτρικη καρεκλα θα τον περνουσαν..

Senior Member
    Τώρα έγινε, πάει, κοιτάμε μπροστά :)

Αυτές τις μέρες έχω γίνει πτώμα, έχω βάψει σχεδόν όλο το σπίτι, μαζί με αυτό το στόκαρα σε σημεία κ ναι σε σημεία επίσης έπεσε κ σοβάς.
    Πρώτη φορά το επιχείρησα μέσα στο σπίτι κ πέτυχε. Γλυτώσαμε μέσα στην μπατιριά μας 500 με 600 ευρώ.
    Για να το συννεχίσω ημερολογιακά, χθές πήγαμε Θεσσαλονίκη στον Dr που χα να πάω 2 μήνες περίπου και τα παμε λιγάκι. Έκατσα ενα δίωρο... πρώτη φορά τόσο πολύ, ήταν κ μεσημέρι με το κλείσιμο κ πιάσαμε πολλές κουβέντες αν κ πάντα εμμένουμε σε κάτι συγκεκριμένο κ το κλείνουμε δεν επεκτεινόμαστε παντού. Του ανέφερα όλους εσάς, κ του ανέφερα τους προβληματισμούς μου γύρω απο την σεξουαλικότητα μου επειδή το θέμα του πατέρα ξανάρθε στο προσκήνιο. Μεγάλη κουβέντα κ δεν θα σας ζαλίσω. Απλά κατάλαβα τελικά πως πίσω απο κάθε διαταραχή πανικού κρίβεται κάποιο θέμα με τους γονείς κ ακόμη πιο πίσω απο αυτους το σέξ. Η λύση έρχεται μέσα απο την συνειδητοποίηση οτι ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙς ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. όταν λοιπόν αποκτηθεί η αναγκαία ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΗΘΗΣΗ έτσι ώστε να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο τότε δεν θα μας νοιάζει, απλά. Θα συνάπτουμε ειλικρινείς σχέσεις κ οχι ψευδοσχέσεις που βασίζονται σε ψεύτικα θέλω μας, δεν θα υπάρχει φόβος δεν θα υπάρχουν πανικοί. Ενα ιγυές και καλό σέξ βοηθάει πολύ σε άρρηκτο συνδιασμό πάντα με έναν σύντροφο που ταιριάζει στα πραγματικά θέλω μας. Μην ξεχνάμε οτι ο όρος πανικός ποέρχεται απο τον Θεό Πάνα, ο οπόιος ως τραγοπόδαρος σεξομανής Θεός κυνηγούσε τις παρθένες που γυρνούσαν απαγορευμένα στο δάσος με σκοπό την σεξουαλκή συνεύρεση κ αυτές όταν τον συνατούσαν ένιωθαν μια μεγάλη ταραχή κ τρόμο η οποία μεταφράστηκε ως "πανικός"
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797

γεια σας παιδια και συγγνωμη που επεμβαινω και εγω η ακυρη αλλα πασχιζω να βρω τοσο καιρο την αιτια που με οδηγησε στην αγαπημενη μας διαταραχης πανικου!Διαβασα και το μυνημα της Σουτσι και ετσι πηρα την αφορμη.Ειμαι 16 χρονων και απο τα 12 μου ειχα κρισεις πανικου,καθε χρονο την ανοιξη .απλα φετος εξελιχτηκε και σε διαταραχη...δεν ξερω σε τι οφειλεται ,το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ισως ειναι η εφηβεια και οι ανασφαλιες που φερνει και αυτη μαζι. (ή ισως αυτη ειναι η δικαιολογια μου για να ηρεμω και για να μπορω να με πειθω οτι καποτε θα περασει )γιατι κατα τα αλλα νιωθω πως ειμαι μικρη γαμωτο για να εμφανιζονται τοσο περιπλοκα θεματα . Ολα αυτα που λεει η σουτσι μου ακουγονται πολυ φρουδικα και δεν εχω καθολου εμπειρια ετσι ωστε να εκφρασω αποψη.Σιγουρα παντως,το οποιοδηποτε ψυχολογικο προβλημα ,ειτε αυτο λεγεται πανικος,ειτε σωματοποιημενο αγχος και παει λεγοντας,προερχονται απο δικες μας ανασφαλειες τοσο εσωτερικες οσο και εξωτερικες,στις σχεσεις μας με τους γυρω μας και παει λεγοντας.Και φυσικα στο ατοφιο αγχος που εχει ο καθενας μας και τον επηρεαζει διαφορετικα,συμφωνα με τον τροπο που βλεπει και αναλυει τα πραγματα μεσα του.Γιατι υπαρχουν αλλοι που βγαζουν το αγχος με πανικο και αλλοι που πανε τρεχουνε,βαρανε και δεν ξερω και γω τι αλλο και ξεσπανε.Εγω δεν ξερω τι εχω ή τι δεν εχω βρει με τον εαυτο μου γιατι εχω χρονια ακομα μπροστα μου...το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ξερω γιατι ξεσπασε ...

Senior Member
    Κανείς δεν είναι άκυρος εδώ αγαπητή, όλοι είμαστε εδώ για να συμπάσχουμε να αναλύουμε να βρίσκουμε παρηγοριά, και καμιά φορά απαντήσεις...
    Όπως προ είπες είσαι ακόμη μικρή για να βγάλεις μια άκρη. Πάντα έρχεται ο ειδικός για να βγάλει το φίδι απο την τρύπα, γιατί πολύ απλά είναι ο μοναδικός που θα σε χειριστεί προσωπικά κ που θα ξεδιπλώσει μια σύνθετη προσωπικότητα, να ανακαλύψει τους συσχετισμούς, τις ναευρώσεις κ γενικά την αιτία των πανικών κ του άγχους εν γένει. Κανείς μας δεν φανταζόταν οτι κάποτε θα επισκεπτόταν έναν τέτοιο ειδικό αλλά απο την άλλη ποτέ δεν φανταζόμασταν οτι ο πανικός θα αποτελεί μείζων θέμα στην καθημερινή μας ζωή. Γι αυτό λοιπόν κ για να μην μακρυγορώ, σε αυτόν/ην θα βρείς απαντήσεις. Συνήθως άλλες είναι οι αιτίες, τελείως διαφορετικές απο αυτές που φανταζόμασταν, ψυχαναλυτικά μιλόντας. Απλά σκάβεις στα βάθη του μυαλού προσπαθόντας να ξεμπλέξεις ενα μπερδμένο κουβάρι απο σκέψεις μια ζωής.

Απο οσα έχω καταλάβει μέχρι τώρα η λύση ποτέ δεν είναι εύκολη, απαιτεί δραστικότητα, σκληρότητα, αλλαγή, κ φορμάτ στον τρόπο σκέψης.
    όποιος έχει τα κότσια να το επιχειρήσει , θα σωθεί, hard but true...

καλό μας βραδάκι
    x
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

Κανείς δεν είναι άκυρος εδώ αγαπητή, όλοι είμαστε εδώ για να συμπάσχουμε να αναλύουμε να βρίσκουμε παρηγοριά, και καμιά φορά απαντήσεις...
    Όπως προ είπες είσαι ακόμη μικρή για να βγάλεις μια άκρη. Πάντα έρχεται ο ειδικός για να βγάλει το φίδι απο την τρύπα, γιατί πολύ απλά είναι ο μοναδικός που θα σε χειριστεί προσωπικά κ που θα ξεδιπλώσει μια σύνθετη προσωπικότητα, να ανακαλύψει τους συσχετισμούς, τις ναευρώσεις κ γενικά την αιτία των πανικών κ του άγχους εν γένει. Κανείς μας δεν φανταζόταν οτι κάποτε θα επισκεπτόταν έναν τέτοιο ειδικό αλλά απο την άλλη ποτέ δεν φανταζόμασταν οτι ο πανικός θα αποτελεί μείζων θέμα στην καθημερινή μας ζωή. Γι αυτό λοιπόν κ για να μην μακρυγορώ, σε αυτόν/ην θα βρείς απαντήσεις. Συνήθως άλλες είναι οι αιτίες, τελείως διαφορετικές απο αυτές που φανταζόμασταν, ψυχαναλυτικά μιλόντας. Απλά σκάβεις στα βάθη του μυαλού προσπαθόντας να ξεμπλέξεις ενα μπερδμένο κουβάρι απο σκέψεις μια ζωής.

Απο οσα έχω καταλάβει μέχρι τώρα η λύση ποτέ δεν είναι εύκολη, απαιτεί δραστικότητα, σκληρότητα, αλλαγή, κ φορμάτ στον τρόπο σκέψης.
    όποιος έχει τα κότσια να το επιχειρήσει , θα σωθεί, hard but true...

καλό μας βραδάκι
    x
    σε ευχαριστω σουτσι για την απαντηση σου :) Θα σου πω τις σκεψεις μου πανω σε αυτο το θεμα . Μπορω να καταλαβω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις οντως χρειαζεται βαθυτερη αναλυση για να βρεις την ριζα του αγχους σου ή τι σε ταλαιπωρει σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο τελικα απο οτι νομιζεις.Ουτως η αλλως,προσωπικα δεν πιστευω τοσο σε αυτα με το υποσυνειδητο . Δηλαδη οκ υπαρχει η επιδραση του εν μερει,αλλα ΔΕΝ ειναι μονο αυτο που συμβαλλει τελικα στο να αναπτυχει ο πανικος.Καμια φορα η πολυ συζητηση γυρω απο τον πανικο και την <<φιλοσοφηση>>των συμπτωματων του ,περιπλεκει τα πραγματα . Και στην τελικη στην ψυχαναλυση,επειδη οπως λες ξεδιπλωνεις τις σκεψεις μιας ζωης,λογικο ειναι κατι να βρεθει,χωρις ομως απαραιτητα να σημαινει οτι αυτη ηταν η ριζα του προβληματος.Οποιοσδηποτε και να παει σε ψυχαναλυτη για παραδειγμα ειτε χαρακτηριζεται υγιεις ειτε οχι ,κατι <<στραβο>> θα του βγαλουν.Φυσικα και δεν θελω να στραφω εναντιον της ψυχαναλυσης ή οποιασδηποτε αλλης μεθοδου,απλα θελω να πω,πως το πολυ ψαξιμο θα οδηγησει σε καποια ειτε σωστα ειτε λανθασμενα συμπερασματα.Προσωπικα θεωρω οτι ο πανικος ειναι ενας τροπος για μενα να βγαζω το αγχος μου και την ανασφαλεια μου και φυσικα την πιεση που δεχομαι απο μαθηματα/σχολεια/φροντιστηρια.Αλλος μπορει να τον πεθαινει τον στομαχι του ή το κεφαλι του απο το αγχος.Με τρομαζει αν σκεφτομαι οτι ο πανικος εχει να πει κατι για μενα ή οτι πρεπει να το ψαξω παραπανω το θεμα (και ειμαι και μικρη,δεν εχω δα τις τοσες εμπειριες) γιατι ετσι και μονο του δινω παραπανω αξια και αγχωνομαι παραπανω. Η αντιδραση στο αγχος με καλυπτει κατα ενα μερος,τον λογο δεν τον ξερω στα σιγουρα αλλα κανω διαφορες υποθεσεις ! Το μονο σιγουρο ειναι -και εκπλησσομαι οταν το ακουω- οτι πολλοι ειναι αυτοι με πανικους,ηδη απο τις 5 καθηγητριες μου π εχω μιλησει για το συγκεκριμενο θεμα,3 ειχαν περασει συνδρομο πανικου.Και να μην αναφερω ποσοι αλλοι υποφερουν! ξεφυγα λιγο απο το θεμα....λοιπον,αυτα,καλη δυναμη !!!:)

Senior Member
    Καλησπερα σας παιδια ομορφα, παιδια ταλαιπωρα, παιδια βασανισμενα.
    Soutsi ειμαι πλεον πεπεισμενη, οσο Φροϋδικο κι αν ειναι οτι ενα μεγαλο ποσοστο των πανικων οφειλεται στην κακη ή λανθασμενη σεξουαλικότητα και ενα αλλο τεραστιο ποσοστο στις σχεσεις μας με τους γονεις μας. Ισως το δευτερο να ευθυνεται περισσοτερο αν σκεφτεις οτι παλι μεγαλο ποσοστο ολων ημων εχουμε τουλαχιστον ενα ατομο στην οικογενεια ειτε με παρομοια προβληματα ειτε γενικα αντιμετωπιζουμε προβλημα (συνηθως αποδοχης) απο καποιο μελος της οικογενειας.
    Βεβαια υπαρχουν και αλλοι παραγοντες οι οποιοι διαφερουν απο περιπτωση σε περιπτωση απλα παρατηρω την πλειοψηφια.
    Φυσικα η ισορροπημενη σεξουαλικοτητα περιοριζει το προβλημα και η μη ισορροπημενη το οξυνει.
    Αυτο βεβαια, οπως και πολλα αλλα αν οχι ολα, ειναι στο χερι μας να το ανατρεψουμε.

Ειχαμε κι ενα δυσαρεστο. Πεθανε ο θειος της κολλητης μου ο οποιος ναι μεν ηταν 82 ετων αλλα ηταν και ενας απο τους 2 εναπομειναντες συγγενεις της, την μεγαλωσε στην ουσια γιατι εχασε τον μπαμπα της 12 ετων. Η γυναικα του (η θεια) δεν θα αργησει να ακολουθησει μαλλον, ειναι στο κρεβατι, χωρις καποιο οργανικο προβλημα αλλα με αλτσχαιμερ και δεν εχει καμια επαφη. Δεν καταλαβε ή δεν μπορεσε να δειξει οτι καταλαβε την απουσια του.
    Τελος παντων, πηγα στην κηδεια σημερα και με πειραξε πολυ. Ηρθαν ολα στο μυαλο μου.
    Η μητερα μου που την εχασα πριν 8 χρονια, η γιαγια μου που ζει μεν αλλα ειναι 80 ετων και ζωη να'χει η γυναικα και μακαρι να καβατζωσει τα 100 αλλα φοβαμαι πολυ να μην την χασω (παρ'οτι πολλες φορες ειναι πατσαβουριτσα) και τετοια.
    Γενικα ηρθα παλι αντιμετωπη με το θεμα του θανατου που ειναι και ο νουμερο ενα τρομος μου και κατα τον Φροϋντ η αιτια των κρισεων πανικου (ισως να εχει καποια λογικη).
    Πηγα και σε 2 γαμους ομως!
    Το οτι δεν εκοψα τις φλεβες μου απο τη βαρεμαρα ηταν τυχαιο γεγονος.
    Επισης διαπιστωσα οτι ενας απο τους λογους που βαριεμαι τους γαμους ειναι οτι με ενοχλει που ειναι προνομιο μιας (μεγαλης μεν αλλα μιας και μονο) ομαδας ανθρωπων. Των ετεροφυλοφιλων.
    Δεν εχω κατι μαζι τους (ανθρωποι ειναι κι αυτοι - λιγο αντιστροφος ρατσισμος ετσι για να γελασουμε!) απλα δεν εχω καταλαβει καθολου γιατι δεν εχω κι εγω το δικαιωμα ως φορολογουμενη πολιτης, στον γαμο και σε οτι νομικα τον ακολουθει.
    Θα σας πω το πολυ απλο.
    Πριν ακριβως εναν χρονο χειρουργηθηκα.
    Μαζι μου ηταν και η συντροφος μου. Αν δεν ηταν ο πατερας μου παρων να μαθει για την πορεια της επεμβασης, δεν θα την ενημερωνε κανεις παρα μονο αν ειχε τη διαθεση να το κανει.
    Το παραλογο ειναι οτι αν ενα στρειτ ζευγαρι βρεθει σε αντιστοιχη περιπτωση, και παντρεμενοι να μην ειναι, αν πεις οτι ειναι "η κοπελα μου" ή "το αγορι μου", κατοχυρωνεσαι (οχι νομικα αλλα ηθικα) και ο αλλος οφειλει να σε ενημερωσει.
    Μια φιλη πριν καιρο ανγκαστηκε να πει οτι ειναι αδελφη της κοπελας για να της δωσει καποιος σημασια και να την ενημερωσει για το αν ζει ή πεθανε η συντροφος της.
    Για να μην αναφερθω καν στο ποσοι ανθρωποι εχουν πεθανει στο δρομο γιατι με το θανατο του ενος απο το ζευγαρι, πλακωνουν ανηψια και λοιποι συγγενεις και τους πετανε εξω με την νομιμη δικαιολογια και το νομιμο δικαιωμα των εγγυτερων συγγενων.
    Εν πασει περιπτωσει αυτα και αλλα πολλα με ενοχλουν και με τρομαζουν και με πικραινουν.
    Συγνωμη για το πλακωμα.
    Ελπιζω στο επομενο ποστ να εχω εστω και ενα καλο νεο :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue9791 View Post
    Καλησπερα σας παιδια ομορφα, παιδια ταλαιπωρα, παιδια βασανισμενα.
    Soutsi ειμαι πλεον πεπεισμενη, οσο Φροϋδικο κι αν ειναι οτι ενα μεγαλο ποσοστο των πανικων οφειλεται στην κακη ή λανθασμενη σεξουαλικότητα και ενα αλλο τεραστιο ποσοστο στις σχεσεις μας με τους γονεις μας. Ισως το δευτερο να ευθυνεται περισσοτερο αν σκεφτεις οτι παλι μεγαλο ποσοστο ολων ημων εχουμε τουλαχιστον ενα ατομο στην οικογενεια ειτε με παρομοια προβληματα ειτε γενικα αντιμετωπιζουμε προβλημα (συνηθως αποδοχης) απο καποιο μελος της οικογενειας.
    Βεβαια υπαρχουν και αλλοι παραγοντες οι οποιοι διαφερουν απο περιπτωση σε περιπτωση απλα παρατηρω την πλειοψηφια.
    Φυσικα η ισορροπημενη σεξουαλικοτητα περιοριζει το προβλημα και η μη ισορροπημενη το οξυνει.
    Αυτο βεβαια, οπως και πολλα αλλα αν οχι ολα, ειναι στο χερι μας να το ανατρεψουμε.

Ειχαμε κι ενα δυσαρεστο. Πεθανε ο θειος της κολλητης μου ο οποιος ναι μεν ηταν 82 ετων αλλα ηταν και ενας απο τους 2 εναπομειναντες συγγενεις της, την μεγαλωσε στην ουσια γιατι εχασε τον μπαμπα της 12 ετων. Η γυναικα του (η θεια) δεν θα αργησει να ακολουθησει μαλλον, ειναι στο κρεβατι, χωρις καποιο οργανικο προβλημα αλλα με αλτσχαιμερ και δεν εχει καμια επαφη. Δεν καταλαβε ή δεν μπορεσε να δειξει οτι καταλαβε την απουσια του.
    Τελος παντων, πηγα στην κηδεια σημερα και με πειραξε πολυ. Ηρθαν ολα στο μυαλο μου.
    Η μητερα μου που την εχασα πριν 8 χρονια, η γιαγια μου που ζει μεν αλλα ειναι 80 ετων και ζωη να'χει η γυναικα και μακαρι να καβατζωσει τα 100 αλλα φοβαμαι πολυ να μην την χασω (παρ'οτι πολλες φορες ειναι πατσαβουριτσα) και τετοια.
    Γενικα ηρθα παλι αντιμετωπη με το θεμα του θανατου που ειναι και ο νουμερο ενα τρομος μου και κατα τον Φροϋντ η αιτια των κρισεων πανικου (ισως να εχει καποια λογικη).
    Πηγα και σε 2 γαμους ομως!
    Το οτι δεν εκοψα τις φλεβες μου απο τη βαρεμαρα ηταν τυχαιο γεγονος.
    Επισης διαπιστωσα οτι ενας απο τους λογους που βαριεμαι τους γαμους ειναι οτι με ενοχλει που ειναι προνομιο μιας (μεγαλης μεν αλλα μιας και μονο) ομαδας ανθρωπων. Των ετεροφυλοφιλων.
    Δεν εχω κατι μαζι τους (ανθρωποι ειναι κι αυτοι - λιγο αντιστροφος ρατσισμος ετσι για να γελασουμε!) απλα δεν εχω καταλαβει καθολου γιατι δεν εχω κι εγω το δικαιωμα ως φορολογουμενη πολιτης, στον γαμο και σε οτι νομικα τον ακολουθει.
    Θα σας πω το πολυ απλο.
    Πριν ακριβως εναν χρονο χειρουργηθηκα.
    Μαζι μου ηταν και η συντροφος μου. Αν δεν ηταν ο πατερας μου παρων να μαθει για την πορεια της επεμβασης, δεν θα την ενημερωνε κανεις παρα μονο αν ειχε τη διαθεση να το κανει.
    Το παραλογο ειναι οτι αν ενα στρειτ ζευγαρι βρεθει σε αντιστοιχη περιπτωση, και παντρεμενοι να μην ειναι, αν πεις οτι ειναι "η κοπελα μου" ή "το αγορι μου", κατοχυρωνεσαι (οχι νομικα αλλα ηθικα) και ο αλλος οφειλει να σε ενημερωσει.
    Μια φιλη πριν καιρο ανγκαστηκε να πει οτι ειναι αδελφη της κοπελας για να της δωσει καποιος σημασια και να την ενημερωσει για το αν ζει ή πεθανε η συντροφος της.
    Για να μην αναφερθω καν στο ποσοι ανθρωποι εχουν πεθανει στο δρομο γιατι με το θανατο του ενος απο το ζευγαρι, πλακωνουν ανηψια και λοιποι συγγενεις και τους πετανε εξω με την νομιμη δικαιολογια και το νομιμο δικαιωμα των εγγυτερων συγγενων.
    Εν πασει περιπτωσει αυτα και αλλα πολλα με ενοχλουν και με τρομαζουν και με πικραινουν.
    Συγνωμη για το πλακωμα.
    Ελπιζω στο επομενο ποστ να εχω εστω και ενα καλο νεο :)

Τα γνωρίζω ολα αυτά blue και τα συνηδητοποιώ. Δυστυχώς έχει να κάνει με τις κοινωνικές αντιλήψεις κ δομές κατ επέκταση. Θυμήσου τον πολιτικό γάμο που θεωρούνταν απαγορευμένος σε ενα κράτος το οποίο ακόμη είχε βαθιά ριζωμένες τις θρησκευτικές του πεποιηθήσεις, αλλά με την πορεία των χρόνων άλλαξαν ολα αυτά. Θέλει χρόνο σε μια κοινωνία για να αλλάξει κ είμαι σίγουρη πως το γνωρίζεις, απλά προσπαθώ να σε ενισχύσω με παρήγορα λόγια.
    Το θέμα του θανάτου κ εμένα με φόβιζε απίστευτα... αλλά λόγω πολλών κηδειών στο χωριό μου νέων και μη , αλλά κ με τον περσινό χαμό του παππού μου άλλαξε κάτι μέσα μου. Το πιστεύεις οτι τον νιώθω πλέον σαν ενα είδος "εκκαθάρισης" κ συμμαζέματος? Ναι ακούγεται σκληρό, αλλά το χω φιλοσοφήσει, μόνο έτσι μπορείς να χειριστείς το θάνατο. Ο θάνατος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αναγέννηση, κάθε τέλος έχει κ μια αρχή κ.οκ., και ολο αυτό είναι απλή λογική. Προσωπικά εγώ φοβάμαι πολύ τις αλλαγές, (καθότι και ταύρος εις το ζώδιον) σε ολα τα επίπεδα, αλλά τελικά αυτό είναι που πρέπει να καταπολεμήσω. όλα τα πράγματα έχουν ενα φυσικό τέλμα, και ίσως να ναι για καλό. Αργούμε να το καταλάβουμε αλλά μόλις επέλθει η αναγεννηση το συνηδητοποιούμε, μερικές φορές βέβαια δεν το βλέπουμε καθόλου άσχετα αν υπάρχει κ αυτό είναι το δυστυχές στην ολη φάση. Και ο θάνατος σχετίζεται με το σέξ, κ ας ακούγομαι πάλι πολυπαιγμένη. Το ξανάπα αυτό, οι γάλλοι θεωρούν τον οργασμό έναν μικρό θάνατο. Θάνατος? μμ άρα το τέλος μια κατάστασης κ η αρχή μιας άλλης. Δημιουργία. Αναγέννηση. Το πήλινγκ το κάνουμε για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύταρρα για να δημιουργηθούν καινούρια κ έτσι να λάμψει το πρόσωπο μας. Κάθε φορά που σπάμε ενα κόκκαλο ο οργανισμός στο σημείο εκείνο παράγει ουσίες για να ξανακολήσει το κόκαλο. Γνωρίζατε όμως οτι το κόκαλο γίνεται πιο σκληρό μετά στο σημείο εκείνο? οι αθλητές του muay thai έχουν τρομερά σκληρά κόκαλα μπροστά απο την γάμπα, κ μπορούν να σπάσουν μέχρι κ ρόπαλο του baseball. Αυτό συμβαίνει γιατί με το χτύπα χτύπα τόσα χρόνια το κόκαλο υπαίστη ρωγμές και ο οργανισμός παρήγαγε ουσίες για να τις γεμίσει όμως με την νέα κ συννεχόμενη αυτή παραγωγή το κόκκαλο τους γίνεται σαν μπετόν. Το παράδειγμα οστώσο με το πήλινγκ είναι πιο πετυχημένο, τώρα δεν μπορώ να συγκεντρωθώ είναι ακόμη πρωι κ εχω διάφορες έννοιες...
    Το νέτμπουκ κάτι έπαθε, κ ο κύριος υπολογιστής μου συννεχίζει κ έχεο προβληματα στους σκληρούνς. Το φορμάτ δεν τον έσωσε, κ η σκέψη για αγορά καινούριων κομματιών μοι΄ζει ζόρικη σκεφτόμενη οτι το ταμείον είναι μείον. Θα την βρώ την άκρη... Περιμένω να μπώ σε μια δουελιά μέσω προγράμματος οαεδ, το αφεντικό δεν θα δίνει παραπάνω απο τα λεφτά του οαεδ, δηλ 300 ευρώ θα έχω τα ένσημα μου κ θα βρίσκομαι στο χωριό οπότε βενζίνες μηδέν. θα μαι υπα΄λληλος γραφείου σε μια γεωπόνο, όπερ σημαίνει θα καίω τα κύταρρα μου όλο το πρωινό στο ίντερνετ... πρότειναν να πάω επίσης για 2 μήνες ρεσεψιόν σε μια μεγάλη δημοτική επιχείρηση που έχει αρκετό τουρισμό, πράγμα που καραγουστάρω σαν ιδέα αλλά...αλλά...ποιός πηγαίνει στην πόλη κάθε μέρα με το αυτοκίνητο όταν έχω να οδηγήσω μόνη στην πόλη κοντά ενα χρόνο...Αυτά είναι τα γάμησε τα, να θέλεις να ΄δημιουργήσεις, να προχωρήσεις μπροστά κ ο φόβος να σε κρατάει απο τα ...φρύδια...

sorry για το κατεβατό, μου ρθε...
    φιλιά

Senior Member
    Καλα εκανε και σου'ρθε και το'βγαλες κιολας.
    Γι'αυτο ειμαστε εδω αλλωστε.
    Φιλη ταυρε σε καταλαβαινω ως εταιρος ταυρος και η ιδια και με τις αλλαγες ουτε εγω τα παω καλα αν και τις αποζητω πολλες φορες.
    Πολυ καλη η αναλογια με το πηλινγκ! Μου αρεσε!
    Να σου πω την αληθεια αν αρχισει να εφαρμοζεται η καυση θα μου φυγει ενα μεγαλο βαρος.
    Η καυση a propos ειναι πλεον νομιμοτατη στην μαμα Ελλαδα με υπογραφες και ολα.
    Το κωλυμα βρισκεται στο οτι καθυστερουν την δημιουργια κρεματοριων γιατι θα χασει η εκκλησια και οι δημοι τα λεφτα του ενοικιου των μνηματων.
    Οι γνωστες λαμογιες δλδ.
    Anyway.
    Κηνυγα τη δουλεια που καραγουσταρεις γιατι το κλειδι ειναι στο ρημα "καταγουσταρω" :)

Senior Member
    Λοιπόν μετά απο περίσσια σκέψη περισυλογη ατελείωτο φάγωμα νυχιών κλπ κλπ κ αφού μίλησα με το γιατρό φυσικά, αποφάσισα να ξεκινήσω την δουλειά την οποία "καραγουστάρω"... 2 μήνες είναι... και θα αρχίσει ο άτυπος χειμώνας πιο δημιουργικά.

Ηταν να πήγαινα σήμερα στην πόλη με το αυτοκίνητο κ αφού επιστράτευσα άτομα που δεν ταξίδευα ποτέ μαζί τους λόγω ανασφάλειας τελικά ακυρώθηκε για σήμερα λόγω φόρτου εργασίας του διυθύνων σύμβουλου. Θα ήταν μια δοκιμαστική μέρα κ έτσι θα ναι και οι υπόλοιπες για αυτήν την εβδομάδα. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ μεγάλες κ οι αρμοδιότητες μου δεν θα τελειώνουν στην ρεσεψιόν, θα πρέπει να κατεβάινω στους χώρους για επίβλεψη έλενχο κ ρύθμιση κάποιων καταστάσεων αλλά αυτό δεν με πτοεί, παρόλλο που τα αγγλικά μου είναι σε κακή κατάσταση κ θα πρέπει να συννενοούμε κυριώς με αλλοδαπούς τουρίστες. Το πρόβλημα μου είναι η μετακίνηση... πώς θα πηγαίνω οδηγόντας μόνη μου... αχ... το έχω κάνει στο παρελθόν σε μια άλλλη δουλειά που χε προκύψει αλλά αυτό ήταν στο παρελθόν, τώρα είναι σκούρα τα πράγματα. Δυστυχώς είναι τέτοια η περίοδος που και οι γονείς μου και ο αδερφός μου ασχολούνται στο φούλ με αγροτικές δουλει΄ς απο το πρωί ως το βράδυ κ δεν μπορούν να με έχουν στο νού τους, και αυτό απο μόνο του μου δημιουργεί τρομερή ανασφάλεια. Προσπαθώ να βρώ συγγενείς στην πόλη που να μπορούν να με έχουν έννοια κ να δράσουν αν κάτι συμβεί. Με βοηθάει αυτό σαν σκέψη καθώς όπως έχω ξαναπεί πρίν ξεκινήσω κάτι προβλέπω πιθανά σενάρια σε διάφορες εκβάσεις που τυχόν θα χει ολη μου πορεία σε κάθε προορισμό που φοβάμαι.

Ο γιατρός μου πρόσθεσε σε ημερήσια διάταξη το xanax των 0.5 , μισό το πρωί κ μισό το μεσημέρι. Με τρεμαμενη κ χαζοχαρούμενη λόγω αμηχανίας φωνή του λεγα στο τηλέφωνο οτι με πιάνει πολύ εύκολα το ρημάδι, μου φέρνει υπνηλία! Μα γιατρέ αυτό το έχω για καταστάσεις που χτυπούν κόκκινο, τώρα θα το παίρνω συννέχεια? Καλά αυτό δεν είναι εθιστικό? Με ξέχεσε. Αυτό που πέρνεις μου πε δεν είναι τπτ! είναι μίνιμουμ δόση ,, κ όσο για την εξάρτηση δεν ισχύει πλέον, αυτά μου λέει είναι λόγια την ψυχιατρικής πρίν απο 20 χρόνια! Το άμυλο που καταναλώνουν ι άνθρωποι είναι ο μεγαλύτερος εθισμός στον πλανήτη! καλά καλά του λέω γελόντας, μιας κ δεν μπορώ να τα βάλω με τα σίδερα! Ξεροκατάπια, μούδιασα, ζάρωσα αλλά το κανα γαργάρα. Η σιγουριά στον τόνο της φωνής του η 30 χρόνια εμπειρία του, η συμμετοχή του στα κορυφαία συνέδρια ψυχιατρικής ο υποδειγματικός τρόπος ζωής του και οι πάμπολες γενικές του γνώσεις δεν μου αφήνουν περιθώρια. Είναι ίσως το μοναδικό άτομο που έχω συναντήσει που δεν μπορώ να τον υποβαθμίσω σε κάποιο επίπεδο πνευματικά. Δυστυχώς αυτό το "χούϊ " το χω, πάντα βρίσκω μεμπτά στον τρόπο σκέψης κ στις γνώσεις που ισχυρίζονται οτι έχουν κάποιοι, ακόμη κ αν είναι πρυτάνεις πανεπιστημίων!

ΌΠως και να χει, θα το κάνω το βήμα... Σήμερα ήμουν μέσα στο άγχος για το αν θα πήγαινα πως θα πήγαινα κτλ κ τώρα αναβλήθηκε, θα χω να σκέφτομαι το αυριανό. Πφφφ...

Άρχισε να φυσάει δυνατά έξω, σε προδιαθέτει για το κρύο. Το κρύο σε προδιαθέτει για οργάνωση, κ η οργάνωση για καλύτερο έλενχο καταστάσεων χρόνου εαυτού, οπότε σε εμένα αυτό λειτουργεί χαλαρωτικά κ μου προκαλεί μια ευχάριστη διάθεση. Τα περισσότερα αρχίζουν κ μπαίνουν σε μια θέση, ταξινομούνται οριοθετούνται...αχ τι καλά! :P
    Ο γιατρός κλείνοντας μου ξανάπε κάτι που χα ξεχάσει. Φέτος λεει θα είναι η χρονιά σου.
    Λές να εννούσε οτι θα πάρω το πρωτάθλημα?

αγαπημένο: http://www.youtube.com/watch?v=2s_L4cxaze8

Senior Member
    Οπως το πας, θα παρεις ΚΑΙ το πρωταθλημα εσυ!!
    Στελνω αισθηματα περηφανειας και αγωνιστικους χαιρετισμους!!

Senior Member
    ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
    Εμπρος Soutsi μη σκυβεις το κεφαλι
    με τ' αγχολυτικα αντισταση και παλη....

Γεια σου Μπλου χαου ντου γιου ντου γιου ντου:o
    Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...

Senior Member
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;;
    Ολα καλα βρε;

Senior Member
    Γεια σας παίδες :)
    Μόλις γύρισα, έφαγα τα ζεστά μου γιουβαρλάκια έβαλα τις φορμούλες μου και θρονιάστηκα στρο πισι ώσπου να κοντέψει 2.30 να πάω ε΄σ την καφετερίαν για την καθιερωμένη μπιρίμπα...
    Στο δια ταύτα: Πήγα με εναν ξάδερφο, κ έκατσα εκεί περίπου μισή ωρίτσα. Γνώρισα μερικά απο τα παιδιά που δουλεύουν εκεί αλλά οχι όλους. Έχει καλούς έχει κ μαλ@κες έτσι όπως τους έκοψα αλλά εντάξει δεν μπορούμε να τα χουμε ολα κ δεν είμαι αχάριστη. Ο διευθύνων σύμβουλος είναι απο το χωριό μου κ είναι φίλος, οχι κολλητός αλλά έχουμε συνεργαστεί κ παλιότερα στον πολιτιστικό σύλλογο, με ξέρει κ κυρίως του χω πει για μένα κ για το πρόβλημα μου. ΤΡον ξάφνιασα βέβαια γιατί του το αποκάλυψα πριν απο ενα μήνα, αλλά ένιωσα καλύτερα κ αυτός θέλει να νιώθω άνετα, με καθυσηχάζει.
    Μου εξήγησαν την λογική που πλαισι'ωει τον χώρο και μερικές απο τις αρμοδιότητες που θα χω οι οποίες ανάγονται στο γενικών καθηκόντων αλλά επι της ουσίας θα μαι ρεσεψιόν,θα κόβω κανένα τιμολόγιο, και ταυτόχρονα θα πρέπει να ελένχω τον έξω χώρο για κάποια αρμπδιότητα που μουν αναθέσει. Θα κυκλοφορώ κ περιμετρικά στην έκταση η οποία by the way ειναι τεράστια κ θα συνομιλώ με ασύρματα με τα άλλα παιδιά για κάποια παλι άλλα διαδικαστικά με την διαφορά οτι εδώ θα χω να κάνω με ανθρώπινες ζωές, αλλά ας μην το σκέφτομαι αυτό κ ας ελπίσω στην δική μου την βάρδια μην φάει κανείς το κεφάλι του. Το ξέρω ακούγεται λίγο κουφό όπως το περιγράφω και συγνώμη αλλά δεν θα θελα να πω παραπάνω, απλά για να μην δώσω στοιχεία για μένα , που μένω κλπ. Συγνώμη αλλά έχω κ εγώ τις ανασφάλειες μου.
    Θα πρέπει να πάω κ αύριο για μια πρώτη γνωριμία κ εμπειρικά με τις αρμοδιότητες μου. Το πως θα πάω δεν το ξέρω... Επίσημα αρχίζω απο Δευτέρα για αυτό χαλαρά θα πάω αυτές τις μέρες, για κανένα δίωρο μάλλον. Είδομεν!

Είμαι ψαρομένη, μουδιασμένη σαν το ψάρι εξω απο το νερό. Ελπίζω να πάνε ολα καλά. Το xanax μου φέρνει μια μικρή υπνηλία αλλά σήμερα με κράτησε καλά, ίσως βέβαια επειδή είχα κ συγγενή μαζί μου, θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Ελπίζω να μην σας κουράζω με αυτά κ με αυτά, θα χαιρόμουν το ίδιο αν κάποιος μου λεγε τα δικά του τα νέα κ τις εξελίξεις απο την ζωή του.

Το στοάχι μου είναι κόμπος κ δεν μιλάω πολύ έξω, ίσως επειδή το μυαλό μου κατακλυζεται με σκέψεις. Για πρώτη φορά όμως μετά απο καιρό ονειρεύομαι.

Αν δεν είχα τόσες ανασφάλειες θα σας καλούσα να ρθείτε για κανένα καφεδάκο κ αν βέβαια ήσασταν κα΄που κοντά :)

τα φιλιά μου
    x

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue9791 View Post
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;;
    Ολα καλα βρε;
    Καλα ειμαι ρε Μπλου εκτος απο κατι πονους στο εντερο κατι πονους στον αυχενα ,κακο υπνο, καταθλιψη που δεν εχει διορθωθει και μερικα αλλα μικροπραγματα...;). Κατα τα αλλα ειμαι πολυ καλα... Παντως με τον μπαμπα τα πηγαμε καλα σημερα εβγαλε τα ραμματα απο την εγχειρηση καρκινου στο στομαχι. Αυτη την περιοδο ειμαι σε κατασταση εργασιοθεραπειας νον στοπ. Ξυπνημα στις 6 , ταισμα τα ζωντανα του γερου, μετα στην δουλεια 7 -3 μετα τεμαχισμα τα ξυλα για τον χειμωνα ως τις 5 (καθοτι εδω στον βορρα πιασανε τα κρυα) μετα κανα διωρο να βγαλω τα ζωντανα στη βοσκη μετα να τα αρμεξω. Η καλυτερη ωρα της ημερας εινα κατα τις 9 το βραδυ που κανω κανα μισαωρο ντους. Σε κανα μηνακι που θαρθει ο χειμωνας θα ησυχασω.Σημερα πεταχτηκα κανα διωρο στην αθηνα με το ελικοπτερο ειχα ενα ...σοβαρο μιτινγκ με την αγγελα (ξερεις την μερκελ). Με πηρε τηλεφωνο χθες και με παρακαλεσε να την συναντησω, τι να εκανα, μπιζνεσ ις μπιζνες γιου νοου.
    Α εσυ τι μου κανεις? Κρατας γερα...Ψαχνω εναν τζενεραλ μανατζερ για μια επενδυση που θελω να κανω, λεω να ανοιξω εργοστασιο να φτιαχνει διαστημοπλοια. Αν σε ενδιαφερει πες.
    Αυτα ας σταματησω τις μαλακιες παω να κανω κανα ντους με περιμενει και η λαγκαρντ σε κανα διωρο στο καφενειο να μιλισουμε για το χρεος και την επομενη δοση

Senior Member
    έφαγα τα ζεστά μου γιουβαρλάκια
    Soutsi ανοιξες ζητημα αυριο το μενου θα περιλαμβανει ...γιουβαρλακος και φυσικα χαβιαρι περδικα με πορτοκαλι και αστακο...

Page 36 of 63 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast