Μακρια του αδειασε η ζωη μου!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 169
    Senior Member
    κ γω σε ευχαριστω που με ακουσες αν σε παρει η οχι δε το ξερω
    τα λαθη του ειμαι σιγουρος οτι τα καταλαβε αλλα ....... θα τα παραδεχτει πρωτα στον εαυτο του κ μετα σε σενα ?
    αν σε θελει κ βεβαια θα σε διεκδικησει ....... οταν ομως με αφορμη την διαφωνια σας φερθηκε τοσον σκληρα δειχνει οτι για αυτον δεν εισαι τοσο σημαντικη ...
    δε σε σεβεται θα μπορεσεις να το αντεξεις ???

πρεπει να μου αποδειξει πολλα πλεον
    δεν εχω εμπιστοσυνη σε μια συγνωμη μονο

οσο περναν οι μερες νοιωθω πως στεναχωριεμαι ολο και πιο πολυ
    δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ..
    και δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν επικοινωνει αυτο με τρελενει

Senior Member
    Δεν επικοινωνει γιατι δεν εκανες αυτα που σου ελεγε. Αν τα κανες ολα οταν ησασταν μαζι, θα ταν οκ.

σιγουρα ειναι εγωιστης αλλα μπορει ομως να μη νοιωθει τιποτα?
    πως γινετε αυτο?

Senior Member
    Δεν επικοινωνει γιατι δεν εκανες αυτα που ηθελε οταν ησασταν μαζι. Αμα τα κανες ολα κατα γραμμα τωρα δε θα σασταν χωρια.

δεν ξερω τι να πω στεναχωριεμαι μονο αυτο

Senior Member
    Εχεις φαει κολημα γι αυτο.

και το πιο δυσκολο ειναι που τα δυο χρονια αυτα που ειμασταν μαζι δεν ειχα και τις φιλες μου επειδη ζηλευε και τωρα νοιωθω τοσο μονη
    και οσο περναν οι μερες το κενο μεγαλωνει

Quote Originally Posted by αννα.... View Post
    σιγουρα ειναι εγωιστης αλλα μπορει ομως να μη νοιωθει τιποτα?
    πως γινετε αυτο?
    από οτι διάβασα είναι αρκετά ορθολογιστής και θα πνίξει το συναίσθημα, δεν παρασύρεται από αυτό και πολύ σωστά αν θέλεις κατά τη δική μου άποψη γιατί αυτά που θέλει από τη ζωή του πλέον δεν είναι αυτά που μπορεί να προσφέρει σε σένα για να σε κάνει ευτυχισμένη.

Και το ξέρει και για το καλό και των δυο σας, γιατί μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να σε κάνει πολύ δυστυχισμένη, εφόσον στην ουσία αν τώρα σου έλεγε "Ναι" ή υποχωρούσε, το πρόβλημα που είναι δύο διαφορετικά ζητούμενα για τη ζωή σας και πάλι θα παρουσιαζόταν. Για να σε κρατήσει θα μπορούσε να σε κοροϊδεύει αλλά ευτυχώς δεν είναι τέτοιος τύπος...

Μπορεί τώρα να μην το βλέπεις αλλά η απόφαση να κάνει ένα παιδί μαζί σου, ή με οποιαδήποτε άλλη είναι μία πολύ βαριά ευθύνη που δεν από οτι καταλαβαίνω, δεν έχει πρόθεση να ξαναπάρει στη ζωή του. Δες το οτι είναι ήδη γονιός και ήδη πέρασε πολλά χρόνια μέσα σε ένα γάμο, που σημαίνει καθημερινή ρουτίνα και υποχρεώσεις κτλ. Είναι πολύ λογικό να μην θέλει να επανέλθει και πάλι από την αρχή, να τρέχει όχι μόνο για τις ανάγκες μίας οικογένειας που ήδη έχει αλλά δύο.

Δεν μπορείς και δεν είχες δίκιο να τον πιέζεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Για εμένα αυτό ήταν λάθος. Όσο για τη συμπεριφορά του μπορεί αν ήταν απόρροια της πίεσης που δεχόταν και στην ουσία έβρισκε αφορμές για να σε κρατήσει σε απόσταση.

Χρειάζεσαι έναν άντρα που να συμμερίζεται τις ανάγκες σου, αυτό που ζητάς να επιστρέψει τώρα αυτός, θα ήταν λογικό μόνο αν ήσουν έτοιμη εσύ να μην απαιτήσεις από αυτόν τίποτα παραπάνω από το να Let's have fun και φυσικά ειλικρινά να το εννοείς. Αλλά εσύ από τη μεριά σου θα χαραμίσεις το χρόνο που μπορεί να γίνει όχημα για να ερωτευτείς ξανά και να βρεις κάποιον άνθρωπο που σου ταιριάζει για μία πρόσκαιρη σχέση;

Banned
    Άννα μου, μην κολλάς στο 'γιατί δεν παίρνει τηλέφωνο' και στο πόσα 'πρέπει' να αποδείξει... μην εστιάζεις δηλαδή στην προσπάθεια να καταλάβεις εκείνον και στο τι θα έπρεπε κατά την άποψή σου να κάνει. Είτε είχε συναισθήματα είτε όχι, έχει επίσης και κάποιες ανάγκες, προτεραιότητες, επιθυμίες, απόψεις, όπως όλοι μας. Και αυτά δεν φαίνεται να ταίριαζαν με τα αντίστοιχα δικά σου.

Εστίασε στον εαυτό σου. Σκέψου τι θέλεις από τη ζωή σου και αν θέλεις πράγματι τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με όλα αυτά που είναι και με όλα αυτά που μπορεί να δώσει. Θυμήσου και τα αρνητικά, όχι μόνο τα θετικά. Ας πούμε, για μένα είναι πολύ αρνητικό μέσα σε μια σχέση να μην μπορείς να έχεις φιλίες με άλλους ανθρώπους. Εσύ ήσουν ευχαριστημένη με αυτό?

δεν θελω να χαραμισω το χρονο μου οχι με τιποτα! ισως ειναι καλυτερα να μεινω μονη χωρις τα προβληματα που θα ειχα αν εμενα εξετιας του παιδιου του και των υποχρεωσεων αλλα αυτο που η καρδια μου θελει ειναι να με παρει και να καταλαβω οτι νοιωθει και αυτος αδειος κενος χωρις εμενα και να κανει προσπαθεια να εκτιμησει την αξια μιας σωστης σταθερης σχεσης που δεν εχει καμια σχεση με το γαμο που ειχε πριν...
    και εγω ημουν παντρεμενη και δεν φοβηθηκα να κανω ονειρα για οικογενεια ξανα ισως γιατι ειμαι συνειδητοποιημενη!!
    θελω συντροφικοτητα και αυτο το ειχαμε και οι δυο!
    οσο και ορθολογιστης να ειναι δεν μπορω να καταλαβω πως δεν του λειπει η συντροφικοτητα!
    μου ειχε πει οτι και να χωρισουμε μπορει να μην ξαναμπω σε σχεση δεν θελει υποχρεωσεις ισως
    δεν ξερω τι να πω
    μονο οτι ειναι κριμα να πεταξε τα παντα απο μεσα του βαζοντας μπροστα τη λογικη!

μου λειψανε οι φιλες μου για να καταλαβεις Μαρινα μου σημερα βγηκα πρωτη φορα απο το σπιτι και εμαθα οτι μια απο τις καλυτερες μου φιλες ειναι 8 μηνων εγγυος και απο τη μια χαρηκα τοσο πολυ αλλα απο την αλλη εκλαιγα που μου ελειπε τοσο καιρο και δεν ημουν κοντα της να χαρω απο την πρωτη στιγμη!!
    εγω δυστυχως ομως οταν γνωριζω εναν αντρα αφοσιωνομαι σε εκεινον και θελω μονο μαζι του να ειμαι ολη μερα αν γινετε, δεν βαριεμαι ευκολα.. και στη συγκεκριμενη σχεση περνουσαμε και πολυ καλα καθημερινα και τα δυο χρονια..
    ηταν πολλα και τα ασχημα αλλα η κυρια αιτια τους ηταν το παιδι του που μας εκανε να ζουμε αλιως οταν ειμασταν ολοι μαζι!!
    το πρωτο καλοκαιρι που ειπαμε να παμε διακοπες πηγαμε εγω αυτος και το παιδι του και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο αβολα ενοιωθα που ειμασταν σε καμπινκ και εκεινος κοιμοτανε με το παιδι του μεσα στη σκηνη και εγω μονη μεσα στο αυτοκινητο!!
    και πολλες ακομα περιπτωσεις τετοιες

Χρειάζεσαι έναν άντρα που να συμμερίζεται τις ανάγκες σου, αυτό που ζητάς να επιστρέψει τώρα αυτός, θα ήταν λογικό μόνο αν ήσουν έτοιμη εσύ να μην απαιτήσεις από αυτόν τίποτα παραπάνω από το να Let's have fun και φυσικά ειλικρινά να το εννοείς. Αλλά εσύ από τη μεριά σου θα χαραμίσεις το χρόνο που μπορεί να γίνει όχημα για να ερωτευτείς ξανά και να βρεις κάποιον άνθρωπο που σου ταιριάζει για μία πρόσκαιρη σχέση;[/QUOTE]
    καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις και δεν εχεις αδικο αλλα αυτος ο ανθρωπος δεν μπορει να κανει τετοια ζωη πλεον γιατι εχει ενα παιδι και μου ειχε πει οτι θελει η γυναικα που ειναι διπλα του να ειναι γυναικα του!!
    εχει υποχρεωσεις τις οποιες ζουσα και εγω αλλα δεν ηθελε αλλες δικες μας ''υποχρεωσεις''
    ποσο δικαιο ειναι αυτο?
    αν ειναι να ζουμε για την παρτυ μας οκ αλλα να ειναι ιδιοι οι κανονες και για τους δυο!!

Banned
    άννα μου, μην ξεχνάς ότι σε μια καλή σχέση οι σύντροφοι συμπορεύονται, δεν απορροφά ο ένας τον άλλον... Η αφοσίωση είναι βέβαια κάτι όμορφο και θετικό, αλλά μπορεί θαυμάσια να συνδυάζεται με άλλες φιλίες και ατομικές δραστηριότητες.

Τώρα αυτό που περιγράφεις με το κάμπινγκ, ομολογώ ότι είναι πολύ παράξενο. Γιατί εσύ να κοιμάσαι στο αυτοκίνητο?? Έλεος βρε άννα μου... Φυσικά και η αιτία για τέτοια παράδοξα σκηνικά δεν είναι το παιδί, αλλά ο... μπαμπάς και τα μυαλά του :P

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast