Results 46 to 60 of 169
Thread: Μακρια του αδειασε η ζωη μου!!
-
07-10-2012, 21:23 #46
πολλες φορες αισθανομουν οτι ειναι μπερδεμενος
γιατι μου ειχε πει μακαρι να ειχαμε γνωριστει 10 χρονια πριν να τα καναμε ολα απο την αρχη μαζι
αλλα για μενα οταν αγαπας οπως και αν εισαι οτι και αν σου συμβαινει το πολεμας και εισαι εκει διπλα στον ανθρωπο σου τον διεκδικεις και τον βοηθας να ξεπερναει οτι προκειπτει
δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα για το τι ακριβως του συμβαινει γιατι δεν μου ελεγε και πολλα
συνηθως μονο εγω εκανα αναλυση και προσπαθουσα να τον βοηθησω
ειμαι μπερδεμενη πλεον
- 07-10-2012, 21:35 #47
και εγω ημουν παντρεμενη και δεν φοβηθηκα να κανω ονειρα για οικογενεια ξανα ισως γιατι ειμαι συνειδητοποιημενη!!
ποιος συμφώνησε σε αυτό; τον πίεσες να σε πάρει μαζί; από αυτά που λες καταλαβαίνω οτι αυτός δεν έψαχνε για δεύτερη σύζυγο αλλά κοινώς για γκόμενα και ως εκεί ήθελε να είναι τα δικά σου όρια, άρα ήταν φυσικό να ζηλεύει και σου επιβάλλει μονογαμικά δόγματα, αλλά αρνιόταν με τον τρόπο του να σε βάλει μες τα οικογενειακά του και να σου δώσει παραπάνω θάρρος. Καταλαβαίνω οτι ίσως η επιθυμία σου να γίνεις κάτι παραπάνω για αυτόν και να είσαι συνέχεια μαζί του λογικά τον έκανε να δεχτεί καταστάσεις που λογικά θα απέρριπτε...κάνω λάθος;
07-10-2012, 21:37 #48
οταν μου ειχε πει τον Ιουνιο οτι ηθελε να μεινει για λιγο μονος να σκεφτει γιατι ηταν μπερδεμενος και ηθελε να δει αν μπορει η σχεση μας να εχει προοπτικη αλλα κυριως για ηρεμισει, οντως εμεινε μονος και οταν ηρθε και με πηρα για ειμαστε και παλι μαζι μπηκα στο σπιτι και ειδα οτι το ειχε βαψει, εφτιαξε και το παιδικο δωματιο γιατι δεν ειχαμε και οταν ερχοταν το παιδι κοιμοταν στο κρεβατι μας
αλλα επειδη στο κρεβατι μας ειχαμε παλιο στρωμα πολυ σκληρο το πεταξε και ειπε θα περναμε αλλο!!
για εναμιση μηνα κοιμομουνα σε στρωμα θαλλασης μεσα στο σαλονι και εκεινος στον καναπε γιατι δεν ειχαμε στρωμα και περιμενε τις εκπτωσεις που ηταν δυο μηνες μετα για να αγορασει!
και προτεραιοτητα εδωσε σε ενα ποδηλατο που αγορασε για το παιδι!
σε ολα εδειχνα κατανοηση και στις αναγκες του παιδιου για παιχνιδι και χαρα αλλα ποσο?
και την τελευταια φορα που ηρθε το παιδι και ειχαμε πλεον στρωμα του ζητησα να εχουμε κλειστη την πορτα του δωματιου γιατι δεν ειναι καλο να μας δει οταν ξυπνησει το πρωι ισως να αισθανθει αβολα περιεργα!
και μου ειπε οτι δεν εχω μαθει να κοιμαμαι με κλειστη πορτα και δεν προκειτε να κλεισει θα μεινει ανοικτη και ερωτα θα καναμε προγραμματισμενα την ταδε ωρα και ολα αυτα μου τα ελεγε επιθετικα και ηταν οι μοναδικες κουβεντες που μου ειπε μετα ακολουθησε το σ/κ της μοναξιας για μενα!
07-10-2012, 21:42 #49
οχι εχεις απολυτο δικιο δεν το ειχα σκεφτει αυτο δεν το εβλεπα ετσι με διελυσες τωρα!
αλλα εβλεπα οτι και αυτος με ηθελε και δεν εκανε κατι χωρις εμενα ακομα και για ψωμι να πηγαινε μου ελεγα να παω μαζι του βολτα οχι επειδη ζηλευε και δεν ηθελε να ειμαι μονη αλλα γιατι με ηθελε παρεα του στο ψαρεμα στις δουλειες στις παρεες οπουδηποτε
07-10-2012, 21:50 #50
Ο σκοπός δεν είναι σε διαλύσει αλλά να αξιολογήσεις καλύτερα την κατάσταση.
Στο θέμα της οικογένειας είδα οτι σε κρατούσε μακριά άρα εκεί όταν οι δικές σου επιθυμίες να γίνεις μέλος τον πίεζαν, η συμπεριφορά του έπεφτε κάτω του δεόντως...εδώ να δεις αν αυτό ισχύει..
το άλλο κομμάτι που είστε οι δυο σας και μόνο μου φαίνεται οκ να σε θέλει δίπλα του δεδομένο οτι αυτό σήμαινε να είσαι σύντροφος του αλλά χωρίς παραπάνω αξιώσεις...σημασία έχει να δεις μέσα από το παρελθόν που γνωρίζεις αν όταν πήγαινες να κάνεις την στροφή και από γκόμενα να φανείς σύζυγος, σου έδειχνε ξεκάθαρα την άποψη του, εσύ αντιδρούσες και τελικά αυτός υπέκυπτε προφανώς στη συναισθηματική πίεση που τον έβαζες, αλλά για να σε αποθαρρύνει η συμπεριφορά του ήταν άσχημη.
Και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...εσύ ξέρεις...
07-10-2012, 21:56 #51
εχεις απολυτο δικιο !!
ξεδιαλυναν πολλα μεσα μου αλλα δεν ξερω πως να χειριστω ολα αυτα που νοιωθω τωρα!
ειμαι θυμωμενη και δεν ξερω αν πρεπει να τον παρω τηλ και να του τα πω ολα χυμα γιατι αυτος ειναι σαν να μην εχασε τιποτα και εγω εχασα τον εαυτο μου
τι πρεπει να κανω για να ηρεμισω
07-10-2012, 22:13 #52
ειλικρινά χαίρομαι αν έστω και λίγο σε βοήθησα να δεις τα πράγματα πιο απλά και πιο εύκολα.
Μην βλέπεις τον εαυτό σου σαν το θύμα γιατί έτσι σου δημιουργείται θυμός. Αυτός έχασε επίσης την συντροφικότητα σου, αυτή που ήθελε να μοιράζεται μαζί σου και που εξ'αρχής σας έφερε μαζί. Από τη δική του οπτική (αν είναι αυτή που φαντάζομαι) και αυτός σου έδωσε αυτό που μπορούσε αλλά εσύ ήθελες περισσότερα και τον κούρασες, ενώ από την αρχή στο είχε ξεκαθαρίσει. Άρα δική σου ευθύνη εσύ και ο εαυτός σου πως το χειρίστηκες.
Σε αυτή τη σχέση είσαστε μαζί αλλά ο καθένας έβλεπε τον εαυτό του. Και εσύ τα δικά σου θέματα και αυτός τα δικά του. Εσύ τον υπερκάλυπτες με αποτέλεσμα να αντιδρά, αυτός δε σε κάλυπτε με αποτέλεσμα να διαμαρτύρεσαι..Στην ουσία ήταν ποιανού τα θέλω θα κουραστούν και θα αποχωρήσουν πρώτα. Δες το όμως σαν να σου έκανε χάρη γιατί δεν είχε παραπάνω να σου προσφέρει και το ήξερε μέσα από αυτά που λες, αυτό καταλαβαίνω.
Αν θες να τον ξεπεράσεις, ανέπτυξε δραστηριότητες για να απασχολείς το μυαλό σου, βγες από το σπίτι σου, κάνε καινούριες γνωριμίες, και αφού γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου και το άτομο με το οποίο τα όνειρα σας θα μιλούν την ίδια γλώσσα, πάρ' τον τηλέφωνο και πες του "ευχαριστώ". Θα μπορείς να δεις όλα αυτά με καινούριο μάτι φτάνει να βγεις από το trip. Γενικά Άννα, μην προσπαθείς να μπεις στον κόσμο κανενός, αν είναι θα σε καλέσει ο ίδιος μέσα. Διαφορετικά μην επιμένεις, είναι άσκοπο.
07-10-2012, 22:23 #53
μου τα απαντησες ολα δεν το περιμενα να μου συμβει ετσι απλα και ειδικα μεσα απο δω!
θα το παλεψω οσο μπορω να ηρεμισω δεν θα ασχοληθω μαζι του
αν με παρει δε θα το ξανασηκωσω ποτε
και ας μεινει μονος του αφου αυτο επιδιωξε κερδισε με το σπαθι του τη μοναξια του
07-10-2012, 22:26 #54
μπορεις να μου πεις αν πιστευεις οτι καποια στιγμη θα μπορουσε απο μονος του να εκτιμησει και να αλλαξει?
ή πιστευεις οτι ειναι αδυνατο να συμβει?
07-10-2012, 22:48 #55
τίποτα δεν είναι αδύνατο στον κόσμο τούτο και δεν στο λέω για να σου δώσω ελπίδα αλλά γιατί δεν υπάρχει αδύνατο ειδικά όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις, και πόσοι δεν χώρισαν και τα ξαναβρήκαν και πόσοι δεν υποσχέθηκαν αιώνιο έρωτα και χώρισαν την επομένη;
αλλά για να αλλάξει τις πεποιθήσεις του και τα ζητούμενα του, το θέμα θα ήταν να απογοητευτεί από το μέλλον και τις μελλοντικές του σχέσεις ή τις απουσίες αυτών και έτσι να δει τη δημιουργία μίας οικογένειας μαζί σου ως μικρή υποχώρηση ή ως ζητούμενο αντί για βάρος ή επιπλέον ευθύνη. Μόνο έτσι γιατί πλέον η αντίληψη του για σένα και τα ζητούμενα σου είναι πάγια μέσα του.
Αν λοιπόν απελπιζόταν μπορεί και να γύριζε έστω και για κάτι περιστασιακό αλλά αυτό θα ήταν κοροϊδία και μέχρι τώρα μου φάνηκε ειλικρινής απέναντι σου (τουλάχιστον στα βασικά του τι ήθελε). Αν είναι σωστός και ειλικρινής απέναντι και στους δυο σας (όσο παράδοξο και αν σου ακούγεται αυτό τώρα) πιστεύω θα επιλέξει να προχωρήσει και θα ελπίζει να κάνεις και εσύ το ίδιο και για εσένα...σαν την καλύτερη λύση.
Εγώ πάντως δεν τον κατηγορώ, είμαι μητέρα και έχω ένα παιδί και ούτε με τον ίδιο μου τον άντρα δεν θα πήγαινα αυτή τη στιγμή για δεύτερο...θα προτιμούσα να χωρίσω που λέει ο λόγος παρά να ξαναπεράσω όλη αυτή την κούραση και την ευθύνη, που ναι μεν είναι γλυκειά αλλά αν θέλεις να το κάνεις σωστά είναι πολύ κοπιαστική δουλειά...άρα το κέρδος για να το κάνω θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το κόστος και αυτή τη στιγμή το παρόν κέρδος από το παιδί που έχω φτάνει και περισσεύει, για αυτό ως εκεί τον καταλαβαίνω, να μην επιθυμεί την δημιουργία και άλλης οικογένειας. Βέβαια θα όφειλε να είναι πιο αποφασιστικός μαζί σου σε στιγμές πίεσεις αλλά και αυτός υποχωρούσε εν τέλει λόγω συναισθηματικής φόρτωσης.
Εσύ θα έκανες την υποχώρηση να είστε μαζί μόνο για να είστε, χωρίς πίεση για οικογένεια; αν όχι, τότε θα πρέπει να σιγουρευτείς οτι δεν θα έχετε απλώς και μόνο μία επανάληψη του παρόντος λόγω προσωρινών αδιεξόδων στις σχέσεις σας και όχι πραγματικής επιθυμίας να ικανοποιήσετε ο ένας τα όνειρα του άλλου.
Είναι πολλά που χρειάζεται να δεις και από τις δύο κατευθύνσεις, αν ο σκοπός σου είναι η δημιουργία μίας οικογένειας στο μέλλον τότε πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι θα πρέπει να βρεις και έναν άντρα που πρακτικά θα θέλει το ίδιο με σένα.
07-10-2012, 23:14 #56
ετσι ειναι και πιστευω πως καταλαβαινεις το χαος στα τωρινα μου συναισθηματα
ειναι πολλα και εντονα ολα
αλλα τωρα εχω καταλαβει οτι δεν τηλεφωνει γιατι δεν θα μπορει να μου ''προσφερει'' αυτα που ονειρευομουν!!
επισης οτι δεν προκειτε να τηλεφωνησει ξανα ποτε γιατι ειναι αποφασισμενος στα θελω του και οσο και αν του λειπω δεν προκειτε να αναθεωρησει σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα
αλλα και εγω πλεον δεν εχω τη διαθεση να ανταλλαξω τιποτα αλλο ουτε καν κουβεντες μαζι του
γιατι ειμαι ντομπρα και ειλικρινης και με επαιξε ασχημα!!
εγινε ξεκαθαρος με το οτι δεν ηθελε οικογενεια ξανα μαζι μου οταν εκεινος εκρινε και το αποφασισε οτι ηταν η ωρα να μου το πει και οχι απο την αρχη!!
για να καταλαβεις αυτο εγινε στον εναμιση χρονο που ειμασταν μαζι
και αυτος ηξερε το ποσο σοβαρα τον εβλεπα,τις προσπαθειες που εκανα με το παιδι του,το ποσο υπευθυνη ημουν μεσα στο σπιτι αλλα και στις εξω υποχρεωσεις μας και μαλλον θα καταλαβει στο μελλον οταν ολα οσα ειπες παραπανω γινουν πραξη και οταν αρχισει να απογοητευετε απο σχεσεις μελλοντικες.. τοτε πραγματικα θα καταλαβει τι ειχε διπλα του..
τωρα απλα δεν εκτιμησε τα ειχε ολα οπως ελεγε μαζι μου και επελεξε με τον πιο σκληρο και ψυχρο τροπο να τα πεταξει..
08-10-2012, 00:10 #57
ετσι ειναι και πιστευω πως καταλαβαινεις το χαος στα τωρινα μου συναισθηματα
εγινε ξεκαθαρος με το οτι δεν ηθελε οικογενεια ξανα μαζι μου οταν εκεινος εκρινε και το αποφασισε οτι ηταν η ωρα να μου το πει και οχι απο την αρχη!!
για να καταλαβεις αυτο εγινε στον εναμιση χρονο που ειμασταν μαζι
και αυτος ηξερε το ποσο σοβαρα τον εβλεπα,τις προσπαθειες που εκανα με το παιδι του,το ποσο υπευθυνη ημουν μεσα στο σπιτι αλλα και στις εξω υποχρεωσεις μας
προφανώς ωστόσο όταν πλέον στο ξεκαθάρισε αισθανόταν ότι δεν τον έπαιρνε άλλο να σε αφήνει να κάνεις όνειρα γιατί τον ζόριζαν οι πιέσεις που δεχόταν από σένα και αποφάσισε καλύτερα να πάρει το ρίσκο και να στο πει παρά να τρώει την πίεση...
ή θα φάει τη χυλόπιτα της ζωής και θα γυρίσει με την ουρά στα σκέλια ή θα προσπεράσει...
ωστόσο κοίτα το καλύτερο για τον εαυτό σου, τι θες τώρα; να κάνεις οικογένεια και να βρεις μία σχέση ζωής; απορώ γιατί κάθεσαι ακόμα εδώ και ασχολείσαι με αυτόν... στο back side του μυαλού σου μπορεί η εικόνα του να παίζει για πολύ καιρό μέχρι να τον ξεπεράσεις αλλά οι εικόνες που θα περνάν από τα μάτια σου πρέπει να είναι γεμάτες από νέες εμπειρίες...έτσι σιγά-σιγά θα τον εξουδετερώσεις..
κοίτα να ξαναβρείς τις φίλες σου και το χαμόγελο σου και να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου με μεγαλύτερη αγάπη παρά ποτέ...θα δεις θα το κάνουν και οι άλλοι σιγά-σιγά...
08-10-2012, 00:22 #58
μακαρι να γινουν ολα σωστα και να ειμαι σιγουρη πλεον για οτι κανω απο δω και περα και αν ειναι γραφτο να ειμαστε μαζι να γινει σωστα ή αν μου δειξει η ζωη καποιον αλλο δρομο καποιον αλλο ανθρωπο να ειμαι ετοιμη και χωρις καταλειπα να τον δεχτω και να ειμαι καλα
μαλλον χρειαζετε πολυ χρονο για να φυγει οτι αρνητικο υπαρχει και να αφεθω ξανα οταν θα ειμαι ετοιμη και ηρεμη
και κυριως δε θελω να τον σκεφτομαι αλλο περιμενοντας τον
ειναι αδικο και το περναω μονη μου..
ας ειναι καλα και ας ζησει οπως θελει δεν μπορω να κανω τιποτα με το ζορι γιατι θα ειμαι δυστυχισμενη και εγω και εκεινος
08-10-2012, 00:27 #59
Να μην περιμενεις κανεναν...Οποιος θελει να ερθει, θα ερθει. Ειναι πολυ μικρη η ζωη για να τη σπαταλαμε σε αναμονες. Σκεψου...αν σου ελεγαν οτι ειχες λιγο χρονο ζωης ακομα, θα τον σπαταλουσες περιμενοντας τον κυριο? Οχι βεβαια. Να θυμασαι, ό,τι αξιζει αντεχει στο χρονο..Ζησε τη ζωη σου και αυτη θα προνοησει και για σενα...:)
08-10-2012, 00:55 #60
εχεις δικιο ολοι εχετε δικιο
και η καρδια που χτυπα δυνατα ακομα και εκεινη δικιο εχει
και μου λεει οτι αγαπαει ακομα γιατι ειναι αγνη και δεν πονηρευετε δεν αντιλαμβανετε ουτε εγωισμους ουτε κακιες ουτε μισος
και δε θελω να αλλαξω για κανεναν το χαρακτηρα μου και τα θελω μου
και ολα με κανατε να τα δω σε αλλη βαση..
αυτες τις απαντησεις που δεν πηρα απο εκεινον τις πηρα εδω γιατι αφιερωσατε χρονο να βοηθησετε με τη γνωμη σας και ειλικρινα ευχαριστω
θα βρω πιστευω καποιον ανθρωπο να μπορει να μου δινει απαντησεις οταν υπαρχουν θεματα να αντιμετωπισουμε και να ειναι εκει διπλα μου συνεχεια γιατι ενοιωσα πολυ μοναξια τον τελευταιο καιρο και αρχισα να πιστευω οτι ειμαι εγω λαθος σε ολα και σαν να κατεβηκα απο αλλο κοσμο
τον κοσμο του ρομαντισμου και της ευαισθησιας και διπλα μου ειχα τον ορθολογισμο και τον κυνισμο