οι άντρες θέλουν τις άσχημες - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 47 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 704
    Banned
    Quote Originally Posted by angelos View Post
    Μαστιγιο? Ενδιαφερουσα αποψη.
    Ισως να εχεις και δικιο.
    Ισως ομως να εχω και διαθεση να γραψω, γιατι δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω τετοια ωρα.
    Οπως και να'εχει... αυτη τη στιγμη δεν μου βγαινει το λεκτικο λιντσαρισμα, η ειρωνια και ολα τα συναφη.
    Αν σε πειραζει, τι να σου πω... ειμαι για μαστιγιο. :p

Παντως καλο θα ειναι να μην εισαι επιθετικος/επιθετικη.
    (συγνωμη αλλα δεν ξερω το φυλο σου)
    Mα βρε Αγγελε με το ομορφο ονοματακι..Εχεις μια σφραγιδα που λεει τρολ(ενταξει και εγω αργησα να το καταλαβω)και εσυ εκει..Ναι ειμαι εξαιρετικα επιθετικη στο κουτελο μου υπαρχει η επιγραφη wanted για τοσο επιθετικη μιλαμε..Φυλαξου.

Senior Member
    OK, σου ζητω συγνωμη για το "επιθετικη". Υπερβολη δικη μου.
    Αλλα δε νομιζω οτι κανει trolling επειδη θελει να κανει trolling.
    Οστοσο οφειλω να παραδεχτω πως παιζει πολυ η πιθανοτητα να κανω λαθος.
    Ισως κι'εγω να μην το εχω καταλαβει ακομα.
    Θα φανει... :)

Υπερβολικη αναλυση για τετοιο θεμα.
    Βρε τι σου κανει η αυπνια... :)

Banned
    Quote Originally Posted by angelos View Post
    OK, σου ζητω συγνωμη για το "επιθετικη". Υπερβολη δικη μου.
    Αλλα δε νομιζω οτι κανει trolling επειδη θελει να κανει trolling.
    Οστοσο οφειλω να παραδεχτω πως παιζει πολυ η πιθανοτητα να κανω λαθος.
    Ισως κι'εγω να μην το εχω καταλαβει ακομα.
    Θα φανει... :)

Υπερβολικη αναλυση για τετοιο θεμα.
    Βρε τι σου κανει η αυπνια... :)
    Αυπνια,ανεργια και μην συνεχισω με το α-στερητικο..

Senior Member
    Oh yes, παιζει πολυ και το τριτο α-, ...! :)

Senior Member
    Παιδιά,

έχω λιώσει στο γέλιο... Να στε καλά!!!

mnimonio δεν υπάρχεις λέμε!!!

Banned
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Παιδιά,

έχω λιώσει στο γέλιο... Να στε καλά!!!

mnimonio δεν υπάρχεις λέμε!!!
    Να σου πω ειμαστε ολοι σκατα...Κακα τα ψεμματα!!Τουλαχιστον ας γελασουμε και λιγο γαμωτο!Η Εμμανουελα ηταν η μουσα μου σημερα P

Senior Member
    χαχαχαχααχαχααα

Senior Member
    γκετ ε λαιφ που λενε στο αμερικα γκαντ μπλες
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    Εαν οι υπολοιποι αντρες προτιμουν τις ασχημες ...τοτε μενουν για μενα οι ομορφες:) Για να δουμε ... πρεπει να το χρησιμοποιησω αυτο το ινφο:p
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εαν οι υπολοιποι αντρες προτιμουν τις ασχημες ...τοτε μενουν για μενα οι ομορφες:) Για να δουμε ... πρεπει να το χρησιμοποιησω αυτο το ινφο:p
    Ναι οι άντρες προτιμούν τις άσχημες. Είμαι πριν κάτι μήνες με μία φίλη μου που είχε πρόσφατα χωρίσει και περνάμε από κάπου και βλέπουμε μία κακάσχημη να φιλιέται με κάποιον (εγώ δεν την είχα ξαναδει η φίλη μου την ήξερε) και γυρνάει και μ λέει:''δεν το πιστεύω ότι αυτή η κακάσχημη έχει γκόμενο κ δεν έχουμε εμείς..." λες και εγώ το πιστεύω.
    και αυτό το σκηνικό έχει γίνει άπειρες φορές.Το βλέπω κάθε μέρα. Κοπέλα υπέρβαρες κι άσχημες έχουν σχέση και εγώ τπτ. Πώς γίνεται αυτό;

Banned
    ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως τις αντικειμενικά άσχημες τις θέλουν...εντάξει υπάρχει η υποκειμενικότητα αλλά την αντικειμενικότητα που την πας;
    πώς γίνεται να πλησιάζουν τις χάλια και εμένα να με πλησιάζουν μια φορά στα δύο χρόνια;
    τώρα να πω κάτι για να γελάσω και εγώ λίγο αρκετά γελάσατε οι υπόλοιποι...λοιπόν την άνοιξη έχουμε πάει σε κτίριο μιας δίπλα σχολής για να ρωτήσουμε κάτι έναν καθηγητή...είμαι με μία φίλη μου μπαίνουμε στο ασανσέρ και μπαίνει μαζί μας ένα παιδί που δεν το ξέραμε. Κανονικός εμφανισιακά και γυρνάει και μου λέει : ''το βιβλίο με τα ολοοοοοκορππκκκλοκληροοοο μωωωωματα το έχεις πάρει;''
    χαχαχαχχαχαχα
    δλδ ένας βρέθηκε να μου πιάσει την κουβέντα και τα έκανε μαντάρα, αν έχω πάντα τέτοιες επιτυχίες σώθηκα!
    Συγνώμη εκτός από το μπουρδούκλωμα της γλώσσας που ήταν απίστευτο και ξεπερνάει κάθε φαντασία και δεν μπορείτε να το καταλάβετε αφού δεν ήσασταν μπροστά...τι να σχολιάσω πρώτο; Ότι ρώτησε μία άγνωστη αν έχει πάρει ένα βιβλίο το οποίο ούτε που ξέρω τι ήταν; ότι του απαντάω όχι και γυρνάει και μου λέει ''συγνώμη σε πέρασα για μία κοπέλα από την τάξη μου για αυτό'' και μετά τπτ. Αυτή ήταν η κουβέντα....θα μπορούσε να ρώταγε κάτι πιο απλό όπως αν ξέρω που βρίσκετε κάποια αίθουσα και μετά να με ρώταγε από ποια σχολή είμαι.....ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΑ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως τις αντικειμενικά άσχημες τις θέλουν...εντάξει υπάρχει η υποκειμενικότητα αλλά την αντικειμενικότητα που την πας;
    πώς γίνεται να πλησιάζουν τις χάλια και εμένα να με πλησιάζουν μια φορά στα δύο χρόνια;
    τώρα να πω κάτι για να γελάσω και εγώ λίγο αρκετά γελάσατε οι υπόλοιποι...λοιπόν την άνοιξη έχουμε πάει σε κτίριο μιας δίπλα σχολής για να ρωτήσουμε κάτι έναν καθηγητή...είμαι με μία φίλη μου μπαίνουμε στο ασανσέρ και μπαίνει μαζί μας ένα παιδί που δεν το ξέραμε. Κανονικός εμφανισιακά και γυρνάει και μου λέει : ''το βιβλίο με τα ολοοοοοκορππκκκλοκληροοοο μωωωωματα το έχεις πάρει;''
    χαχαχαχχαχαχα
    δλδ ένας βρέθηκε να μου πιάσει την κουβέντα και τα έκανε μαντάρα, αν έχω πάντα τέτοιες επιτυχίες σώθηκα!
    Συγνώμη εκτός από το μπουρδούκλωμα της γλώσσας που ήταν απίστευτο και ξεπερνάει κάθε φαντασία και δεν μπορείτε να το καταλάβετε αφού δεν ήσασταν μπροστά...τι να σχολιάσω πρώτο; Ότι ρώτησε μία άγνωστη αν έχει πάρει ένα βιβλίο το οποίο ούτε που ξέρω τι ήταν; ότι του απαντάω όχι και γυρνάει και μου λέει ''συγνώμη σε πέρασα για μία κοπέλα από την τάξη μου για αυτό'' και μετά τπτ. Αυτή ήταν η κουβέντα....θα μπορούσε να ρώταγε κάτι πιο απλό όπως αν ξέρω που βρίσκετε κάποια αίθουσα και μετά να με ρώταγε από ποια σχολή είμαι.....ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΑ;
    Φοβούνται να "χτυπήσουν" τις μή άσχημες γιατί τους φαντάζουν απρόσιτες, μπρέ. Είναι κομπλέξες και να χαίρεσαι που δέν "σου την πέφτουν".

##

Κάτσε τώρα να σε ανεβάσω λίγο:
    Μόλις μου ήρθαν 127 πιμί από μέλη που βρίσκονται εδώ μέσα και μου ζήτησαν να σε ρωτίσω "Σε ποιά σχολή είπαμε πως πάς??"
    ...χαχαχά!

##

Προσωπική μου συμβουλή είναι να "χτυπάς" εσύ όποιον σου αρέσει, δέν είναι ντροπή ούτε έκπτωση, και αν μετά αποδειχθεί "λιγότερος" του 'ξηγιέσαι και προχωράς στον επόμενο
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    δεν θα συμφωνησω με τον φιλο μας τον καρι στο κυνηγι.
    οι περισοτεροι ανδρες φρικαρουν αν μια γυναικα τους κυνηγησει, θελουν να νοιωθουν οτι κυνηγανε.
    την περνανε για απελπισμενη κι αν ενδωσουν ειναι για σεξ, δεν το βλεπουν με καλο ματι το σκηνικο.
    ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ χρειαζονται, οχι κυνηγι.
    πιστευω οτι αν καποιος εβγαινε μαζι σου, και εβλεπε πως κινεισαι πως αντιδρας κλπ, θα μπορουσε να σου πει πιο συγκεκριμενα πραγματα.
    και μονο απ τις συζητησεις εδω, σε βλεπω [πολυ περιχαρακωμενη στον εαυτο σου, πολυ αμυντικη, και κυριως πολυ βυθισμενη στο προβλημα που υιοθετησες.
    το εχεις κανει ετσι τεραστιο κι εχω πολυ σοβαρες αμφιβολιες για το τι αντιλαμβανεσαι απο τις αρχικες πολυ υπαινικτικες κινησεις ενος φλερτ, τις ματιες κλπ.
    συν του οτι εισαι απειρη οπως μας ειπες, νομιζω οτι για να πιστεψεις οτι αρεσεις σε καποιον θα πρεπει να σου βαλει τρικλοποδια επι τοπου. δεν γινεται ομως ετσι με εναν αγνωστο, ποτε.
    τα πραγματα ξεκινουν απο πολυ πολυ ΠΟΛΥ αδιορατα σημαδια που αν εσυ εχεις την μυγα και περιμενεις να δεις πυροτεχνηματα για να μην πεσεις εξω και να εισαι σιγουρη οτι ο αλλος γουσταρει, κατ αρχας τα επιφανειακα αλλα σημαντικα οπως την ωραια εμφανιση σου που μας λες, ωστε να προχωρησει σε διεκδικηση και να γνωρισει και τα υπολοιπα, δεν θα τα δεις ποτε...

Senior Member
    Αυτό που ξέρω με σιγουριά, είναι ότι οι άντρες δεν προτιμάνε καθόλου τις άσχημες. Άσχετα αν για κάποιους λόγους, κάποιοι, έχουν μια άσχημη γυναίκα δίπλα τους.
    Αυθαίρετα, χαζά συμπεράσματα.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 16-10-2012 at 12:52.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν θα συμφωνησω με τον φιλο μας τον καρι στο κυνηγι.
    οι περισοτεροι ανδρες φρικαρουν αν μια γυναικα τους κυνηγησει, θελουν να νοιωθουν οτι κυνηγανε.
    την περνανε για απελπισμενη κι αν ενδωσουν ειναι για σεξ, δεν το βλεπουν με καλο ματι το σκηνικο.
    ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ χρειαζονται, οχι κυνηγι.
    ...
    ΟΚ!, πάω πάσο, σαν γυναίκες γνωρίζετε περισότερα γιά την συμπεριφορά που πρέπει να έχετε.

Πάντως, αν ο άντρας δέν είναι κομπλέξας θα εκτιμήσει σωστά την όποια προσέγγιση
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Page 10 of 47 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast