Results 46 to 54 of 54
Thread: απεγνωσμενα ζηταω βοηθεια!!!
-
20-10-2012, 10:55 #46
το καθάρσιο αν δεν κάνω λάθος είναι τα καθαρτικά!!!!λοιπον ηρέμησε και φτιάξε τη διατροφή σου τρώγε καθημερινά 5 γεύματα ικανοποιητικά και αν ακομη πεινας φάε κατι παραπάνω αν ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη δριατροφη θα σταματήσει όλο αυτό.και φυσικά σταμάτα ν χρησιμοποιείς μεθόδους κάθαρσης.εννοώ εαν κάνεις βουλιμικό και μετα δεν τ αποβάλεις θα πλημυριστεις από τυψεις θα κλαψεις θα ξεσπάσεις αλλά θα είναι ένα προβάδισμα για σένα να μην το ξανακάνεις.με την έννοια ότι αν όποτε τρως πολύ μετα τα αποβάλεισ και σταματάνε οι τυψεις σου...ο φαύλος αυτόσ κύκλος θα γυρίζει.εσυ πρέπει να τον σταματήσεις. ζήσε με τις ενοχες κάποιο διάστημα για να σταματήσουν!!!
[I][COLOR="#800080"]δεν γυρεύω μήτε το σταμάτημα.....
μήτε το γύρισμα προς τα πίσω....
γυρεύω το νου, την ευαισθησία και το κουράγιο
των ανθρώπων που προχωρούν μπροστά!!!!!![/COLOR][/I]
- 20-10-2012, 18:08 #47
Βρε καταλαβα μια χαρα τι εννουσε! Απλα just for information δεν λεγεται καθαρσιο, αλλα καθαρτικο η αλλιως υπακτικο! Κ ο τροπος π της εκανα τις ερωτησεις, ειχε το σκοπο του.. Προσπαθω να δω το σκεπτικο της, ωστε μετα πιθανον να καταλαβει καποια πραγματα...
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
20-10-2012, 20:48 #48
14-11-2012, 11:21 #49
καλημερα και απο μενα!νιωθω πραγματικα οτι δεν ειμαι μονη μου μετα που διαβασα αρκετες δημοσιευσεις σας..το μονο που σκεφτομαι και με απασχολει εδω και πολλα χρονια ειναι το σωμα μου,εχω κανει πολλες προσπαθειες αλλες με αποτελεσμα αλλες χωρις!ξερω ομως οτι δεν ειναι το παν η εξωτερικη εμφανιση.πρεπει να τα βρω με τον εαυτο μου και να τον αγαπησω !αλλα πως?????????ειναι κατι που δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου...
14-11-2012, 14:33 #50
νατασα αυτό θελει πολύ δουλειά!!το να σταματήσεις να ασχολήσε με το σωμα σου και να σε αγαπήσεις είναι πολύ δύσκολο...εγώ αυτό το παλεύω καθημερινά!!αν και το τελευταιο χρόνο αρχισα να βλέπω τα θετικά μου και να μην επικεντρωνομαι στ <<αρνητικα>> που νομιζω οτι εχω....επικεντρώσου στ διανοητικό σου τομέα!!στο πόσο έξυπνη είσαι,στ αν πηγαινεις στη σχολη σου αν εισαι φοιτητρια, στο αν εισαι καλη παρέα........
[I][COLOR="#800080"]δεν γυρεύω μήτε το σταμάτημα.....
μήτε το γύρισμα προς τα πίσω....
γυρεύω το νου, την ευαισθησία και το κουράγιο
των ανθρώπων που προχωρούν μπροστά!!!!!![/COLOR][/I]
16-11-2012, 15:42 #51
Νατασα μου γεια σου! Το μονο σιγουρο ειναι οτι δν εισαι μονη σου. γι αυτο να μν εχεις καν αμφιβολια! Το ιδιο σκεπτικο εχουμε ολοι με τις διατροφικες, τα παντα γυρω μας μεσα μας κ εξω μας καθοριζονται απο το βαρος κ την εικονα! Να σου δωσω προσωπικο παραδειγμα, ετυχε να ειμαι 40κατι κιλα κ να εχω κοπει σε 5 μαθηματα αλλα ημουν ευτυχισμενη! (Για το οτι ημουν αδυνατη!) Κ ετυχε να ειμαι 60κατι να εχω περασει μολις πανεπιστημιο κ να στενοχωριεμαι με τα κιλα! (Αντι να χαιρομαι π περασα) Φαντασου σε τετοιο σημειο, το θεμα του σωματος τα επισκιαζει ΟΛΑ.
Ανοιξε νεο θεμα αν θες να συζητησουμε τι σε απασχολει γτ δν καταλαβα κ πολλα!! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
22-11-2012, 20:17 #52
καλησπερα σε ολους διαβασα τα μηνυματα σας αλλα δεν ειχα προσβαση να απαντησω λογω χακαρισμενου e-mail. Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση βλεπω οτι δεν ειμαι μονη μου σε ολο αυτο που παιρναω,πραγματικα ευχαριστω. Μετα απο 2 μηνες εχω κανει καποιες συνεδριες με ψυχολογο και με εχουν βοηθησει παρα πολυ (θα προτεινα σε οσους πασχουν απο τετοιες διαταραχες να επισκεφθουν εναν ειδικο) πλεον εχω σταματησει τα βουλιμικα σε μεγαλο βαθμο ναι μεν εχω παρει καποια κιλα παραπανω αλλα who cares? δεν χρειαζεται να επικρατει αγχος και πανικος θα παρω τον χρονο μου και θα τα χασω. Καταλαβα λοιπον οτι μεσα απο ολο αυτο ειναι πολυ δυσκολο να τα καταφερεις αλλα οχι ακατορθωτο. Δεν ειστε μονοι/μονες παλεψτε για να βγειτε κερδισμενοι θελει πεισμα και υπομονη. Δεν μπορω να πω οτι εχω βγει ολοκληρωτικα απο αυτο το τριπακι της βουλιμιας αλλα προσπαθω αρκετα. Ξερω οτι καποια μερα θα τα σκεφτομαι ολα αυτα και θα γελαω και θα λεω μα καλα ποσο χαζη ημουν που εκανα αυτα τα πραγματα?! ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον! Πιστευω σε εμενα και ακομα και αυτα τα περιττα κιλα που εχω παρει θα τα χασω με καλη ψυχολογικη διαθεση. Γιατι στην τελικη αυτο που μετραει ειναι να ειμαστε εμεις καλα μεσα μας και να τα εχουμε βρει με τον εαυτο μας, διοτι μονο εμεις μπορουμε να παλεψουμε για τον εαυτο μας. Αφηστε το σωμα σας να πει αυτα που εχει να σας πει μην στερειστε γιατι απο εμπειρια και μονο ειδα οτι η στερηση φαγητου και η ψυχολογια με οδηγησε στην βουλιμια. Εξαλλου κανεις δεν ειναι τελειος, προσπαθηστε για εσας και οχι για το τι θα πουν οι αλλοι. Σημερα μετα απο τοσο καιρο βουλιμικων επισοδειων δεν μπορω να πω πως ειμαι οκ αναγνωριζω οτι εχω παρει αρκετα κιλα αλλα παω παρακατω. Δεν λεω οτι θα αφησω τον εαυτο μου στο ελεος του θεου,δεν ειναι αυτο η λυση, αλλα ουτε η λυση ειναι καθε φορα που τρωω να κανω εμετο. Σιγα σιγα με υπομονη και θεληση ολα μπορουν να γινουν.Με λιγα λογια βοηθηστε τους εαυτους σας ΤΩΡΑ και μην το αναβαλλεται για αυριο.
24-11-2012, 13:31 #53
Ελεάνα χαίρομαι πολύ για την πρόοδο σου κ αυτό που βλέπω εγώ είναι οτι αυτή η εμπειρία σε ωρίμασε και σε δίδαξε πράγματα.. Προχώρα και μην κοιτάς πίσω! Επίσης είμαι σίγουρη οτι αυτά τα κιλά που λες δεν θα είναι κ τίποτα το ιδιαίτερο, μάλλον στα κανονικά σου κιλά είσαι πλέον, άντε κ λιγάκι παραπάνω και ίσα ίσα που θα φαίνεσαι υγιής τώρα πιά! Έτσι να το βλέπεις..!
27-12-2012, 14:42 #54
Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε και να μετράμε τον εαυτό μας με "νούμερα"και επιπλέον είμαστε κάτι πολύ παραπάνω από μια "εικόνα"!
Τρέχει μια καμπάνια από το portal medNutrition, λέγετε "ας αφήσουμε τους τύπους" και σχετίζετε με την εικόνα σώματος!
Προσωπικά μου άρεσε πολύ σαν ιδέα.Νομίζω πως αξίζει να ρίξετε και εσείς μια ματιά!
http://www.mednutrition.gr/ekpaidefs...me-toys-typoys