Results 631 to 645 of 933
-
03-11-2012, 18:47 #631
- 03-11-2012, 19:27 #632
After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind
04-11-2012, 04:36 #633
Blue έχω να σου προτείνω βιβλίο αν θες για γλωσσικά.
Παιδιά δυστυχώς ή ευτυχώς έχω να πώ ότι η διατροφή είναι το Α και το Ω,αν σκεφτεί κανείς πώς εμείς οι πανικόφιλοι έχουμε ζητήματα όχι μόνο με την σεροτονίνη,αλλά και με τις βιταμίνες b,με το μαγνήσιο,τον σίδηρο,την γλουτένη και το ασβέστιο.Έχω ψάξει πολύ,πάρα πολύ.
Όταν είδα πως οι κρίσεις μου ενεργοποιήθηκαν από καφεΐνη,όχι καφέ δεν ξαναήπια,ούτε τσάι,ούτε ποτό.Κομμένα μαχαίρι.Τσιγάρο δυστυχώς κάνω ακόμη,αλλά έπεσα στον ελαφρύτερο καπνό.Κανονικά και αυτό κόψιμο θέλει,αλλά οκ take it slowly.Επίσης,μετά τις κρίσεις κομμένο ότι junk food υπάρχει,ούτε πάστα,ούτε πίτσες,τ ι π ο τ α.Εκτός ότι χάνω κιλά,βλέπω και αποτελέσματα.Γάλα,πορτοκαλ άδα,και χαμομήλι.Και πάρα πολύ νερό.Συνέχεια όμως.Επίσης,λίγο προσοχή με την σοκολάτα ιδιαίτερα αυτές που έχουν πολύ κακάο,είναι και αυτό διεγερτικό.
Και τώρα να προσθέσω,το μικρό μου success story. Μετά από καθήλωση 2μηνων στο σπίτι,έχω αρχίσει και οδηγώ πιο μακρυά με συνοδηγό.Μικρές αποστάσεις κάνω μοναχή μου.Δουλεύω πάλι.Και σήμερα μπήκα σε λεωφορείο ολομόναχη,που είχα να το κάνω χρόνια γιατί οδηγούσα.Αυτές οι μικρές χαρές μου φαίνονται τόσο μεγάλες και τόσης αξίας πλέον.Τουλάχιστον,ξέρω πως για μία μέρα έχω υπάρξει καλά και μου αρκεί.Το επόμενο πρωί θα ξαναπροσπαθήσω.Ξέρω πως ίσως κάποια στιγμή ο κυρ-Πανικουλης θα με αγκαλιάσει.Αλλά πλέον ξέρω πως είχα μία μέρα σαν φυσιολογικός άνθρωπος,και είμαι χαρούμενη για αυτό,γιατί για κάποια λεπτά ένιωσα ελεύθερη,ένιωσα τις συγκρούσεις μέσα μου,ήθελα να κλάψω από χαρά και φόβο μαζί.
04-11-2012, 12:20 #634
05-11-2012, 09:00 #635
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
Ανφας και προφιλ...
http://i1075.photobucket.com/albums/...shere67/an.jpgΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
05-11-2012, 22:15 #636
10-11-2012, 00:30 #637
Καλημέρα! Ερώτηση! Οι κρίσεις πανικού δεν σταματάνε ποτέ; Ακόμα κ αν καποιος παίρνει φάρμακα κ κάνει ψυχοθεραπεία;
Θέλω να πώ οτι θα τις έχει κάποιος μια ζωή;
10-11-2012, 12:48 #638
10-11-2012, 12:49 #639
11-11-2012, 09:04 #640
LOL ρε συ Blue...:D xaxaxxa
το περιστέρι μπρρ...η γαλοπούλα γλουγλου....χαχαχχαχαχ
που το βρήκες αυτο....χαχαχχαΚανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797
11-11-2012, 09:06 #641
ναι ακόμα γελάω :D
Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
11-11-2012, 19:14 #642
15-11-2012, 08:57 #643
Καλημέρες κ απο εδώ...
Σκοτώνω ώρα ώσπου να ετοιμαστώ να πάω στο μεροκάματον...αλλαγή βάρδιας για σήμερα.
Κάτι για να μας χαλαρώσει...
http://youtu.be/i0AioTzJ-z4Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
15-11-2012, 09:37 #644
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΠΑΝΙΚΟΥ Κ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ
Ειπα να "εκμεταλλευτω" το λημμα της Μπλου , λογω επισκεψιμοτητας, και να θεσω το εξης ζητημα. Ολοι μας που ταλαιπωρουμαστε απο αγχωδεις διαταραχες / καταθλιπτικες καταστασεις στην πορεια του χρονου εχουμε ψαξει ή ψαχνουμε καποιους τροπους που μας εχουν βοηθησει ,εστω και λιγο, να αντιμετωπισουμε τους πονους μας ειτε αυτοι ειναι ψυχικοι ειτε σωματικοι. Δεν μιλαω για φαρμακευτικη αγωγη την οποια καποιος παιρνει καλως ή κακως. Μιλαω πχ για την στιγμη που καποιος παθαινει τον πανικο του ή τον ποναει το εντερο η εχει ταχυκαρδιες αν εχει βρει απο μονος του καποια πραματα που τα κανει εκεινη τη στιγμη και που τον βοηθανε εστω και λιγο. Πχ αλλος μπορει να παιρνει βαθιες ανασες αλλος να περπαταει γρηγορα αλλος να πιεζει καποιο σημειο στο σωμα του αλλος να εχει βρει καποιο φυτικο σκευασσμα...Πιστευω να εγινα αντιληπτος.
Λεω λοιπον αυτα τα μικροπραγματα να τα γραψουμε εδω μηπως βοηθησει ο ενας τον αλλον.
Αρχιζω λοιπον . Εμενα οταν με πιανει δυσφορια, ασταθια εχω προσεξει οτι οταν καθομαι στα γονατα (η λεγομενη σταση τουρκικης τουαλετας) τοτε καλυτερευω. Επισης εχω ενα στρωμα βελονισμου στο οποιο ξαπλωνω και μου μειωνονται οι πονοι στην πλατη ή στην κοιλια. Ακομα εχω προσεξει οτι αν πανω στο ζορι περπατησω με γρηγορο βημα κανα 100 μετρα καλυτερευω. Τωρα λεω να προσθεσω χαπια ω3 ω6 λιπαρα καπου διαβασα οτι βοηθανε. Επισης πιστευω οτι αμα πιασω στο λοττο θα μου περασουν ολα...:p
Αν κανενας / καμμια εχει βρει αλλους τροπους ας τους γραψει και να ειναι σιγουρος/η οτι ο Αγιος Πετρος που ...διαχειριζεται τα βιβλια των πραξεων μας θα κανει θετικη εισηγηση στον Μεγαλο οταν θα ρθει εκεινη η ωρα:DΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
16-11-2012, 07:17 #645
Ναι κ εγώ έχω μια τεχνική καλή τούτε
Παίρνω τηλ τον πλησιέστερο συγγενή που είναι διαθέσιμος κ μυξοκλαίγομαι.
Αν με καθυσηχάσει μην λέγοντας μου αρλούμπες που λένε στα πιτσιρίκια -εν ολίγοις ψέματα- δεν πιάνει.
Πέρα απο την αστεία πλευρά, τούτε εσύ επειδή έχεις θέμα με το γαστρεντερικό η στάση στα γόνατα λογικό είναι να σε βοηθάει.
Μια απο τις καλύτερες τεχνικές που με έχουν συμβουλέψει είναι ο έλενχος των αναπνοών, αλλά θέλει να το δουλέψεις, εγώ προσωπικά ποτέ δεν το κατάφερα... Την στιγμή του πανικού παθαίνουμε υπέρπνοια κ δεν οξυγονόνεται καλά ο εγκέφαλος γι αυτό και "κολλάει" το μυαλό μας οτι θα πεθάνουμε, θα τρελαθούμε κλπ.
------------------------------------------------------------------------------------------
Παιδιά άσχετο...είμαι ξύπνια απο τις 5.30...κ ένιωθα πάλι να τρίζω τα δόντια στον ύπνο. Προφανώς είμαι στρεσαρισμένη πάλι.
Έχει 4 ημέρες που είχαμε στην δουλειά απανωτά κρούσματα κλοπής χρημάτων απο 2 συνααδέλφους. Τους έλλειπαν απο 1 πενηντάρικο τον καθένα. Την πρώτη φορά μου το εκμηστηρεύτηκε μια συνάδελφος κ προφανώς μου χε εμπειστοσύνη κ μου το πε. Τις τσάντες τις φυλάμε στο ίδιο μέρος που έχουμε το ταμείο της επιχ/σης αλλά απο εκεί δεν πάρθηκε τπτ, απλά γιατί αυτός που τα πήρε ήξερε οτι θα γιν'οταν μεγάλη μανούρα. Το συζήτησα μαζί της κ είπα οτι θα κλείνω κ θα παίρνω τα κλειδιά μαζί μου, μιας κ εκεί που φυλάμε τα κλειδιά ολο το προσωπικό ξέρει το μέρος. 6 άτομα είμαστε απο συναδέλφους, με αλλαγές βάρδιων κ διαφ αρμοδιότητες, ο ένας έλλειπε επι το πλείστον οπότε μένουμε 5. Χθές επειδή είπα σε κάποιον άλλο συνάδελφο να ανοίξει το ντουλάπι αλλά να μου δώσει τα κλειδιά πίσω να τα κουβαλάω την ψώνισε αυτός μου λέει γιατί, (στο ντουλάπι εκείνο έχει διάφορα άλλα χρήσιμα πράγματα οπότε έπρεπε να ανοίξει να τα πάρει) του λέω εντολή της τάδε (της κοπέλας που την κλέψαν αλλά δεν το πε πουθενά ακόμη), φώναξε αυτός λέγοντας όλοι προοιστάμενοι γίναμε κλπ κ είχε κ άλλα άτομα εκεί μέσα συναδέλφους που το άκουσαν. Πιο μετά το πηγαίνω στην άκρη κ του εξηγώ του μπούφου το περιστατικό για να μην ορίεται αδίκως κ του πα να μην το πει πουθενά γιατί κ εμένα μου το εμπιστεύθηκαν κ δεν υπάρχουν αποδείξεις. Καλά, καλά...
έλα που με το κλείσιμο εγώ ήδη είχα φύγει κ ήμουν χωριό με παίρνει τηλ κ μου λέει οτι κ σε αυτόν λείπει ενα πενηντάρικο απα την μπανάνα του που την είχε κ αυτός στο ντουλάπι. Σκατα... αύριο θα πάει στον πρόεδρο-διευθυντή να του πεί το συμβάν. Μωρέ καλά θα κάνει, αλλά πρέπει να πώ κ την άλλη κοπέλα σήμερα τι έγινε να συννενοηθούν. Το θεμα είναι όμως οτι αυτό ΔΕΝ έχει ξανασυμβεί! Ποιός θα φάει την βούρτσα? η καινούρια! εγώ γμ το στανίο μου... Και άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας!
Και ολα αυτά έγιναν ξέρετε γιατί? Γιατί καθάρισα κ τακτοποίησατον τόπο, μαζί κ το ντουλάπι, ολα μπήκαν στην θέση τους κ προφανώς γίναν πιο ευδιάκριτα να υποθέσω! Αυτές τις μέρες σπάνια καθόμουν στον πάγκο της ρεσεψιόν, που με έχανες που με έβρισκες ήμουν με χαρτόκουτα που έφερα απο το σπίτι κ τακτοποιούσα αντικέιμενα στο χώρο τα οπόια ήταν λίγο ως πολύ ακατάστατα. Δεν είχε κ πολύ δουλειά απο πλευράς εεξυπηρέτησης οπότε βρήκα ευκαιρία. Εδώ το απόγευμα όταν μου αφήνουν ψιλά για το ταμείο τρέμει το φυλοκάρδι μου, κ τα παραδίδω αμέσως στο άλλο παιδί που κάθεται λίγο παραπάνω κατευθείαν! μάλιστα με κοροϊδεύουν για αυτό, ίσως και για αυτό με εμπειστέυτηκε η κοπέλα. άλλωστε δεν έχω δώσει δείγματα, ούτε πονηριάς, ούτε οτι παίζω στο καζίνο, ούτε οτι είμαι τσιφούτα ούτε ούτε ούτε... τι να πω...
Απλά μαθηματικά, μένουμε 3 άτομα να πέσει ο λίθος. Κ θα πληρώσει την νύφη μάλλον η καινούρια...Ω ναι εγώ...
ε ρε γλέντια...
Σήμερα ρεπάρω κ δουλεύω μετά το Σαβ/κο, θα τους έχω στα τηλ σήμερα να δώ τι έγινε κλπ. Λέτε να πάω κ εγώ στον Διευθυντή πρίν με φωνάξει αυτός ή θα φαίνεται οτι είμαι μυγιασμένη?
2 περιστατικά μέσα σε 4 ημέρες!!!
Αυτός που τα πήρε ή πολύ βλάκας είναι, ή πολύ απελπισμένος ή πολύ έξυπνος...
Ε ρε γλέντια...
κλάπς :(Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.