Πού έχω φταίξει;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
    Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μπορει να ταν αισθηματικός και τρυφερός μαζι σου και να σαι κανε να νοιωθεις ωραια που εισαι μαζι του, όμως γενικα ειναι αδυναμος χαρακτηρας. Οι δυσκολες καταστασεις στη ζωη τον καταβαλλουν, τον κανουν να κλείνεται στον εαυτο του, βυθιζεται στις σκεψεις του και επιτρεπει τα συναισθηματα που τετοιες σκεψεις προκαλούν να διαχεονται και να επηρεαζουν καθε πλευρα της ζωης του. Κι αυτο τον κανει να αποφευγει τους αλλους ή να ειναι σε κατασταση σύγχυσης ή να μην ανταποκρινεται φυσιολογικα αμα ειναι μαζι τους. Γι αυτο ειχε προβλημα στη σχεση μαζι σου και με τους φιλους του. Τωρα τον ξερεις σιγουρα πολύ καλα. Αποφασισε τι θες να κανεις μαζι του.
    Μα το θέμα έχει ήδη λήξει,χωρίσαμε..δε γινόταν έτσι...ελπίζω τουλάχιστον στο μέλλον να μάθει να διαχειρίζεται καλύτερα καταστάσεις και να μπορέσει να μείνει σε κάποια σχέση, γιατί κυρίως το θέμα του αυτό είναι..απ ό,τι διαπιστώνω,στους φίλους κλπ ανταποκρίνεται λίγο καλύτερα...στις προσωπικές σχέσεις δεν την "παλεύει" κυρίως.

Member
    Quote Originally Posted by mimikaki View Post
    κοπελα μου δεν εχεις φταιξει πουθενα απλα ετσι ειναι οι σχεσεις των ανθρωπων, κανουν το κυκλο τους, τελειωνουν και αυτο το αντιλαμβανεται εγκαιρα η μια πλευρα συνηθως! προχωρησε, ηταν μια σχεση αδοξη ετσι κι αλλιως λογω αποστασης! με το καιρο ολα θα γινουν καλυτερα το ξερεις! ζησε το δραμα σου τωρα για να το ξεπερασεις αλλα προχωρα μπροστα!
    Σ'ευχαριστώ πολύ...αυτό σκοπεύω να κάνω,είναι θέμα χρόνου άλλωστε ;) Αφού επηρεάστηκε τόσο η σχέση στην αρχή της,φαντάσου...καλύτερα έτσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anastasia1984 View Post
    Δεν πηγαινει πολυ καλα (εχει δικο του καταστημα) κ επιπλεον ενας πρωην υπαλληλος του εκανε καταγγελια...εχει τρεχαματα...κ στο καπακι εχασε κ τον παππου του...γεγονος που τον γυρισε πισω στο θεμα του πατερα του,τον οποιο εχει επισης χασει..
    αναστασια , καλημερα
    εχω περασει πολλα και μεγαλα επαγγελματικα και οικογενειακα ζορια, οπως και οι κατα καιρους συντροφοι μου και ξερω καλα, οτι στα επαγγελματικα και υπαρξιακα ζορια και στα πενθη, η μονη ανασα και ευτυχια που εχεις, ειναι ο ανθρωπος σου....
    δεν παιζει με τπτ να τον βαραινε στα επαγγελματικα του η σχεση του, αν την επιθυμουσε πραγματικα.
    εκτος αυτου ομως, η γνωριμια σας ηταν εξαιρετικα συντομη παρα το παθος που ενοιωσες. δυο μηνες με τετοια αποσταση, οσο συχνα και να τον επισκεπτοσουν, ειναι πολυ λιγοι για να ξερεις το ποιόν του άλλου και την ζωη του...
    εγω πιστευω οτι αν ενοιωθε δυνατη επιθυμια, τα προβληματα του θα σας εφερναν ακομα πιο κοντα.
    την αληθεια δεν μπορουμε να την ξερουμε παρα μονο απ τον ιδιο , η εκ των υστερων.
    αν π.χ. ενω δεν μπορουσε να προχωρησει την δικη σας γνωριμια "λογω προβληματων", βρεθει καλα, να συζει και να τρεχει σε εκδρομουλες με καποια αλλη, προφανως δεν εφταιγε η δουλεια..

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αναστασια , καλημερα
    εχω περασει πολλα και μεγαλα επαγγελματικα και οικογενειακα ζορια, οπως και οι κατα καιρους συντροφοι μου και ξερω καλα, οτι στα επαγγελματικα και υπαρξιακα ζορια και στα πενθη, η μονη ανασα και ευτυχια που εχεις, ειναι ο ανθρωπος σου....
    δεν παιζει με τπτ να τον βαραινε στα επαγγελματικα του η σχεση του, αν την επιθυμουσε πραγματικα.
    εκτος αυτου ομως, η γνωριμια σας ηταν εξαιρετικα συντομη παρα το παθος που ενοιωσες. δυο μηνες με τετοια αποσταση, οσο συχνα και να τον επισκεπτοσουν, ειναι πολυ λιγοι για να ξερεις το ποιόν του άλλου και την ζωη του...
    εγω πιστευω οτι αν ενοιωθε δυνατη επιθυμια, τα προβληματα του θα σας εφερναν ακομα πιο κοντα.
    την αληθεια δεν μπορουμε να την ξερουμε παρα μονο απ τον ιδιο , η εκ των υστερων.
    αν π.χ. ενω δεν μπορουσε να προχωρησει την δικη σας γνωριμια "λογω προβληματων", βρεθει καλα, να συζει και να τρεχει σε εκδρομουλες με καποια αλλη, προφανως δεν εφταιγε η δουλεια..
    Συμφωνώ...δε με ήθελε αρκετά...και να σκεφτείς πως με κυνηγούσε σαν τρελός και γω αρνιόμουν στην αρχή!Δεν μπορώ να πω πως και τα δικά μου συναισθήματα πρόλαβαν να γίνουν δυνατά,αλλά δεν περίμενα να του περάσει τόσο εύκολα...Τώρα το αν θα είναι με άλλη ή όχι,δεν έχει καμία σημασία,σημασία έχει ότι το δικό μας δεν ήταν να συνεχιστεί.

Senior Member
    Συμφωνώ...δε με ήθελε αρκετά...και να σκεφτείς πως με κυνηγούσε σαν τρελός και γω αρνιόμουν στην αρχή!Δεν μπορώ να πω πως και τα δικά μου συναισθήματα πρόλαβαν να γίνουν δυνατά,αλλά δεν περίμενα να του περάσει τόσο εύκολα...Τώρα το αν θα είναι με άλλη ή όχι,δεν έχει καμία σημασία,σημασία έχει ότι το δικό μας δεν ήταν να συνεχιστεί.
    σημασια εχει οτι δεν εφταιγες εσυ, οποτε μην σκας.
    δεν τον κυνηγησες με το ζορι. :)
    θα βρεθει κατι πιο ταιριαστο και θα εισαι μια χαρα

Member
    σημασια εχει οτι δεν εφταιγες εσυ, οποτε μην σκας.
    δεν τον κυνηγησες με το ζορι. :)
    θα βρεθει κατι πιο ταιριαστο και θα εισαι μια χαρα
    Νιώθω λίγο χαζή όμως...γιατί τον πίστεψα...δε λέω πως συνειδητά με "κορόιδεψε", αλλά θα πρεπε να μαι πιο προσεκτική..

Senior Member
    Νιώθω λίγο χαζή όμως...γιατί τον πίστεψα...δε λέω πως συνειδητά με "κορόιδεψε", αλλά θα πρεπε να μαι πιο προσεκτική..
    αν δεν σε κοροιδεψε συνειδητα, ουτε αυτος εφταιγε αναστασια μου.
    οποτε δεν εισαι ουτε χαζη,ουτε κοροιδο.
    απλα τωρα, βαλε την φαση στις πραγματικες της διαστασεις για να προχωρησεις ευκολα και γρηγορα.
    ποσες συναντησεις κανατε στους 2 μηνες? δεκα???

Member
    αν δεν σε κοροιδεψε συνειδητα, ουτε αυτος εφταιγε αναστασια μου.
    οποτε δεν εισαι ουτε χαζη,ουτε κοροιδο.
    απλα τωρα, βαλε την φαση στις πραγματικες της διαστασεις για να προχωρησεις ευκολα και γρηγορα.
    ποσες συναντησεις κανατε στους 2 μηνες? δεκα???
    Δεν ήταν ακριβώς δυο μήνες..από τέλη Σεπτέμβρη μέχρι προχθές...1,5 δλδ...πήγα για 4 διήμερα αυτό το διάστημα...δε φταίει ούτε εκείνος,αλλά δεν είναι και μωρό, 28 χρονών δεν ξέρει τι θέλει;;κ γω δε φταίω,αλλά πονάω και στεναχωριέμαι...

Senior Member
    Αναστασία, μέσα στα συναισθήματα απώλειας που συνοδεύουν το τέλος μιάς σχέσης σχεδόν πάντα μπλέκεται ο εγωισμός (όταν μας χωρίζει ο άλλος) και η ενοχή (όταν εμείς χωρίζουμε τον άλλο). Σε ένα βαθμό είναι φυσικό να αναρωτιόμαστε τι έφταιξε. Εχουμε την ανάγκη να προσωποποιήσουμε το φταίξιμο, αποδίδοντάς το σε εμάς ή στον άλλο. Οταν περάσουμε από αυτό το στάδιο αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε πως το θέμα δεν είναι η απόδοση ευθυνών, αλλά ο εντοπισμός του λάθους, ώστε να μην το επαναλάβουμε στο μέλλον.
    Δεν έχει νόημα να στενοχωριέσαι για κάτι που τελείωσε. Προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που δεν πήγε καλά (η απόσταση, το γεγονός οτι άρχισες να τρέφεις προσδοκίες για τη σχέση σας από πολύ νωρίς κ.λπ.). Κάνε την αυτοκριτική σου, αλλά χωρίς ενοχές...

Senior Member
    Δεν ήταν ακριβώς δυο μήνες..από τέλη Σεπτέμβρη μέχρι προχθές...1,5 δλδ...πήγα για 4 διήμερα αυτό το διάστημα...δε φταίει ούτε εκείνος,αλλά δεν είναι και μωρό, 28 χρονών δεν ξέρει τι θέλει;;κ γω δε φταίω,αλλά πονάω και στεναχωριέμαι...
    δεν φταις για την εξελιξη, απλα δεν επρεπε να επενδυσεις σε μια σχεση που δεν ειχε καν αρχισει, οποτε θα την ειχες ηδη ξεπερασει. μιλας για 8 μερες μαζι!!! φαντασου οτι αν ηταν στην πολη σου,θα μιλουσες για μια γνωριμια μιας εβδομαδας....

Member
    Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Αναστασία, μέσα στα συναισθήματα απώλειας που συνοδεύουν το τέλος μιάς σχέσης σχεδόν πάντα μπλέκεται ο εγωισμός (όταν μας χωρίζει ο άλλος) και η ενοχή (όταν εμείς χωρίζουμε τον άλλο). Σε ένα βαθμό είναι φυσικό να αναρωτιόμαστε τι έφταιξε. Εχουμε την ανάγκη να προσωποποιήσουμε το φταίξιμο, αποδίδοντάς το σε εμάς ή στον άλλο. Οταν περάσουμε από αυτό το στάδιο αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε πως το θέμα δεν είναι η απόδοση ευθυνών, αλλά ο εντοπισμός του λάθους, ώστε να μην το επαναλάβουμε στο μέλλον.
    Δεν έχει νόημα να στενοχωριέσαι για κάτι που τελείωσε. Προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που δεν πήγε καλά (η απόσταση, το γεγονός οτι άρχισες να τρέφεις προσδοκίες για τη σχέση σας από πολύ νωρίς κ.λπ.). Κάνε την αυτοκριτική σου, αλλά χωρίς ενοχές...

Ναι,αυτό πρέπει να κάνω...απλά είναι λίγο νωρίς ακόμη,πρέπει να περάσουν οι πρώτες μέρες και να ηρεμήσω..

Member
    δεν φταις για την εξελιξη, απλα δεν επρεπε να επενδυσεις σε μια σχεση που δεν ειχε καν αρχισει, οποτε θα την ειχες ηδη ξεπερασει. μιλας για 8 μερες μαζι!!! φαντασου οτι αν ηταν στην πολη σου,θα μιλουσες για μια γνωριμια μιας εβδομαδας....
    Πραγματικά παρασύρθηκα απ τα λόγια του και επένδυσα πολλά...

Senior Member
    Πραγματικά παρασύρθηκα απ τα λόγια του και επένδυσα πολλά...
    ελπιζω αναστασια μου να μην μιλαμε για μια διαδυκτιακη γνωριμια...

Member
    ελπιζω αναστασια μου να μην μιλαμε για μια διαδυκτιακη γνωριμια...
    Όχι φυσικά..από κοινό γνωστό έγινε...το κακό :p

Senior Member
    Όχι φυσικά..από κοινό γνωστό έγινε...το κακό :p
    μικρο το κακο :p
    μπορει να μην σε κοροιδευε τοτε, απλα να μετανοιωσε. δεν εχει σημασια. με τοσο συντομη γνωριμια θα εισαι συντομα καλα.
    οπως λεει κι ο νικ, δες το σαν μαθημα, οχι σαν πληγμα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast