Καταναγκαστικη υπερφαγια..θα τελειωσει ποτε?? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Junior Member
    destiny συγνωμη που σου απανταω τωρα!!Είμαι ανεργη οποτε μενω σχεδον ολη ημερα μεσα.Παρεες εχω αλλα δεν βγαινω λογω της εμφανισης μου..Φροντιζω να διαβαζω κανενα λογοτεχνικο και τωρα ασχολουμε με την εκμαθηση μιας ξενης γλωσσας..Και εγω εχω παρατηρησει οτι τρωω λογω ανοιας και μαλλον λογω του οτι μου εχει γινει τοση μεγαλη εμμονη η διατροφη μου,που συνεχως σκεφτομαι τι θα φαω ποσο θα φαω και τι ωρα θα φαω,με αποτελεσμα να αγχωνομαι,να καταπιεζομαι(ουτε που ξερω τι..) και να τρωω ασταματητα..

Για ψυχολογο δεν εχω λεφτα και δεν νομιζω οτι καποιος απο την οικογενεια ειναι διατεθειμενος να με βοηθησει..αυτοι ειναι τοσο στον κοσμο τους που ουτε καν εχουν καταλαβει οτι υπαρχει καποιο προβλημα...Εσυ destiny σε τι φαση εισαι?Καταφερες να ξεπερασεις το προβλημα σου??

Senior Member
    Hope σορρυ που επεμβαινω απλα αν θες να σου πω 1-2 πραγματακια απο την εμπειρια μ με τις διατροφικες! Η κορυφη του παγοβουνου ειναι η βουλιμια, αλλα δεν ειναι ολο το παγοβουνο! Γι αυτο πρεπει να ανιχνευσεις ως αλλος James Bond (μιας κ ειναι κ των ημερων λολ) τι υπαρχει κατω απο εκει. Για ποιο λογο ξεσπας ετσι. Η ανια κ η βαρεμαρα ειναι εκλυτικοι παραγοντες indeed κ στο λεω κ εκ πειρας. Οταν πχ καθεσαι ολη μερα σπιτι κ δν εχεις τι να κανεις, λογικο να τριγυρνας πανω απο την κατσαρολα! Πολυ καλα εκανες π ξεκινησες ξενη γλωσσα! Θα σε βοηθησει περα απ το διατροφικο κ γενικοτερα στη μορφωση σου! Keep up the good work!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    Ευχαριστω Lacrymosa για αυτα που μου εγραψες..Το ξερω οτι τα υπερφαγικα μου ειναι ενα ''ξεσπασμα'',κατι αλλο βαθυτερο ευθυνεται..Παντα ειχα ενα θεμα με την εικονα μου και τα κιλα μου αλλα τον τελευταιο καιρο ειναι εκτος ελεγχου..Προσπαθω καθημερινα,αλλες φορες τα καταφαιρνω αλλες φορες απελπιζομαι..Το μονο καλο ειναι οτι δεν το βαζω κατω παρα τις αμετρητες αποτυχιες μου..Αλλα βαθυα μεσα μου πιστευω οτι δεν θα τα καταφερω ποτε και μπορει υποσυνειδητα να ειναι αυτο αιτιο της αποτυχιας μου..

Αβεβαιοτητα,φοβο,πονο και θλιψη..αυτη ειναι η καθημερινοτητα μου.Ειμαι μονη μου,κλεισμενη σ ενα σπιτι μαζι με ατομα που δεν ξερουν και δεν θα καταλαβουν ποτε.Μονο η αναπνοη μου που υπενθιμιζει οτι ζω..εχω εγκλοβιστει στην αρρωστια μου..εχω καταφερει να γινω ενα ''τιποτα'' ενω θα μπορουσα να γινω τα παντα..

Οσο και να θελω να με βοηθησω δεν μπορω..δεν εχω την ψυχολογια,δεν εχω τα λεφτα,δεν εχω τους ανθρωπους..Μπορει καποτε κατι να καταφερω αλλα μεχρι τοτε μπορει να εχω χασει την μιση μου ζωη..μπορει να ειναι πολυ αργα για το οτιδηποτε..

Senior Member
    Ποσο σε καταλαβαινω, τα χω περασει απειρες φορες αυτα π περιγραφεις.. οσο μπορεις μν αφηνεσαι, οσο σε παλευει αυτο, να το παλευεις κ εσυ! Εχεις σκεφτει για κεντρο ψυχικης υγειας? Ειναι δωρεαν η με μικρη συμμετοχη. Ψαξ το μπορει να σε βοηθησει.

Junior Member
    το εχω σκεφτει αλλα κατι με κραταει να μην παω..δεν πιστευω οτι μπορει καποιος τριτος και ποσο μαλλον αγνωστος να με βοηθησει..Μονο και μονο απο την σταση μου σιγουρα θα αποτυχει η θεραπεια..δεν ξερω νιωθω μπερδεμενη..

Member
    Σε καταλαβαινω τοσο πολυ..... Δεν τελειωνει ποτε....!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by hope25 View Post
    το εχω σκεφτει αλλα κατι με κραταει να μην παω..δεν πιστευω οτι μπορει καποιος τριτος και ποσο μαλλον αγνωστος να με βοηθησει..Μονο και μονο απο την σταση μου σιγουρα θα αποτυχει η θεραπεια..δεν ξερω νιωθω μπερδεμενη..
    Ρε συ μην κρινεις a priori!! Δοκιμασε το κ αμα δεν δεις αποτελεσμα σταματας! Πως ξερεις οτι κατι δεν θα πετυχει αμα δεν το προσπαθησεις?? Give it a chance σε παρακαλω!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fatpig View Post
    Σε καταλαβαινω τοσο πολυ..... Δεν τελειωνει ποτε....!!!
    Καταρχην μην αυτοταμπελωνεσαι κ αλλαξε νικνειμ.. Δεν σε πιεζω στο λεω για το καλο σου.. Επισης το οτι "δεν τελειωνει ποτε" μην το λες διοτι υπαρχουν ατομα π το χουν ξεπερασει, ΑΛΛΑ μεχρι να φτασουν να το ξεπερασουν εχουν περασει ακραιες καταστασεις, κ μεσα σ αυτα τα ατομα ειμαι κ εγω .. Ανοιξε ενα θεμα δικο σ να μιλησουμε κ αμα μπορω να σε βοηθησω εστω κ λιγο εχει καλως...

Junior Member
    Καλησπέρα σε ολους!διαβαζοντας τα μηνυματα σας νομιζω οτι διαβαζω τη ζωη μου!Τα ιδια συναισθηματα ακριβως μετα απο καθε επεισοδιο.φετος μετα απο 12 χρονια για πρωτη φορα σε φυσιολογικα κιλα.1,75 υψος με 67 κιλα.33 κιλα λιγοτερο απο τοτε που ημουν 20 ετων.και παρολαυτα ξανα επεισοδια υπερφαγιας!!!!!σταματαει ποτε?νιωθω τοσο απελπισμενη ωρες ωρες.....

Junior Member
    Η ζωη μου περναει και γω ασσχολουμαι με αυτο το θεμα συνεχεια!!!!!το φαγητο,το σωμα μου.....εμμονη! νιωθω οτι χρειαζομαι βοηθεια!!!!!!

Senior Member
    νιωθεις οτι χάνεις τον ελεγχο με το φαγητο? ποτε γινονται τα υπερφαγικα?οταν εισαι στεναχορημενη? σου έχω στειλει και προσωπικο μυνημα, πανω δεξια!
    [I][COLOR="#800080"]δεν γυρεύω μήτε το σταμάτημα.....
    μήτε το γύρισμα προς τα πίσω....
    γυρεύω το νου, την ευαισθησία και το κουράγιο
    των ανθρώπων που προχωρούν μπροστά!!!!!![/COLOR][/I]

Junior Member
    πιστη μου δεν νιωθω απλα οι τον χανω τον ελεγχο!τον χανω πραγματικα!καταναλωνω απιστευτες ποσοτητες φαγητου σε σημειο που νιωθω οτι θα παθω!δυσφορια,κρυος ιδρωτας,αναγουλα κλπ.....οχι απαραιτητα οταν ειμαι στεναχωρημενη....αν και η προσωπικη μου ζωη ειναι ανυπαρκτη....το θεμα μου με τα κιλα νομιζω οτι με εχει επηρεασει σε ολα......γιατι δεν μπορω να διαβασω το μηνυμα σου?κανω κατι λαθος μηπως?σε ευχαριστω παντως που μου απαντησες!

Junior Member
    hi mania καλωσηρθες!!Αφου καταφερες να αδυνατησεις γιατι ξανακυλησες??Ποσο καιρο ειχε να σε πιασει?Και εγω αντιμετωπιζω θεματα με την υπερφαγια και απο οτι εχω καταλαβει σε ολα φταιει το γεγονος οτι εχω ενα κολλημα με την εμφανιση μου..αλλα το μονο που καταφαιρνω ειναι να την καταστρεφω ολο και περισσοτερο.Στο παρελθον εχω αδυνατισει πολλες φορες αλλα τωρα μου φαινεται ακατορθωτο..

Junior Member
    καλημερα hope25!δεν μπορω να προσδιορισω γιατι το κανω....ειχε να με πιασει 6 μηνες......ειναι τελειως αυτοκαταστροφικο να πετυχαινω ενα αποτελεσμα και να ξανακανω τα ιδια :( ....και γω κολλημα τεραστιο με την εμφανιση μου.....δεν ξερω πως μπορει να αλλαξει αυτο!ειναι καποιος στο φορουμ που το εχει ξεπερασει τελειως? ενας ψυχολογος μπορει να βοηθησει?

Senior Member
    ο ψυχολογος βοηθαει αλλα πρεπει και εσυ να βοηθησεις τον εαυτο σου!!!!!εγω βοηθήθηκα με βιβλια και με κπ συνεδριες σε ψυχολογους..
    [I][COLOR="#800080"]δεν γυρεύω μήτε το σταμάτημα.....
    μήτε το γύρισμα προς τα πίσω....
    γυρεύω το νου, την ευαισθησία και το κουράγιο
    των ανθρώπων που προχωρούν μπροστά!!!!!![/COLOR][/I]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast