ο δικος μου χωρισμος.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79
    Σημερα εζησα παραλογη κατασταση .. Μ παρακαλεσε ν βρεθουμε κ πηγα.. Για ν μου πει πως πρεπει ν ηρεμησω κ ν εχουμε μια σωστη επαφη για ν μη χαθουμε κ ν παρω χαμπαρι πως καθε βραδυ ειναι μ αλλη..
    κι αν βρείς κάτι μια φορα εμάς να σου θυμίζει
    κόψτου αμέσως τα φτερά καθόλου μην ελπίζει..

Senior Member
    Γτ δε τον ρωτάς τον ίδιο το λόγο που δε θέλει να είσαστε μαζί αποκλειστικά, εφόσον σου χει δείξει κ κάποια καλά δείγματα στο παρελθόν, πέρα απο τις ερωτικές συνευρέσεις? Τι του λείπει δηλαδή, τι του πάει στραβά.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Γτ δε τον ρωτάς τον ίδιο το λόγο που δε θέλει να είσαστε μαζί αποκλειστικά, εφόσον σου χει δείξει κ κάποια καλά δείγματα στο παρελθόν, πέρα απο τις ερωτικές συνευρέσεις? Τι του λείπει δηλαδή, τι του πάει στραβά.
    Υποστηριζει πως δν εχει ασχοληθει με καμια οπως μαζι μ, πως δν ταιριαξε με καμια ετσι αλλα μετα απο τοσα χρονια κ τοσο στανη επαφη, επηλθε κορεσμος.. Οπως σ ολους τους ανθρωπους. Τ τελειωσε τ ερωτικο μαζι μ

Senior Member
    Quote Originally Posted by sadnesss View Post
    Σημερα εζησα παραλογη κατασταση .. Μ παρακαλεσε ν βρεθουμε κ πηγα.. Για ν μου πει πως πρεπει ν ηρεμησω κ ν εχουμε μια σωστη επαφη για ν μη χαθουμε κ ν παρω χαμπαρι πως καθε βραδυ ειναι μ αλλη..
    ναι μωρε, μη χαθειτε, κριμα τετοια επαφη...
    Δεν ξερω αν περιμενεις καποιες συμβουλες η θελεις μονο να πεις καπου τον πονο σου για την απογοητευση που βιωνεις.
    Νομιζω το δευτερο κυριως, γιατι οσον αφορα το πρωτο, τα περισσοτερα τα ειπες μονη σου σε προηγουμενα ποστ.
    Αυτος, παρτακιας- ξεπαρτακιας, μια χαρα την περναει για τα δικα του τα μυαλα. Εσυ όμως?
    Πως αποφασισες να μπλεξεις ετσι βρε κοπελα μου?
    Ενας παντρεμενος/δεσμευμενος, εξ ορισμου θα σε δουλεψει! το γραφει στο manual, Πώς το λενε!
    Μονο αν δεν εχεις αισθηματα κι εχεις κατανοησει και αποδεχτει την θεση σου, μπορεις να επιβιωσεις σαν δευτερη η τριτοτεταρτη. Αν τραβας ζορι για τον άλλο και θα θελες σχεση κατά βαθος, εχεις καταστραφει…
    αυτος, εννοειται ότι δεν εχει αισθηματα και σε θεωρει αναλωσιμη (το γραφει κι αυτό, στο manual).
    Αν εσυ η ιδια αποφασιζεις, για οποιους δικους σου λογους, να ζεις σαν «δευτερη» όπως λες, με τα αποφαγια μιας αλλης, νομιζεις ότι θα σε σεβαστει αυτος?
    Αυτος και κάθε τετοιος τυπος, θεωρει ότι ξερεις πολύ καλα τι κανεις πηγαινοντας με έναν δεσμευμενο κι ότι δεν εχεις κανενος ειδους δικαιωμα επανω του.
    δεν νοιωθει υπολογος απεναντι σου, σε κατι, κι όταν σε παρατησει, ουτε θα γυρισει να κοιταξει πισω του, να το θυμασαι αυτο.
    Σιγουρα δεν το σκεφτοσουν ετσι όταν το αποφασισες. Το διαπιστωσες με τον σκληρο τροπο. Δυστυχως..
    Λες ότι δεν εισαι αρκετα ωραια για να εισαι πρωτη στην ζωη ενός ωραιου ανδρα.
    Για κοιτα γυρω σου. Οι γυναικες που εχουν ωραιους και αξιολογους ανδρες που δεν ξεκολλανε από πανω τους, είναι ολες μοντελα? Δε νομιζω. Το μονο κοινο τους χαρακτηριστικο είναι ότι αγαπουν τον εαυτο τους και τον αξιολογουν πρωτες απ ολους οι ιδιες, σαν νο1. Ουτε 2, ουτε 122.
    Οσο σεβεσαι εσυ τον εαυτο σου, τοσο θα σε σεβαστει κι ο άλλος. Περισσοτερο, δεν γινεται.
    Λες καπου, πως ό,τι κι αν εχει γινει, εχεις πολλα θετικα αισθηματα γιαυτον ακομα.
    Δεν εχεις θετικα αισθηματα γι αυτόν καλη μου. Εχεις αρνητικα για τον εαυτο σου.
    Πιστευεις ότι κατά βαθος σου αξιζει αυτό που παθαινεις, γι αυτό δεν ξεκολλας.
    Κι είναι κριμα. Λυπησου τα νιατα σου και μην ξοδευεσαι.

ποσο πολυ μ αρεσε αυτο π μου γραφεις...ισως και ναναι ετσι και ναχεισ δικιο...δεν ξερω τι μου συμβαινει κ γιατι το αφηνω να με στοιχειωνει τοσο πολυ...ελπιζω σιγα σιγα να μου φυγει ολο αυτο απο μεσα μ..ακουσα απτο στομα του τις πιο ασχημες κουβεντες..και νομιζω πως εγω δν θαχω αλλες καλεσ γι αυτον απο δω και περα..μακαρι ναναι καλα αλλα μακρια μ..κ καπως θα τα καταφερω κ γω..ελπιζω!!

Senior Member
    Ακουσες απ αυτον τις πιο ασχημες κουβεντες? Τι εννοεις? Τωρα που βγηκατε?

Χτες π τον ειδα.. Μου ειπε ασχημα πραγματα κ αναφεροταν σ αυτες π πηγαινει μαζι τους στο ποσες εχει κ πως εγω τον απογοητευσα με τη συμπεριφορα μου

Senior Member
    ποσο πολυ μ αρεσε αυτο π μου γραφεις...ισως και ναναι ετσι και ναχεισ δικιο...δεν ξερω τι μου συμβαινει κ γιατι το αφηνω να με στοιχειωνει τοσο πολυ...ελπιζω σιγα σιγα να μου φυγει ολο αυτο απο μεσα μ..ακουσα απτο στομα του τις πιο ασχημες κουβεντες..και νομιζω πως εγω δν θαχω αλλες καλεσ γι αυτον απο δω και περα..μακαρι ναναι καλα αλλα μακρια μ..κ καπως θα τα καταφερω κ γω..ελπιζω!!
    Sadnesss....προς τι τόση sadness;
    υπάρχει περίπτωση, αυτό το οποίο σου συμβαίνει και χαλάς τόση φαιά ουσία για ένα γκόμενο, να είναι ότι επί της ουσίας δε σου συμβαίνει τίποτα άλλο για να σε ταρακουνήσει και να καταλάβεις ότι ειδικά στην ηλικία σου, μια λάθος επιλογή σε σχέση δε σημαίνει τίποτα.
    Δώσε στο πρόβλημα την πραγματική του διάσταση...και δε στο λέω τώρα με επικριτική διάθεση ή για να υποτιμήσω αυτό που νιώθεις αλλά γιατί πραγματικά, τα γκομενικής φύσεως ζητήματα δεν αξίζουν τόσο κάψιμο.
    όταν με ρίχνουν τέτοια θέματα, κοιτάζω γύρω μου...και τότε βλέπω την πραγματική sadness..και ο μικρόκοσμος αυτός με τα χαζοθέματα που μου αδειάζουν τον εγκέφαλο, αρχίζει και συρρικνώνεται, μέχρι που χάνεται.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Quote Originally Posted by void View Post
    Sadnesss....προς τι τόση sadness;
    υπάρχει περίπτωση, αυτό το οποίο σου συμβαίνει και χαλάς τόση φαιά ουσία για ένα γκόμενο, να είναι ότι επί της ουσίας δε σου συμβαίνει τίποτα άλλο για να σε ταρακουνήσει και να καταλάβεις ότι ειδικά στην ηλικία σου, μια λάθος επιλογή σε σχέση δε σημαίνει τίποτα.
    Δώσε στο πρόβλημα την πραγματική του διάσταση...και δε στο λέω τώρα με επικριτική διάθεση ή για να υποτιμήσω αυτό που νιώθεις αλλά γιατί πραγματικά, τα γκομενικής φύσεως ζητήματα δεν αξίζουν τόσο κάψιμο.
    όταν με ρίχνουν τέτοια θέματα, κοιτάζω γύρω μου...και τότε βλέπω την πραγματική sadness..και ο μικρόκοσμος αυτός με τα χαζοθέματα που μου αδειάζουν τον εγκέφαλο, αρχίζει και συρρικνώνεται, μέχρι που χάνεται.
    Το ξερω πως αναλωνομαι σ κατασταση π ηταν καμμενο χαρτι εξ αρχης. Ξερω πως δν αξιζει τον πονο τα δακρυα κ την αγαπη μου.. Κ εκει που ειναι ολα καλα, παντα ερχεται στη σκεψη μου κ ποναω.. Αλλοι χανουν δικους τους ανθρωπους απο θανατο κ τα καταφερνοφν καλυτερα απο μενα π στην τελικη εχασα καποιον π με κοροιδευε.. Κ πλεον δν ξερω γτ λυπαμαι πιο πολυ.. Που τον εχασα κ μ παρατησε( δν τον ειχα κ ποτε) η που πιστεψα στις βλακειες κ τ ψεματα τ κ εγινα τ μεγαλυτερο θυμα τ;

Senior Member
    Εσυ σε ποια σημεια τον απογοητευσες με τη συμπεριφορα σου? Τι σου ειπε?

Εσυ σε ποια σημεια τον απογοητευσες με τη συμπεριφορα σου? Τι σου ειπε?
    Επειδη γκρινιαζα οταν αρχισα ν καταλαβαινω για αλλες.. Επειδη δν δεχτηκα ηρεμα κ εγωιστικα τον χωρισμο μας, επειδη δν δεχομαι να χουμε μια επαφη.. Επειδη οταν μ εκλεινε τ κινητο σδ μουτρα τ εστελνα μηνυματα.. Επειδη περασα καποια προβληματα υγειας απτο χωρισμο κ μετα κ τα ξερει..

Senior Member
    Μαλιστα. Τι αλλο σου ειπε λοιπον κ πως το κλεισατε?

Μαλιστα. Τι αλλο σου ειπε λοιπον κ πως το κλεισατε?
    Ειπε πως αχει αλλες πολλες κ πως περναει τελεια κ να τ παρω χαμπαρι.. Ασχημα τ κλεισαμε, εφυγα τρεχοντας μονη μ

Κλαιω συνεχεια..

Κλαιω συνεχεια..
    Έλα μπες μέσα στην αγκαλιά μου που έχει λίγη ζεστούλα να ξεκουραστείς βρε από το κλάμα...

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast