Results 646 to 660 of 933
-
16-11-2012, 08:35 #646
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
Το κολπο το ξερω κι εγω ειναι το αγχος και ο φοβος που "συμπηκνωνεται" και πρεπει καπου να τον "αδειασεις". Το εκανα ιδιως την περιοδο που ειχα παθει εντονη αγχωδη διαταραχη
Αν καταλαβα καλα καποιος μ******* που λεει κι ενας φιλος εχει δευτερα κλειδια ή εχει βγαλει... Αλλη υποθεση ειναι ο δευτερος που του πηραν 50αρικο να σε πηρε τηλεφωνο ωστε να καλυψει τον κ@λο του οτι εχασε και αυτος δηθεν λεφτα. Εχω ζησει τετοιες γαμημενες καταστασεις στον στρατο και σε ενα συλλογο που τον "αυτοδιαχειριζομασταν" καποτε , γαμησε τα για εναν μακακα δημιουργουνται ηλιθιες καταστασεις και μπορει να μπλεξεις κι εσυ χωρις να εχεις σχεση. Απο ολα οσα εγραψες πιο πολυ με πειραξε που το ολο θεμα σε "πειραξε" ψυχολογικα ακομα και στον υπνο σου.Δηλαδη να εχεις τα ζορια σου και να συμβαινουν διαφορες μακακιες (που μπορουσε να μη συμβουν) και να σε χαλανε...
Καιρο ειχα να δω το "κλαπς" απο τοτε που διαβαζα μικυ μαουςΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
- 16-11-2012, 09:13 #647
Soutsi Κι επειδη με εχει πιασει το "επαναστατικο" μου αυτη τη περιοδο παρε εναν Manu Chao
http://www.youtube.com/watch?v=2-1P68DlVZoΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
17-11-2012, 07:16 #648
Δεν ξέρω Τούτε τι παίχτηκε, αν κ υποψιάζομαι για κάποιον. Χθες που έλειπα έκαναν meeting, θα πάω σήμερα με το καλό κ θα δούμε τι θα γίνει. Το πρόβλημα τώρα διογκόθηκε, ΔΕΝ θελω να πάω αύριο Κυριακή στην δουλειά!
Οχι , οχι δεν είναι απο τεμπελιά, με έπιασαν πάλι οι φόβοι μου....
Επειδή ολα τα μαγαζιά θα ναι κλειστά λόγω Κυριακής κ επόμεα νδεν θα ναι κανένας συγγενής στην πόλη, ή εν πάσει περιπτώσει ελαχιστοποιούνται κατα πολύ αυτοί που θα ναι διαθέσιμοι... Και η φάση είναι οτι αναμένεται κόσμος, για αυτό κ δουλεύω Κυριακή.
Αχ τι θα κάνω. Καταραμένο άγχος. Ενα ολόκληρο ζάναξ θα πάρω σήμερα στο πήγαινε, προφανώς δεν είμαι καλά.
Θα μιλήσω ειλικρινά στην συνάδελφο για αύριο, δεν μπορώ!!! Με έχω απόλυτα ικανή να πάω αύριο κ να φύγω μέσα στην πρώτη ώρα απο το άγχος. Είναι κ η φάση με την κλοπή κ το οχι καλό κλίμα κάτω στην ρεσεψιόν... Έπεσαν ολα μαζί.
Τι να πω, συγνώμη που σας κουράζω, απλά έχω ανάγκη αληθινής αυτοέκφρασης γμτ...
Εύχομαι να πάνε ολα καλά
Καλή μας ημέραΚανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797
17-11-2012, 17:41 #649
Soutsi anything new?. Blue where are you?
Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
20-11-2012, 08:28 #650
Καλημέρες
η τελική κατάληξη ήταν να οδηγήσει απο πίσω μου ο μπαμπάς μου, κ έτσι ηρέμησα κάπως. Δυστυχώς βοήθησαν πάλι οι άλλοι, δεν μπόρεσα μόνη μου να το κοντρολάρω, αλλά τουλ πήγα...
όσο για την φάση με τις κλοπές δεν βρέθηκε απάντηση φυσικά, προς το παρόν κανείς δεν μου χει πεί τπτ, ούτε καν σε επίπεδο υπόνοιας.
Δεν ξέρω αν βρούν ευκαιρία τώρα μέσα στην εβδομάδα που δεν θα χουμε κίνηση να με ξεμοναχιάσουν για να να μου πουν κάτι.
Εχω ηρεμήσει η αλήθεια είναι.
Να είστε καλά, καλή μας ημέραΚανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
20-11-2012, 09:12 #651
Soutsi, αγχώνεσαι παρα πολύ, για πραγματα που άλλοι στη θεση σου θα τα αφηναν ακομα και απαρατηρητα. Εσύ το 5 με 10% που ειναι φυσιολογικο το κανεις στη σκεψη σου 90%. Αμα γι αυτα αγχωνομαστε τοσο, για τα πιο μεγαλα, δλδ για δυσκολες αποφασεις στη ζωη και ρίσκα εκεί ειναι που παθαινουμε τις μεγαλες κρισεις πανικού. Προσπαθησε όσο μπορεις να τα αντιμετωπιζεις εκλογικευοντας τα, αφαιροντας την υπερβολη και βαζοντας τα στις αληθινες τους διαστασεις. Ετσι το αγχος μειωνεται όπως και ο κίνδυνος να κανεις λάθη. Επειδη αμα σου πεσει η ψυχολογια σε κατι αυτο επηρεαζει και όλα τα υπόλοιπα που κανεις.
γιάννης
20-11-2012, 12:12 #652
καλημέρα!Χαίρομαι πάρα πολύ που σας ανακάλυψα.Είμαι στην φάση που πέρασα μια κρίση πανικού και μου έχει μείνει πολύ άγχος και φόβο ,όχι συνέχεια, αλλά αρκετά έντονα,σε σημείο που να απελπίζομαι ευτυχώς όμως προσωρινά. Είναι πολύ ενθαρρυντικό για μένα που νιώθω ότι δεν είμαι μόνη μου και που υπάρχουν και άλλοι που νιώθουν τα ίδια!!
24-11-2012, 16:54 #653
Εισαι στο σωστο φορουμ!
Ο,τι θες εδω ειμαστε οπως βλεπεις μεγαλο παρεακι και αγαπημενο :)
Παιδια χαθηκα γιατι μου ειχαν κοψει το τηλεφωνο για μια εβδομαδα...
Στερητητικο επαθα!
Τουλαχιστον διαβασα τα βιβλιαρακια μου.
Διατροφη ολα καλα :)
Περπατημα τα ιδια! Σουπερ μετα η σεροτονινη!
Βεβαια δεν ειμαι στα καλυτερα μου επειδη ειμαι μεσα ολη μερα εκτος απο οταν περπαταω.
Η λατρεια ακολουθει τη διατροφη αλλα οχι πολυ πιστα... Τις προαλλες πηγαμε σε εναν φουρνο και πηρα ενα τοστακι με κοτοπουλακι, μαρουλακι και τετοια υγιεινα και το τερας πηρε μια γκουμουτσα κις λωραιν τρια δαχτυλα παχυ!
Βεβαια για να παρηγοριεμαι και για να την κραζω της λεω οτι οταν το καλοκαιρι εγω θα ειμαι κορμαρα και ολη η παραλια θα με ζαχαροκαμαρωνει, εκεινη θα κρυβεται κατω απο την ομπρελα!
Οχι οτι παιρνει χαμπαρι... Μας αρεσει το νοστιμο φαγακι ρε παιδι μου!
Εχω παρατηρησει τα εξης απο οταν αρχισα να τρεφομαι σωστα.
Η διαθεση μου ειναι σταθερη και συνηθως καλη, το εντερο μου λειτουργει περιφημα (ναι κι εγω χαιρομαι που το μοιραστηκα αυτο μαζι σας), η λιμπιντο μου εχει ανεβει και για καποιο λογο μιλαω πιο δυνατα (!!).
Α! Αφεψηματα!
Ο,τι να'ναι!
Διουρητικα, γευστικα και ανεβαστικα!
Μου λειψατε παλιοπαιδα!
25-11-2012, 09:20 #654
Που είσαι εσύ! Ρε συ ενα βήμα πριν την Νικολλλιούλη είμασταν :P Σε πεθυμήσαμε βρε χαζό! Πολύ κιόλας!
Χαίρομαι που αρχίζουν κ στρώνουν τα πράγματα!!! Χαίρομαι διπλά γιατί είσαι παράδειγμα οτι η γυμναστική παράλληλα με την σωστή διατροφή είναι το καλύτερο φάρμακο που θα δεχθεί ποτέ ο οργανισμός μας! :)
Σφίζεις απο υγεία κ σκάς απο ενέργεια! Εξού κ οτι μιλάς μιλάς δυνατά άθελα σου.
Αχ πολύ χαίρομαι!
Μπράβο μπράβο! :rolleyes:Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
25-11-2012, 15:32 #655
Με την ευκαιρια της επιστροφης της Μπλου ζητησα απο μια φιλη μου να της πει ενα hi... Την λενε Angela Gossow τραγουδιστρια των ARCH ENEMY death metal group. Παραθετω το σχετικο βιντεο και παρακαλω απομακρυνεται τα παιδια , τα σκυλια και τα γατια σας. Και γ@μω τους χεραιτισμους...Oh my god i am in love...:D
http://www.youtube.com/watch?v=ubHOHi9Bzug&feature=related
Δεν ακουω death metal και τετοια , παλιοροκας ειναι η αφεντια μου, το βιντεο το πετυχα κατα τυχη στο γιου τουμπ. Παντως ειναι ωραια γκομινα αν κρινω απο το σαιτ της
http://en.wikipedia.org/wiki/Angela_GossowΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
25-11-2012, 19:07 #656
Αει σιχτιρ! Σα να ξεροχαλιαζεται ο οξαποδω κανει!
25-11-2012, 19:18 #657
Τι να το κανεις που ειναι ωραια γκομινα αμα σου μιλαει και σου φευγουνε τα τσισα;
26-11-2012, 17:32 #658
:D ε μα ναι ρε συ toute!!!
Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
02-12-2012, 10:29 #659
Καλημέρα αγαπητοί μου
Σήμερα θα θελα να μοιραστώ μαζί σας μια ταινία που την περίμενα πολύ καιρό και την οποία είδα τελικά χθές.
Η ταινία λέγεται De rouille et d'os - ναι είναι Γαλλική- και παίζει η αγαπημένη μου ηθοποιός ever Μαριόν Κοτιγιάρ. (Rust and Bone 2012 ο Αμερικάνικος τίτλος)
http://www.imdb.com/title/tt2053425/
Η ταινιά συγκαταλέγεται σε αυτό που θα χαρακτηρίζαμε ελληνιστί ως κοινωνική, κ δεν έχει καμία σχέση φυσικά φυσικά με τις χολιγουντιανές πατέντες που κυκλοφορούν. Η ερμηνεία των ηθοποιών είναι σούπερ κ το περιεχόμενο της φανταστικό.
Η Κοτιγιάρ είναι ενα πλάσμα που αν ποτέ την συναντούσα απο κοντά θα υποκλινόμουν χωρίς πολύ πολύ σκέψη, θα μου βγαινε αντανακλαστικά, ενδεχομένως θα έπεφτε κ κανένα δάκρυ, χαράς σύγχισης ποιός ξέρει, απο το δέος που θα με καταλάμβανε υποθέτω.
Χθές ολη την ημέρα ήμουν σκεφτική... Περιτριγυριζόμουν απο τόσα άτομα κ όλοι περίμεναν απο μένα το χαμόγελο της crest όπως συνήθως συμβαίνει, να μεταδίδω το γέλιο σε όλους κ να γεμίζω τον χώρο απο την γνωστή δόση μλκίας που με διαπερνά.
Μπα... λίγοι είναι αυτοί που συνηδητοποιούν πόσο συναισθηματικό άτομο είμαι, πόσο ευερέθιστη γίνομαι κ είμαι απο τις δονήσεις του περιβάλλοντος μου, ίσως κ αυτός είναι ενας ακόμη λόγος που το στρές με καταβάλει, και οι πανικοί εκδηλόνονται αυτόβουλα και καταλυτικά.
Εντάξει θα μου περάσει, μια μικρή εναλλαγή διάθεσης ήταν, αλλά οι σκέψεις κ τα όνειρα άρχισαν πάλι να τροφοδοτούνται. Αυτό ήταν μια μικρή ώθηση στο να πάλι δίαιτα όσο πεζό κ αν ακούγεται, να πάω επιτέλους στην ρημαδοπροπόνηση, να αλλάξω χρώμα στα μαλλιά μου να να να... Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που αντικρύζω πραγματική ομορφιά, με κάνει να θέλω να βελτιωθώ.
Επιστρέφοντας στην αφετηρία της όλης σκέψης, σας ξαναπροτείνω να δείτε αυτήν την πολύ ωραία ταινια, θα γεμίσει με συναίσθημα ενα ίσως ρουτινιασμένο απόγευμα. Μπορώ αν θέλετε να στείλω συνδέσμους σε π.μ. για να την κατεβάστε, αλλά αν πάλι δεν είστε γνώριμοι με την διαδικασία, κυκλοφορεί πλέον στα βίντεοκλάμπ κ μάλιστα σε bluray αν κάποιος επιθυμεί.
Α ναι το ξέχασα... αν καταφέρετε κ την δείτε, διαβάστε μετά την κριτική της Κέϊτ Μλάνσετ - άλλη κορυφαία ηθοποιός- για την συνάδελφο της Μαριόν Κοτιγιάρ στην συγκεκριμένη ταινία, με αφορμή ενα άρθρο περιοδικού. (Μην το διαβάστε αν δεν δείτε πρώτα την ταινία κ γενικά μην διαβάσεστε σχόλια κ περιγραφές θα σας χαλάσουν το στοιχείο της έκπληξης).Παναθεμά την γράφει καταπληκτικά...τόσο καλά που δεν θα πίστευα οτι αυτό το κείμενο το χει γράψει ηθοποιός. Το άρθρο της είναι τόσο μα τόσο ακριβές για την ταινία, μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση!
http://flix.gr/news/h-keit-mplanset-...rion-koti.html
Τα φιλιά μου, καλή μας ΚυριακήΚανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
03-12-2012, 23:33 #660
Thank you dear :)
Χαρα μας να ανακαλυπτουμε ταινιες που μας συγκλονιζουν!
Η δουλεια ολα καλα;
Εκτακτο συμβαν: Σταματησα να ειμαι πολυ υπερηφανη για τον Σαμ και το ποσο εξυπνος ειναι γιατι σημερα εκανε εμετο 3 φορες και εβγαλε 3 λαστιχακια για τα μαλλια. Speachless.