πρωην που απειλει με απεργια πεινας..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

πρωην που απειλει με απεργια πεινας..

Γεια,
    πριν μερικους μηνες γνωρισα μια κοπελα (Α) και εχουμε μια ομορφη σχεση. Ειχε χωρισει μερικους μηνες πριν τη γνωρισω με εναν ( καθηγητη 32 χρονων (Β)) και ο Β ενω ηθελε να την παντρευτει, εκεινη δε τον ηθελε γιατι δε την καλυπτε ενω με τα λεφτα που ειχε σιγουρα μπορουσε να της προσφερει μια πολυ ανεμελη ζωη. Χωρισανε λοιπον, την γνωρισα, τα φτιαξαμε. Εκεινος την ειχε βοηθησει να τη δεχτουν σε ενα πανεπιστημιο επισης.
    Απο τοτε ο Β προσπαθει με καθε τροπο να την κερδισει πισω και ενω την βριζει και της κανει πλυση εγκεφαλου ( κατα την αποψη μου ) οτι ταχα του χρωσταει ολη της τη ζωη γιατι εκεινος της εχει προσφερει την θεση στο πανεπιστημιο, παρα πολλα αλλα και την αγαπαει παρα πολυ, εκεινη εχει ξεκαθαρισει οτι δε τον θελει κ οτι με γνωρισε αφου ειχαν χωρισει ( πραγμα που δεν εχω λογο να πω ψεματα ). Εκεινος ομως συνεχιζει, εχει αρχισει να ψαχνει το παρελθον μου και με παρουσιαζει με οσο πιο ασχημο τροπο γινεται, εκεινη δεν του αντιμιλαει για να μη τον στεναχωρεσει επειδη εχει πειστει οτι τον στεναχωρησε με το χωρισμο. Επισης μου εχει πει να μη μιλαω στον Β πραγμα που σεβομαι παρολο που νευριαζω. Ο Β προσφατα ειπε οτι αρχιζει απεργεια πεινας ( και θα το κανει) ωσπου να του δωσει μια 2η ευκαιρια ενω την προηγουμενη βδομαδα επιδεινωθηκε το ελκος του και εκανε εξετασεις για καρκινο λεει. Κανει εμετο συνεχεια και οι φιλοι του παιρνουν τηλεφωνο την Α για να την πεισουν. Εκεινη απο'τι καταλαβαινετε ειναι στη μεση νιωθει πιεσμενη και παρα πολυ χαλια, ομως δε κανει και τιποτα γιαυτο..αυτο της λεω..μου απανταει δε δινω σημασια παρολο που ενοχλειται...

Το προβλημα μου ειναι οτι δε μπορω να ελεγξω τα νευρα μου και μαλωνουμε ενω μου εχει πει κατηγορηματικα οτι με αγαπαει και οτι και να μην υπηρχα δε θα γυρνουσε στον Β ( ειναι σπανιος και ειλικρινης ανθρωπος η Α, θα ελεγα κ αφελης ομως) . Νευριαζω χαλιεμαι και αρχιζουν τα δικα μου προσωπικα θεματα που δεν ξερω αν υπαρχει λογος να αναφερω. Σκεφτομαι οτι την αγαπαω αλλα δε μπορω αλλο αυτη την κατασταση.. Εχω και εγω μια διπλωματικη που εχω να κανω τωρα και δε μπορω να χανω ωρες και μερες πια..υπαρχει αραγε κατι που μπορω να κανω περα απτο να αφησω να περασει ο θυμος ή οτι αλλο επιχειρησει να κανει ο Β? Ξερω οτι μπορω να φυγω απο αυτη τη σχεση αφου με χαλαει αλλα δε θελω να φυγω γιατι την αγαπαω και μου προσφερει πολλα..
    Προσπαθω να της πω οτι δε του χρωσταει τη ζωη της και στην τελικη να φυγει απτη θεση που εχει στο πανεπιστημιο για να κερδισει την ελευθερια της.. Ο Β ειναι πανουργος και εκεινη ευκολοπιστη νομιζω..ζηλευω χωρις να υπαρχει λογος αλλα δε μπορω να το σταματησω..

Senior Member
    O πρωην της ειναι χειριστικος και προσπαθει να την να νιωσει τυψεις . Κανονικα δεν θα επρεπε να του μιλαει.

Οπως επισης δεν θα επρεπε να ζηταει ρουσφετια απο τον πρωην της , αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Senior Member
    Συμφωνω με οσα λες και εννοειται οτι δε θα επρεπε να ζηταει ρουσφετια απο τον πρωην της. Εχει αλλαξει παρα πολλες δουλειες η κοπελα και δε θα ειχε προβλημα να εβρισκε μονη της δουλεια. Το θεμα ειναι οτι οντως τη βοηθησε εκεινος ενω ειχαν χωρισει και ενω την ειχα γνωρισει και δε την απετρεψα γιατι δε φανταζομουν οτι θα γινοταν αυτο το πραγμα, δεν εχω δει καν τον πρωην της. Τωρα βεβαια της εχω πει να τα παρατησει αλλα δε θελει και ζει στο φοβο. Δε λεω οτι φταιει μονο ο Β για οτι εχει γινει αλλα τουλαχιστον εγω ή εμεις το παραδεχομαστε.. θα μου πεις απο ενα σημειο κ μετα αν δε κτλβαινει ο αλλος απλα φευγεις.

Senior Member
    Παντως λεφ πιστευω πως πραγματικα πρεπει να βρει τροπο να διωξει οριστικα τον πρωην της απο την ζωη της.
    Ενας ανθρωπος που μετα απο εναν χωρισμο απειλει με αυτοκτονια , απεργια πεινας και κατηγορει την πρωην του για την υγεια του , μπορει να γινει επικινδυνος .
    Καλο θα ειναι να παρετε τα μετρα σας .
    Οσο για εσενα , δεν σε βρισκω πουθενα παραλογο . Ειναι λογικο να σκεφτεσαι και να νιωθεις ετσι ..
    Προσπαθησε να το συζητησεις παλι με την κοπελα σου και να της εξηγησεις γιατι θεωρεις πως η επικοινωνια με τον πρωην της πρεπει να διακοπει.

Senior Member
    Θα ειμαι μαντης κακων οιωνων φιλε....πρεπει να δρασεις πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ εξυπνα....και ωριμα. Ποσο καιρο τα ειχε με τον προφεσορα της μακακιας??

Senior Member
    2,5 χρονια
    τωρα σκεφτεται η φιλη μου να παει να του συμπαρασταθει και να του εξηγησει απο κοντα οτι εχουν τελειωσει .. την εμπιστευομαι το ξερω απλα θα περασω πολυ ασχημα οσο θα το σκεφτομαι οτι ειναι εκει και δε ξερω τι αποτελεσμα θα εχει σε αυτον.. δε νομιζω να καταλαβει τιποτα, απτα γραπτα του η συναισθηματικη του νοημοσυνη ειναι αντιστροφος αναποδη της κανονικης του..γιατι εχει πολλες δημιοσιευσεις ( χαιρω πολυ θα μου πεις κ συμφωνω) αλλα επισης κ διακρισεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Θα ειμαι μαντης κακων οιωνων φιλε....πρεπει να δρασεις πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ εξυπνα....και ωριμα. Ποσο καιρο τα ειχε με τον προφεσορα της μακακιας??
    Όχι Κεράσι! Συνήθως αυτά τα άτομα μένουν στα λόγια τα μεγάλα.. και τις απειλές.. Τίποτα δεν θα κάνει! Χειρίζεται προς το παρόν μέχρι το κοριτσάκι να ενδώσει από φόβο!
    Συναισθηματικός εκβιασμός είναι όλο αυτό και μόνο, για να δει αν θα καταφέρει να την κάνει να λυγίσει. Κοίτα όταν την βοήθησε τότε, με το θέμα του παν/μιου, τόκανε,
    γιατί κάποια ανάγκη του ικανοποιούσε κι αυτός σίγουρα κι ίσως και γιατί κάπου αποσκοπούσε.. Αυτός δεν είναι τώρα λόγος για να συνεχίζει την απαράδεκτη συμπεριφορά του.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις