Τι σκέφτεστε; - Page 987
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 987 of 1532 FirstFirst ... 487887937977985986987988989997103710871487 ... LastLast
Results 14,791 to 14,805 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι αν τελικα δολοφονησαν τον Χριστοδουλα, και πως ανθρωπαρια σαν τον Λαυρεντιαδη δηλωνουν ψυχοπαθεις για να μη τους κλεισουν μεσα, ενω τους κανονικους ψυχοπαθεις τους κλεινουν με το παραμικρο. εξαιτιας αυτης της αδικιας πρεπει να υπαρξει καταστροφη απο τους πραγματικους ψυχοπαθεις σαν τον 20χρονο στο Κονε-κτι-κατ. γιατι αυριο μεθαυριο οταν θα τελειωσουν τα λεφτα και θα μου παρουν το σπιτι, κι εγω θα βρεθω στο δρομο και να χρωσταω χωρις λογο.

Senior Member
    Δεν υπάρχει αυτό που ζω, ούτε στον ύπνο μου δεν μπορώ να ηρεμήσω...δεν μπορεί να γίνει κάτι να τελειώνω μια και καλή;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι αν τελικα δολοφονησαν τον Χριστοδουλα, και πως ανθρωπαρια σαν τον Λαυρεντιαδη δηλωνουν ψυχοπαθεις για να μη τους κλεισουν μεσα, ενω τους κανονικους ψυχοπαθεις τους κλεινουν με το παραμικρο. εξαιτιας αυτης της αδικιας πρεπει να υπαρξει καταστροφη απο τους πραγματικους ψυχοπαθεις σαν τον 20χρονο στο Κονε-κτι-κατ. γιατι αυριο μεθαυριο οταν θα τελειωσουν τα λεφτα και θα μου παρουν το σπιτι, κι εγω θα βρεθω στο δρομο και να χρωσταω χωρις λογο.
    κανε μου μια χαρη κι αν ειναι να παρεις καποιον στον λαιμο σου, μπες μεσα στην βουλη :)

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κανε μου μια χαρη κι αν ειναι να παρεις καποιον στον λαιμο σου, μπες μεσα στην βουλη :)
    Aυτο ηθελα να του πω χτες,αλλα δεν συνεχιστηκε η συζητηση..!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Aυτο ηθελα να του πω χτες,αλλα δεν συνεχιστηκε η συζητηση..!
    για να τους πει τον πονο του εννοω φυσικα, ελπιζω να μην παρεξηγηθω :Ρ

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για να τους πει τον πονο του εννοω φυσικα, ελπιζω να μην παρεξηγηθω :Ρ
    Με ενα μπαζουκας θα προσθεσω,αλλα μην παρεξηγηθω!! :)

Senior Member
    Με ενα μπαζουκας θα προσθεσω,αλλα μην παρεξηγηθω!! :)
    χαχαχαχαχαχχααχα
    η αγαπη παντα νικαει αλλωστε, ως γνωστον ;)

Banned
    δε ξερω για ποια αγαπη ακριβως μιλατε (εκτος αν ειναι οι πολιτικοι αυτοι που αγαπατε).
    καλυτερα να πατε στο "τα παιδια παιζει" να τρολλαρετε ομως και να αφησετε ησυχο αυτο το θεμα να γραφουμε μονο τις σκεψεις μας. ετσι πιστευω θα ηθελε και η χρηστρια που το ξεκινησε (RIP whitecandle). στο mnimonio ειδικα δεν απαντω για προσωπικους λογους μη γινει mnimosino.

Banned
    δε ξερω για ποια αγαπη ακριβως μιλατε (εκτος αν ειναι οι πολιτικοι αυτοι που αγαπατε).
    καλυτερα να πατε στο "τα παιδια παιζει" να τρολλαρετε ομως και να αφησετε ησυχο αυτο το θεμα να γραφουμε μονο τις σκεψεις μας. ετσι πιστευω θα ηθελε και η χρηστρια που το ξεκινησε (RIP whitecandle). στο mnimonio ειδικα δεν απαντω για προσωπικους λογους μη γινει mnimosino.
    Ανατρουχιασα....!!

Banned
    Ανατρουχιασα....!!
    το λεω επειδη μου βγαζεις κατι αγριο και δε θελω να στη πεσω βρε χαζη. δε ξερω κι ολας τις ηλικιες σας.

Senior Member
    Και να το μπροστά μου αυτό που φοβόμουνα...

Πριν από ώρα κάποιος από γειτονική οικοδομή πήδηξε απ' το μπαλκόνι κι έπεσε στην οροφή ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου...απ' ότι είπε ο τραυματιοφορέας ζούσε...λένε ότι το έκανε λόγω χρεών...
    Όπως και να ΄χει πάντως, πέρα από το ότι είναι σίγουρα κρίμα και μακάρι να ζήσει, μου δημιουργήθηκαν πολλές σκέψεις...κυρίως από την αντίδραση των δικών του μιας και το έχω προσπαθήσει κι εγώ αν και όχι μ' αυτό τον τρόπο...δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένη...από τη μια είδα τον πόνο των συγγενών του που φαντάζομαι ότι θα ένιωθαν και οι δικοί μου σε ανάλογη περίπτωση κι από την άλλη σκέφτομαι ότι αυτό θα είναι επιτέλους λύτρωση για μένα...δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένη και σίγουρα ταραγμένη από το συμβάν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Kορίτσι, μείνε μακριά από δυσάρεστες και μαύρες σκέψεις
    και προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι.

Senior Member
    επισήμανση: κανείς δεν τρολλάρει στο "τα παιδία παίζει".
    Απλές ανθρώπινες κουβέντες ανταλλάσουμε. Θα έλεγα ότι είναι ο ορισμός της υποστήριξης μέσα στο φόρουμ.
    Όσον αφορά το σπίτι, εφόσον είναι πρώτη κατοικία δεν πρόκειται να στο πάρει κανείς, έχουν ανασταλεί οι πλειστηριασμοί και για το 2013.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    επισήμανση: κανείς δεν τρολλάρει στο "τα παιδία παίζει".
    Απλές ανθρώπινες κουβέντες ανταλλάσουμε. Θα έλεγα ότι είναι ο ορισμός της υποστήριξης μέσα στο φόρουμ.
    Όσον αφορά το σπίτι, εφόσον είναι πρώτη κατοικία δεν πρόκειται να στο πάρει κανείς, έχουν ανασταλεί οι πλειστηριασμοί και για το 2013.
    το "τα παιδια παιζει" ειναι ο ορισμος της σαβουρας κατα τη γνωμη μου. τιποτα ουσιαστικο δε λεγεται εκει (και πολλες φορες αδιαφορουν τα μελη που γραφουν για αλλα πιο σοβαρα θεματα του φορουμ), χαζες εικονιτσες και κουβεντες να περνα η ωρα. χειροτερα κι απο τσατ, κι αναρωτιεμαι πως ο Νικος επιβαρυνει τον σερβερ με ενα τετοιο θεμα, ενω εχουμε ηδη αυτο εδω και το αλλο της Κύκνου. θα μπορουσατε καλλιστα να τα λεγατε στο τσατ της Remedy ή οπουδηποτε αλλου. ειμασταν καλυτερα περσυ που δεν υπηρχε, παρα φετος.

για τα υπολοιπα δε θελω να γραψω κατι γιατι ειναι προσωπικα. θα πω μονο οτι ξανατρεχω τη πεμπτη για να χαρουν οι *******ς γιοι στην αστυνομια.

Senior Member
    ποιος ακριβως ειναι ο ορισμος για τις χαζες εικονιτσες κενουλη;οτι δεν περιλαμβανει...προσωπογραφ ια του αινσταιν;
    και ποιο ειναι το προβλημα με τις κουβεντες για να περναει η ωρα;ή μηπως πρεπει αναγκαστικα να περναει η ωρα κλαψομουνιστικα.....απο το πρωι ως το βραδυ....

αν το θεμα δημιουργει προβλημα...μπορει καλλιστα να κλειδωσει...δεν εγινε και τιποτα....η ζωη συνεχιζεται...
    περα απο αυτο...σεβαστη η γνωμη σου και δικια σου....και καλως κανεις και την λες και πραττεις και αναλογως....αλλα επειδη ολως τυχαιως συμβαινει να μην κατεχεις και την απολυτη αληθεια και γνωση για το τι οφελει και τι οχι αλλους ανθρωπους.....σεβαστο το δικαιωμα και των αλλων να ξεπεφτουν ασυστολως της σοβαροφανειας υμων.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων