Δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δεν θέλω - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 194
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marika View Post
    ...

..Βρε συ κάρρυ, για "την παράδεισο" άφηνε εμένα να τα λέω, η δασκάλα μου τα έλεγε τόσο ωραία!

...
    Πάντα είχατε μιά τάση στο copyright. Ή Εμείς ή το χάος ένα πράμα. Τα πρόβατα και τα μοσχάρια έχουν μαρκάρισμα, ...α ναί, ...και οι φιλοξενούμενοι του Άουσβιτς. Αν σκεφτείς πως το σήμα καταργήθηκε ακόμη και στα Ι.Χ, κομμάτι αναχρονιστικό μου φαίνεται.

Λογικές και τρίπλες του παρακάτω τύπου δέν με εκφράζουν

http://imageshack.us/a/img692/6697/programmerxe.jpg
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

marika marika δείξε ευγένεια και καλοσύνη για την συγχώρεση μου από την αγάπη σου, με ευμενή κριτική και αιτιολόγηση της ελαχιστότητάς μου η οποία έχει το θράσσος και την κακόμορφη τόλμη να ασχολείτε αναρμοδίως με θέματα τα οποία ούτε κατέχει επαρκώς και δεόντος ικανώς, μα ούτε της εδώθη της ελαχιστότητας αυτής, σε εμένα δηλαδή, από τους αρμοδίους ιερομύστες διαχειριστές των ζητημάτων και θεμάτων αυτών, η άδεια τους η οποία να μου επιτρέπει να συνδιαλέγομαι μέσα στον νου μου με τις έννοιες και τα νοήματα που άπτονται των δικών τους αρμοδιοτήτων, ευθυνών και καθηκόντων, εννοώ των ιερομυστών, που φυσικά ο ρόλος αυτός της ιερομυστίας και διαχείρησης των θείων ζητημάτων και θεμάτων τους ανετέθει απ' ευθείας και πιστοποιημένα (δηλαδή με όλους τους τρόπους εκείνους οι οποίοι κτίσθησαν και εδώθησαν από Τον Δημιουργό για την ασφαλή έκβαση και απρόσκοπτη υπηρεσία στην Αυτής Μεγαλειότητος Θεία Οικονομία και Βούληση Αγαθοενεργούς και Αγαθοκινούμενης Άπειρης και Ανεξινίαστης Αγαπητικής Χάρη) από την αμιγώς διακριτική και μυστική και ιεροπρεπή και αγαθή και φωτιστική και χωριτική και αυξητική και προορατική και προγνωστική και ιεραρχημένη και παντογνωστική και παντοκρατορική διαμέσου εκπορευτικής αγιοπνευματικής ενέργειας, προς τους επιλεχθέντες υπηρέτες του Λόγου (πχ. Απόστολοι), των του Θεού Πατέρα Δημιουργού Ορατών και Αοράτων Κτιστών και Ακτίστων Πάντων και Όλου, Φιλάνθρωπων Αγαθοειδών και Πάνσοφων Αγιοτάτων Βουλητικών Οικτιρμών και Θειοτάτων Θελήσεων, που Ελέω δικής Του παραχώρησης και συγκαταβατικότητας, στην φθαρτή χοϊκή περιορισμένη και ασθενικά ατελή και στρεβλωμένη που η παρακοή των πρωτόπλαστων εισήγαγε ανθρώπινη φύση, αποκαλύπτει αγαθοενεργώς και αγαθοποιώς Εαυτόν και της 'Απειρης Θείας Αγάπης Του Βουλές και Θελήσεις, και με Την Πανσοφία Του και Δικαιοκρισία Του φέρνει στην ύπαρξη Την Θεία Του Ιεράρχηση όπου με Την Θεία Διακριτική Του Ενέργεια και Κρίση προσκαλεί προσωπικά τον καθένα ξεχωριστά να πάρει την θέση που του ανήκει, για την οποία Έκρινε ο Ίδιος, μέσα στην Θεία Του Τάξη.

Και ερωτώ τώρα εγώ, με ποιά δικαιοδωσία και ποιά εξουσία (προϊόν της ελευθερίας που μου εδώθη ως ξεχωριστό Δώρο και Χάρισμα και Προσών του Πατέρα Δημιουργού, και στην κατά βούληση χρήση και κατευθυνση και κάθε ποικιλόμορφης άλλης άσκησης της ως εξουσία η οποία απορρέει από το γεγονός πως είμαι νοήμων με αίσθηση και με λόγο αυτοσυνείδητη και με δύναμη επιλογής στην μορφή και το είδος ή τρόπους στην εξελικτική αυτοδιάθεση και αυτοπραγμάτωση μου μέσα στον χρόνο ύπαρξη), ερωτώ λοιπόν με ποιό δικαίωμα, ή έλλογη σκοπιμότητα, ή φυσική ισορροπημένη εναρμόνιση με κίνηση προς το ψυχοπνευματικό δυναμικό και την κάλυψη και ικανοποίηση ζωτικών ουσιαστικών και αληθών αναγκών, και γενικά για να μην φλυαροπολυπεριττοαστοχολο γοδομώ, τι είναι αυτό που θα μπορούσε να μου δώσει άλλοθι και βήμα, για να αναζητώ και ενασχολούμε και συνδιαλέγομαι μέσα στον νου μου με έννοιες και νοήματα τα οποία αφορούν σε άκρως και με απόλυτο τρόπο αναρμόδια και εκτός δικής μου πραγματικότητας και σύγκλισης με την ύπαρξη μου γνωσιακά, ας το πω έτσι, πεδία και επίπεδα, την στιγμή μάλιστα που τονίζεται και σημειώνετε έντονα και με κάθε σπουδαιότητα και σοβαρότητα και αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος από τους αρμόδιους ιερομύστες και διαχειριστές, ως άκρα επικίνδυνο και επιζήμιο και με τεράστιες επιπτώσεις στην εσωτερική ψυχοπνευματική υγεία και ισορροπία, η αυθαίρετη και άστοχη και άλογη ενασχόληση του άπειρου και αρχάριου και αυτόκλητου και αυτόφωτου και δίχως την επιβεβλημένη αρμόζουσα εμπειρία και πιστοποιημένη καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος, ενασχόληση και συνδιαλαγή μας με τις συγκεκριμένες έννοιες και νοήματα.

Και το ερώτημα μου πιο πάνω αφορά σε προσωπικό πεδίο, σε ενασχόληση εντος μου με έννοιες, νοήματα, και πραγματικότητες απολύτως αληθής στην φύση και ουσία τους. Και όμως θεωρείτε παρόλο που αφορά και εκπροσωπεί το Καλό σε κάθε του έκφανση, κι ακόμη ίσως μία ενάρετη και φυσική ορμή της ψυχής προς το Καλό και αγαθό και όλα τέλος πάντων τα θετικά, θεωρείτε και επισημαίνεται ως άκρως και απόλυτα επικίνδυνο και με φοβερές και τεράστιες αρνητικές επιζήμιες για την εσωτερική υγεία συνέπειες από τους αρμόδιους ιερομύστες και διαχειριστές, η φαινομενικά αθώα ενασχόληση μας με εκείνα τα ζητήματα και θέματα. Και πόσο είναι άραγε το κακό που προβάλει και διαχέετε όταν αυθαίρετα εκδηλώνω και εκφράζω, τα μη επιτρεπόμενα από εμένα ακόμη και σε σκέψεις, σε δημόσιους χώρους όπου συναθρίζονται άτομα σε παρέες και άλλες μορφές κοινωνίας προσπαθώντας με τον λόγο μου και τις αναφορές μου να τους κάνω κοινωνούς των πεποιθήσεων μου, των σκέψεων μου, των οραμάτων μου και γενικά κάθε τι που θεωρώ, μέσα στην παραφροσύνη μου, πως εκφράζει το αγαθό και το καλό και κάθε ωφέλεια την οποία ψευδαισθησιακά νομίζω πως υπηρετώ με τον τρόπο μου.

marika, ότι σου γράφω να ξέρεις πως είναι προϊόν αγαθότητας και συμπάθειας, και κανένας άλλος λόγος ή αίτιο ή σκοπιμότητα, δεν βρίσκετε πίσω από το κίνητρο μου και με οδηγεί αυτές τις στιγμές, και το ίδιο να ξέρεις ισχύει και για όλους τους άλλους με την διαφορά πως δεν προλαβαίνουν να συγκρατήσουν τις αρνητικές επιπτώσεις που γεννά ή προκαλείτε από τον τρόπο σου και από εκείνα που αναφέρεις και δες το αυτό στις διάφορες αντιδράσεις που δέχεσαι, στον αρνητισμό και στην απόρριψη ή με άλλους τρόπους ακύρωση και μη αποδοχή των λόγων και εκφράσεων σου με τα υψιλά ιδεώδη και πανάγαθες παγκόσμιες υψιλές σε ποιότητες ιδανικές και ιδεολογικές πραγματικότητες, και εύκολα μπορεί ο καθένας εδώ μέσα, εάν προλάβει και κρατήσει την ψυχραιμία του βέβαια, και δεν τον παρασύρουν οι αρνητικές μέσα του επιπτώσεις των λόγων σου, θα μπορεί λοιπόν εύκολα ο καθένας, να ξεχωρίσει τον διακαή πόθο που νοιώθεις και, είναι αλήθεια, σε κυρίεψε ολοκληρωτικά, και εμπεριέχει αισθήματα με αλληλεγγύη και αλτρουϊσμό και χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα οποιουδήποτε είδους, στο να προσφέρεις στην ανθρωπότητα, να φανείς χρήσιμη και με γενναιώδωρα αγάπης αισθήματα να συμβάλεις, όσο μπορείς, στην μείωση της δυστυχίας του πόνου της θλίψης και κάθε κακού που αντιλαμβάνεσαι μέσα στον κόσμο. Όμως ο τρόπος και ο δρόμος που επέλεξες δεν είναι ούτε ο κατάλληλος, ούτε ο ενδεδειγμένος, ούτε είναι εκείνος στον οποίο θα ενεργούσες με κάθε δεξιότητα και με κάθε δυνατή υψιλή ποιότητα αλλά και πλήρη στην κάλυψη στις κάθε είδους σε τρέχουσες και πιο ειδικές απαιτούμενες ανάγκες λειτουργικότητα, την οποία θα ενεργούσες πετυχημένα λόγω εξαιρετικού σε εσένα δωρηθέντος φυσικού ταλέντου, και γενικά, για να συντομεύω και να μην σε κουράζω, δεν είναι ο δρόμος αυτός που επέλεξες ο κατάλληλος και ο πιο προσιτός και οικίος και εγενής με εσένα και γενικά ο αρμόδιος και ο φυσικά εναρμονισμένος με την ύπαρξη σου.

Η συνέχεια του κειμένου ακολουθεί στην επόμενη δημοσίευση...

Συνέχεια του κειμένου της πρηγούμενης δημοσίευσης...

Δες το απροκατάληπτα και όσο μπορείς ανεπιρρέαστα και αντικειμενικά, σαν να είσαι άλλος παρατηρητής και όχι εσύ, από τα αποτελέσματα που πέτυχες έως σήμερα. Δεν είναι γεγονός πως οπουδήποτε κι αν επιχείρησες να προσφέρεις και να γίνεις χρήσιμη με τον ίδιο τρόπο πάντα, αυτό που απεκόμισες ήταν σφοδρές αντιδράσεις με έκδηλη και ευθεία απόρριψη και ακύρωση και με κάθε άλλη μορφή μη αποδοχής των λόγων σου και απόρριψης των, άλλοτε ευγενικά και άλλοτε με θυμό και αγανάκτηση από το κοινό, ως μη ορθά και μη λογικά και ασυνεπή αλλά και με στρέβλωση ή πλάνη ή κάθε άλλου ξένου μέσα τους στοιχείου στην περιγραφή τους και σε αυτά που "μετέφεραν".

Και απορώ, στιγμές-στιγμές, πως γίνετε και πως είναι δυνατό να σου διαφεύγει το ουσιαστικότερο του γεγονότος και της πραγματικότητας που εξελίσετε. Γιατί ο δρόμος που ακολουθείς δεν είναι συνηθισμένος ούτε με στενά και μόνο ανθρώπινα κριτήρια και δυνατότητες και δεξιότητες και κάθε τι, τέλος πάντων, που λειτουργικά, μεθοδικά και εξειδικευμένα μπορεί ο άνθρωπος να καταφέρει να ενεργεί και εκτελεί με την ανώτερη δυνατή ισχύ και ποιότητα ανταποκρινόμενος στις κάθε είδους απαιτήσεις, ανάγκες και προκλήσεις όπου επιτυγχάνει και στο μέγιστο δυνατό, αν όχι με πληρότητα και απολυτότητα, τα επιθυμητά και αναγκαία με τις εκτιμήσεις του αποτελέσματα. Όχι. Όλα τα ταλέντα και τις αρετές και την γνώση και πάντα τα καλά της φύσης να έχει κάποιος ως εφόδιο, εάν σε αυτόν τον συγκεκριμένο δρόμο δεν τον κάλεσε Εκείνος, και ούτε τον φωτίζει και καθοδηγεί το Άγιο Του Πνεύμα, ουδέν αποτέλεσμα είναι δυνατόν να φέρει, και όσα πράττει και ενεργεί είναι όλα μάταια και σε όλα ψευδή, ακόμη και οι αγνότερες προθέσεις να τον κινούν.

Και είναι φανερό και εύκολα ορατό και διακρίσιμο μαρίκα και από κάθε πλευρά και όψη διάφανο, πως εσύ δεν έχεις την στήριξη του Αγίου Πνεύματος. Ο λόγος και τα λόγια εκείνου που όταν ομιλεί έχει την στήριξη του Αγίου Πνεύματος, επιδρά σε εκείνον που τον ακούει και του γεννά στην ψυχή αισθήματα ευλάβειας, κατάνυξης, θείας γλυκιάς χαράς, ειρήνης, αγάπης δίχως όρια, κατανόησης σκοτεινών αόρατων μέσα του πραγμάτων και δίχως αντιστάσεις με απόλυτη ευκολία παραδοχή και αίσθηση ανάγκης για αποκατάσταση, και γενικά κάθε τι καλό και αγαθό που ως καρπός του Αγίου Πνεύματος δωρίζεται και ενεργεί στην ψυχή που Το δέχτηκε. Κάτι που οφείλεις να δεχτείς και παραδεχτείς πως πουθενά δεν αντάμωσες να συμβαίνει στις όποιες προσπάθειες σου, εμφανίσεις και δραστηριότητες σου. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις, να περιορίσεις και τέλος να απορρίψεις και ξεφορτωθείς από μέσα σου, την αντίληψη και την αίσθηση που σε δένει με τον συγκεκριμένο δρόμο που ακολουθείς. Προσπάθησε έπειτα να ξεφορτωθείς τα πράγματα και τις δοξασίες όπως τις γνωρίζεις και τις αντιλαμβάνεσαι μέσα σου, και βάλε αρχή για νέο ξεκίνημα. Δεν είναι, στο σύνολο τους σχεδόν, όσα παρουσιάζεις και όπως τα ερμηνεύεις αληθή και σύμφητα με την φύση και ουσία τους. Μην νομίζεις, έχω κι εγώ αδυναμία αληθούς και απλανούς κατάληψης αναρίθμητων πραγμάτων και καταστάσεων, δεν βρίσκομαι σε καλύτερη από εσένα πνευματική κατάσταση, και το ίδιο ακριβώς προσπαθώ κι εγώ να καταφέρω, μία νέα αρχή με λιγότερα όσο μπορώ σφάλματα, υπερβολές και ελλείψεις, με την διαφορά για άλλον λόγο από εσένα.

Κάνε προσπάθειες μαρίκα, επιστράτευσε κάθε δυνατό επιχείρημα που δύνατε να σε βοηθήσει, στην ανάγκη επινόησέ το, ώστε να ξεφορτωθείς αυτήν την κατάσταση και να ελευθερωθείς από τα δεσμά της. Προσπάθησε το μαρίκα. Αλήθεια σου λέω και πίστεψε με, ούτε εσύ ούτε εγώ περιλαμβανόμαστε για αυτόν τον συγκεκριμένο δρόμο μέσα στο Θείο Σχέδιο της Οικονομίας Του με τις Άγιες και Ανεξιχνίαστες Βουλές Του.

Κλείνοντας το ποστ, δεν θα σταθώ στην τελευταία σου δημοσίευση πάνω από εμένα παρά μόνο ένα σχόλιο, για την περιγραφή και ερμηνεία που επιχειρείς με το αγιογραφικό χωρίο από την Γένεση, καθώς αστοχείς, άθελα σου βέβαια, διαστρεβλώνεις και παρουσιάζεις ανυπόστατα και μη αληθή με την πραγματικότητα τους, γεγονότα και καταστάσεις οι οποίες γεννήθηκαν και έλαβαν την ύπαρξη τους και την δυνατότητα να είναι ή γίνουν, από την γεννεσιουργά κάθε αγαθού και τελευτικής του Αγίου Πνεύματος Ενέργεια, και μόνο, έχω την αίσθηση, κάτω από τις ίδιες συνθήκες, δύνατε ο άνθρωπος να ατενίζει απλανώς και με κάθε αληθή αντίληψη και γνώση, τις απρόσιτες και υπερφυσικές θείες πραγματικότητες.

Εγώ πάντως, αλήθεια σου λέω μαρίκα, βρίσκομαι στην αναζήτηση ενός νέου ξεκινήματος, και την απόρριψη και απεγκλωβισμό μου από τον εαυτό μου και την κατάσταση που είμαι σήμερα, με τις όποιες παραδοχές και γνώσεις ή αντιλήψεις και προκαταλήψεις όσο αληθείς και βέβαιες να φαίνονται ή είναι, θέλω όλα να τα αφήσω πίσω μου και σαν λευκή σελίδα και σαν αμόρφωτη νηπιακή ψυχή, να ξεκινήσω μια νέα αρχή, με περισσότερη αγνότητα και αγαθότητα και κυρίως ανόθευτης ανιδιοτελούς, όσο γίνετε για την μικρότητά μου, εμπιστοσύνης στην αγάπη Του και αγάπης από εμένα και μόνο αγάπης στην ύπαρξη Του και στην παρουσία Του μέσα στον κόσμο. Αμήν. Γένοιτο.

Senior Member
    .....

...κι εσύ Βρούτε;;;

..περίμενε,

"Διότι το φθαρτόν τούτο θα ενδυθή Αφθαρσίαν, και το θνητόν τούτο θα ενδυθή Αθανασίαν.."

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Πάντα είχατε μιά τάση στο copyright. Ή Εμείς ή το χάος ένα πράμα. Τα πρόβατα και τα μοσχάρια έχουν μαρκάρισμα, ...α ναί, ...και οι φιλοξενούμενοι του Άουσβιτς. Αν σκεφτείς πως το σήμα καταργήθηκε ακόμη και στα Ι.Χ, κομμάτι αναχρονιστικό μου φαίνεται.

Λογικές και τρίπλες του παρακάτω τύπου δέν με εκφράζουν

http://imageshack.us/a/img692/6697/programmerxe.jpg
    Πράγματι, πολλοί μιλάνε για τη μαμά Ελλάδα στις μέρες μας..
    Λένε ότι δεν έχει ούτε όνομα η μάνα η γκρέκα, από το 500 π.Χ.
    αυτοπροσδιοριζόμαστε σαν Έλληνες κι όλοι μας λένε Greece!!!
    ..ως και οι Σκoπιανοί, οι Σλάβοι αυτοπροσδιορίζονται εδώ
    και 50 χρόνια ως Μακεδόνες κι εμείς Greece ..Γραικοί..
    Άλλoι λένε, δεν θέλουμε την εβραία μητριά και το παπαδαριό,
    άλλοι θυμούνται το Άουσβιτς και τα κρεματόρια και για το σήμερα τίποτα..
    ..κι όλοι θυμωμένοι στο φουλ.. ελάτε ρε σεις στο <<στο εδώ και στο τώρα...>>
    Γιατί διασπαστήκαμε και γίναμε χίλια κομμάτια ξέρει κανείς;

Πως θα γίνει η ενότητα αυτής της δικής σας Αγάπης,
    .. άσε την δική μας, μπορεί κάποιοι από μας να μην το κατέχουμε..
    Εσείς, πως θα πετύχετε την ενότητα; Γνωρίζει κανείς να το καταθέσει;;;
    Τι άραγε θα γίνει ...για να γιάνουν όλοι; ...τα σχόλια δικά σας ...!

"Διότι το φθαρτόν τούτο θα ενδυθή Αφθαρσίαν, και το θνητόν τούτο θα ενδυθή Αθανασίαν.."

Senior Member
    Μαρίκα, η δασκάλα που σου έμαθε τοσα για τον παράδεισο, ώστε να μην δύναται κάποιος άλλος να μιλήσει για αυτόν, δεν σου δίδαξε το βασικό: Ότι για να πλησιάσεις στον παράδεισο , οφείλεις ν' απαλλαγείς από το ένδυμα του εγωισμού.
    Μπορεί ο Γιώργος να μην αμφισβητεί τουλάχιστον τις αγαθές προθέσεις σου, αλλά για μένα ούτε αυτές υπάρχουν από τη στιγμή που είναι ενδεδυμένες με περίσιο εγωισμο.

Με το που σε διάβασα , μου ήρθε η εικόνα της στιγμής της γέννησης ενός παιδιού με μια σιδερένια μπάλα βαρυποινίτη στο πόδι.
    Ο Άνθρωπος κρύβει μέσα του θεική δύναμη Μαρίκα , τους περιορισμούς τους βάζει ο ίδιος στον εαυτό του, κανένας Θεός δεν τον θέλει υποταγμένο σε ένα προπατορικό αμάρτημα. Ο Θεός αν υπάρχει, θέλει το δημιουργημά του ελεύθερο. Δυστυχώς ο ίδιος υποτάσσεται από φόβο, εγωισμό, τεμπελιά στον "μικρότερο" εαυτό του. Ξοδεύεται, γιατί ο ίδιος δεν έχει αντίληψη της δύναμης και των απεριοριστων δυνατοτήτων του.

Γιώργο μου κάνει εντύπωση που δεν σου προκαλεί ναυτία το να ταλανίζεσαι ανάμεσα στην πίστη και στην αθεϊα σου...Τόσο πολυ...
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Όσο το γιατί διασπαστήκαμε σε χίλια κομμάτια, η ιστορία μπορεί να μας το καταδείξει : Γιατί πάντα ήμασταν έρμαια των κοινωνικοπολιτικών συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων, των ισχυρών, γιατί ποτέ δεν καταργήσαμε το πελατειακό σύστημα που χαρακτηρίζει την δομή της κοινωνίας μας.
    Και για να πετύχουμε την ενότητα ως κοινωνικά όντα οφείλουμε πρώτα να την βρούμε μέσα μας. Γιατί όλα από εμάς ξεκινάνε και σε εμάς καταλήγουν.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Πράγματι, πολλοί μιλάνε για τη μαμά Ελλάδα στις μέρες μας..
    Λένε ότι δεν έχει ούτε όνομα η μάνα η γκρέκα, από το 500 π.Χ.
    αυτοπροσδιοριζόμαστε σαν Έλληνες κι όλοι μας λένε Greece!!!
    ..ως και οι Σκoπιανοί, οι Σλάβοι αυτοπροσδιορίζονται εδώ
    και 50 χρόνια ως Μακεδόνες κι εμείς Greece ..Γραικοί..
    Άλλoι λένε, δεν θέλουμε την εβραία μητριά και το παπαδαριό,
    άλλοι θυμούνται το Άουσβιτς και τα κρεματόρια και για το σήμερα τίποτα..
    ..κι όλοι θυμωμένοι στο φουλ.. ελάτε ρε σεις στο <<στο εδώ και στο τώρα...>>
    Γιατί διασπαστήκαμε και γίναμε χίλια κομμάτια ξέρει κανείς;

Πως θα γίνει η ενότητα αυτής της δικής σας Αγάπης,
    .. άσε την δική μας, μπορεί κάποιοι από μας να μην το κατέχουμε..
    Εσείς, πως θα πετύχετε την ενότητα; Γνωρίζει κανείς να το καταθέσει;;;
    Τι άραγε θα γίνει ...για να γιάνουν όλοι; ...τα σχόλια δικά σας ...!

...ε, καλά!
    ήμουν σίγουρος πως πολύ γρήγορα θα "το γύριζες στο εθνικιστικό"
    Όλοι οι δωσιλόγοι από το '46 μέχρι σήμερα πίσω από τα δύο γνωστά λάβαρα έκαναν μπίζνες.

σου αφιερώνω το τραγουδάκι παραδίπλα
    This land was made for you and me

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Μαρίκα, η δασκάλα που σου έμαθε τοσα για τον παράδεισο, ώστε να μην δύναται κάποιος άλλος να μιλήσει για αυτόν, δεν σου δίδαξε το βασικό: Ότι για να πλησιάσεις στον παράδεισο , οφείλεις ν' απαλλαγείς από το ένδυμα του εγωισμού.
    Μπορεί ο Γιώργος να μην αμφισβητεί τουλάχιστον τις αγαθές προθέσεις σου, αλλά για μένα ούτε αυτές υπάρχουν από τη στιγμή που είναι ενδεδυμένες με περίσιο εγωισμο.

Με το που σε διάβασα , μου ήρθε η εικόνα της στιγμής της γέννησης ενός παιδιού με μια σιδερένια μπάλα βαρυποινίτη στο πόδι.
    Ο Άνθρωπος κρύβει μέσα του θεική δύναμη Μαρίκα , τους περιορισμούς τους βάζει ο ίδιος στον εαυτό του, κανένας Θεός δεν τον θέλει υποταγμένο σε ένα προπατορικό αμάρτημα. Ο Θεός αν υπάρχει, θέλει το δημιουργημά του ελεύθερο. Δυστυχώς ο ίδιος υποτάσσεται από φόβο, εγωισμό, τεμπελιά στον "μικρότερο" εαυτό του. Ξοδεύεται, γιατί ο ίδιος δεν έχει αντίληψη της δύναμης και των απεριοριστων δυνατοτήτων του.

Γιώργο μου κάνει εντύπωση που δεν σου προκαλεί ναυτία το να ταλανίζεσαι ανάμεσα στην πίστη και στην αθεϊα σου...Τόσο πολυ...

Με το που σε διάβασα , μου ήρθε η εικόνα της στιγμής της γέννησης
    ενός παιδιού με μια σιδερένια μπάλα βαρυποινίτη στο πόδι.

απάντηση..
    ...Πως θα διακρίνεις αν η εικόνα που σου ήρθε
    είναι πραγματικότητα η πλάνη του μυαλού;;;

.. τους περιορισμούς τους βάζει ο ίδιος στον εαυτό του;;;

απάντηση..
    Όταν θελήσεις την Θεία Αποκάλυψη ζήτα..
    ...τότε μόνο θα μάθεις, ποιος μας έβαλε τους περιορισμούς..
    από μένα μη πιστέψεις τίποτα..εσύ αυτή ερεύνησε..
    Εσύ μπορείς...

..."Διότι το φθαρτόν τούτο θα ενδυθή Αφθαρσίαν, και το θνητόν τούτο θα ενδυθή Αθανασίαν..

Senior Member
    ...

...
    Vertigo Vomex, Antivom και δέν συμμαζεύεται

..έλεος δλδ πιά !

...χαχαχά !!

Senior Member
    α, ναι! :
    ...και Μαλαματίνα...

...χαχαχά !!

Senior Member
    Με το που σε διάβασα , μου ήρθε η εικόνα της στιγμής της γέννησης
    ενός παιδιού με μια σιδερένια μπάλα βαρυποινίτη στο πόδι.

απάντηση..

.. τους περιορισμούς τους βάζει ο ίδιος στον εαυτό του;;;

απάντηση..
    Όταν θελήσεις την Θεία Αποκάλυψη ζήτα..
    ...τότε μόνο θα μάθεις, ποιος μας έβαλε τους περιορισμούς..
    από μένα μη πιστέψεις τίποτα..εσύ αυτή ερεύνησε..
    Εσύ μπορείς...

..."Διότι το φθαρτόν τούτο θα ενδυθή Αφθαρσίαν, και το θνητόν τούτο θα ενδυθή Αθανασίαν..
    Η εικόνα που μου ήρθε στο μυαλο είναι προϊον όσων εσύ είπες..ουτε πλάνη ουτε πραγματικότητα

Και όταν με προτρέπεις να μην πιστέψω και να ερευνήσω, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το έχω ήδη κάνει?
    Αν θυμάσαι προηγούμενες τοποθετήσεις μου ή αν μπήκες στον κόπο να τις διαβάσεις, θα καταλάβαινες ότι έχω ασχοληθεί, προσπαθώ να μην εκφέρω αποψη για θέματα με τα οποία δεν ασχολήθηκα.
    Και φυσικά δε λέω ότι δεν έχει άλλο, πάντα έχει, και φυσικά μπορώ, αλλά θα το κάνω με τον δικό μου τρόπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    ...ε, καλά!
    ήμουν σίγουρος πως πολύ γρήγορα θα "το γύριζες στο εθνικιστικό"
    Όλοι οι δωσιλόγοι από το '46 μέχρι σήμερα πίσω από τα δύο γνωστά λάβαρα έκαναν μπίζνες.

σου αφιερώνω το τραγουδάκι παραδίπλα
    This land was made for you and me
    ...παντογνώστη μου...

έλα...επί του θέματος...έλα..αφού το 'χεις ... βγάλτο...
    πες σ' όλους για την ενότητα ...να τελειώνουμε...διότι..

..."διότι το φθαρτόν τούτο θα ενδυθή Αφθαρσίαν, και το θνητόν τούτο θα ενδυθή Αθανασίαν..
    carry;;;

Senior Member
    καρρυ δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά έχεις την τιμητική σου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    καρρυ δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά έχεις την τιμητική σου..
    ...χαχαχά !!

Μόνο πυρηνικό υποθηκοφύλακα δέν με έχει πεί ακόμη

Και όλο λέω
    δέν θα ξαναγράψω, δέν θα ξαναγράψω, δέν θα ξαναγράψω
    Μάλλον πρέπει να μου ράψετε τα χέρια ...χαχαχά !!

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast