Σαββατοβραδα μεσα στο σπιτι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
    Senior Member

Σαββατοβραδα μεσα στο σπιτι

Εμας δηλαδη που δε μας αρεσουν τα κλαμπ, τα μπουζουκια, τα μπαρ κτλ, τι πρεπει να κανουμε; Τι επιλογες εχουμε; Τον Θεμο; Το zoo; Θυμαστε τις εκθεσεις που γραφαμε στο σχολειο που καναμε λογο για ψυχαναγκαστικες εξοδους, οτι δεν χρειαζεται να κανουμε ο,τι κανει και η μαζα και οτι αλλο διασκεδαση και αλλο ψυχαγωγια. Καλα, αν οντως ηταν διασκεδαση τα κλαμπ, δε θα το συζητουσα. Οι περισσοτεροι που πανε εκει δεν διασκεδαζουν. Παιρνουν ενα ποτακι και κουνιουνται μηχανικα. 7 στους 10 δεν περνανε καλα. Πανε απλα επειδη παει η παρεα. Νομιζουν μερικοι μαλιστα πως θα βρουν γκομενα/ο. Μονο οι πολυ εξωστρεφεις βρισκουν καμια για σεξ της μιας βραδιας και αυτο μονο. Και εμεις οι πιο εσωστρεφεις, οι πιο ρομαντικοι; Ενταξει, δεν ειμαι και τοσο ρομαντικος, αλλα θελω να ερωτευτω. Τελος παντων, αποψε δεν πηγα με την παρεα μου στο κλαμπ και χαιρομαι που πηρα αυτη την αποφαση. Χαιρομαι που δεν εγινα προβατο και δεν χαλασα τα λεφτα μου και τη διαθεση μου με αυτη τη "μουσικη" και με τις ψωναρες. Θελω να ζησω αλλα πραγματα, αλλες εμπειριες, αλλα που ειναι; Που ειναι αυτος ο αλλος κοσμος που ονειρευομαι; Μηπως ειμαι πολυ ονειροπολος;

Junior Member
    ξεκολλα απο το mainstream ρε φιλαρακι. ολο το κραζεις και ολο σε τσουζει. ιντερνετ εχεις, ψαξε λιγο πιο αλτερνατιβ πραγματακια σε ταινιες, μουσικες, βιβλια και ανθρωπους.

Senior Member
    και εμενα δεν μ αρεσουν τα κλαμπ,τα ποτα, τα μπουζουκια οτι κανει τωρα η νεολαια δηλαδη! μ αρεσει να πηγαινω για καφε καπου ησυχα και ωραια χωρις όλη τη βαβουρα του ψαξιματος και του δειξίματος! και εγω τα σαββατα μεσα κάθομαι, υπολογιστης, τηλεοραση καμια ταινια, κανα βιβλίο....
    [I][COLOR="#800080"]δεν γυρεύω μήτε το σταμάτημα.....
    μήτε το γύρισμα προς τα πίσω....
    γυρεύω το νου, την ευαισθησία και το κουράγιο
    των ανθρώπων που προχωρούν μπροστά!!!!!![/COLOR][/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefanos14587 View Post
    Εμας δηλαδη που δε μας αρεσουν τα κλαμπ, τα μπουζουκια, τα μπαρ κτλ, τι πρεπει να κανουμε; Τι επιλογες εχουμε; Τον Θεμο; Το zoo; Θυμαστε τις εκθεσεις που γραφαμε στο σχολειο που καναμε λογο για ψυχαναγκαστικες εξοδους, οτι δεν χρειαζεται να κανουμε ο,τι κανει και η μαζα και οτι αλλο διασκεδαση και αλλο ψυχαγωγια. Καλα, αν οντως ηταν διασκεδαση τα κλαμπ, δε θα το συζητουσα. Οι περισσοτεροι που πανε εκει δεν διασκεδαζουν. Παιρνουν ενα ποτακι και κουνιουνται μηχανικα. 7 στους 10 δεν περνανε καλα. Πανε απλα επειδη παει η παρεα. Νομιζουν μερικοι μαλιστα πως θα βρουν γκομενα/ο. Μονο οι πολυ εξωστρεφεις βρισκουν καμια για σεξ της μιας βραδιας και αυτο μονο. Και εμεις οι πιο εσωστρεφεις, οι πιο ρομαντικοι; Ενταξει, δεν ειμαι και τοσο ρομαντικος, αλλα θελω να ερωτευτω. Τελος παντων, αποψε δεν πηγα με την παρεα μου στο κλαμπ και χαιρομαι που πηρα αυτη την αποφαση. Χαιρομαι που δεν εγινα προβατο και δεν χαλασα τα λεφτα μου και τη διαθεση μου με αυτη τη "μουσικη" και με τις ψωναρες. Θελω να ζησω αλλα πραγματα, αλλες εμπειριες, αλλα που ειναι; Που ειναι αυτος ο αλλος κοσμος που ονειρευομαι; Μηπως ειμαι πολυ ονειροπολος;
    καλά τα λες στεφανε...συμφωνώ απόλυτα...ρομαντισμος ολέ...με μια κοκακολα σε ενα παγκακι κ ερωτικα λόγια οτι καλυτερο...ολα είναι απλα λέξεις.....σαββατόβραδο..ε και?? εγω γουσταρω την τεταρτη να βγω..... καποια χαζα στανταρ..... ασε που ειμαι και κ εγω ρομαντικο κοριτσι κ τη βρισκω κ με ενα ρεσώ στι σπιτι..αληθεια περναω υπεροχα..ειναι αυτο που λέμε σονι κ καλά...μπουλ σιτ...
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Kαλα μεγαλε δεν σε πηραν και τα χρονακια...ακομα βραζει το αιμα σου...πηγαινε σε κανα λαιβ σε καμια παρταρα κανε καμια σουρα, να ιδρωσεις να κινηθουν λιγο τα αιματα και να φωναξεις its alive yea its alive..οχι εσυ...αλλα το τερας του Φρανκεσταιν...!..λολ

Senior Member
    αφου λεμε δεν το εχει....ρομαντισμος= μονος με φεγγαρι.....
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Kαλα μεγαλε δεν σε πηραν και τα χρονακια...ακομα βραζει το αιμα σου...πηγαινε σε κανα λαιβ σε καμια παρταρα κανε καμια σουρα, να ιδρωσεις να κινηθουν λιγο τα αιματα και να φωναξεις its alive yea its alive..οχι εσυ...αλλα το τερας του Φρανκεσταιν...!..λολ

Senior Member
    Ηλιαννα τελειως μονος δεν λεει...θελει και ταιρι...καποια στιγμη πιστευω θα τα καταφερει..!

Senior Member
    αυτό λεμε βρε σακουλίνι...φεγγαρι ταίρι κ τιποτας αλλο....οπως τη βρισκει κανείς....εγω προσωπικά ετσι λειτουργω....αν κ είμαι πολύ επικοινωνιακή .....αλλα το πολυ νταβαντουρι με χαλάει...
    Ηλιαννα τελειως μονος δεν λεει...θελει και ταιρι...καποια στιγμη πιστευω θα τα καταφερει..!

Senior Member
    Ναι συμφωνω και με πασατεμπο...πλεον και εγω εκει κατασταλαζω....και κανα σουβλακι ομως που και που.. να μερακλωθουμε και λιγο..χαχαχα..

Senior Member
    ελα ρε σακης...ρομαντζαδα κ σουβλακι δεν παει χοχοχο....κανα κρασακι με τυρι κίτρινο....
    Ναι συμφωνω και με πασατεμπο...πλεον και εγω εκει κατασταλαζω....και κανα σουβλακι ομως που και που.. να μερακλωθουμε και λιγο..χαχαχα..

Senior Member
    Xαχαχα..το περιμενα οτι θα το λεγες...εισαι παντως για high καταστασεις...χαχα...ακου που σε λεω χρειαζεται το σουβλακακι να λιγδωσει το εντερακι..να στροφαρει η μηχανη σε μεγαλυτερες ταχυτητες..χαχαχα

Senior Member
    Τα Σαββατα μεσα στο σπιτι μπορουν να ειναι πολυ καλυτερα απ οτι εξω. Περα απο την εξοικονομηση χρηματων που ειναι πλεον αναγκαιο κακο, μπορεις να κανεις και πολυ ουσιαστικες συζητησεις.

Senior Member
    αμα το λες με σιγουρια..παω πάσο..χαχαχα..κατι ξερεις κατι ξερεις σακουλίνι..
    Xαχαχα..το περιμενα οτι θα το λεγες...εισαι παντως για high καταστασεις...χαχα...ακου που σε λεω χρειαζεται το σουβλακακι να λιγδωσει το εντερακι..να στροφαρει η μηχανη σε μεγαλυτερες ταχυτητες..χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Τα Σαββατα μεσα στο σπιτι μπορουν να ειναι πολυ καλυτερα απ οτι εξω. Περα απο την εξοικονομηση χρηματων που ειναι πλεον αναγκαιο κακο, μπορεις να κανεις και πολυ ουσιαστικες συζητησεις.
    Καλα βρε πρεπει σωνει και καλα να ειναι Σαββατο,χαθηκαν οι υπολοιπες μερες?..ασε που τα Σαββατα εχεις περισσοτερες επιλογες απο διαφορα events, διαφορα live και γενικοτερα οτι μεσο διασκεδασης τραβα η ψυχη σου!.

Banned
    Νομιζω οτι υπαρχουν χιλιαδες πραγματα που μπορεις να κανεις ακομα και με το να εισαι μονος για να περασεις ενα ομορφο σαββατοβραδο ... Να εισαι λιγο δημιουργικος και λιγο αυτοσχεδιασμος .....

Page 1 of 3 123 LastLast