Kρίσεις πανικού την ώρα ενός ταξιδιού - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Junior Member
    δεν μπορω τωρα.αν θες μιλαμε ετσι.

Junior Member
    οκ. Τι ακριβώς βιώνεις σάκι? Διάβασα κάπου ότι είσαι τελοιόφοιτη ψυχολογίας. Πάντως διάβασες για μένα και πως βιώνω εγώ αυτή την άθλια κατάσταση. Θα με βοηθούσε πολύ να μου πεις τα βιώνεις εσύ αυτή την κατάσταση.

Junior Member
    ναι φετος τελειωνω ψυχολογια. διαβασα πως αισθανεσαι και καπως ετσι το βιωνα και εγω. απλα αυτο που εκανα ηταν να μπορω να το ελεγω οτν ενιωθα αυτον τον φοβο.προσπαθουσα να σκεφτομαι αλλα πραγματα που μπυ φερνουν χαρα και ετσι ξεχνιομουν. ακου μουσικη καποια κομματια που σου αρεσουν και συγκεντρωσου σε αυτα. κανε οτιδηποτε θεωρεις οτι μπορει να σε κανει να ξεχαστεις.

Junior Member
    oTUKG8i3

Senior Member
    raul θα σου συνιστουσα να πιεις καμμια μπυριτσα στο ταξιδι παρε κ μια εφημεριδα η ενα περιοδικο κ θα δεις ποτε θα ξεχαστεις. Μη μασας εχω περασει εντονη κριση παλια ακομα κ σε αμαξι. Κοιτα αναποφευκτα θα εχεις καποιο αγχος στα πρωτα σου ταξιδια αλλα αν δεν αποφυγεις την εκθεση μετα απο ενα διαστημα δε θα κολωνεις πουθενα.

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ όλους σας παιδιά

Junior Member
    Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Πέρασα πολύ άσχημα το τεραήμερο που επισκέφτηκα την κοπελιά μου την πρωτοχρονιά. Εσένα πότε σε παρουσιάστηκαν όλα αυτά saki?

Junior Member
    Καλησπερα και απο εμενα!!Τυχαια ψαχνοντας στο internet για το ζητημα που με απασχολει,εντοπισα τυχαια το συγκεκριμενο site.Συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που εχετε κανει..Αντιμετωπιζω και εγω απο το 2011 τα ιδιο προβλημα.Το ταξιδι με το τρενο και γενικα να απομακρυνθω απο το σπιτι ,μοιαζει-φανταζει σε κολαση.ΤΟ 2011 περασα ενα χοντρο λουκι,το οποιο με φορτισε με υπερβολικο αγχος και καταρρακωσε την ψυχολογια μου.Πριν απο αυτο ημουνα ανθρωπος ο οποιος εκανε δραστηριοτητες με αρκετη δοση αδρεναλινης,ρισκαρα,εφτανα στα ορια και ημουνα ενας ανθρωπος γεματος ζωη.Ομως μετα απο αυτο,σκεφτομαι που θα παω,αν μου συμβει,τι θα κανω,τι θα πει ο κοσμος,αν μου συμβει.Ειμαι φοιτητης στην αθηνα και ταξιδευω με το τρενο για να φτασω.ΤΟ ταξιδι ειναι για μενα ενα μαρτυριο.Νιωθω ενα κομπο στο λαιμο,ναυτια,σα να θελω να κανω εμετο,κρυωνουν τα χερια μου,ζαλιζομαι και ολα τα συμπωματα του αγχουε.Ομως πρεπει να μπει ενα τελος..Και για να το τελειωσω αυτο το οποιο μου εχει αλλαξει τα φωτα,θελω μια βοηθεια.Διαβασα καπου για ενα φυτικο προιον το οποιο συμβαλλει στην μειωση του αγχουε.ΤΟ resque remedy..Tο συγκεκριμενο σκευασμα ,μπορω να το προμηθευτω απο το φαρμακειο,χωρις συνταγη γιατρου??Ειναι εθιστικο??Και αν καποιος το εχει δοκιμασει,μπορει να μου πει αν τον βοηθησε.Ευχαριστω εκ των προτερων..

Junior Member
    Γεια σας! Εγω αντιμετωπιζω αυτο θεμα με τα ταξιδια κ τις διαδρομες απο τοτε που επαθα την πρωτη κριση πανικου, ημουν 20 κ τωρα ειμαι 29,απο τοτε δεν εχω παει πουθενα
    ουτε σε ενα νησι, εχω θεμα γενικα με τις διαδρομες, θελω να αισθανομαι οτι σε μικρο χρονικο διαστημα ανα πασα στιγμη θα ειμαι σπιτι μου.Αυτο ειναι το μεγαλο μου προβλημα, να προσθεσω οτι παιρνω φαρμακευτικη αγωγη, βοηθαει αλλα οχι εντελως.

Quote Originally Posted by maraki83 View Post
    Γεια σας! Εγω αντιμετωπιζω αυτο θεμα με τα ταξιδια κ τις διαδρομες απο τοτε που επαθα την πρωτη κριση πανικου, ημουν 20 κ τωρα ειμαι 29,απο τοτε δεν εχω παει πουθενα
    ουτε σε ενα νησι, εχω θεμα γενικα με τις διαδρομες, θελω να αισθανομαι οτι σε μικρο χρονικο διαστημα ανα πασα στιγμη θα ειμαι σπιτι μου.Αυτο ειναι το μεγαλο μου προβλημα, να προσθεσω οτι παιρνω φαρμακευτικη αγωγη, βοηθαει αλλα οχι εντελως.
    τα ιδια κι εγω ακριβως μιλαμε,πως θα αλλαξει αυτο ρε παιδια?/???

Page 3 of 3 FirstFirst 123