ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58
    Quote Originally Posted by carlos View Post
    αν κρινω απο την ιστορια μου και την καριερα μου νομιζω πως ειμαι σιγουρος για τον εαυτο μου ...εσυ εισαι ???
    δεν καταλαβαίνω γιατί θύμωσες
    δε σε γνωρίζω
    δεν θα έπρεπε να αποκλείσω τις πιθανότερες αιτίες του να μη θέλει κάποιος ένα γαμπρό???????
    απ'ότι μου λες είσαι μια χαρά παληκάρι οπότε το πρόβλημα είναι δικό τους και της κοπελιάς που δεν μπορει να διεκδικήσει τα θέλω της
    τι να πω
    σε μερικές περιπτώσεις ανθρώπων η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά
    το λόγο έχει ο θεός

να σε ρωτήσω και κάτι
    μήπως κάποιος κοινός φίλος έχει βάλει το χεράκι του για όλη αυτή την κατάσταση???????
    μήπως σε έχει κακολογήσει στους δικούς της για δικό του/της όφελος???????
    μπορεί να φαίνεται ακραίο αλλά έχω συναντήσει πολύ ραδιούργα άτομα στη ζωή μου και γι'αυτό είμαι καχύποπτη
    για κοιταξέ το
    αν δεν παίζει τέτοια πιθανότητα εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα την έκανα με ελαφρά
    αυτές οι καταστάσεις διαιωνίζονται
    μονίμως προβλήματα θα έχετε

μη με παρεξηγεις δεν θυμωσα απλα εχω περιεργο χιουμορ ...

πραγματικα αυτο που λες δεν μπορω να το ξερω ..δλδ αν καποιος με γνωριζει απο το περιβαλον της ...
    ακομα και μια φορα που ειχαμε βγει με κατι φιλες της ...μου ειχε πει πως ειχα αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις κ η ξαδερφη της
    που ηταν και αυτη μαζι της ειχε πει πως μαλακια της που το παιδευεις τον ανθρωπο κτλ κτλ
    ξερεις κατι εμενα με ενοχλει που και η υγεια μου εχει κλονιστει και γενικοτερα αντι να ηταν εδω πιστευω πως τα εχεικανει σκατα τα μπαλωνει ακομα
    και στη τελικη αυτη θα επρεπε να τρεξει και να το ψαχνει οχι εγω ...βλακεια μου που αγαπησα λαθος ανθρωπο ...

φταιω που ειχα αποκοπει απο φιλους μου και αλλα πραγματα και εχασα στην πορεια και ενα σωρο αλλες γνωριμιες
    αυτο το βλεπω επειδη αυτες τις 3 ημερες ξαναμιλησα με δικο μου κοσμο και καινουργιο κοσμο που μου εδειξαν νκαι ενδιαφερον
    και μαλιστα μου ειπαν τοσο ομορφα πραγματα για το πως με εχουν στο μυαλο τους ...και οσο και να την αγαπω δεν αξιζει να την περιμενω αλλο ,πρεπει να εξαφανοστω και να αλαξω πορεια ...εδωσα πολλες ευκαιριες ...υπαρχουν εκει εξω οπως ειπε η μαρινα και αλλοι ανθρωποι που ειναι ετοιμοι να δωσουν και να παρουν ...
    και οχι να με ρουφηξουν οπως εγινε με τη συγκεκριμενη ...χαμενος δεν βγηκα εμαθα και κατι.... πιστευω αλλη θα χασει
    σαν να με χτυπησε κεραυνος και ξυπνησα ..θα αφησω μερικες μερς να δω αν θα εμφανιστει τουλαχιστον οφειλει ενα συγνωμη ...και πραγματικα
    αν δεν κανει κατι ... θα εξαφανιστω ηδη με προσεγκισε ενα αλλο ατομο με τοσο πολυ ενδιαφερον και μικροτερη κιολας και καταλαβα πως ειχα μπλεξει σε μια ιστορια που αν αυτη δεν κανει κατι δεν υπαρχει μελλον ας πιασει το ραφι της και ας συνεχισει με τους γονεις μακαρι να βρει την δυναμη να παει σε κανα ψυχολογο γιατι εχει θεματα να λυσει ...οσο μπορουσα τον δρομο της τον εδειξα σειρα της ειναι αμα θελει να σωθει !!!!
    και ποσο μαλλον οταν ξερει πως ο συντροφος της αυτη την περιοδο εχει τα θεματα του με την υγεια να εξαφανιζετε ε οχι δεν εχει καμια αξιοπιστια σαν ατομο και χαλαστηκα παρα πολυ ..ειναι αυτο που λενε μην ξυπνησει ο εγωισμος ....αντι να ηταν εδω να τρεξει εχει εξαφανιστει ΄προφανως τα εχει μπαλωσει οπως οπως στουσ γονεις της ας ΠΡΟΣΕΧΕ !!!! και στη τελικη με τετοια μυαλα που κουβαλαει ποτε δεν θα βρει αληθινη ευτηχια

εσκασα και τα ειπα !!!! σας ευχαριστω !!!
    Last edited by carlos; 10-02-2013 at 15:54.

χαίρομαι που αποφάσισες να προχωρήσεις
    ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει τελικά
    μάλλον δεν της άξιζες τελικά και μάλλον εσένα σου αξίζει κάτι καλύτερο
    έχεις σκεφτεί ποτέ μήπως όλη αυτή την ανακατωσούρα την είχε δημιουργήσει μόνη της?
    και στο λέω αυτό γιατί και τέτοια άτομα έχω γνωρίσει
    μεταφέρουν λόγια από τον ένα στον άλλο,παραπονούνται, κατηγορούν το συντροφό τους
    και όταν τους περάσει και αφού έχουν ανακατέψει τους πάντες
    οι άλλοι έχουν μείνει με τη χειρότερη εντύπωση για τον σύντροφο
    μήπως οι δικοί της έχουν θυμώσει γενικότερα με την συμπεριφορά της?
    μήπως η κοπέλα αυτή τους έχει δώσει δείγματα κακών επιλογών?
    δεν την κατηγορώ απλά σε βάζω να σκεφτείς όλες τις παραμέτρους
    τέλος πάντων σου εύχομαι καλή τύχη με τις νέες σου γνωριμίες

μη με παρεξηγεις δεν θυμωσα απλα εχω περιεργο χιουμορ ...
    εσυ πραγματικα πρεπει να εχεις θεμα ???

δλδ αν καποιος ειχε περιθωριακες ιδεες ???

τι ειναι περιθωριο ??? για εσενα ξερεις κ ο θεοδωρακης περιθωριο ητανε*

ο ξυλουρης*

κτλ κτλ*

σκεψου λιγο πριν γραψεις μεγαλη γυναικα !!!*

ελεος δλδ !!!

τώρα διάβασα και το επόμενο σχολιό σου προς εμένα και τα πήρα
    σε παρεξηγώ διότι δεν έχεις περίεργο χιούμορ
    απλά παρεξηγιέσε χωρίς λόγο και διαστρεβλώνεις τα λόγια των άλλων
    σε ξέρω κι από πρόπερσι?
    που το περίεργο που ήθελα να αποκλείσω κάποιες πιθανότητες????????
    μήπως τά'κανες μόνος σου σκατά τελικά?

Quote Originally Posted by lilly64 View Post
    τώρα διάβασα και το επόμενο σχολιό σου προς εμένα και τα πήρα
    που το περίεργο που ήθελα να αποκλείσω κάποιες πιθανότητες????????
    μήπως τά'κανες μόνος σου σκατά τελικά?
    θεωρεις πως οι ερωτησεις σου ηταν σωστες !!!! και αν ειδες σου απαντησα και μετα επειδη εχω ΧΙΟΥΜΟΡ σχολιασα πιο μετα επειδη κατεμε ηταν αστοχες μα ειναι δυνατον να μπαινεισ καποιος εδω μεσα και να ρωτας μ****ς !!! να σε ρωτήσω κι εγώ
    γιατί δε σε θέλουν οι γονείς της??????????
    είσαι μήπως άτομο παραβατικό?????????
    είσαι περιθωριακό?????
    έχεις κακό παρελθόν????
    είσαι τεμπέλης?????????
    είσαι χρήστης???????

υπηρχε περιπτωση να εμπαινε καποιος με ολα αυτα που λες τα παραπανω να εκθεσει το προβλημα του !!!!

ε δεν πας καλα εισαι και μεγαλη ΓΥΝΑΙΚΑ !!!

Senior Member
    .... ....εγώ το συμμερίστηκα και για την ακρίβεια τις είπα πως θα χωρίσει πρώτα θα περάσει ένα εύλογο διάστημα και μετά θα με εμφανίσεις δεν είχα καμια διάθεση να γίνω το μαύρο πρόβατο η οι φίλοι της να με έχουν με καχυποψία γενικά το εκτίμησε παρα πολύ αυτό πως δεν πίεσα καταστάσεις okay την σεβάστηκα όσο δεν πάει ...
    οποτε μετά από 1 μηνα χώρισε περίπου και εμείς συνεχίσαμε να ζούμε αυτόν το κρυφό ερωτα ...και εδώ ξεκινάνε όλα ...
    κάποια στιγμή μετά από μήνες και ενώ οι γονείς τις την πίεζαν δεν την άφηναν να βγαίνει 28 χρονων είναι okay εγώ 33 της εξήγησε μήπως ήρθε η ώρα να τους μιλήσεις ...κατέληξε να μιλήσει στην μητέρα της ...η μητέρα της τις είπε πως το είχε καταλάβει όλο αυτό και δεν το εγκρίνει πως κοροϊδεύει k τους δυο μας kai αλλα πράγματα που μου είναι αδιανόητο στα δικά μου πρότυπα ...ii
    ....
    ...okay εμείς συνεχίσαμε κρυφά να είμαστε μαζί έχει περάσει από τότε 1,5 χρόνος και ακόμα δεν έχει κάνει την κίνηση της να ξεκόψει από τους γονείς της ...το αστείο είναι πως εγώ μετέφερα τα πράγματα μου από το παλιότερο μου σπίτι ώστε να μείνουμε μαζί κάπου αλλου άλλαξα έδρα στην μου δουλειά δηλαδή από βόρεια ελλάδα την μεταφέρω αθηνα ώστε να είμαστε κοντά και γενικότερα να το παλέψουμε μονοι μας ...πάντα είχαμε μικροσυγκρούσεις που δεν μπορούσαμε να βλεπόμασταν οποτε θέλω εγώ πάντα είχαμε θεματάκια που με φτάναν σε απόγνωση και στεναχωριόμουν παρα πολύ ...
    φτάσαμε πλέον τα 2,5 χρονια αυτή η ιστορία εγώ πλέον δεν έχω αντοχές

καθώς k η υγεία μου έχει κλονιστεί έχω πάθει κρίσεις πανικού

απέκτησα υπέρταση και γενικότερα τόσο θλίψη ...

πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω ....

πριν λίγες μέρες δεν ήμουν καλά k επειδή δεν την αφήνουν να έχει κινητό

έχω τα του σπιτιού της k της μητέρας της που το βρήκα από το 11880 γραμμένα σε ένα χαρτί ...πριν από δυο μέρες ήμουν τόσο άσχημα τόσο θλιμμένος οι φίλοι μου ανησυχούν για μένα είχε έρθει ένας από το σπίτι μου k μου λέει δεν είναι δυνατόν αν είσαι έτσι συνεχεια k άραξε το τηλ. να πάρει τηλ σπίτι της να τις μιλήσει
    και εννοείτε πως η μητέρα της του είπε πως δεν εγκρίνει να μιλήσει μαζί της χωρίς καλά καλά να ξέρει τον άνθρωπο αν είναι δυνατόν ...δεν ξέρω τι να κάνω όλοι μου λένε να φύγω αλλα δεν ... η υγεία μου σε αθλια κατάσταση
    και δεν μπορώ να χωνέψω πως είναι τόσο άβουλη και δεν έχει κάνει την επανάσταση της δεν μπορώ να καταλάβω δεν ξέρω τι να κάνω .....
    ..... ...η στάση των γονιών της είναι ακραία όπως σου είπα πριν από μέρες πήρε ο κολλητός μου σπίτι της και του είπαν πως δεν γνωρίζουν κανέναν p.x κώστα ( βάζω όνομα τυχαία) και ότι είναι σίγουρη πως η κόρη τους δεν έχει καμια σχέση μαζί μου καθώς ξερουν που είναι και τι κάνει ....κοίτα γιάννη με αυτούς δεν με ενδιαφέρει k πολύ άλλωστε μονο 3 φορες έχουν πάρει θέση τουλάχιστον αυτό ξέρω ...σε αυτό φταίει και η κοπέλα που όλο το διάστημα κρύβει την όλη κατάσταση ...το θέμα είναι πως και αυτή ακόμα και τώρα που έγινε αυτό δεν βγήκε μπροστά να πει δύο λόγια σε αυτούς να δείξει τι θέλει το περίεργο είναι πως 2 μέρες τώρα δεν έχει απαντήσει σε mail μου ούτε με έχει πάρει τηλέφωνο ειλικρινά όλοι μου λένε να μην ασχοληθώ ...πως είναι καμμένη υπόθεση και όλα τα σχετικά ...με έχει πονέσει όλο αυτό απίστευτα πολύ εχθές k σήμερα έφαγα δυο κρίσεις πανικού με τρομερή ταχυπαλμία και γενικότερα η υγεία μου έχει κλονιστεί το διάστημα αυτό ....τίποτα πρέπει να το πάρω απόφαση και να το τελειώσω όλο αυτό θα με διαλύσει αυτή η κατάσταση
    μαλιστα κλοτσαω ολα τα χρονια και την υπομονη που εκανα ετσι ...τι να πω ...ενω ξερω πως ετσι ειναι το σωστο ...να πω πως δεν θελω να την χασω δεν ξερω αληθεια ...απο τη μια θελω να φυγω τρεχοντας απο την αλλη θελω να ειμαι μαζι της και να βρω μια λυση
    carlos (the jackal?) καλησπερα :)
    διαβασα ολο το θεμα σου προσεχτικα και η αποψη που διαμορφωσα ασχετως του τι ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαινει με την κοπελα και στην κοπελα αυτη, ειναι οτι αυτα που σου συμβαινουν εσενα ειναι υπερβολικα για την ιστορια που μας διηγεισαι.
    εννοω δηλαδη, οτι ενα τετοιο θεμα σχεσεων δεν δικαιολογει τοσο σοβαρο κλονισμο της υγειας σου ωστε να το παιρνεις σαν κατι αναμενομενο , γι αυτο το βασικο που θα σου προτεινα ειναι να κοιταξεις την υγεια σου και να απευθυνθεις σε εναν ψυχιθεραπευτη για τα τοσο ενοχλητικα συμπτωματα που μας περιγραφεις.
    διαβασα καπου μαλιστα ενα παραπονο σου, οτι η κοπελα δεν κινητοποιειται παρολο που ξερει ποσο εχει η ιστορια αυτη κλονισει την υγεια σου... ο κλονισμος της υγειας σου δεν αφορα την κοπελα, πιστεψε με. και ελπιζω να μην ειναι κατι που της εχεις πει με τον τροπο που το ειπες σε μας, γιατι ειναι εντελως χειριστικο εκ μερους σου.

για την ιστορια απο τα λιγα που καταλαβα εχω να πω, οτι εχω πολλα κενα... δεν χρειαζεται να τα καλυψεις, απλα τα αναφερω κι αν θελεις σκεψου τα.
    οπως μας λες απο την αρχη μεριμνησες , ακριβως για να μην εχετε αντιδρασεις, να χωρισει πρωτα η κοπελα και μετα να εμφανιστεις. για ποιο λογο λοιπον οι γονεις ειναι τοσο αντιθετοι στην σχεση σας? εχουν μια μεγαλη κοπελα, της παντρειας που λεν και στα χωρια :). γιατι δεν θελουν την τοσο ομορφη σχεση που ειχατε? αναφερω την θεληση τους γιατι κι εσυ ο ιδιος την ελαβες υποψη εφοσον της ζητησες να κινηθειτε διακριτικα για να μην καταλαβουν οτι προυπηρξες.

περα απο αυτο, για οποιον λογο κι αν εγιναν τα πραγματα οπως εγιναν, εδω και 1,5 χρονο οπως λες, η κοπελα δεν εκανε καμια κινηση ωστε να αλλαξει την κατασταση και να ελευθερωθει ο δρομος για την δικη σας συμβιωση. για ποιο λογο τοτε εσυ μετακομισες? απλα για την ελπιδα οτι θα..? αν θες την γνωμη μου, πρωτα ξεκαθαριζει μια κατασταση και μετα κανουμε κινησεις τετοιου ειδους. εκτος αν θα ερχοσουν στην αθηνα ετσι κι αλλιως, οποτε κακως το συζηταμε καν.

η κοπελα με ολα αυτα, ειτε γιατι ειναι αβουλη, ειτε γιατι εχει τελικα επηρρεαστει και δεν θελει και πολυ να φυγει απο τους γονεις, ουτε κινησεις εκανε, και η καταστασησ το σπιτι της ειναι εμπολεμη ως προς εσενα.
    για ποιο λογο λοιπον βαζεις εναν φιλο να τηλεφωνει εκει και να αναφερει το ονομα σου η την σχεση σας? για να τα κανεις χειροτερα?μηπως χρειαζεσαι κι εσυ κηδεμονα?
    ειτε δεν θελει ειτε δεν τολμαει, τι προσφερει μια τετοια πιεστικη συμπεριφορα?
    τα περι κατασχεμενων τηλεφωνων, να με συγχωρεις, αλλα δεν μου λενε απολυτως τιποτε.
    αν δεν την την εχουν δεμενη στο υπογειο, οποτεδηποτε βγειε ξω, μπορει να σε παρει κι απο δημοσιο τηλεφωνο και απο φιλης της και μειλ να σου στειλει και με πολλους αλλους τροπους να επικοινωνησει.

αν δεν το καταλαβες, εγω κλινω στο οτι η κοπελα δεν ειναι σιγουρη αν θελει να ειναι μαζι σου, ειτε γιατι δεν της αρεσει η συμπεριφορα σου και το ξανασκεφτηκε , ειτε γιατι τελικα καταφεραν οι δικοι της να την επηρεασουν.

τι κανεις εσυ?
    1. κοιτας την υγεια σου, πας σε εναν γιατρο για αυτα που σου συμβαινουν
    2. δεν ασχολεισαι εμ αυτη την σχεση εφοσον η κοπελα δεν ανταποκρινεται, οποιος κι αν ειναι ο λογος που δεν το κανει.

θεωρεις πως οι ερωτησεις σου ηταν σωστες !!!! και αν ειδες σου απαντησα και μετα επειδη εχω ΧΙΟΥΜΟΡ σχολιασα πιο μετα επειδη κατεμε ηταν αστοχες μα ειναι δυνατον να μπαινεισ καποιος εδω μεσα και να ρωτας μ****ς !!! να σε ρωτήσω κι εγώ
    γιατί δε σε θέλουν οι γονείς της??????????
    είσαι μήπως άτομο παραβατικό?????????
    είσαι περιθωριακό?????
    έχεις κακό παρελθόν????
    είσαι τεμπέλης?????????
    είσαι χρήστης???????

υπηρχε περιπτωση να εμπαινε καποιος με ολα αυτα που λες τα παραπανω να εκθεσει το προβλημα του !!!!

ε δεν πας καλα εισαι και μεγαλη ΓΥΝΑΙΚΑ !!!
    μαλακίες είναι για σένα
    καλά δεν έχεις καταλάβει μεγάλος άνθρωπος πως το αυτονόητο δεν υπάρχει?
    δηλ.εσύ ξέρεις τι άτομο είναι ο καθένας εδώ μέσα??????
    εχω δει εγώ κλάψες που δε φαντάζεσαι
    και τελικώς καμία σχεση με την πραγματικότητα
    εγώ αν δεν ακούσω όλες τις απόψεις δεν βγάζω συμπεράσματα
    ίσως γιατί όπως έγραψα πιο πρίν έχω συναντήσει πολύ ραδιούργους ανθρώπους στη ζωή μου
    και εσύ αφού δεν είσαι κάτι από αυτά γιατί παρεξηγήθηκες
    ότι δε μας αγγίζει μας αφήνει αδιάφορους
    και ακριβώς επειδή είμαι μεγάλη γυναίκα έχω δει πολλά παραπάνω στη ζωή μου και γι αυτό δεν πιστεύω όλα όσα λένε οι άνθρωποι
    έχω πολλά παραδείγματα ανθρώπων που αυτά που ισχυρίζονται είναι μόνο στο μυαλό τους
    πρεπει να καταλάβεις ότι οι άλλοι άνθρωποι πίσω από έναν υπολογιστή δεν γνωρίζουν τίποτα απολύτως για σένα
    εσύ ξέρεις τι καπνό φουμάρω εγώ??????
    επειδή θα σου πω ότι είμαι καλός άνθρωπος ισχύει κιόλας
    όλα αυτά στα λέω καλοπροαίρετα για να καταλάβεις ότι το αυτονόητο είναι αυταπάτη
    δεν υπάρχει
    κι εγώ πριν 3-4 χρόνια το κατάλαβα

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    carlos (the jackal?) καλησπερα :)
    διαβασα ολο το θεμα σου προσεχτικα και η αποψη που διαμορφωσα ασχετως του τι ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαινει με την κοπελα και στην κοπελα αυτη, ειναι οτι αυτα που σου συμβαινουν εσενα ειναι υπερβολικα για την ιστορια που μας διηγεισαι.
    .
    ειναι δυσκολο να αναπτυξω ολη την ιστορια σε μερικες γραμμες το οτι πηρε τηλ. ο φιλος μου εκει ηταν επειδη εκεινη την ημερα ημουν με πιεση 22 και 11 η μικρη απο τον φοβο και μονο ηθελε να δει τι συμβαινει ....το οτι αποφασισα να μετακομισω ηταν κοινη αποφαση ....κ οπως ειπες ας πουμε πως δεν ειναι σιγουρη για ποιο λογο να με βαζει στη διαδικασια του περιμενε κανε υπομονη κτλ κ η αληθεια ειναι πως δεν μπορει να επικοινωνησει οταν τις τα εχοθν σφραγισει ολα και ουτε καν με τις φιλες της βγαινει που την παρακαλουσα να κανει απλα πραγματα σιγα σιγα οπως μια βολτα περπατημα 1 ωρας ωστε να ξεκολαει απο εκει μεσα ...και οπως ανεφερα και πιο πανω εχει και ενα ωραριο που πραγματικα δεν τις αφηνει πολλα περιθωρια !!!

επειτα δεν ηρθα στην αθηνα ....αθηνα εμενα απλα εχω και μια επιχειρηση στην θεσσαλονικη ενα beauty spa /massage mani pedi ktl ktl η κανονικη μου δουλεια ειναι εδω στην αθηνα σκηνοθετης ειμαι και με βαρυ προγραμμα οποτε ημουν αναμεσα σε 2 πολεις απλα ειχα μεταφερει τα περισοοτερα μου πραγματα σε σπιτι εκει καθως μεγαλυτερος χωρος κτλ κτλ κ εδω τελειωνα την οικοδομη που εχτιζα μαζι αποφασισαμε αφου περναγε ο καιρος και καπως ειχε ξεχαστει το θεμα με το καυγα του πατερα της να μεταφερω εδω τα παντα δεν ειναι και λιγη η ολη η πιεση απο τι καταλαβαινεις ....
    οσο για το θεμα της υγειας μου σε πληροφορω δεν της ειχα πει τιποτα δεν ηθελα ουτε να την στεναχωρησω ουτε να την χειριστω
    αλλα φιλε μου εδω πλεον εκτος της κριση πανικου εχς και ενα μεγαυτερο θεμα ιασιμο μεν αλλα δεν παυει να ειναι καρκινος και αυτο ακομα δεν τις το ειχα αναφερει
    ο φιλος που ηρθε κ με βρηκε του ειπα δυο πραγματα και αντεδρασε ετσι κακως μεν αλλα ετσι εγινε ανυσηχησε για μενα
    και ισως κακως καθομαι και το αναλυω τοσο πολυ εδω το θεμα δεν ειναι τοσο ευκολο να το καταλαβετε και με ενοχλει στο τελος να παιρνει τηλεφωνο εκει και αυτοι να κανουν πως δεν εχει η κορη τουσ καμια σχεση και στη τελικη δεν με νοιαζουν αυτοι .... ηη κοπελα μου με νοιαζει που αντι ακομα κ αθτη τη δθσκολη στιγμη αντι να κανει κατι εξαφανιζετε ??? η την ελεγχουν ωστε να μην ερθει σε επαφη μαζι μου σημειοτεον δουλευει μαζι με την θεια της αδερφη της μανας της στον ιδιο χωρο !!!
    Last edited by carlos; 11-02-2013 at 15:37.

Senior Member
    καρλος
    οταν εχουμε πιεση 22 , οι φιλοι παιρνουν εναν γιατρο, οχι μια κοπελα για να της ζητησουν τα ρεστα η να την ενημερωσουν...
    ως τι(!) την πηρε ο φιλος σου την κοπελα ? να την ενημερωσει για την πιεση σου? εντελως λαθος αντιμετωπιση, δεν θελω να επεκταθω, θα σε στεναχωρησω.
    η κοπελα, δεν δουλευει, δεν σπουδαζει? την εχουν δεμενη τελικα?
    οχι, δεν το εννοω αυτο με το τηλεφωνημα.
    αν θελει, σαφως και μπορει να επικοινωνησει

Quote Originally Posted by lilly64 View Post
    μαλακίες είναι για σένα
    καλά δεν έχεις καταλάβει μεγάλος άνθρωπος πως το αυτονόητο δεν υπάρχει?
    δηλ.εσύ ξέρεις τι άτομο είναι ο καθένας εδώ μέσα??????
    μα δεν παρεξηγηθηκα ...εσυ τα πηρες οπως ειπες και σου ξαναεξηγω δεν θα χασω και το χιουμορ μου ...
    παρολο με το θεμα της υγειας μου που ειναι πολυ πιο σοβαρο απο τι νομιζεις ....οσο για χειριστικους τροπους ...
    δοξα το θεο μεγαλωσα σε μια οικογενεια οπου η μητερα μου τυγχανει να ειναι συντονιστης σε ατομα με απεξαρτιση
    και ειχα την τυχη να γνωριζω καποια πραγματα και ιστοριες πιο δυσκολες απο τι νομιζεις , και αθελα μου εχω αποκομισει και καποια οφελη
    απο τετοιες ιστοριες δεν θα μπαινα εδω να μιλησω να εκθεσω το θεμα μου ετσι τυχαια !!!
    και το ποσο εχω δουλεψει με τον εαυτο μου και δουλευω ακομα δεν μπορεις να το γνωριζεις
    οποτε δεν ειμαι κανας κενος που δεν εχει ιδεα τωρα αν δεν αντεχεις κ λιγο χιουμορ γιατι πραγματικα οι ερωτησεις σου
    κρυβουν παρα πολλα και ετσι οπως και τις εκανες ειλικρινα λυπαμαι υπαρχει κοσμος και διαβαζει τι γραφεις και μπορει να κρινει ...
    οποτε δεν θα κατσω να σου αποδειξω τι ειμαι
    ειμαι 33 χρονων και εχω καταφερει αρκετα μονος μου κ εχω ξεπερασει αλλα τοσα !!!
    δεν μπορω να γνωριζς τι εισαι ...το μονο σιγουρο ειναι πως εισαι επιθετικη και με λαθος προσεγγιση σε ενα ατομο που γραφει ενα θεμα και το 2 ποστ απο εσενα ειναι τετοιο
    δεν εχω διαθεση ουτε να κοντραριστω ουτε να το αναπτυξω ,θεωρω λαθος τον τροπο σου οπως κ εσυ μαλλον το δικο μου ...

δεν θα καθομουν να προσπαθω να καταλαβω τι σκατα παιζει με τη κοπελα αν δεν την αγαπουσα και αν δεν νοιαζομουν
    κ ουτε θα εψαχνα να βοηθησω εμενα αν εστω και ενα απο αυτα που ρωτησες ισχυε ειναι πολυ απλη λογικη νομιζω !!!

δεν ειναι ευκολο να επικοινωνησει λεμε !!!!
    οταν ανεβηκε η πιεση μου και γενικα ηρθα σε αυτην την κατασταση ηταν γιατι πολυ απλα δεν μπορουσαμε να μιλησουμε και ηταν να ερθει αποτο σπιτι μου και δεν την αφησανε για αλλη μια φορα !!!

λες μετα να μην πηγα σε γιατρο ... απλα ηθελε με δικη του πρωτοβουλια να την ενημερωσει και επειδη δεν ειχα κατσει να αναλυσω σε κανενα ολη τη φαση του ειπα δυο πραγματα και ειπε οκ θα πρω να δω τι σκατα συμβαινει δεν μπορει να συνεχιζετε αυτο και εσυ στο τελος να παθεις και κανα εμφραγμα

Senior Member
    δεν ειναι ευκολο να επικοινωνησει λεμε !!!!
    οταν ανεβηκε η πιεση μου και γενικα ηρθα σε αυτην την κατασταση ηταν γιατι πολυ απλα δεν μπορουσαμε να μιλησουμε και ηταν να ερθει αποτο σπιτι μου και δεν την αφησανε για αλλη μια φορα !!!

λες μετα να μην πηγα σε γιατρο ... απλα ηθελε με δικη του πρωτοβουλια να την ενημερωσει και επειδη δεν ειχα κατσει να αναλυσω σε κανενα ολη τη φαση του ειπα δυο πραγματα και ειπε οκ θα πρω να δω τι σκατα συμβαινει δεν μπορει να συνεχιζετε αυτο και εσυ στο τελος να παθεις και κανα εμφραγμα
    οκ, εγω την γνωμη μου στην ειπα.
    για εμενα αυτα με τους φιλους ειναι πιεσεις, αχρειαστες και αμηχανες (το λιγοτερο).
    η κοπελα δεν ανταποκρινεται σε αυτα που θελεις, οποιος κι αν ειναι ο λογος.
    η γνωμη μου ειναι να μην ασχολεισαι κι εσυ.

σου ανεπτυξα το θεμα λιγο πιο πανω αν δεν σου κανει κοπο το διαβαζεις

ευχαριστω παντως για την συνομιλια ,,,αλλωστε για αυτο ειμαι εδω να παρω γνωμες και οχι να παρεξηγηθω οπως η καλη μας φιλη πιο πανω !!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast