Διακοπή Risperdal - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 106
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Συμφωνω, θελει προσοχη με την αγωγη, αν κι αυτο που λες Δημητρη για την μειωση του αντιψυχωσικου στα 3/4, μονο αν εχει περασει καποιο ευλογο διαστημα απο την τελευταια υποτροπη!.
    ναι ενταξη σακη οκ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Richter View Post
    Κοίτα,όπως σου απάντησα και σε άλλο thread θυμάμαι ότι όποτε τα έκοβα απότομα μετά απο ένα μήνα περίπου αρχίζαν οι ενδείξεις.. Αυπνίες,συναισθηματικές μεταβολές κτλ.
    Τώρα εδώ και 2,5 μήνες δεν έχω αισθανθεί κάτι τέτοιο. Τι να πώ... Λές να υποτροπιάσω ξαφνικά;
    Κοιτα αν εχει περασει αρκετο μεγαλο διαστημα απο την τελευταια υποτροπη, και συνεχιζεις το χαπι στα 2 mg, δεν πιστευω να υποτροπιασεις ξαφνικα!, αν ομως οπως λες θα το μειωσεις κι αλλο στο τριμηνο και πας στο 1 mg, παλι κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβει, μπορει να μην παθεις απολυτως τιποτα, αλλα για να πουμε την αληθεια παιρνεις ρισκο και το διακινδυνευεις!.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ναι ενταξη σακη οκ
    Χαιρομαι!.χαχα

Quote Originally Posted by σακης View Post
    Κοιτα αν εχει περασει αρκετο μεγαλο διαστημα απο την τελευταια υποτροπη, και συνεχιζεις το χαπι στα 2 mg, δεν πιστευω να υποτροπιασεις ξαφνικα!, αν ομως οπως λες θα το μειωσεις κι αλλο στο τριμηνο και πας στο 1 mg, παλι κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβει, μπορει να μην παθεις απολυτως τιποτα, αλλα για να πουμε την αληθεια παιρνεις ρισκο και το διακινδυνευεις!.
    δεν ειναι το καλυτερο να πειραματιζομαστε αλλα αν καταφυγουμε σε αυτη τη λυση:πρεπει να σταματησουμε και να ανεβασουμε λιγο τη δοση οταν αρχισουμε να μιλαμε μονοι μας να εχουμε παραπονα απο το θεο και τετοια ψυχωτικα.παντα βεβαια σταδιακη η μειωση(η τυχων αυξηση)

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Δεν τη παλέυω άλλο φίλε μου.. Ταλαιπωρούμαι αρκετά χρόνια (8 για την ακρίβεια) Το ότι είμαι παχύς το έχω συνηθίσει και το δέχομαι,άλλα η αποχή απο το sex δεν παλέυεται, είναι κάτι που μου λείπει και δεν μπορώ άλλο...

η πολυ χαμηλη δοση ή το σταματημα εντελως των φαρμακων οδηγει αργα η γρηγορα αμεσα η εμεσα στον ακουσιο η εκουσιο εγλεισμο σε ψυχειατρειο.θελει μετρο.ΥΓ εγω τελευταια παρολο που παιρνω φαρμακα τα παω καλα σεξουαλικως γιατι ελατωσα κατα πολυ τον αυνανισμο(ειναι εξισου κακο για το σεξ οπως και τα φαρμακα).πιστευω δε για τους πιο προχωρημενους οτι πρεπει να γινεται με καποιο προγραμμα και για τους αντρες μονο πριν τον υπνο ωστε κατα την διαρκεια της ημερας το ντεποζιτο'' εντος εισαγωγικων να ειναι γεματο για τυχων ευκαιριες με γυναικες.δλδ δεν φταινε μονο τα φαρμακα...

Senior Member
    Σε καταλαβαινω, χειροτερη πρενεργεια δεν μπορει να υπαρξει, και συμβαινει στα καλυτερα χρονια, τι να πω...και μενα μ εχει ρημαξει αυτο, αλλα απ το να ειμαι κλεισμενος σε ψυχιατρειο, το υπομενω...

χρειαζεται παιδια να ακουμε μεν τον γιατρο αλλα απο την αλλη να του βαζουμε ενα σχετικο μετρο.ειναι δικαιωμα πιστευω για μενα να πιστευω οτι οποιαδηποτε φαρμακα θελουν μετρο και οτι εχουν και παρενεργιες.παν μετρο αριστο λεει ο σοφος λαος(στα αρχαια μετρον αριστον).να μην κλεινομαστε σε ψυχιατρειο αλλα και χωρις να πειραματιστουμε ιδιαιτερα με τα φαρμακα να εχουμε καποια σχεση

προς θεου ξεκαθαριζω οτι τους'σωστους' αυτους που παιρνουν φαρμακα οπως λεει ο γιατρος(εκτος αλλοπεριντιν που κανενας ψυχομπατσος γιατρος δεν μπορει να μου πει να το παιρνω(ευτυχως ο δικος μου γιατρος δεν ειναι τετοιος)) δεν τους ενθαρυνω να πειραματιστουν με τα φαρμακα.- ΑΠΛΑ με λιγα λογια λεω και πιστευω οτι οσοι πηραν την αποφαση να πειραματιστουν να μην το παρακανουν ωστε να κερδισουν κατιτις(πιθανως στο σεξ) και οχι να χασουν

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Δημήτρη ούτε εγώ έχω καμιά διάθεση να νοσηλευτώ ή μάλλον να ξανανοσηλευτώ σε ψυχιατρική κλινική. Μειώνοντας το φάρμακο πήρα μεγάλο ρίσκο άλλα δεν μπορώ να περιμένω τον κάθε γιατρό. Ενώ τα άλλα φάρμακα (akineton,stedon) κοπήκαν σχετικά έυκολα και γρήγορα,στο θέμα του risperdal o γιατρός μου,παίρνει πολύ αργές αποφάσεις.

Quote Originally Posted by Richter View Post
    Δημήτρη ούτε εγώ έχω καμιά διάθεση να νοσηλευτώ ή μάλλον να ξανανοσηλευτώ σε ψυχιατρική κλινική. Μειώνοντας το φάρμακο πήρα μεγάλο ρίσκο άλλα δεν μπορώ να περιμένω τον κάθε γιατρό. Ενώ τα άλλα φάρμακα (akineton,stedon) κοπήκαν σχετικά έυκολα και γρήγορα,στο θέμα του risperdal o γιατρός μου,παίρνει πολύ αργές αποφάσεις.
    ok αλλα πραγματικα υπαρχουν οι εξεις κανονες(το λεω εκ πειρας με 4 νοσηλευσεις):1)εκνευριστικα σταδιακα πρεπει να γινει η μειωση2)μικρη μειωση και υπαρχει και ενα προς θεου λογω εξωπυριδιμικων συμπτωματων(σωματικα κομπιασματα και κραμπες) που εχουν μερικα φαρμακα οπως το απλο ρισπενταλ οτι δεν πρεπει με τπτ να διαταραχθει η αναλογια ρισπενταλ ακινετον που δινει ο γιατρος.πχ 75% ελατωνεις το ρισπενταλ 75% πρεπει να μειωσεις και το ακινετον

με αλλα λογια χαχαχα γινομαστε και λιγο χημικοι οταν πειραματιζομαστε με τα φαρμακα(θελει καποια γνωση)...

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ok αλλα πραγματικα υπαρχουν οι εξεις κανονες(το λεω εκ πειρας με 4 νοσηλευσεις):1)εκνευριστικα σταδιακα πρεπει να γινει η μειωση2)μικρη μειωση και υπαρχει και ενα προς θεου λογω εξωπυριδιμικων συμπτωματων(σωματικα κομπιασματα και κραμπες) που εχουν μερικα φαρμακα οπως το απλο ρισπενταλ οτι δεν πρεπει με τπτ να διαταραχθει η αναλογια ρισπενταλ ακινετον που δινει ο γιατρος.πχ 75% ελατωνεις το ρισπενταλ 75% πρεπει να μειωσεις και το ακινετον
    Που το άκουσες αυτό;
    Στη δικιά μου περίπτωση πάντως,δεν έγινε έτσι.

μου το ειπε ο γιατρος μου ριχτερ για πασα ενδεχομενο οταν επαιρνα ρισπενταλ.μονος σου το ελατωσες το ακινετον?

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Γιατί εμένα ο γιατρός μου,μου έκοψε πρώτα το stedon και το akineton και ύστερα άρχισε να μου ελλατώνει σταδιακά το risperdal...

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast