Διακοπή Risperdal - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 106
    παντως ριχτερ να ξερεις οτι περα οτι ειναι σωστο να ακους τον γιατρο σε αναλογιες τουλαχιστον για το ακινετον,οτι το ρισπενταλ το απλο καποια στιγμη οτι και να κανεις!!! καποια στιγμη φερνει εξωπυριδιμικο συμπτωμα που ειναι επωδυνο πολυ...(εγω παιρνω αμπιλιφαυ πλεον και δεν κινδυνευω απο αυτο)το αλλοπεριντιν αυτο το συμπτωμα το φερνει πολυ παραπανω για αυτο και ειναι κωλοφαρμακο.εμενα εξωπυριδιμικα με εφερε το ρισπενταλ πανω στο χρονο που το επαιρνα.τελοσπαντων το καλυτερο ΕΙΝΑΙ να ακουμε τον γιατρο...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ακριβως
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 11-02-2013 at 20:26.

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    παντως ριχτερ να ξερεις οτι περα οτι ειναι σωστο να ακους τον γιατρο σε αναλογιες τουλαχιστον για το ακινετον,οτι το ρισπενταλ το απλο καποια στιγμη οτι και να κανεις!!! καποια στιγμη φερνει εξωπυριδιμικο συμπτωμα που ειναι επωδυνο πολυ... (εγω παιρνω αμπιλιφαυ πλεον και δεν κινδυνευω απο αυτο)το αλλοπεριντιν αυτο το συμπτωμα το φερνει πολυ παραπανω για αυτο και ειναι κωλοφαρμακο.εμενα εξωπυριδιμικα με εφερε το ρισπενταλ πανω στο χρονο που το επαιρνα.τελοσπαντων το καλυτερο ΕΙΝΑΙ να ακουμε τον γιατρο...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tι είναι αυτό;

ξερει αυτος ,οκ,και η καθε περιπτωση ειναι και καπως διαφορετικοι(παρολο που οι ψυχωσεις εχουν κοινη βαση οπως ολες οι αρρωστιες).

Quote Originally Posted by Richter View Post
    Tι είναι αυτό;
    φιλε ειναι κακο συμπτωμα σε πιανει κατι που δεν μπορεις να κουνηθεις καθολου(η παραμικρη κινηση γινεται με κατι σαν πονο θα ελεγα για να στο περιγραψω) κατι σαν κραμπα ναυτια σου ευχομαι να μην το παθεις ποτε....

αυτο το εξωπυριδιμικο τελοσπαντων συμπτωμα το εχουνε τα φαρμακα πρωτης γενιας παρα πολυ(με βασιλια τους το αλλοπεριντιν(κωλοαλλοπερι� �τιν που εφαγα στα μουτρα 3μηνες)) αλλα και το απλο ρισπενταλ που οπως γραφει το ιντερνετ ειναι φαρμακο που δεν ανηκει μεν καθαρα στη πρωτη γενια αλλα ουτε και στη δευτερη γενια καθαρα.το αμπιλιφαυ ανηκει στην 3η γενια συμφωνα με την ιδια πηγη και δεν εχει πραγματι(εκ πειρας) καθολου εξωπυριδιμικα συμπτωματα.(απορω που δεν παιρνει η πλειοψηφια αμπιλιφαυ...)

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Πάντως και εγώ θα συμβούλευα κάποιον/κάποια να μη δοκιμάσει να κόψει απότομα τα φάρμακα,άλλα για σταδιακή μείωση δεν θα έλεγα σε κάποιον να μη δοκιμάσει..

Πάντως και εγώ θα συμβούλευα κάποιον/κάποια να μη δοκιμάσει να κόψει απότομα τα φάρμακα,άλλα για σταδιακή μείωση δεν θα έλεγα σε κάποιον να μη δοκιμάσει..
    (σορρυ για την πολυλογια σημερα...)εγω παιρνω αντι για 30 μλγκρ αμπιλιφαυ 22,5(3/4δλδ) και αντι για εντακτ 10μλγκρ καθολου μλκρ και οπως δοκιμασα παρακατω απο αυτο δεν παω με τπτ γιατι τοτε σου λεω θα με και τυχερος αν την γλυτωσω μονο με ψυχιατρειο

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    αυτο το εξωπυριδιμικο τελοσπαντων συμπτωμα το εχουνε τα φαρμακα πρωτης γενιας παρα πολυ(με βασιλια τους το αλλοπεριντιν(κωλοαλλοπερι� �τιν που εφαγα στα μουτρα 3μηνες)) αλλα και το απλο ρισπενταλ που οπως γραφει το ιντερνετ ειναι φαρμακο που δεν ανηκει μεν καθαρα στη πρωτη γενια αλλα ουτε και στη δευτερη γενια καθαρα.το αμπιλιφαυ ανηκει στην 3η γενια συμφωνα με την ιδια πηγη και δεν εχει πραγματι(εκ πειρας) καθολου εξωπυριδιμικα συμπτωματα.(απορω που δεν παιρνει η πλειοψηφια αμπιλιφαυ...)
    Eγώ πάντως τις δικές μου παρενέργειες τις έχω γράψει αναλυτικά στην δέυτερη σελίδα του thread. Bαριέμαι να επαναλαμβάνομαι...
    Last edited by Rich-Deleted-06-06-2016b; 11-02-2013 at 20:29.

Eγώ πάντως τις δικές μου παρενέργειες τις έχω γράψει αναλυτικά στην δέυτερη σελίδα του thread. Bαριέμαι να επαναλαμβάνομαι...
    ναι ενταξη ριχτερ(τις διαβασα) απλα να ξερεις οτι τα εξωπυριδιμικα συμπτωματα δυστυχως υπαρχουν και στο απλο ρισπενταλ.απλα ερχονται μετα απο χρηση πολη χρονου.εμπαση περιπτωση ο γιατρος σου το ξερει και μπορει να προλαβει να στο αλλαξει(εχουν σιγουρα καποιο σχεδιο οι γιατροι)

Πολύ σωστή παρατήρηση,έτσι και εγώ σκέφτομαι να το κρατήσω κανα τρίμηνο ακόμη και να το μειώσω περισσότερο σε 1mg,γιατί αν περιμένω απ'το γιατρό... Σώθηκα.
    Οι γιατροί γενικά δεν παίρνουν ρίσκα.
    γεια!να σε ρωτησω κατι?ειχες πολυ εντονα συμπτωματα που σε εκαναν να πας στο γιατρο σου?προσπαθουσα καιρο να βρω καποιον που να περνει risperdal...(εκτος της Lacrymosa που εχουμε μιλησει λιγο)

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by m86 View Post
    γεια!να σε ρωτησω κατι?ειχες πολυ εντονα συμπτωματα που σε εκαναν να πας στο γιατρο σου?προσπαθουσα καιρο να βρω καποιον που να περνει risperdal...(εκτος της Lacrymosa που εχουμε μιλησει λιγο)
    Εγώ γενικά έχω ιδέες/καχυποψίες. Δεν άκουγα ποτέ φωνές,ούτε είχα οπτικές ψευδαισθήσεις,αν αυτό εννοείς.

με το απλο το ρεσπινταλ(το επαιρνα χρονια) 1 φερνει σπανια εξωπυριδιμικα συμπτωματα πολυ εποδυνα και 2 εξαφανιζει απο την εκσπερματωση το σπερμα κατα τα αλλα καλο ειναι........

Εγώ γενικά έχω ιδέες/καχυποψίες. Δεν άκουγα ποτέ φωνές,ούτε είχα οπτικές ψευδαισθήσεις,αν αυτό εννοείς.
    ιδεες κ καχυποψιες ειχε κ ο φιλος μου!ξεκινησε απο πιεση στη δουλεια του (ειχε ενα περιστατικο παλι πριν 4 χρονια), ηταν σε φαση που τα εκοβε με το γιατρο του οχι μονος κ επερνε μονο μισο zyprexa των 5mg το βραδυ, αλλα δυστυχως το εκοψε μονος του πριν 5 μηνες κ πριν 2 υποτριπιασε!!τωρα περνει 4mg risperdal κ ενα zyprexa των 5mg καθε μερα!το προβλημα ειναι οτι εχει πολυ αρνητικη συμπεριφορα δεν αναγνωριζει με αποτελεσμα να του τα δινω κρυφα γιατι δεν τα περνει απο μονος του!

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    ιδεες κ καχυποψιες ειχε κ ο φιλος μου!ξεκινησε απο πιεση στη δουλεια του (ειχε ενα περιστατικο παλι πριν 4 χρονια), ηταν σε φαση που τα εκοβε με το γιατρο του οχι μονος κ επερνε μονο μισο zyprexa των 5mg το βραδυ, αλλα δυστυχως το εκοψε μονος του πριν 5 μηνες κ πριν 2 υποτριπιασε!!τωρα περνει 4mg risperdal κ ενα zyprexa των 5mg καθε μερα!το προβλημα ειναι οτι εχει πολυ αρνητικη συμπεριφορα δεν αναγνωριζει με αποτελεσμα να του τα δινω κρυφα γιατι δεν τα περνει απο μονος του!
    Μπορείς να μου πείς,πώς του τα δίνεις κρυφά;

ξερω οτι τα φαρμακα ειναι απαραιτητα αλλα αν τα εκοβα και μου στερουσαν το δικαωμα της ελευθεριας(με οποιες συνεπιες) παρολο που ειμαι πραος δεν ξερω και εγω τι θα εκανα.δεν το θεωρω σωστο...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ εχει δικαωμα να μαθει απο τα λαθη του!!!!!!!

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast