σοβαρη σχεση και απιστια... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 63
    Banned
    θα μπωρουσα αν ηθελα να παω και εγω σε ενα ... και να την πληρωνα με το ιδιο νομισμα. δε με ενδιαφερει αυτο.. με ενοχλει οτι δε μου εχει εμπιστοσυνη γιατι ταιριαζουμε καταπληκτικα αφου φαντασου πριν τη γνωρισω ειχα γνωρισει μια που μου ζητησε σεξ με τη μια με το καλημερα και εγω τη παρατησα και βρηκα αυτη...

Banned
    δεν εκανε προσπαθεια να γλιτωσει γιατι ξερει οτι ο ανθρωπος που αγαπα ειμαι εγω ενοεις οτι εκανε προσπαθεια να μου τσακισει τη ψυχολογια επιδη με εβλεπε που ειμουν αραχτος και κουλ και σκεφτομουν οπου και να πας εμενα θα αγαπας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν εκανε προσπαθεια να γλιτωσει γιατι ξερει οτι ο ανθρωπος που αγαπα ειμαι εγω ενοεις οτι εκανε προσπαθεια να μου τσακισει τη ψυχολογια επιδη με εβλεπε που ειμουν αραχτος και κουλ και σκεφτομουν οπου και να πας εμενα θα αγαπας...
    χαχαχα μου θύμισε ένα αγαπημένο μου τραγούδι αυτό που έγραψες.. http://www.youtube.com/watch?v=WoJTFbMWINk
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    αυτο το τραγουδι το ξερω εχεις καταλαβει τι ακριβως λεει αυτο το τραγουδι μου λες λιγο για να δω αν το εχεις πετυχει

Banned
    απο τη στιγμη που τη φιλαω και λιωνει και παραδινετε σε μενα δε θα αναγκαστει στο τελος να αφησει τα νουμερα? της αρεσουν πολυ τα φιλια και τα χαδια και τη βλεπω που τη καταβρισκει μαζι μου και ομως ειμαι σιγουρος οτι οταν το εκανε με τον αλλο σκεφτοταν οτι το εκανε με μενα...

Senior Member
    αυτο το τραγουδι το ξερω εχεις καταλαβει τι ακριβως λεει αυτο το τραγουδι μου λες λιγο για να δω αν το εχεις πετυχει

Αλέξανδρε, για να μη γίνεσαι τζάμπα Τούρκος, που λέει και το τραγούδι, άσε τις ανασφάλειες και σκίσε το γάτο τώρα, γιατί ο άλλος ο γάτος μάλλον ήταν με πέταλα.. :p
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Quote Originally Posted by wstyron View Post
    την καλητερη ερωτηση εκανες μεχρι τωρα θεοφανια :D

...απάντηση δε βλέπω να παίρνω όμως... :ΡΡΡΡΡ
    (άσε που λίγο-πολύ όλοι την ξέρουμε)

Banned
    ειναι πολυ πιθανο να ειμαι πολυ κοντα και σε αυτο ιδικα τωρα που αρχισε το σεξ... δες και αυτο το τραγουδι λαυρεντης μαχαιριτσας ψυχη βαθια

Banned
    ξερεις γιατι δε παιρνεις απαντηση? γιατι εγω δεν υποταχτικα ποτε σε τιποτα ειμουν μια ζωη επαναστατικο στιχειο δεν υπηρξε τιποτα απολυτος που να γυρισω να κοιταξω εκτος απο το δικο μου εγω και οτι αγαπησα εγω δε χωραω πουθενα δε γινετε να μπω σε καλουπια.το οτι θελησα να βοηθησω ατομα εδω αυτο εγινε αποκλειστηκα επιδη πηρα βοηθεια.δεν ειμαι ανθρωπος που θα δεχτει να μαθει απο αλλους απο συνηθεια... ειμαι σνομπ και δε το κρυβω.

ξερεις γιατι δε παιρνεις απαντηση? γιατι εγω δεν υποταχτικα ποτε σε τιποτα ειμουν μια ζωη επαναστατικο στιχειο δεν υπηρξε τιποτα απολυτος που να γυρισω να κοιταξω εκτος απο το δικο μου εγω και οτι αγαπησα εγω δε χωραω πουθενα δε γινετε να μπω σε καλουπια.το οτι θελησα να βοηθησω ατομα εδω αυτο εγινε αποκλειστηκα επιδη πηρα βοηθεια.δεν ειμαι ανθρωπος που θα δεχτει να μαθει απο αλλους απο συνηθεια... ειμαι σνομπ και δε το κρυβω.
    δεν σου πα να ζωθείς με δερμάτινα λουριά γεμάτα τρουκς, ούτε να πάμε μαζί σε καμιά πορεία της Ν.Δ.
    Σε ρώτησα που έχεις σπουδάσει ψυχολόγος, καθώς δήλωσες πως οι γνώσεις σου στην ψυχολογία βοήθησαν την επί επτά χρόνια αγαπημένη να ξεφορτωθεί τις αναστολές και να απολαύσει επιτέλους τη χαρά του σεξ.
    Φαντάζομαι πως οι ψυχολόγοι εδώ μέσα έχουν σκίσει ήδη τα πτυχία τους και κλείνουν τα γραφεια τους, τόσο με το επίτευγμα όσο και με την επαναστατική προσέγγιση σου στην ορθογραφία της ελληνικής γλώσσας.
    Τι δεν κατάλαβες?

Banned
    αυτο ακριβως ενοουσα οταν ελεγα πριν ειμαι το πιο απιστο πνευμα που υπαρχει αφου απο τη ζωη μου περασαν χιλιαδες γυναικες και εγω της προσπερασα ολες και εφυγα πριν καν τις γνωρισω.. απο μενα εχει να παρει μονο οπιος με βοηθα σε αυτον μπωρω να του δωσω πολα ολοι οι υπολυποι δε χωρανε στη ζωη μου... αυτο ειμαι απλα εγω χωρις παρεξηγιση...

αυτο ακριβως ενοουσα οταν ελεγα πριν ειμαι το πιο απιστο πνευμα που υπαρχει αφου απο τη ζωη μου περασαν χιλιαδες γυναικες και εγω της προσπερασα ολες και εφυγα πριν καν τις γνωρισω.. απο μενα εχει να παρει μονο οπιος με βοηθα σε αυτον μπωρω να του δωσω πολα ολοι οι υπολυποι δε χωρανε στη ζωη μου... αυτο ειμαι απλα εγω χωρις παρεξηγιση...
    Πες το χριστιανέ μου ότι έβγαλες τη δική σου σχολή να ησυχάσουμε και έχω να μεταφράσω και κάτι επεισόδια του Σουλειμάν!
    Με την ευχή μου και χειρουργος.

Banned
    οπιος τραβα ζορι με την ορθογραφια μου δεν του επεβαλα εγω δια ροπαλου να με παρακολουθει.αν εσενα σε ενδιαφερει η ορθογραφια και οχι αυτα που λεω αυτα που λεω αυτο σημαινει οτι εισαι ο πιο μακρυνος και απλησιαστος ανθρωπος για μενα που δε θα ενδιαφερομουν ποτε να ασχολιθω μαζι του

Banned
    χειρουργος??? μακρυα απο μενα... εσυ να ησυχασεις? αυτο αποκλειεται οσο με ακους

Banned
    δε ξερω αν το καταλαβες αλλα εγω εδω μεσα δε μπηκα για να κανω τη πλακα μου ουτε για να προβληθω ουτε για να μου πουν ολοι μπραβο μπηκα γιατι εψαχνα απαντησεις σε ενα θεμα που με καιει και της βρηκα... η ιστορια μου ειναι αυτη και για να με βοηθησει καπιος επρεπε να τη πω.το τι λες εσυ δε με ενδιαφερει.. αν δεν εχεις να μου πεις κατι χρησιμο για μενα χανεις τα λογια σου

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast