Results 15,076 to 15,090 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
04-03-2013, 22:56 #15076
- 05-03-2013, 11:55 #15077
05-03-2013, 11:59 #15078
Α κ οσο για διαρροη προσωπικων δεδομενων, καλο ειναι να προσεχουμε τι γραφουμε! Το συγκεκριμενο ατομο εχει γραψει πολλες φορες στο παρελθον οτι εχει κακοποιηθει, επομενως απο κει κ περα το πως θα το αξιοποιησει ο καθενας ειναι αλλο θεμα! Αλλος θα κλαψει, αλλος θα συμπασχει, αλλος θα γελασει, αλλος θα αδιαφορησει κτλ! Καλο ειναι να προσεχουμε τι μοιραζομαστε! Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι αγγελουδια! Τεσπα εγω την λυπηθηκα γι αυτο κ το εσβησα ΕΓΩ κ οχι η διαχειριση (η διαχειριση εσβησε την παραθεση), εγω το ληγω εδω, ειναι κριμα οπως ειπα να τα βαζω με αδυναμα ατομα, απο κει κ περα οποιος συνεχιζει να ασχολειται προβλημα του! Πολυ στα σοβαρα τα παιρνετε ολα παντως κ δν ειναι αυτο καλο! Κ λιγο χιουμορ χρειαζεται ρε σεις, αμαν πια! Ωχουυυ
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-03-2013, 12:21 #15079
Καλα εκανες και το εσβησες!Μαγκια σου που το μετανιωσες και το πηρες πισω!!
Απλα τα περι χιουμορ αστα γιατι παιζει να εισαι το μονο μελος που γελασες με το ποστ σου...
:-)
05-03-2013, 12:25 #15080
Μαλλον τοτε εχετε λανθασμενη αντιληψη του χιουμορ.. εμεις παντως με την παρεα μ που εχουμε περασει πολυ χειροτερες καταστασεις στη ζωη μας αυτοσαρκαζομαστε κ με πολυ χειροτερο τροπο κ κανεις απο την παρεα ποτε δν εχει θυμωσει.. φυσικα το ιδιο χιουμορ δν θα μπορουσα ποτε να κανω με τη μανα μ πχ.. ισως ειναι θεμα ηλικιας κ αντιληψης τι να πω.. εχεις δει πως αυτοσαρκαζομαι εγω εδω μεσα? αμα εχει τυχει να διαβασεις σχετικα θα τραβας τα μαλλια σ κ θα λες μετα οτι αυτο π εγραψα δν ειναι τπτ..
05-03-2013, 13:16 #15081
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Πρώτο, τα "μεγάλη" άσ' τα για αλλού
γιατί δε με ξέρεις κι απ' τα χτες.
Και τις ειρωνείες για το αν βλέπω csi
κι αν θα βγάλω τρελά φράγκα από "σενάρια"
κράτα τις για πάρτη σου.
Γιατί δεν πρόκειται για σενάρια όπως λες, αλλά για ό,τι ακριβώς έγραψες.
Δεν ξαναγράφω ό,τι έγραφε το μήνυμά σου
γιατί ντρέπομαι να το αναπαράγω.
Γράφεις:
"το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση.ς;
Γράφεις επίσης:
"Το συγκεκριμενο ατομο εχει γραψει πολλες φορες στο παρελθον οτι εχει κακοποιηθει,
επομενως απο κει κ περα το πως θα το αξιοποιησει ο καθενας ειναι αλλο θεμα!".
Τι ακριβώς εννοείς ότι "αξιοποιείς" κάτι προσωπικό
που έχει γράψει κάποιο μέλος στο forum;
Άσχετα αν αυτό είναι αλήθεια ή μύθος.
Ούτε μας αφορά ούτε μας ενδιαφέρει.
Όσον αφορά την ποινική δίωξη, ή αν μη τι άλλο το ban,
σε όποιον χρήστη/χρήστρια κράζει και διασύρει
άλλους χρήστες στα social media
σαφώς και υπάρχει. Λίγο ψάξιμο χρειάζεται
και υπάρχουν ειδικοί νομικοί εξειδικευμένοι σε αυτό.
Εσύ είσαι "ειδική" στο να διδάσκεις παιδιά,
κάτι που φαίνεται από το χτεσινό σου μήνυμα,
που δεν το διέγραψες εσύ,
όπως έγραψες εκ των υστέρων ,
αλλά στο διέγραψε η διαχείριση.
Έτσι δεν τελείωνε το μήνυμά σου;
(copy paste):
"αντε καλημερα μαναρι μου
παω να διδαξω τωρα
κατι τουβλα σαν εσενα"
Είσαι και παιδαγωγός έτσι;
Απ' ό,τι λες τουλάχιστον,
γιατί ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι και αρχιεπίσκοπος
και πάπας και διευθυντής της ΝΑΣΑ.
ΥΓ: Κι επειδή εγώ πραγματικά πάω σε λίγο για μάθημα,
το κόβω εδώ.
05-03-2013, 13:27 #15082
Χαχαχαχαχαχα βρε κοπελα μου, ξεκολλα λιγο κ take it easy! Μαλλον εχουμε αλλη ηλικια, διαφορετικες παρεες κ συχναζουμε κ σε διαφορετικα μερη, δν εξηγειται αλλιως! Εσυ δλδ καφριλες δν κανεις/εκανες? Επισης ξαναλεω κ το χω πει πολλες φορες, ο,τι γραφω εδω μεσα ειναι η ΑΠΟΨΗ μου κ μονο! Αν δν σ αρεσει μην τη διαβαζεις! Δεν σε υποχρεωσα να την ενστερνιστεις! Ξεκολλα λιγο, αμαν με τη σοβαροφανεια! Που θα μ πεις κ τι θα γραφω! Οπως γραφεις εσυ την καυλα σου ετσι γραφω κι εγω την δικη μου! Λιγο αισθηση του χιουμορ δν εχετε παναθεμα σας? Εσενα ποιος σε διορισε συνηγορο με την ιδια λογικη? Εγω σε ειπα εργαψα χτες μια μαλακια, οταν την ξανασκεφτηκα την διεγραψα κ πηγα παρακατω! Εσενα αμα σε ετσουξε μαλλον δν ειχες να κανεις κατι αλλο, τι να πω? Εγω παντως για τα δικα μ προβληματα αυτοσαρκαζομαι κ παντα μα παντα χρησιμοποιω το χιουμορ, ετσι κανεις δν μπορει να με προσβαλλει! Πας για μαθημα? Μαλλον εισαι απο εκεινες με τη βιτσα π τα παιδια τις αντιπαθουν, δν ειναι τυχαιο αλλωστε γιατι λατρευουν τις φοιτητριες της πρακτικης κ οταν μας βλεπουν μας αγκαλιαζουν κτλ! Γιατι εχουν βαρεθει τις σοβαροφανεις αυστηρες μεγαλες! Τεσπα δν σ κραταω κακια αφου εισαι κ συναδελφος, μπορει καποια στιγμη να εισαι προισταμενη μ ποιος ξερει! (το απευχομαι βεβαια γτ σε κοβω να με βαζεις με το να ποδι ορθιο στη γωνια!) Καλημερα κ τελος απο μενα! Kisses <3
05-03-2013, 16:22 #15083
98 και σημερα
05-03-2013, 18:10 #15084
05-03-2013, 19:31 #15085
Οχι, φανταρος δν ειναι, αλλα του κολλησε η ιδεα της αυτοκτονιας κ αντε τωρα να του τη βγαλεις! Εγω του τα χω πει πολλες φορες κ δημοσια κ πριβε αλλα ο Θωμας το βιολι του! Τομ, το καλο που σου θελω, μην σε ξαναδω κακομοιρη μου να γραφεις αυτα τα χαζα, κανονισε! Ακουσε κει, θα κανει δωρο στους γονεις του την ημερα των γενεθλιων του το θανατο του! Τωρα π σ ειπα λεπτομερειες κραξτον κι εσυ γιατι μονο μια λυση βλεπει, θαρρεις κ αλλη δν υπαρχει, μπας κ του αλλαξουμε λιγο γνωμη!! :p
05-03-2013, 19:39 #15086
Θωμα κοψε τις μαλακιες γιατι αν το ειχες παρει αποφαση δε θα περιμενες 98 μερες ή αλλιως 3 μηνες..
Πανε τωρα το καλοκαιρι πουθενα διακοπες (σαν τελευταιες σου ας πουμε) και οταν γυρισεις θα δεις οτι θα το αναβαλεις για τα επομενα γενεθλια σου μουαχαχαχαχα
Σοβαρευτειτε ρε θελετε να αυτοκτονησετε!
Says the one who almost did it αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
05-03-2013, 19:44 #15087
Eτσι μπραβο πες του τα γιατι εγω βαρεθηκα να του τα λεω κ δν μ ακουει κιολας!! Θωμα εισαι σπιτι? Γιατι σε παιρνω κ μιλαει! Αν τελικα θα παμε στη Χαβαη, παρε κι εσυ λεφτα απ το σπιτι! Χαχαχαχαχα!! :p :p :p
05-03-2013, 21:21 #15088
05-03-2013, 21:25 #15089
Αν το σκεφτεσαι καθημερινα θα τον κάψεις τον εγγεφαλο όμως.Γιατί δε κανεις κατι πιο επικοδομιτικο μεχρι να περασουν οι μερες τουλαχιστον?Μέχρι τότε θα αλλάξεις γνώμη!:)
Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι κάποιες μέρες είσαι το περιστέρι και κάποιες μέρες το άγαλμα.
05-03-2013, 21:29 #15090
Έχετε δει καθόλου τον Vassili;
01-07-2025, 21:12 in Με καφέ και συμπάθεια....