Results 46 to 60 of 72
Thread: καμια ιδεα?
-
10-03-2013, 15:50 #46
- 10-03-2013, 16:53 #47
10-03-2013, 17:52 #48
10-03-2013, 19:11 #49
10-03-2013, 19:12 #50
Κ οταν ειπα δυσκολη δν εννοουσα ¨απλησιαστη¨ η σνομπ... :)
11-03-2013, 08:53 #51
Εκανες αυτο που επρεπε να κανεις, ήσουν ξεκαθαρη, το μηνυμα το πήρε. Απ ότι μου φαινεται όμως δε γουσταρει. Εγω σου λεω περιμενε το πολύ μέχρι μεθαυριο. Αν δε σε πάρει ξέχασε το! Πάντως απο τις αντιδρασεις του οπως τις περιγραφεις φαινεται πως δεν...
Το οτι απλωσε το χερακι του στα πόδια σου ειναι στα πλαισια της δουλειας του, απλα αμα γουσταρουμε καποιον τετοιες κινησεις τις ερμηνευουμε συμφωνα με τα αισθηματα μας γι αυτον κι ετσι πεφτουμε εξω.γιάννης
11-03-2013, 10:38 #52
Το εχω σκεφτει κ εγω ετσι.......
Αρκετα στο περιμενε ειμαι...μαλλον δεν....
Ας περιμενω μεχρι την τεταρτη που ειναι κ η τελευταια συνεδρια κ αν μετα κ απο εκει δε με παρει ειναι φως φαναρι οτι δν ενδιαφερεται.....
Απλα κ για την τεταρτη που θα τον ξαναδω τελευταια φορα (μετα θα παω παλι σε κανα μηνα κ....) αγχωνομαι γτ. εδωσα τηλ. Κ δε με πηρε κ σκεφτομαι με τι μουτρα θα τον δω....τι θα πω....τι θα κανω ξεροντας τι εχει γινει....αυτος πως θα ειναι? θα νιωθω πιο πολυ αμηχανα απο πριν.... κ χαζη...
11-03-2013, 12:48 #53
Καθόλου! Ησυχη με τη συνειδηση του ότι εκανες αυτο που επρεπε να κανεις. Φαντασου να φευγες απο κει με το που τελειωνε η θεραπεια και να ειχες το απωθημενο οτι σου αρεσε αλλα δεν ανοιξες το στομα να μιλησεις. Και την Τεταρτη απλα κοιταξε τον στο προσωπο και χαιρετισε τον, τιποτα άλλο, απ εκει και περα η πρωτοβουλια ειναι δικη του. Κι αν δεν... απλά ξεχασε το.
γιάννης
11-03-2013, 16:00 #54
Μπράβο κοτσια Κassandra...
Σε παραδέχομαι...Καλά εκανες,μην κολλάς πουθενα...έκανες μια όμορφη κινηση,ούτε τον πρόσβαλες,ούτε φάνηκες λυσσασμένη ουτε έκανες κάτι μεπτό...
Τόλμησες και αυτό έχει ρίσκο..
Το ότι δεν έχει χτυπήσει ακόμα το τηλ σου δεν ειναι άκυρο ή απόρριψη..περίμενε!
Για να σε καθυσηχάσω θα σου πω ότι κατι αντιστοιχο συνεβει πριν 2εβδομαδες σε μια φιλη μου,γνωρισε ενα παιδι ,της έδειξε τρελό ενδιαφέρον και της ζητησε στο τέλος της βραδιας το τηλ της για να τη συναντησει στο καρναβαλι που θα ξανακατέβει(ζουν σε διαφορετικες πόλεις) και ακομα δεν έχει επικοινωνησει μαζί της..εγω δεν το λαμβάνω σαν απόριιψη,θεωρω οτι ψάχνει της κατάλληλη στιγμή...μη προτρέχουμε λοιπόν...μετα την Τεταρτη θα φάνει :)
Αλλά όταν τον συναντήσεις,αυτό που σου είπε ο ioannis ,στα μάτια θα τον κοιτάς με χαμόγελο,χωρίς άγχος και γεια σας....αν δεν ,δε θα σκασεις κιολας...
Το βήμα το έκανες...
Α!και να είσαι κουκλάρα,ε?περιποιημένη και με άλλο αέρα.... :) να αναρωτηθεί κίολας...
Ενημέρωσε μας..
11-03-2013, 20:03 #55
Ο,τι ειναι να γινει ας γινει γρηγορα γτ κουραστηκα ψυχικα να περιμενω.....κ να φοβαμαι οτι δν θα χει την καταληξη που ονειρευτηκα......μακαρι να ταν αυριο η τεταρτη να τελειωσει το βασανιστηριο :(
Ευχαριστω ολους....θα σας ενημερωσω....μακαρι με θετικα νεα...
12-03-2013, 00:10 #56
Το οτι το λιβανιζω δε σημαινει οτι δεν εχω κοτσια.....εχω κ παραεχω κ διεκδικω ο,τι με κανει να νιωσω το παραμικρο ομορφο συναισθημα μεσα μου....απλως σαν ανθρωπος εχω ενδοιασμους κ φοβιες....
Η αληθεια ειναι πως στη ζωη μου σε παρομοιες καταστασεις απορρησα,οπως τωρα με τον εαυτο μου......εκ των υστερων παντα...επειδη οντως δν ειχα καθολου οικειοτητα με τον συγκεκριμενο ανθρωπο.
Απο τοτε που τ εδωσα τον αριθμο μ, δηλ. Την πεμπτη δν εχω ξαναπαει....θα παω την τεταρτη..
Απανταω τωρα γτ για κπ λογο τωρα το ειδα το συγκεκριμενο μνμ :confused:
13-03-2013, 23:20 #57
Οοολη νυχτα κ ολη μερα υπεφερα.....ειμαι αρρωστη....τα μαυρα μ χαλια εχω κ παρολα αυτα πηγα κανονικα στην προγραμματισμενη φυσικοθεραπεια, μονο κ μονο για να τον δω κ να καταφερω να βγαλω ενα συμπερασμα....
Προφανως δν με θελει.....
Πηγα εκει κ με χαιρετησε κανονικα, οπως καθε φορα.....περασε κανα δυο φορες απο μπροστα μου κ μετα πηγε στο δωματιο που κανουν διαλλειμμα κ τον ακουσα να μιλαει κ να γελαει στο τηλ. Τεσπα μετα ηρθε στο δωματιο κ παλι οταν ημουν μονη κ με ρωτησε πως ειμαι...άν δουλευα σημερα....του ειπα οτι ειχα ρεπο κ ευτυχως γτ ημουν αρρωστη καθως φαινομουν (ηθελα να δικαιολογησω το χαλι μου) κ μ ειπε οτι κυκλοφορει ιωση....αυτο βρηκε να μ πει μονοοοο.....πηγα εκει καταχλωμη, αδυναμη, ετοιμη να λυποθυμησω για να ακουσω οτι κυκλοφορει ιωση....
Μαλαξεις μου εκανε μια κοπελα κ οχι αυτος....εχει ξανασυμβει....φανταζομαι τυχαιο ηταν κ οχι επειδη δν ηθελε αυτος...
Κ ιδου η απορια μ εμενα: αφου δν ενδιαφερεται κ ξερει το δικο μ ενδιαφερον, γτ δν κραταει μια αποσταση πλεον παρα συνεχιζει να ειναι μαζι μ το ιδιο με πριν...?
Μηπως του εδωσα την ευκαιρια να το παρει πανω του κ φαινομαι ηλιθια?
Δν νομιζω οτι εχω να περιμενω κατι πια....σωστα?
Ο φυσικοθεραπευτης μ εβαλε κ αλλο ραντεβου για την αλλη βδομαδα, ομως δν νομιζω οτι κ παλι δν τηλ. Επειδη εμαθε η ακουσε οτι θα ξαναπαω.....ας μην τρεφω αυταπατες, αν με ηθελε σιγα μην τον ενοιαζε τπτ αλλο περα απ το να βγει μαζι μου...•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
14-03-2013, 00:28 #58
Kassie ξεχνα τον :-)
Ψαξου αλλου :-)
Μην κολλας :-)
14-03-2013, 00:49 #59
κασσανδρα εγω εδω ειμαι
αν θες στειλε τηλ. :)
14-03-2013, 00:55 #60
Ξερεις τι συνηδητοποιω? Για οποιον ενδιαφερομαι δν βρισκω ανταποκριση.....κουραστηκα..
Τεσπα αρκετα σκαω......θα μ περασει κ αυτο, εχω τοσα αλλα σοβαρα θεματα στη ζωη μ να αντιμετωπισω....απλως κουραστηκα να φροντιζω τον εαυτο μ μονη μου.....θελω μια ομορφη σχεση να δωσει χρωμα στην ζωη μ που ειναι τοσο ζορικη, θελω καποιον να με φροντισει........
Ειχα μια σχεση δυο χρονων, χωρισα πριν εναμιση χρονο....μ κοστισε πολυ...η επομενη σχεση μου ηταν πριν 4 μηνες, η οποια διηρκησε εναν......ειμαι ετοιμη για μια σχεση περισσοτερο απο ποτε κ χωρις να μ λειπει κατι δν μπορω να βρω εναν ανθρωπο που να θελει τα ιδια με εμενα.....•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•