Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 2 of 102 FirstFirst 12341252 ... LastLast
Results 16 to 30 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    ολγακι αυτο που εκανες δε το θελει η εκκλησια μας και επιπλεον συνιστα μεγιστη προδοσια προς τη φιλη σου. Εσυ θα θελες να στο κανουν? Πολυ καλα εκανες που δεν πατησες σε εκκλησια απο τοτε και να μην ξαναπας. Τ ακους? Μαλλον γι αυτο σε εκδικειται ο θεος και δε σταχτωνεις σε οποια δουλεια πηγαινεις. Ας το σκεφτοσουνα τοτε που κουνιοσουνα στο γιο του καμπαρετζη, τωρα ειναι αργα!!!

Αλλα αυτα παθαινει οποιος εχει ως ιδανικα τις ηδονες της σαρκας...και με το γκομενο της φιλη σου ακουσον ακουσον??? Τοσοι ελευθεροι, αυτον βρηκες να μαμησεις??? θου κυριε φυλακην τω στοματι μου....ντρεπομαι που τα λεω μονο, οχι εσυ που τα κανες...πολυ καλα κανεις και νιωθεις ετσι, να σου γινει μαθημα. Απο μας τι θες? Να σου δωσουμε συγχωροχαρτι? Αμ δε σφαξανε! Πες μου εσυ ποια φιλη θα σ εμπιστευτει μ αυτα που κανεις???? Πρεπει να ξεκινησεις μετανιες, να ζητησεις συγνωμη απ τη φιλη σου και αδιαλειπτως να προσευχεσαι να σε συγχωρεσει ο θεος για τα ανομηματα σου. Διαφορετικα υπαρχει ειδικη θεση στην κολαση για τους πορνους και τους μοιχους....δε λεω αλλα, μ εκανες να κοκκινιζω....αντροχωριστρα!

Τι ησουνα? 5 χρονων και σε παρεσυρε? Αλλα ποιος ξερει πως τον κουναγες και συ τον κωλο σου...να καεις στο πυρ το εξωτερον....εχεις υποψη τι προβλεπει το πηδαλιο για ενα τετοιο αμαρτημα???? Με ψωμι και νερο να τρεφεσαι για μηνες μεχρι να εξαγνιστεις...τυχαια ειναι τα ψυχολογικα σου? Δε νομιζω!

χαχχαχαχαχαχαχα!!!
    Ti παιρνεις ??
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    ολγακι αυτο που εκανες δε το θελει η εκκλησια μας και επιπλεον συνιστα μεγιστη προδοσια προς τη φιλη σου. Εσυ θα θελες να στο κανουν? Πολυ καλα εκανες που δεν πατησες σε εκκλησια απο τοτε και να μην ξαναπας. Τ ακους? Μαλλον γι αυτο σε εκδικειται ο θεος και δε σταχτωνεις σε οποια δουλεια πηγαινεις. Ας το σκεφτοσουνα τοτε που κουνιοσουνα στο γιο του καμπαρετζη, τωρα ειναι αργα!!!

Αλλα αυτα παθαινει οποιος εχει ως ιδανικα τις ηδονες της σαρκας...και με το γκομενο της φιλη σου ακουσον ακουσον??? Τοσοι ελευθεροι, αυτον βρηκες να μαμησεις??? θου κυριε φυλακην τω στοματι μου....ντρεπομαι που τα λεω μονο, οχι εσυ που τα κανες...πολυ καλα κανεις και νιωθεις ετσι, να σου γινει μαθημα. Απο μας τι θες? Να σου δωσουμε συγχωροχαρτι? Αμ δε σφαξανε! Πες μου εσυ ποια φιλη θα σ εμπιστευτει μ αυτα που κανεις???? Πρεπει να ξεκινησεις μετανιες, να ζητησεις συγνωμη απ τη φιλη σου και αδιαλειπτως να προσευχεσαι να σε συγχωρεσει ο θεος για τα ανομηματα σου. Διαφορετικα υπαρχει ειδικη θεση στην κολαση για τους πορνους και τους μοιχους....δε λεω αλλα, μ εκανες να κοκκινιζω....αντροχωριστρα!

Τι ησουνα? 5 χρονων και σε παρεσυρε? Αλλα ποιος ξερει πως τον κουναγες και συ τον κωλο σου...να καεις στο πυρ το εξωτερον....εχεις υποψη τι προβλεπει το πηδαλιο για ενα τετοιο αμαρτημα???? Με ψωμι και νερο να τρεφεσαι για μηνες μεχρι να εξαγνιστεις...τυχαια ειναι τα ψυχολογικα σου? Δε νομιζω!
    Να είσαι καλά ρε φίλε που με έκανες και γέλασα με το ηθικόμπουρδολογικό σου παραλήρημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Αμέσως μετά που έγινε αυτό...ακριβώς αμέσως μετά γέμισα ψυχολογικά....λέτε για αυτό να μην μπορώ να στεριώσω σε δουλειά και δεν μπορώ να βρώ κάποιον να παντρευτώ;;
    Η στάση της φίλης μου ήτανε παράξενη για πολλά χρόνια από τότε. Τα τρία χρόνια από τότε που πήγαινα στην εκκλησία με κοίταζε τρομαγμένη , με κοροϊδευε , το είπε σε όλον τον κόσμο κοινούς γνωστούς..κτλ γενικώς σοκαρίστηκα.
    Αυτό που ήθελε η "φιλη" σου το κατάφερε πάντως. Κοίτα, ότι και να έγινε δεν νομίζω οτί άξιζε να περάσεις κάτι τέτοιο ή έστω να δώσεις τόσο μεγάλη σημασία. Θα πρέπει να σκεφτείς οτί η συμπεριφορά έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και η κοπέλα δεν έδειξε ούτε για μια στιγμή να μετανιώνει για αυτή οοοοοτι και να έγινε αν ήταν κάποτε φίλη σου. Πρέπει να καταλάβεις σαφώς τα λάθη σου, να τα αναγνωρίσεις αλλά και να σταματήσεις να δέχεσαι την κατάκριση του καθενός ότι λάθη κι αν κάνεις αρκει να τα αναγνωρίζεις. Μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να σε καταστρέφει. Ξεπέρασέ το γτ δεν αξίζεις τίποτα τέτοιο. Προχώρα μπροστά! Στιγματίστηκες από αυτό αλλά ξεπέρασέ το γτ δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και θα βρεθούν στον δρόμο μας αρκει να μην τους αφήνουμε να μας κάνουν κακό.. Δώσε στον εαυτό σου αυτά που αξίζει, αγάπησέ τον και μετά θα δεις πόσα όμορφα πράγματα θα έρχονται στην ζωή σου και δεν θα το πιστεύεις!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

olgaki 1975 γεια σου και απο μένα δεν θα σε κρίνω γιατί ο καθένας πιστεύω είναι υπεύθυνος για τις πράξεις τους μόνο στον θεό θα λογοδοτήσουμε μια μέρα και αν αισθάνεσαι μεσα σου σαν κάτι που σε βαραίνει για αυτό άσχετα πόσα χρόνια έχουν περάσει μπορείς να το εξομολογηθείς και εγώ θέλω να το κάνω καταλαβαίνοντας σφάλματα που έκανα στο παρελθόν έτυχε κάποιες μετρημένες φορές που έχω βγει με δύο παντρεμένους σε διαφορετικά διαστήματα για πολλούς λογους που θα μπορούσα να αναλύσω όπως το έκανα σε ένα θέμα που είχε ένα άτομο του φορουμ που είχε μια ανάλογη περίπτωση . Εδώ και χρόνια έχω αλλάξει τρόπο σκέψης κάνω και τελέιως αντίθετο αν μου τύχει μία καλή περίπτωση που να ενδιαφέρεται ελεύθερος τον ξεκόβω μέχρι να βρω τον κατάλληλο που νομίζω εγώ τελείως κατανόησα τα λάθη που έκανα αλλά επειδή δεν αρκεί η συγχώρεση από το θεό αν το κάνουμε μόνοι μας μιλώντας με τον πνευματικό μας να μας διαβάσει μία ευχή νοιώθουμε άλλοι άνθρωποι αν το κάνεις θα δεις

olgaki 1975 γεια σου και απο μένα δεν θα σε κρίνω γιατί ο καθένας πιστεύω είναι υπεύθυνος για τις πράξεις τους μόνο στον θεό θα λογοδοτήσουμε μια μέρα και αν αισθάνεσαι μεσα σου σαν κάτι που σε βαραίνει για αυτό άσχετα πόσα χρόνια έχουν περάσει μπορείς να το εξομολογηθείς και εγώ θέλω να το κάνω καταλαβαίνοντας σφάλματα που έκανα στο παρελθόν έτυχε κάποιες μετρημένες φορές που έχω βγει με δύο παντρεμένους σε διαφορετικά διαστήματα για πολλούς λογους που θα μπορούσα να αναλύσω όπως το έκανα σε ένα θέμα που είχε ένα άτομο του φορουμ που είχε μια ανάλογη περίπτωση το σταμάτησα αυτό επειδή δεν μου πήγαινε σαν χαρακτήρας . Εδώ και χρόνια έχω αλλάξει τρόπο σκέψης κάνω και τελέιως αντίθετο αν μου τύχει μία καλή περίπτωση που να ενδιαφέρεται ελεύθερος τον ξεκόβω μέχρι να βρω τον κατάλληλο που νομίζω εγώ τελείως κατανόησα τα λάθη που έκανα αλλά επειδή δεν αρκεί η συγχώρεση από το θεό αν το κάνουμε μόνοι μας μιλώντας με τον πνευματικό μας να μας διαβάσει μία ευχή νοιώθουμε άλλοι άνθρωποι αν το κάνεις θα δεις θα φύγεις άλλος άνθρωπος .

Senior Member
    Χρυσοβαλάντου ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο για να νιώσει καλύτερα. Άλλοι με το να εξομολογούνται, άλλοι με το να τα λένε σε κάποιον ψυχολόγο, άλλοι σε κάποιον που εμπιστεύονται. Δεν υπάρχει μοναδική λύση.. Εγώ θα έλεγα να πράξει όπως νιώσει και όπου οδηγηθεί αρκεί πρώτα από όλα να πιστέψει στην ίδια και μόνο!!!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Σαφώς ισχύει κάτι τέτοιο ο καθένας πράτει όπως ωοιώθει οι γνώμες διαφέρουν από άτομο σε άτομο ανέφερα ένα παράδειγμα τι θα έκανα όσο άφορά εμένα αυτή μπορεί να κάνει κάτι άλλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Αυτό που ήθελε η "φιλη" σου το κατάφερε πάντως.

Τι εννοείς αυτό που ήθελε η "φίλη" μου τα καταφερε; Αυτή παντρεύτηκε πάντως τώρα με άλλον και εγώ όχι. :(

Το οτι δεν μπορεις να στεριωσεις δουλεια ολγακι δεν νομιζω να φταιει το οτι 'μπιπ' με τον τοτε συντροφο της φιλης σου..ουτε το γεγονος οτι δεν μπορεις να βρεις αντρα να παντρευτεις..αλου ειναι το θεμα και κοιτα να το ψαξεις καποια στιγμη..το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν θα σε ηθελα ποτε για 'φιλη' μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    .... οτι δεν θα σε ηθελα ποτε για 'φιλη' μου...

γιατί;;;; :(

Δεν πρόκειται να ξανακάνω τα ίδια και από τότε έχω αλλάξει πολύ, άλλωστε το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

....

Junior Member
    καλα και εσυ τωρα,,,εκει εχεις μεινει ακομα??? μη μας τρελαινεις,,,

Χιουμορ εκανα :) ολοι στην ζωη μας εχουμε κανει λαθη και πρωτη απο ολους εγω...απλα δεν πιστευω οτι δεν μπορεις να βρεις αντρα να παντρευτεις επειδη πηγες ππιν 12 χρ με τον καλο της φιλης σου...οκ εγινε, και αυτο δεν θα αλλαξει..τωρα οσο αφορα τις αποψεις και γνωμες των αλλων κοιτα να τις συνδεσεις με κα'ι'ρο..εισαι εδω χαμογελας και προχωρας παρακατω..μην κοιτας πισω και το τι εγινε τοτε..μην αφηνεις κανεναν να κανει κακο μεσα σου επειδη εκανες ενα λαθος..σημασια εχει οτι το αναγνωρισες..αυτο και μονο λεει πολλα απο μονο του :)

Senior Member
    Ναι αλλά ξέρετε; Σε κείνο τον χώρο της εκκλησίας που είναι ανταγωνιστικός όπως όλοι οι χώροι κανένας δεν έχει κλέψει τον γκόμενο της φίλης του και έτσι αυτομάτως γίνομαι εγώ χειρότερη από αυτούς.

...

Banned
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Ναι αλλά ξέρετε; Σε κείνο τον χώρο της εκκλησίας που είναι ανταγωνιστικός όπως όλοι οι χώροι κανένας δεν έχει κλέψει τον γκόμενο της φίλης του και έτσι αυτομάτως γίνομαι εγώ χειρότερη από αυτούς.

...
    Ανταγωνιστικος γιατι?Ειναι πρωτος αυτος με την μεγαλυτερη λαμπαδα?Δουλεμα......

Senior Member
    Καλά δεν τον έκλεψες το ήθελε ..το ήθελες και έγινε. Το ξεκατίνιασμα δύσκολα το γλυτώνεις στην Ελλάδα είμαστε!!!! Αλλά ως εκεί . Έκανες ένα λάθος, το μετάνιωσες και συνεχίζεις την ευλαβική σου πίστη χωρίς να σε νοιάζει τι λένε οι υπόλοιποι. Εσύ πας στην εκκλήσια για την πίστη σου ή για τους άλλους????
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Page 2 of 102 FirstFirst 12341252 ... LastLast