Results 31 to 37 of 37
Thread: Παιδικά και εφηβικά χρόνια.
-
22-03-2013, 22:51 #31
Ολα ξεκινουν απο το οικογενειακο περιβαλλον..Απο την αυτοεκτιμηση μεχρι και την ψυχικη νοσο!Ναι καποιοι ανθρωποι δεν πρεπει να κανουν οικογενεια,φερνουν αθωες ψυχες στον κοσμο και τις αρρωσταινουν..Μαλιστα χαιρομαι οταν ακουω ανθρωπους να λενε συνειδητοποιημενα οτι δεν θελουν να κανουν οικογενεια!Ειναι πολυ πιο τιμιο αυτο.
Σιγουρα υπαρχει και ο παραγοντας κληρονομικοτητα,πιστευω ομως οτι και μια κατασταση μπορει να πυροδοτησει μια ασθενεια.("κρυμμενη")
- 22-03-2013, 23:04 #32
είχα κάνει παλιότερα κάποια στιγμή και με είχε βοηθήσει στην ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, δεν είχα κάνει και πολλές συνεδρίες, απλά σταμάτησα για χρόνια.
τέλος πάντων πριν τρία χρόνια πέρασα μία ψύχωση οπότε δεν μπόρεσα να αποφύγω τον ψυχίατρο, δεν έχω υποτροπιάσει βέβαια από τότε που άρχισα τα φάρμακα αλλά σκέφτομαι να πω στον ψυχίατρο να μου συστήσει κάποιον ψυχολόγο το ξέρω ότι θα μου κάνει καλό, τα περισσότερα τα έχω λύσει και τα έχω βρει με τον εαυτό μου, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη και το λέω αυτό γιατί υποσυνείδητα όλο και κάτι θα μου έχει απομείνει, τι θεραπεία θα μου πρότεινες;Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.
22-03-2013, 23:10 #33
22-03-2013, 23:32 #34
δεν είδα το μήνυμα σου γιατί συνέπεσε με το δικό μου και εδώ ανοίγεται ένα θέμα, θα ήθελα να ρωτήσω εγώ ή κάποιος άλλος με ψύχωση όσο συνειδητοποιημένος και να είναι έχει το δικαίωμα τις οικογένειας;
Η πρέπει να φοβηθεί το ενδεχόμενο το όσο καλά και να είναι μήπως υποτροπιάσει και περάσει τα λάθη των γωνιών του και αυτός στα παιδιά του;Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.
22-03-2013, 23:36 #35
23-03-2013, 00:24 #36
οχι να μην φοβαται να κανει οικογενεια τουλαχιστον να μην φοβαται πολυ γτ ενταξη ανθρωποι ειμαστε και αμφιβαλλουμε αλλα πρεπει να κοιταμε μπροστα.αλλωστε τα λαθοι των γονεων του υποψηφιου για γαμο τον εκπαιδευουν να μην κανει τα ιδια.αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα:δεν σημαινει οτι παιδευονται τα παιδια στην δημοτικη αλλα οτι εκπαιδευονται:οι αμαρτιες των γονεων εκπαιδευουν τα τεκνα.δλδ με λιγα λογια απο ενα εντος εισαγωγικων κακο γονεα μπορει να βγει ενας καλος γονιος.και μαλιστα αυτο εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες.αισιοδοξια λοιπον...
29-11-2013, 15:41 #37
Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που με λατρευε/ει..
ποτε δεν μου χαλουσαν χατηρι..
η μαμα μου ειχε αγοραφοβια και νομιζωω καταθλιψη..το ειχε ριξει στο ποτο,ηταν αλκοολικια..πραγματικα ποναει να βλεπεις την μαμα μου που αγαπας πολυ οταν πινει,να γινεται αλλος ανθρωπος..να μην την αναγνωριζεις και να θες απλα να ξαπλωσεις και να κοιμηθεις για να μην την βλεπεις..
και το επομενο πρωι να ειναι οπως ειναι καθε φορα,η μααμα που αγαπαω..τσακωμους με τον πατερα μου(ο πατερας μου εχει αδερφο αλκοολικο,την μαμα του(το εχει κοψει) και την μαμα μου)ποσα να αντεξει..κ ομως ποτε δεν ειχαμε βια! η μαμα μου χωρις βοηθεια τα εχει ξεπερασει οσο μπορει! και εχει κοψει και το ποτο!
μικρη ντρεπομουν πολυ για την ιδψ μου..νομιζα οτι το ειχα μονο εγω και ενιωθα πως επριζα και τους αλλους με τις συνεχομενες ερωτησεις μου ας πουμε..
αυτά! τωρα ειμαι σε θεραπεια:)